11630
-
Meridius #3654 Ha kitakarítod nem lesz radioaktív. :D -
Zozo0122 #3653 Na srácok, szerintem én kiépítek egy új bázist az autósmoziban, a régit meg ráhagyom Prestonra, vagy nemtudom :D Marha jó hely, nagy, nyitott meg minden, de lehet valamit kezdeni a közepén lévő radioaktív pocsolyával? Lehet építek fölé valami hulladéktárolót és oda rakjuk a kukákat :D Meg a pottyantóst :D
Ja igen, kelleni fog kád+wc meg stb, ha azokat eltárolom egy workshopban a tab-bal, akkor ugye máshol is ki tudom venni őket, HA megvan a supply line? Rohadtul nincs még meg, csak kérdezem. Vagy ez úgy működik, hogy csak az építhető elemeket tudom tárolni és azt is csak úgy tudom letenni, mintha craftolnám csak nem használ alapanyagot?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.23. 22:45:02 -
Egérgörgőt nyomvatartva körbe lehet nézni. -
eloveszed a fegyot es megallsz valami nyugis helyen, 1-2 perc utan atvalt kulso modba koroz korulotted a kamera, ha megmozdulsz vagy nyomsz akarmit kikapcsol ez az "idle" mod ;)
Vanity cam a tisztes neve , korabbi falloutban
animcam
parancsal lehettt elohivni
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.23. 22:34:17 -
amúgy nincs még olyan mód hogy látszódjon a karakter hátán a fegyver?annyira hiányzik ez.nem is értem.amúgy ha nállunk a fegyver elővéve miért nem lehet szemből nézni a karaktert?nem enged forgatni vagy csak én nem tudom mivel kell? -
nemhiszem,talán majd később:) -
én is ma csináltam pont ezt,szerencsére pont 7 óra volt már.elég volt 8-9ig várni:) -
Paranoia #3647 elég ha valami üllő alkalmatosságot találsz,nem kell pont ágy -
Gondolom azért beta mert sebtében összedobott valami.. :(
Más: várakoznom kéne egy küldetésnél éjfélig, de sajnos itt nincs "T" betű (ágy nélkül) mint FO3-ban... -
Paranoia #3645 hát hosszabb listára számítottam...
talán majd konzolon
-
hát ez fantasztikus xd -
Paranoia #3643 Beta Update 1.2.33
New Features
Number pad keys can now be used for remapping
Remapping Activate now works on Quick Container
Fixes
General memory and stability improvements
Fixed issue where equipped weapons become locked after completing Reunions
Fixed issue with When Freedom Calls where the quest would not complete
During Confidence Man, fixed issue where player's health would continuously regenerate
Fixed crash related to jumping into water and reloading saved games
Fixed issue where Launcher would not save God Rays Quality setting properly -
Madi92 #3642 Valaki szánjon már meg, hogy mit a péksütit kell kikapcsolni az ini.ben ahhoz, hogy beltérben a fényforrások ne csináljanak nekem 15-20 fps droppokat, rendkívül irritáló. Teljesen levettem mindent low-ra, kikapcsoltam mindent és még így is. -
SaGa Jr #3641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézz körül alaposan, mert sunyik a mutánsok és van amelyik elbújik azt lapít vagy simán csak elkerülöd mert nem harcias és így míg a többiek üvöltözve pusztulnak, az csak csendben járőrözik. Úgy kell levadászni hogy a feladat előrébb lépjen. ha meg már nincs senki (alul sem), akkor beszélj a kísérőddel és ennyi. Ja és odakint is vadássz le mindenkit, mert ha kint életben hagytál akár csak egyet is, akkor nem lesz teljesítve a feladat.
Az armory meg lent van az alagsorban, lépcső vezet lefelé. Jókora ládákban vannak a kiszedhetetlen fat man lövedékek. Illetve zárt ládákban a falak mentén. Ha azt látod hogy a paladin haverod otthagy és elindul az ajtó felé, feje fölött a kis jelzéssel, akkor csak beszélned kell vele és vége a feladatnak, mehetsz vissza a bázisra (ő marad a fenekén őrizni a helyet, majd ott találkoztok a fedélzeten).
coolpet:
Szedd szét azokat a beton kockákat/építő elemeket amikből már a kezdő helyen is akad nem is kevés szétdobálva, meg akár falként is. Sok helyütt cementes zsákot is találni. Alapozásra még mindig ez a legjobb megoldás ha problémát okoz az, hogy egyenetlen a talaj. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem is az volt ,aztán visszamentem és voltak még mutánsok a házban.leöltem őket és kész volt beszélni kellett a paladinnal nézz körbe jobban:) -
Na van béta Patch, én megvárok másokat, valaki próbálta már? :D -
bazsidiver #3638 Elakadtam az egyik brotherhood of steel küldetésben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A küldetésben meg kell szerezni a nukleáris bombákat a mutánsoktól, megöltem az összes mutánst, bent vagyok az armory-ban bejártam az összes szobát, de nem tudom mit kéne csinálni azt írja hogy "secure the armory" de nem tudom mit kéne biztosítnai.
-
Koszi a kimerito valaszt. Ahhoz az alaphoz cement kell, abbol meg van 5 es 1 kockahoz 3 is kell. Sehol nem talalok, szoval... -
Én ezért teszek a telepesekre. Beköltöztem a Red Rocket Truck Shop-ba Dogmeattel. Kapott egy, a tetejére vezető lépcsőt, oda azt teszek, amit akarok, nem zavar senki. Úgy sem érdekel ez a falugondnokság, hisz a gyerekemet keresem. Nincs nekem időm polgárjenősködni :D -
Mondjuk ha jobban belegondolok felesleges az egész. Úgyis csak magamnak építem szépítem a településeimet. Amint támadás éri őket, az összes paraszt azonnal fut ki a falakon túlra meghalni. :D -
Igen, ezek megvannak. Sanctuary Hillen ~10 ember csak scavanger stationokön robotol, de a random materialokkal nem túl megbízhatóak. :D -
kissssss #3633 keresel egy széket és leülsz, ekkor már tudsz várakozni. -
kissssss #3632 "3. Ceruza a legjobb, irodak tele vannak vele, es meg sulya sincs :)"
amikor először láttam hogy az összegyűjtött 56 ceruzából kilehet nyerni a fát azt hitem hogy szétröhögöm a hasam ott helyben
-
Csak a szokasos tippeket tudom mondani, amit te is biztos, hogy probaltal.
1. Minden szart lootolj, amiben van fa. (Component nezet Q a woodra) Fegyvereket is, az ilyen pipe szarok tele vannak vele
1.5: ha mar loot es bontas - a scrappers perk 1-es szinten ertekes lehet.
2. Leraksz par viztisztitot (nem csak kutat), majd a termelt tiszta vizbol veszel/cserelsz 100-as (Diamond C.) vagy 50-es (Ab...akarmi farm a szomszedbol) csomagokat 2 naponta (vagy ha nem eleg a penz, nyiss 3-4 trader/boltot, az is hoz napi 200 kupakot).
3. Ceruza a legjobb, irodak tele vannak vele, es meg sulya sincs :)
4. A legtobb felszabaditott uj bazison/helyen lebontasz mindent (butorokat is) ami fa, es csak fembol epitesz vissza dolgokat, ha nagyon muszaj ott.
5. Legalabb 1-1 Scavenger station minden telepulesen/bazison, osszekotve a fo bazisoddal (supply linera gondolok), es igy raknak oda is bele szepen fat, nem sokat, de raknak neha.
-
hát.sajna ez igaz.igaz én még nem nagyon építkeztem csak ma egy kicsit de látom én is mennyibe kerül minden:) nemtom figyelj gyűjtögetni kell napok alatt aztán úgy neki állni:) amúgy valaki mondja már meg hogy lehet várakozni?nem jövök rá komolyan.beállításokat is néztem mindent. -
Tudom, írtam is, de alig pár tíz vagy száz db fa nem éri meg a több napi várakozást és azt a pénzt amit elkérnek érte. Főleg amikor nekem legakább ezres nagyságrendre lenne szükségem. :D
Sajnos nagyon hiányos a játék település menedzsmentje. :/ -
van pár kereskedő van nálluk elég alapanyag naponta csak győzd pénzzel:) -
Ti honnan szerzitek be az építőanyagokat (fa, fém és társai)? Amit az új táborokból kiguberálok az édes kevés, útközben pedig hiába porszívózok össze mindent, így sem jutok egyről a kettőre. Arról nem is beszélve, hogy az a pár kereskedő aki alapanyagokat is arul semmire sem elég és még így is csak 24 óránként töltik fel a készleteiket. Elég szomorú, hogy a építkezési hajlamomat ilyen butaság akadályozza meg.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.11.23. 18:52:30 -
kis help kellene, 2 karival is eljutottam mar a 75os vaultba de soha sehol sem talaltam security key -t... google olyan talalatokat dob ki, hogy valamelyik ornel lesz, de masodjara kipucolt szinten sem talaltam egy kulcskartyat sem -
-
...nekem is feltűnt, ha idejekorán megyek a power armorokért, akkor fejletlenebb verziókat kapok. Nem árt elkerülni a lelőhelyeket feltéve, ha akkor generálja le, amikor közelükbe ér a játékos.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.11.23. 18:17:39 -
SaGa Jr #3623 Codsworth esetében lehet neki adni kemény kalapot amit fevetethetsz vele (ez az egyetlen ruházati opciója) de fegyvert nem kell neki adni (van 3 fegyvere, egy közelharcra, egy lángszóró meg egy lézer). Vértet meg nem tudsz rájuk pakolni.
Curie kezdetben ugyanazzal a felszereléssel boldogul mint Codsworth, de ha megcsinálod neki a feladatát, akkor már úgy cuccolod fel ahogy neked tetszik. Ennek az oka majd világos lesz ha elvégzed a feladatát.
Jóózsf István:
Miért gond hogy csak 42-es szinten találtad meg először a gauss rifle-t? Én speciel 58-ason, de így hogy tudom, lehet boltban is kapni egy erősebb változatát, így akár korábban is odamehettem volna érte. :)
X01-es meg ha annyira kell akkor nézd meg a fellelési helyét a wikia-n. Vagy ugye mivel már 35-ös szint felett vagy, a található, korábban még nem megtalált szétszórt power armor-ok esetében is már x01-es darabokat fogsz találni.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.23. 17:55:49 -
Jóózsf István #3622 Sajnos az összes társ képes besétálni a tűzvonalba! Én is rágtam már miattuk a kefét. Ez közelharcnál talán nem annyira zavaró, de ha épp becserkészek valami nagyot, az idióta meg egyszercsak kitakarja, mint egy rossz kisgyerek. Viccesnek is mondhatnám, de a vadászat hevében nem nagyon szoktam röhögni.
Hihetetlen, hogy hányféleképp lehet ezt a játékot játszani! 42-es szinten vagyok, de még csak most lett gauss puskám, az X1-es járógépnek meg még mindig csak a fele van meg! (Lassan meg kell kérdeznem valakit, hogy hol találta...) -
Evoluti0N #3621 A robot csapattársaknak (gondolok itt Curie-re és Codsworhre) lehet adni bármilyen cuccot? Valamilyen páncélszerűséget, fegyvert vagy akármit. Vagy abból gazdálkodnak, amijük alapból is van? -
Sajna idő nekem is véges, de kipróbálom , a lényeg hogy van megoldás akkor :) -
Ketfajta padlo van (nagy alakubol). A sima shack floor (ha jol emlekszem a nevere, meloban vagyok, max otthon tudom megnezni), amit te hasznaltal, es van a teto+padlo kombo (upper shack floor?), amely dupla olyan magas es ahol nem lesz res.
Upperral vigyazni kell, mert bizonyos eszkozok (nagyobb trader pultok a "felirataik" miatt, stb.) nem mindig fernek be ala.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.23. 16:34:44 -
Mivel van egy másik épület is, amihz a híd vezet , igy már nem fér bele, szal kelett a mod..
SaGa : megnézem köszi a tippet :) -
SaGa #3617 Nem raktál tetőt a falakra, csak a következő szint padlóját, azért van ott a rés... Utólag is felrakhatod a legegyszerűbb zárt bádogtetőt és eltűnik. Ott, ahol a létra van, megvan a tető is, mert az az elem egy padló, létra, tető...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.11.23. 16:21:04 -
size mod, vagy ez még belefért? -
ennyi :D :D