11630
  • Kenzou
    Nekem ugyanez volt, sehogy sem tudtam megcsinálni a cuccot, úgyhogy vissza kellett töltenem egy régebbi mentést, és újra elkezdeni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra gyanakodtam, hogy azért jött elő ez a bug, mert nem olyan sorrendben építettem a részeket, ahogy a segítőm (én a Minutemen-nel építettem) mondta, hanem mindent megcsináltam egyszerre, ami elérhető volt az építési menüben, aztán nem engedte őket összerakni. Másodjára már épp ezért pontosan úgy csináltam és olyan sorrendben, ahogy a szaki kérte tőlem, és működött.
  • Module

Csajok
  • bardocz
    Ez zseniális :DD
  • WingmanG
    Sziasztok!
    Eljutottam főszálon az Interceptor építésig
    ,de egyfolytában jelez valami hibát,bárhogy csinálom,vagy a relay dish-re jelez hibát hogy azt épitsem meg,mikor már ott van összekötve mindennel,vagy a platformra stb..
    Minden össze van kötve megfelelően,minden elvan látva megfelelő mennyiségű árammal,de mindig hibákat jelez felváltva.. :(
    Én bugra gyanakszom,valaki találkozott már ilyennel? PS4-es verzíorol van szó
  • zorrobomber
    Ez csak egy vicc...
  • Party Hard
    Na kész megint bejött a közelharci bug...
    Részemről leírta magát a Falout
  • Party Hard
    Elég idióta a srác. Az ilyen menjen inkább Cs go zni
  • zorrobomber
    A térkép mod jól néz ki :)

Ezen tegnap jót röhögtem, már csak azért is mert én tegnapelőtt abszolváltam ezt a részt, szintén power armor nélkül, persze nem ilyen elegáns módon :)
  • Fpocok
    Működött. KÖSSZ!
  • Fpocok
  • xFreex
    Nálam egy másik küldetés volt hasonlóan vele kapcsolatban. Hancock elérhetővé vált számodra mint kísérő.

Lehetséges megoldás, hogy felveszed magad mellé társnak és utána átöltözöl a képregényhős ruhájába majd beszédbe elegyedsz vele most már mint társaddal...
    Nekem így sikerült megoldani a problémámat.
    Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.06. 20:42:51
  • Fpocok
    Aki már befejezte a Silver Shroud küldi sorozatot...

Megmentettem Kent-et és most találkoznom kéne Hancock-kal, miközben álcázom magam... de hiába veszem fel sapit meg rucit, amikor beszélek vele, csak annyit kérdez, hogy mehetünk-e. Mit kell csinálnom?
  • Micsu
    nem szokásom csalni de azért köszönöm :)
  • AnarchoiD
  • Kenzou
    Esetleg, ha nagyon nagy szükséged van alumíniumra, PC-n játszol, és nincs ellenedre némi csalás, akkor próbálkozhatsz konzolparanccsal is.

player.additem 0006907A 500
    Ez 500 egység alut fog adni.
  • Micsu
    thx
  • SaGa
    Észak-keleten van egy halfeldolgozó (meg egy pici falunak hely), ott úgy 100 adag alu van a futószalagokon, tálcaként...

Nyersanyaghiányra a Scrap everything és a Crazy Earl's Scrapyard modok a gyógyír. Ezekkel se lesz mindenből végtelen mennyiség, de értelmesebben bontja szét a régi autókat, házakat... Az utakra vigyázz, mert hamar kiszedheted magad alól, ha mellé "célzol" a kurzorral.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.06. 11:56:51
  • SaGa
    Minden bekötött hely építőanyagai elérhetőek bármely másik bekötött helyről. Nálam pl Sanctuary csak a benzinkúttal van összekötve, onnan mennek a farmercsaládhoz, Tenpennyhez(? ahova az első MM feladat szólított) meg az autósmoziba. A moziból a csónakházba, a farmerektől meg a robotos bungalókhoz. Egyelőre ezek vannak kiépítve ebben a menetben.
  • Micsu
    alumínium kéne de nagyon sok, elég drágán lehet venni 50et, találni meg egy körben jó ha 30-40et tudok, valami ötlet, gondolom mod kéne :S
  • PiszkosFred
    Arra majd figyelj, hogy nem kell mindent mindennel osszekotni, eleg, ha lancba rakod a telepuleseket, vagyis a lenyeg az, hogy - ha tobb allomas/varos erintesevel is - de el tudjon jutni a karavan A-bol B-be. Egy A-B-C-D utvonal eseteben az A varosban is elerheto elvileg a D varos tartalma. (de majd Sagaek kijavitanak, ha rosszul tudnam) :)
    Illetve arra is erdemes figyelni, hogy melyik varosbol kuldod az embert, mert az uton levo kereskedo is beleszamit a letszamba, igy erdemes inkabb az uj helyek/varosokban talalhato embereket kuldeni a nepesebb varosok/csomopontok fele, es nem forditva.
  • xFreex
    Ez az eltűnik a kezem meg a fegyverem nálam is előfordul. Szerencsére egy külső nézetre váltás és vissza belső nézet és minden rendben.
  • mulli1986
    Ez az összekötéses dolog jó cuccnak tűnik én is meg fogom csinálni sztem :)

Egyébként a bugokhoz annyit, hogy nekem meg folyton eltűnik a kezem vagy a fegyverem, illetve a HUD is sokszor pixeles és üres. Nem tudom mi okozhatja...
  • SaGa
    Azért, hogy ne legyen zavar: az összekötött települések építőanyagához, azaz az "építő munkapadok" tárolóiban lévő "junk" osztályú cuccokhoz lehet hozzáférni távolról. A ugyanide pakolt kész kajákhoz, vízhez, fegyverekhez, páncélokhoz csak az adott településen férsz hozzá az összekapcsolás után is.
  • Ryder62
    Köszi
  • xFreex
    Szintén építő módban kell lenni. Amikor ránézel egy lakóra akkor alul megjelenik a lehetséges parancsok között a supply linenes is mint aktív parancs. Q-t nyomsz és már csak ki kell választani a másik települést (amit szintén te irányítasz) és E-vel megerősíteni.

Továbbiakban a Pip-boy térkép nézeténél tudod megnézni melyik települések vannak már összekötve egymással.

Ha összekötöd A-t B-vel és utána B-t C-vel akkor C hozzáfér A-hoz is. nem kell külön összekötni őket.
    Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.05. 20:47:01
  • Ryder62
    Oké köszi, Diamond Cityt meg Graygardent észben tartom. Meg hogy bontsak le fegyvereket. Minden fát ki szoktam szedni gyökerestül, meg lebontani dobozokat, asztalokat.

Néha fosztogató szimulátorban érzem magam, mindent felveszek.
    Local Leadert elkezdtem fejleszteni, az első szint megvan de nem tudom hogy kell összekötni településeket.
  • Fpocok
  • Johika
    Nekem nincs fent ktana mod, de idonkent bebugzik a tamadas. Egyszer mar vegig jatszottam akkor nem jelentkezett ez. szoval a franc tudja most mi van.
  • Party Hard
    Tévedés. 29 es szint után így is úgy is bejön a bug. Ötlet? Újraindítás nem segít. Csak ha visszatöltöm abba a mentésbe ahol még nem volt jelen.
    Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.01.05. 17:23:44
  • Party Hard
    Szerintem valami másról beszélünk.
    Nálam egyáltalán nincs sebzés közelharcban de csakcélzó üzemmódban. Most visszatöltöttem és itt működik. Valószínűleg a katana móddal van a baj mert kb akkor szált el amikor felfejlesztettem és a modban írták, hogy korábban baj volt ilyenkor de állítólag fix. Na mind egy fejlődök 29 igazán kiderül
  • Johika
    mentesz es ujra inditod a jatekot. Nekem lopakodas kozben jon be ez a bug.
  • Party Hard
    mármint hogy érted azt hogy resart?
  • Johika
    Nekem is most kezdte ezt, egyszeruen nem lehet tamadni csak a restart javitja. Fogalmam sincs mitol van.
  • Party Hard
    Sőt most nézem, hogy nem sebzek semmilyen közelharci fegyverrel. pedig arra vagyok fejlesztve. És semmienezzelkapcsolaos módot nem raktam fel. Valakinek volt hasonló tapasztalata? vagy kezdjem újra modolni a szart?
    Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.01.05. 13:08:50
  • Wolwerine
    Tapasztalataim szerint a telepesek csábításához leginkább a kaja kell, van több nagy lélekszámú településem, ahol csak a kaja mennyisége nagy (30-50 közötti), minden más hiányzik (víz, ágy, védelem 0).

Szemetet (Junk) venni is lehet pl. Diamond City-ben, de ha leraksz a városaidba egy tradert, nála is. Ha csak néhány alapanyag hiányzik az éppen aktuális fejlesztéshez, jó eséllyel lesz nála használható cucc. Néha megveszem tőle az egész készletet D.

Farmolni is lehet pár dolgot, pl. gear-t a
    Wilson Atomatoy's Factory-ból (földön heverő játéklovak)
    , lead-et
    a radioaktív zóna szélén lévő Federal Bunkerből (súlyzók)
    . Ugye a szemét is újratermelődik.

Adhesive-ért pedig kertészkedni kell (ötfajta növényt), majd
    Vegetable Starch-ot
    kell főzni belőlük, Oil-hoz hasonlóan lehet jutni, csak a
    Chemistry Station-ben.

Utoljára szerkesztette: Wolwerine, 2016.01.05. 12:55:33
  • Party Hard
    Valaki használja a Katana mod ot? Csak mert Fejlődgettem és minden működött primán. de egyszer csak nem kezdett sebezni kijelölős módban. Most lehet azért mert fejlesztettem lehet másé... de nem akar megoldódni. Valakinek ötlete??? esetleg hasonló tapasztalata?
  • SaGa
    Vagy fel kell tenni a Tree Farms - Harvestable Wood modot, amivel termelhetik a settlerek a fát, ahogy a kaját. 5-10-15-30-60 adag/betakarítás, attól függ, melyiket rakod fel.
    Vagy a Crazy Earl's Scrapyard-ot, amivel a bontható cuccokból értelmes mennyiségű és összetételű anyagot lehet kinyerni. Autókból nem csak acél, de réz, alu, vászon, a bontható házakból fa, acél, réz, műanyag, üveg, a fákból meg értelmes mennyiség. Nagy fákból 100, kisebbekből 40. Ha már egy ceruza egy adag, egy nagy fa ne 15 legyen már... Ettől még lesz nyersanyag hiány, mert ragasztó, kerámia, kristály szűkösen lesz továbbra is.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.05. 08:52:18
  • xFreex
    Szegény lakók. Teljesen be vannak zsúfolva.

A településen építő módban a zöld területen belül minden halott fát scrappelhesz. 20-30 wood. A földön található ágakat és a tuskók többségét is. Fadobozokat, raklapokat. Sanctuary-ban a romos ágyak asztalok is adnak fát ha szétszeded őket.
    A Local Leader perkkel tudsz majd ellátási útvonalakat csinálni települések közt. Ezzel az összekötött településeknél lerakott nyersanyagokhoz minden településen hozzáférsz ami a hálózaton belül van.
    Szedj össze minden szemetet barangolás közben majd dobd be valamelyik településednél az egyik craft állomásba. Ceruza, felmosófa, seprü, ásó, vonalzó, szivarosdoboz, képkeret, játékautó, sakktábla.. A teljesség igénye nélkül most ennyi jutott eszembe. Ezek mind tartalmaznak 1-2 vagy 3 wood-ot.
    Ha sok pénzed van akkor Diamond City-ben az egyik kereskedő árul shipment of wood-ot. Ez egyből 100 fát ad. Valamivel közelebb a robotfarmon (Graygarden) az egyik robot is árul ilyen shipment of wood-ot, csak az nem 100-at ad, hanem csak 50-et.

A szupermutánsoktól elszedett Board-okat meg ne add el, hanem vidd az egyik településedre dobd ki az inventoridból majd építőmódban scrappeld. így kapsz fát is meg csökken az település beépítettsége is.
  • PiszkosFred
    Mara ennyi eleg is, az utolso majd kapcsolja le a villanyt...
  • Module
    Na jó igaz,most azért találtam egy-két feladatot.Mondom,nekem csak az a bajom hogy a 3-ban is,de főleg a Skyrimben,nekem úgy rémlett hogy sokkal több quest volt.Én mentem utána mindennek,most is ezt teszem, csak valahogy úgy rémlett hogy ezzel az intenzitással több mindent találtam az előző részeknél.