Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.23. 09:08:11
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"•The Lone Wanderer perk still provides bonuses with Dog Meat as a companion"
Neb*szz...Hogy én ezt nem tudtam eddig. Nem mindegy, hogy 220 vagy 320 a cucc amit magammal vihetek b*z.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ti tudjátok?
szerk: talán így, este megnézem: "Go to your workshop, then use mouse keys to change to the different things in it till it highlists misc, and some caps are waiting there."
Utoljára szerkesztette: lipovics, 2015.11.23. 07:55:41
Ez az a játék amit most, hogy a közepénél sem tartok még már most alig várom, hogy újrakezdjem és egy teljesen újfajta karakterfejlesztésiránnyal vigyem végig. Ez nálam jelent valamit. Könnyen előfordul nálam AAAAAA -s címeknél is hogy a közepétől már várom kicsit, hogy vége legyen de itt nem...Minden percét imádom hibák ide vagy oda. Van ebben a játékban valami ami miatt zseniális.
Nagyon szerettem a Skyrimet de ez mindenben túltesz rajta(najó a zenékben nem).
-Crafting
-Változatosság, amiről sokat lehetne regélni, szubjektív kinek mit jelent ez a szó egy játékban, spoilerezés nélkül említeném pl a BOS szálat, milyen látványosan megoldották.
stbstb.
Van már olyan aki 60aas szint körül van, vagy utána ? Látom van aki már befejezte 48 körül. Én nem szeretném nagyon 60nál korábban ki akarom húzni azokat a perkeket amik érdekelnek.
Ahogy néztem a BOS ismétlődő questjeinek nincs vége, gyakorlatilag végteleníti a játékot, ha az ember nem megy tovább a BOS történetében.
Olvasgatlak titeket látom melyik az a perk amit mindenképpen el kell kezdenem húzni: Scrounger
Very Hardon nyomom és olyan lvl24 től egész egyszerűen mindig lőszerproblémával küzdök...
Pedig van pár lőszertípus amiből 300+ van de azokat amiket használok (shotgun pl) mindig 0zom. Pedig lopakodva sneakből kezdek 3x sebzéssel, fejre célzok , gránátozok stb de így lvl26 körül lőszerproblémával küzdök.
Egyébként Sanctuary a 11 fős lakosságával már kezd egy kis falura hasonlítani, szóval alakul, bár a karizmám csak hármas, így persze komolyabb fejlesztésekre még nincs esélyem, mint pl. a local leader perk adta lehetőségek...
Most összegyűjtöttem és kivettem minden alapanyagot a workshopomból és elindulok vele az Abernathy farmra és a közeli benzinkútra, csinálok oda is némi védelmet + pár új lakossal feltöltöm a helyeket 😄 Kisebb előőrsökként.
Valami elképesztő idegesítő amikor valamit ki akarok (ki kell) centizni erre elugrik a francba....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
de egyébként "mod" biztos van már erre is.
Per Aspera Ad Inferi.
Mocskosul idegesítő amikor valamit centizni akarok,erre elugrik máshova az adott tárgy, ahova passzentos....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valami logikája kell hogy legyen amire nem jöttem még rá 😊
!Forza Ferrari!
Es hol erdemes epitkezni?
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2015.11.22. 22:02:26
Battletag: coolpet#2467
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(az, hogy keresgetek a workshopban az nem nyerő, az, hogy úgyis látom amikor valamit készíteni karok, az sem jó)
Amikor belépek az építkezés menübe akkor kéne egy sáv felül mint az AgeOfEmpires -ben, Steel: 450 Wood: 214 Oil: 780 stb...
Ha ilyen nincs alapból benne, akkor van valamilyen mód ami kiírja a képernyőre ?
thx
Utoljára szerkesztette: bigmail, 2015.11.22. 21:56:18
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A túl nagy területtel az a baj, hogy macerás megvédeni.
Fából építkezz, az acél kelleni fog a fejlesztésekre, javításokra.
Támadáskor falat, építményeket nem rombolnak.
Utoljára szerkesztette: lipovics, 2015.11.22. 21:52:17
Aki mar egy ideje tolja es van tapasztalata, az megmondana hogy megyik settlement a legerdemesebb arra hogy bazist epitsek ki meg telepet az embereknek?
Vagy tobbet is erdemes kiepiteni?
A Masik kerdes a nem egyenes talaj problemat mivel oldjatok meg? Van olyan epitoelemem hogy bridge(hid), azt le lehet tolni a fold ala is, hogy egyforma magas legyen, arra lehet epiteni?
Jelenleg 3 settlementet fedeztem fel: Sanctuary, Red Rocket, es a Starlight Drive-in.
Tapasztalat szerint mibol erdemesebb epitkezni? Fabol vagy vasbol? Ha jon egy tamadas, akkor szetkapjak es epithetem ujra?
Battletag: coolpet#2467
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem tudom mit bénáztam, de bizonyos lejárókat észre se veszek a PA-ból kinézve. Olyan bezárt, szoknom kéne..
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.22. 21:05:33
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.22. 19:46:14
Edit: Ha meg valaki mazochista, ott az Age of Decadense.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.22. 19:47:49
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs egyelőre. De nem is kell senkit sem beosztani, max őröket ha raktál le őr posztokat. A lakosok majd elfoglalják magukat. Épp annyian fognak melózni amennyire szükség van. Felesleges egy egész csapatot rázavarni a gyűjtögetésre vagy a kapálásra, mert egy ember is sokak számára biztosítja a termelést (kajánál például egy kapáló delikvens 6 adag kaját termel meg, szóval ha nagyon maximumra van tolva a Charisma, akkor is max 4 embert kell befogni egy 20-as létszámú település ellátására, már ha van ennyi kaja nyersanyag lerakva). Aki unatkozik az meg nekiáll valamit csinálni. Én már be sem osztom őket, mert felesleges. Őröket ellátom páncéllal meg jobb stukkerrel és lőszerrel, kijelölöm a helyüket azt viszont hallásra.
Nem feltétlenül csak az a perk fog kelleni az energia fegyverekhez. Lőszer meg lesz dögivel. Komplett ellenfél csapatok vannak akik/amik energia fegyverekkel rohangásznak (Gunners például), emellett a megfelelő perk fejelsztésével egy rahedli lőszer lesz található. Vásárolni is lehet több helyen energia cellákat. Rifleman perk mindaddig működik az energia puskákra (csak azokra, pisztolyokra másik kell, ahogy automatákra is meg a gatling laser-re), amíg azok nem rendelekznek automata fejlesztéssel/funkcióval.
bardocz:
Én speciel imádtam és imádom még most is a 10 milis hangtompítós stukkeremet. Messziről, lopakodva olyan egy lövéses kill-eket osztok vele, hogy ihaj. 😊 Miután meg lett egy sértetlen ellenfeleken eleve duplát sebző változatom belőle, az csak még jobbá tette a fegyvert. Pechjére most ráakadtam a gauss puskára ami szintén hangtompítóssá tehető és az bizony minden téren (tömeg kivételével és lőtávolságra) übereli azt. A puskák egyébként nevetségesen rövid hatótávolságúak. Lézer pisztolyt használtam sokáig sniper-kedni, mert a többi fegyver a közelébe nem ért lőtávolságilag.
44-esből meg Diamond City környékén,a belvárosban találtam most egy rahedli lőszert. Minden második Gunner conscript meg raider ilyennel szaladgált. Szóval lesz ebből is, de majd csak később, bizonyos helyeken. ANnyira meg nem jó az a fegyver, mert túl kicsi a kapacitása. Ha mondjuk belefut az ember egy endless legendary upgrade-es változatba, na az tudna aratni (az egyben betárazza a teljes muníció készletet).
Paranoia:
Sehol. Ha a fegyver automata akkor automatán lő, ha meg nem az akkor félautomata tüzelési módja van. Alapból csak a submachine gun (Tommy Gun) és a minigun/gatling laser automata. Minden más fegyver esetében csak akkor ha a nevében ott van az automatic kifejezés is.
LeWyTy:
Vedd ki a quest listából ha eddig esetleg nem tetted meg. Illetve menj el a rádió állomásra ahol a megmentett fószer melózik és beszélj vele (ha a torony aljában nem tetted meg akkor mindenképp beszélj vele ott is), akkor talán eltűnik.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.22. 17:25:06
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”