11630
  • mulli1986
    Kurvára ráér a srác...
  • mulli1986
    Azt mondja meg valaki, hogy a játékfejlesztők miért rejtenek el épületekben úgy szobákat, hogy oda nem lehet bemenni, csak no clipping módban?!
  • PiszkosFred
    Zsenialis. Szerintem.
  • Although
    Lehet csak sztorit is nyomni. Kivéve talán a minutmennel. De a többi frakcióval simán mindenféle építgetés nélkül.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megvehetők a cuccok a molekuláris továbbítóhoz egy kivételével azt meg jelöli hol tudod megtalálni.

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.22. 16:36:24
  • Malachit
    Én még mindig nem vittem végig, valahogy leült a molekular level küldinél az egész. Pedig addig minden bokrot átkutattam. Most, kb 3 települést kéne felhúznom a semmiből, de állandóan fa gondjaim vannak, így kicsit elment a kedvem. Most pihizik egy ideig szerintem a játék.
  • Count Adyn
    Főleg hogy egy gyereke után kutató anyából elég elképzelhetően előjön a vadállat:D Én is női karakterrel játszottam végig, pedig elsőre férfit kezdtem férfi létemre, de aztan ugy voltam vele hogy egy nő jobban illik a játékstilusomhoz, lopakodásból távcsövessel leszedni mindenkit minimalis kockazattal :)
  • Lengyel2
    Én mindig női karakterrel játszom az RPG-ket, talán egyszerűen azért, mert real life én is nő vagyok. Abszolút nem öli meg számomra a fallout hangulatot, el lehet szerepjátszani, hogy hogy boldogul egy nő a poszt-apoc világban. Nem igazán pakolok pontokat Strength-re vagy Endurance-ra, és soha nem cipelek nehéz fegyvereket, mert a karakterem nem bírná el. Viszont rengeteget lehet pakolni Agility-re és Perception-ra, és női helyzetmegoldásra találták ki a Black Widow perket, a Charisma dialóg megoldásokat, és sokat használom a sneak--et, ennyi. Vannak durva alkalmazkodási helyzetek egy nőnél, de én ezt nem elférfiasodásnak nevezném, hanem néha éppen ellenkezőleg :) ha emlékszel, hogyan lehetett női karakterrel megölni Benny-t a New Vegasban, akkor érted, mire gondolok. De szerintem ez reális, szemem se rebben egy poszt-apoc világban, ha néha végighúznak a sárban, ez van.
    Ja és persze, ahonnan kiindult a téma, nyilván állig beöltözve járom a wasteland-et, eszembe nem jutna így levetkőzni, hogy aztán simán hasba lőjenek.
  • Malachit
    Vannak előnyei, de kb. a 2. napra szép bababőre ropogósra sülne azon a vidéken abban a ruciban :D

Anno én is indítottam egy női karaktert abban a játékban, de csak épp kijutottam vele a vaultból, aztán abbahagytam és visszatértem az alap csoki bácsihoz, akit elsőre generáltam :D "A Postás" a neve és ha megjön, akkor atommal kopogtat 2x! :D
  • Ryder62
    Azért vannak előnyei is :D
  • Myselor
    értelek rendben csak érdeklődtem:)
  • broman191
    Whigga maximum, de az is erős kifejezés. Ha ismered valamennyire a nyugati fekete kultúrát, mármint a többség - értelmes négerek által is elismert - mélységes ostobaságain túl, akkor megértheted...azt a zsigerből jövő, könnyed, laza életstílust nehéz felülmúlni. :) Egyébként nem vagyok keményvonalas hímsoviniszta, Ákost sem hallgatok és persze hogy fogok például Tomb Raider-rel játszani és leszek Lara, de ha választhatok egy szerepjátékban nemet akkor nem leszek nő...egy Fallout-ban különösen. Nem indítok női karaktert csak azért, mert ass & titties. Ahogyan Although is írta, ha nem is alapvetően ebben az értelmezésben, de 'megöli a fallout hangulatot'. Inkább nem is gondolok bele, hogy egy minden szinten összeomlott posztapokaliptikus világban milyen nőnek lenni...egy nő ott csak akkor élhet túl, ha elférfiasodik. Egy férfi pedig a klasszikus szerepei szerint eleve elemében van... Szóval amikor egy 'igazán feminim' női karival darálnak deathclaw hordákat - akár Hello Kitty-s power armorba bújva - férfi játékosok, akkor nem meglepő ha az első és sokadik gondolatom is az 'ez mi a f4szom?!'...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.01.21. 21:41:03
  • bfbc2
    (bal)alt+enter billentyű kombination(teljes képernyőre váltás)+rámagyarósítás letöltése--->majd ezután lényegesen könnyebben megy mert ezek a cumók benne magyarok.!
    Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.01.21. 21:23:59
  • Myselor
    ha jól értem nem tudod magad beleélni a női karakterbe,de egy fekáéba igen
    néger-e vagy?vagy csak ez a fétised?:D de most komolyan.én inkább tolnám nővel mint négerrel:) mi jön be neked abban?
  • broman191
    Én pedig eleve csak férfi karakterekkel játszom, avagy hím lényekkel, női kariba nehezen tudom magam beleélni. No homo. Az Oblivion-ban gondolkodtam argóniain, de aztán ember lett, végül a Skyrim-ben khajiit mellett döntöttem. Az előző két Fallout-ban férfi feka voltam, ebben a részben is tervben volt, csak amint elkezdtem generálgatni az elképzelést, valahogy nem jött össze az elképzelt bőrszín, amit számomra szépen jelenít meg ez a graf. motor, így maradtam a fehérnél... Értem én a sok női karis modot, én is voltam tizenéves, csak így a huszadik x második felében mindent a maga helyén és idejében...Fallout-ozni én nem az ilyesmiért ülök le, nekem is kegyetlenül idegen játszani abban a formában, általában maradok a lore friendly vonalon, mert modolni mégis remek dolog, sok hiánypótló született már eddig is...és 'mi történik még itt'? :)
  • Although
    Ezeket a body modokat végképp nem értem. A skyrimbe még elmennek, mert az fantasy bár ott is hülyén néz ki a sok manga figura. De itt. Baromira elüt a háttértől meg minden, egyszerűen látni nem oda való. Nem tudom, emberek, hogy képesek így játszani vele. Egyből megöli a fallout hangulatot.
  • Fpocok
  • Ryder62
    Lomis szimulátor.
  • Prof William
    Prioritások a Fallout 4 -ben. :)

• JanáJ
    Köszi. Akkor ez még messze van. :-(
  • xFreex
    6 karizmánál elérhető a Local Leader perk. Ennek kell az 1. szintje ahhoz, hogy össze tudd kötni a településeidet. Ha meg van akkor építőmódban telepes kiválaszt majd Q billentyű (supply lines) és kiválasztod a települést amelyikkel össze akarod kötni.

Ha A-t összekötöd B-vel, majd B-t C-vel, akkor a C is eléri azokat a nyersanyagokat amik A-nál vannak. Nem kell őket külön összekötni.
    Továbbiakban Pip-Boy térkép nézetnél tudod majd megnézni mely települések vannak összekötve. (Azt hiszem C billentyű megnyomása után.)

Videó
  • JanáJ
    Ezt is kérdezte már valaki, de nem találom, hogy hogyan kötöm össze a telepeket, hogy együtt legyenek a nyarsanyagok?
  • JanáJ
    Köszi.
  • motomester
    Helló! Megvettem a játékot de nem fut teljes képernyőben mi a teendő? Ezen kívül található-e valahol magyarul segítség a fegyver, páncél fejlesztéshez, település építéshez, lakosság ellátás, növelés stb.. ?
  • Wolwerine
    Építési nézet, kiválasztod a settlert majd megnyomod az "R"-t.
  • JanáJ
    Hogy lehet egyik setlementből a másikba küldeni a népet? Írtátok már, de nem találom.
  • Wolwerine
    Használja valaki a Settlement Raiding mod-ot? Tökéletes arra hogy teszteld a városaid védelmi képességét... Nekem összesen két településem állja a sarat, az egyik a helyreállított Castle (saccra 8 méter széles, 8 méter magas fal), a másik az autósmoziban épített erődöm (ennek 12 méter magas, 4 méter vastag falai vannak). Minden más helyet lerohannak, elintézik a telepített védelmet, kilövik a generátorokat D. Viszont ezeken a falakon nem jutnak át:))
    Utoljára szerkesztette: Wolwerine, 2016.01.16. 18:12:25
  • RatBaG #5154
    Fallout 4 Power Armor stats

• Paranoia
  • RatBaG #5152
    http://forums.bethsoft.com/topic/1583568-fallout-4-13-beta-update/
  • Szpecnyaz
    Igazából a Fallout készítői sose vették számításba a nukleáris telet, mint lehetőságet. Szóval nem hiszem, hogy valaha is találkoznánk vele. Ha csak nem csinálnak egyszer egy rész ami Anchorage környékén fog játszódni.
  • SaGa Jr
    Van és elég világos is lesz szóval aggodalomra semmi ok.
    Ahol tartasz az még csak nem is a közepe a sztorinak. Szóval onnan még igen messze az oldalválasztás véglegesítése.

Brahmin morál javító és növeli a beáramló új telepesek számát.

Építeni meg kell mindent.
    Legyen jó sok kaja lepakolva és kirendelve telepes a műveléshez, legyen fedett helyen elegendő ágy (annyi legalább amennyi telepest akarsz illetve amennyi max lehet), világítás is kell nekik, védelem, víz (emberenként 1 minimum), a lakhelyekre díszítések, kényelmi és szórakoztató cuccok, ládák és szekrények, szóval minden.

A WC és fürdési lehetőség se legyen elfelejtve, mert visszafoghatja a lelkesedést.

Ezek a díszítések (képek, szőnyegek, dísznövények, rádiók) és szórakozási lehetőségek (rádió, TV, kosárpalánk és labda) a jókedvet növelik és ha az magas akkor lesznek többen a srácok (meg ha megy a telepesek hívására szolgáló rádióadó).

Szállások közelében ne legyen generátor mert azért háklisak a népek és romlik a jókedv/morál.

Kutya szintén boldogságot növel (nem dogmeat, hanem vásárolható kutya) és még a védelem szintjét is emeli.

Ja és akkor ott lesznek még a boltok, amik bevételt hoznak, hírét keltik a településnek és így gyorsabban jönnek az emberek oda lakni, amíg a létszám be nem telik (10+a karakter Charisma értéke a limit).
  • Minuteman
    Van olyan pont, ahol választani kell a frakciók között, és utána már nem lehet megcsinálni a küldetéseiket? Én most ott tartok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy egy chipet kellett megfejteni, aztán azt írta beszéljek ezzel v azzal stb. frakcióval

Más. A Brahminok jók valamire? Mit érdemes építeni a telepeken, hogy emelkedjen a létszám?
  • zorrobomber
    Ja már látom, a karaktereket kell nézni, ott rejtőznek a pixelek... vak vagyok.
  • Although
    Ahogy a before-after képen is látod. Amd kártyákkal a godray pixeles alapból.
    Nem nagyon ellenőrzőm de szerintem biztos jó arra amire feltette. nincs hiperszuperszámítógépem amin ez bekapcsolható :)
  • zorrobomber
    És ez min segít? Teljesítmény vagy ez most elvileg szebb?
  • Although
    Mit találtam, már annak aki egyáltalán be tudja kapcsolni.
    Godray fix for AMD
  • zorrobomber
    Fallout 4 Seasons - Grass - Trees - Plants - Snow
  • Prof William
    Volt olyan Fallout ami akkor játszódott?

Azért mondjuk fura hogy már 200! év telt el a világégés óta de még mindig alig nő zöld növény. Mondjuk ha a éghajlat is szárazabb lett a háború miatt, akkor ez érthető.
  • Although
    Nekem meg pont az a gond túl erős felbontást választottak, de hát ez az új generációs konzol. Egyszer csak az 512x512-ből.
    2048x2048 lett. És túl sűrű a terület gyakorlatilag a nem gyenge gépem is szaggat rendesen. Nagyon kell variálni vele. Ha közel mész valamihez látod kb pont a 4x az alap skyrimnek és 2x-es a HD packnak. Elég lett volna a HD szint is de ez van. :)
  • morcosqtya
    Ja, majd 2019-ben esetleg.
    Remélem visszatérnek időben a világégés utáni 10-15 évbe és a képi világ olyan lesz mint a The Road-ban, nukleáris tél, hamueső, romok, magány.
    Ebből a szempontból nekem a F3 kifejezetten tetszett,..