Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hulye jatek, ablakban kell jatszani akkor jo. Nem ertem az osszefuggest de ez van 😄
PiszkosFred
Adjal rajuk egyenruhakat (azonos sisak, kabat, stb) es akkor tudod, mi a feladata. Egyebkent ha raviszed a kurzort, jelzi a targyat, amihez van rendelve, de ez lofaszt sem er, ha a bazis masik vegeben van az a palanta/szekreny 😊

Ha penzt akarsz, kereskedoket es kocsmat nyiss, napi 100-200 kupak siman jon mar par biznisz eseteben is. (letszamtol fugg persze)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JethroHUN
1) Van valami mod, hogy építő módban mutassa melyik paraszt hova van beosztva? (mert én nem találok nexuson) Nagyon fél kész ez a menedzselős része a játéknak... Scavenging station is tök értelmetlen, mert véletlenszerűen tesz be cuccokat a junk raktárba, és még üzenet sincs, hogy mit. Szerintem nem is görcsölök, túl sok idő befektetés lenne, hogy pénzt is termeljenek...

2) Az energia fegyverek fejlesztéséhez ha jól látom, csak a Science perk kell. Megéri kivárni mire fel tudom húzni? (mert magasabb a szint követelménye mint a Gun Nutsnak) Lesz elég ammo azokhoz a fegyókhoz? (most van 300 fusion cellem, de nem is használtam el egyet se) Illetve a Rifleman perk vajon működik energia fegyókkal is?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

PiszkosFred
Nem tudom, sajnos. De ezt eljatszak rendszerint a TES jatekokkal is. Kicsit olyan ez, mint a Star Wars es Lukacs apank egy-egy faszsaga az SW univerzumban, ami utan/miatt az osszes ember cska nez, hogy "nabmeg, ezt msot minek kellett belerakni/elvenni/atirni/stb?!", holott ove a vilag, o tudja, mit merre es hogy akarja 😊 Blizzard is eljatszotta ezt a Warcraft mitologiajaval, annyiszor, hogy ott mar billentyut sem ragad az ember, annyira megszokta a hulyesegeket.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.22. 16:35:38

Ebben igazad van, a CRPG korszaknak már leáldozott, régen. Jó is, ha pár évente kapunk valami normális játékot abban a kategóriában, ezen már nem is lepődök meg, sőt elfogadtam.

Nekem csak azzal van problémám, hogy van egy jól felépített lore, jól kialakított frakciókkal, amihez hozzátették az Institute-ot a 3-ban és ezt most jól agyonverték egy féltéglával... Ennek mi értelme volt? És igen, én is csalódott vagyok, ennyi.

How much can you take,before you snap?

PiszkosFred
steam - fallout 4 jobb klikk - tulajdonsagok - helyi fileok - fileok epsegenek ellenorzese.

Próbáld ki azt amit a #3509-ben írtam. Egy próbát megér, veszíteni nem fogsz semmit sem. 😊
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2015.11.22. 16:12:55
bardocz
Nekem nem igazán van drasztikus gondom a 970-el, néhol van egy beakad, meg picit leesik az fps, de még olyan igazán durvát nem tapasztaltam benne.
Myselor
hát a lockpickes tovább kell feljesztened kiírja hanya szinten lehet kövekező pontot rárakni😊
Myselor
hát igen ha már a város fele nézek akkor nállam is 😄 bár ez változó a város közepében meg egy magas ház tetejéről semmi fps drop nem volt az egész várost beláttam pedig és ha akarok leugrok és ott vagyok töltés nélkül.érdekes.ez nem indokolt fps drop az biztos csak valami hülye bug😊
Most kezdtem vele jatszani es az elejetol nem latszik.
Az expert zárakhoz melyik perk szükséges?

RatBaG
van hát, azért kérdezem.
nálam már lexingtonban is leesett az fps, ha a coverga gyártól néztem észak felé. diamond city körül meg változó, de ha egy adott irányba nézek, akár 40-re is leesik a fix 60-ról. egyik irányba fps drop, másik irányba full ugyanúgy tele a látóterem épületekkel, ott meg sima.
tiszta röhej, gtx 970-nel nem épp ez várná az ember, főleg egy witcher 3 után.

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
szerintem sokan próbáljuk,vagy van a megjelenés óta még egy újabb?egyébként a városokban nincs semmilyen fps drop.egyedül diamond city környékén van nállam legalábbis de ott mocsok nagy.0-ra is lemegy sokszor.máshol nincs gondom😊
RatBaG
a legújabb nvidia drivert próbálta már valaki, van esetleg változás fps dropban a városokban?

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem ez megoldotta a problémát:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyisd meg a Fallout4Prefs.ini fájlt, ami itt található: C:\Users\\Documents\My Games\Fallout4\ és a bekezdés alatt változtasd meg ezt a kettőt:

iSize W=XXXX
iSize H=YYYY
erre
iSize W=XXXX-1
iSize H=YYYY-1

Példának:
iSize W=1920
iSize H=1080
a fentieket írd át erre:
iSize W=1919
iSize H= 1079

Következő lépésként nyisd meg újra a Fallout4Prefs.ini, de ezúttal a játék telepítési mappájában lévőt: steamapps\common\Fallout 4\Fallout 4 és tedd ugyanazt amit az előzőben.
Mielőtt bármit is átírnál érdemes egy biztonsági mentést csinálni a két fájlról.
pipboy meg az épp használt fegyver(ek) akkor is eltűnnek ha nincsen semmilyen hatás alatt a karakter... sajnos ez is egy újabb bug de szerencsére nem túl gyakori.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

PiszkosFred
Nagyon nagy hiba a fallout 1-2hoz hasonlitani. Eltel 20 ev, mas a fejleszto, mas a korszak, masok az igenyek. A regi klasszikus fallout 1-2 orokseget a Wasteland 2 kepviseli, nem veletlenul. A FO4-nek semmi koze az elodokhoz, ez egyertelmu. Viszont nem ertem, hogy lehetsz te is, es barki mas is olyan naiv es szerencsetlen, hogy egy FO3 es FNV meglete es sikere utan is a FO1-2 folytatasad varod. Egyszeruen butasag igy varni egy jatekot, amikor mindenki nagyon jol tudta, hogy NEM AZT FOGJA KAPNI.

A vicc az egeszben az, hogy aki a FO1-2-vel is jatszott, az nem egy mai gyermek, sokat latott es tapasztalt mar az elmult ket evtizedben. De akkor megis, hova teszi az ilyen ember eszet akkor, amikor fals remenyekkel var egy jatekot, amirol koztudott, hogy nem az, amire o var. Sajat magat csapja be az illeto, ami utan persze, hogy rossz a szaja ize...

Minden massal nagyjabol egyetertek. Szerintem (!) a 9 es 10 pontos ertekelesek tulzoak, de a 5-6 vagy alacsonyabbak is, mert annyira nem szar. Egy eros 7-es, esetleg gyenge 8-as jelenlegi allapotaban a FO4, amely ezer sebbol verzik, de bassza meg, minden nap le akarok ele ulni es jatszani akarok. Nekem speciel ennyi eleg egyelore 😊

Csak jojjon a ki a szerkeszto, nagyon fasza dolgok lesznek itt, mert az alap megvan hozza, jobb mint kroabban a FO3/FNV eseteben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.22. 13:13:54

bardocz
Sajnálom, mert akkor tényleg csak mutogatni fogom. Azért rá rakom majd a hosszú csövet. Az a perk nekem nincsen felvéve, ami lőszert adna, de a többi fegyvernél így sincs ilyen problémám. Van két különböző kaliberű nagyot sebző sniperem, egy combat rifle, meg shotgun, ezek az erősebb ellenfelek ellen simán jók, van 3 melee fegyver, meg pár pipe fegyver gyengébbek ellen. Meg ott a 10mm-es pisztoly is, de az nem az igazi.
Pénzt termelnek a boltok, saját árukészlettel rendelkeznek, illetve a gyógyító részleg meg gyógyít is minden bajt.
Nem kell neked belerakni a boltba semmit (nem is tudsz), csak rendelj hozzá egy settler-t aztán majd ő árusít saját készletet (hogy honnan szerzi azt ne kérdezd, lesz neki).

Nem muszáj erre perk-et pazarolni, enélkül is vidáman elvannak a települések.

Johika:
Töltsd vissza az állást és próbáld újra. Esetleg nincs chameleon cucc rajtad és nem lopakodás közben próbálsz zárat nyitni? Ekkor ugyanis megesik, hogy nem jelenik meg (ahogy átlátszóvá válik a pipboy is, időnként teljesen ha aktív a chameleon effekt).
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.22. 12:55:02

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

dartonite
Ezzel sok szempontbol egyetertek.A jatek rendkivul konnyen beszippant es odaszegez a kepernyohoz de mar nem sok koze van a Fallout 1-2hoz sem jatekmechanika sem lore sem rpg/dontesek szintjen.

Ejt-nappalla teve jatszottam vele mint egy megszallott az elso heten de azota belepni sincs kedvem.Sot en be sem fejeztem megmondom oszinten.Valamiert engem a Dragon Age:Inquisitionre emlekeztet a hatalmas hype miatt, es aztan az uresseg erzese miatt ami jatek kozben egyre gyakrabban elkapott.
Igy is benne van 70-80 oram de hacsak nem krealnak hozza olyan modokat amik szinte teljesen megvaltoztatjak a jatekot egy szerepjatekosabb iranyba ehelyett a junkhunter fps/sims helyett, aligha fogom ujra elovenni.Egy darabig legalabbis biztosan nem.Emlekszem az elso reszekben micsoda ahitattal neztem a Brotherhoodra, egy szinte megkozelithetetlen frakcio volt, oriasi szuperemberekkel, akiket gyakran jobb volt elkerulni.Vagy amikor a jatekok vege fele vegre belebujhattam egy power armorba, es felistennek ereztem magam.
Most meg par ora jatek utan elkezdhetsz berendezni egy olyan szobat ami tele van PA-kkal?Vagy az hogy 20-30 ora utan mar szinte foldontuli hatalommal es tudassal rendelkezo ember lesz a karaktered a rengeteg perk es SPECIAL pont miatt aki mindenhez ert es szinte semmi gyenge pontja...haat...minimum illuziorombolo.De mondhatnam a mellekkuldeteseket repetitiv mivoltjat is ami egy ido utan nem hogy semmi kihivast nem tartogat, de szorol szora ugyanazt kell csinalni amig azt megelozoen 5x.Azert a W3 ebbol a szempontbol sokkal elorebb jar, na ott tenyleg ugy ereztem hogy fontos mikor milyen dontest hozok es kinek a javara vagy karara.

Kerdeztek tolem a kerdeses heten hogy jobbnak tartom e mint a Witcher 3-at, es akkor valoban ugy ereztem hogy sokkal jobb, sokkal kevesbe tudok letezni anelkul hogy jatszanam.Aztan eltelt a magikus par nap es most mar azt mondom hogy tisztes iparosmunka de semmi extra.Egy 7-est tolem is megerdemel, es sok szempontbol valoban egyedi jatek de pont nem azok a reszei domborodnak ki amik szamomra a Fallout-ot Fallout-a tettek.Ennel sokkal inkabb volt rpg meg a New Vegas is, pedig mar az is olyan iranyba ment ami nem tetszett kulonosebben.

Ez van, persze remelem hogy mindenki megtapasztalja azt az izgalmat amit en is ateltem az elso heten, amikor alig ettem es alig aludtam mert csak felfedezni akartam es maszkalni ebben a vilagban.Valoszinuleg benne van az is hogy oregszem es mar sokkal nagyobbak az elvarasaim mint anno voltak, bar akkor miert sirom vissza az elso reszeket?Szoval ez sem vilagos.
Mindegy, wall of text vege, kiirtam magambol a csalodast es kivancsian varom merre fog haladni ez a szeria.

Hali,

Van egy olyan problemam, hogy nem jelenik meg zarnyitasnal a kulcslyuk. Van erre valami megoldas?

Bocsi nem olvastam vegig topicot, ha volt mar akkor elnezest.
Ez így nem igaz, vannak jó questek és a fő sztori se rossz, sőt helyenként kifejezetten jó. A társak élnek. Egy skyrim után ez felüdülés. Fallout 3 után, újra leraktak egy értékelhető alkotást. Ami sokat fejlődött az elődhöz képest. Az, hogy nem Bio meg CD szintű sztori mesélés? Sose volt. Ráadásul összességben ez jobb lett mint a DA3. Tehát miről beszélünk.
Amiről beszélünk arra nincs tömeges igény. Így nem is tesznek bele többet. És örüljünk annak nem újra kaptunk 50 sótlan társat, értékelhetetlen történetet, gagyi párbeszédeket. Hihetetlen mindig a telhetetlenség 😄
Edit: Lehet látni nem egy régi rp-s kiáll mellettük a Metacriticen! Erre is régen volt példa!!!
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.22. 12:07:16

JethroHUN
A boltok pénzt termelnek napi szinten, az össz-lakosság alapján. A workbenchből kell felvenni (Misc fül)

Myselor
ja oké.én még nem láttam ilyen opciót majd meglesem köszi😊
Myselor
igen el is ment a hajóra egy idő után.és ott várt.😊

Annak a feladatnak a végén, mikor jelentesz Danse-nak, akkor ő azt mondja (ha csak nagyon el nem keféltél valamit a feladat során és a beszélgetésnél), hogy ő ott marad a helyszínen biztosítani azt, mielőtt visszatérne a Prywden-re. Szóval majd idővel ott keressed ha meg akarod lelni. Illetve a másik előfordulási helye lehet még a Boston Airport ami fölött a Prywden dekkol.

Társ lerakás egyszerű. Beszélgetés során azt mondod neki, hogy Dismiss és akkor leküldöd őt valamelyik általad ellenőrzött/felszabadított területre.

Wowbagger87:
Ezért condensed. Minden amit az irányításról tudnod kell az van benne. A többi infót meg majd szépen játék során összeszeded. Vagy irány a fallout wikia oldal Fallout 4-es részlege.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.22. 11:41:42

Myselor
oké a pala elment vissza a hajóra 😄 megvan.gondoltam hogy ott lehet.de azért ne tűnjön már el cska úgy ha nem mondom neki.különben hiányzik az hogy lerakhassuk a társat konkrétan,csak cserélni lehet és akkor elküldeni a másikat :| teljesen hogy rakható le minden társ?
Carlos
Azon kívül, hogy közös kasszán vannak a falvak mi értelme van a kereskedelmi útvonalaknak?
A kis boltoknak (stores) van értelme? Nekem kell belepakolni a cumót, amit eladnak?

Nem költenék feleslegesen local leader perkre ha nem muszály.

Þór vígi þessi rúnar

Itt is megnéztem:
http://manuals.bethsoft.com/

Semmi...
Sziasztok!

Felém is megérkezett az F4, de a dobozban nincs konkrét kézikönyv. Van benne egy poszter és egy VAULT DWELLERS SURVIVAL GUIDE - CONDENSED EDITION. Írd és mondd, az elő és hátlappal együtt, 4 oldalas az egész és lényegében ismerteti a WASD billentyűket. Szóval nem az a szószátyár leírás😊

Hol lehet beszerezni egy bővebb manualt a játékhoz?
Myselor
a no mercy-t csináltam meg,és egyelőre eltűnt a picsába.gondoltam majd hátha visszament és küldetés miatt ott vár.mint piper csinálta amikor nickel dolgoztunk de egyelőre nem találom.előkerül még?vagy most valahol leragadt a barom?
simán megéri, nekem Luck 3-mal is rengeteg ammo-m volt, sőt már a perk első szintjén érezni fogod a különbséget. a fusion core-ra pedig szerintem nem hat.

How much can you take,before you snap?

bardocz:
.44-es lőszert nem dobál sűrűn a program az egyszer biztos, még lőszert adó perk-el is alig csordogál belőle. Eddig egyszer fogtam ki egy nagyobb adagot (60+ darab) egy helyen Quincy-ben, de sem előtte, sem utána nem találtam még érdemi mennyiséget belőle. Kereskedőknél sem nagyon van, már Diamond Cityn-n kívülieknél csak az Atomic Cats garázsban lévő csajszi árult egy nagyobb pakkot azt kifújt. Így van 40+ óra játék után, nulla darab felhasználásával 240 db-om ebből a lőszerből. Ennél kevesebb csak a 2mm-es EC lőszerből van, illetve sokáig még a plasma skulóból volt hiány, bár ez utóbbi a magas szinten megjelenő plazmát használó ellenfelek miatt már javulóban van (még jó hogy a magas szinttel együtt bejöttek a sturdy és heavy páncél változatok amik védenek ezektől a masszívan sebző fegyverektől).

Myselor:
Melyik BoS feladat után és melyik társad tűnt el? Csak nem a paladin?
Mert ha a BoS előkerült a nagy léghajójával, akkor bizony az ő feladataikat csinálva előfordulhat, hogy a paladin eltűnik majd végleg, ha olyan opciót választasz. Ennek oka az, hogy ő az aki/ami.

Ha nem ő, akkor viszont előfordulhat, hogy az adott társad besokallt a cselekedeteidtől amiket helytelenít. Elérted nála azt a szintet amikor inkább lelép mellőled és aztán elő nem keríted már. Codswort például kifejezetten helyteleníti a BoS-al való kapcsolatot (ő az önzetlenségért rajong inkább és minutemen pártoló) és a nekik való melókat és minden elvégzett melóval amikor veled van, csökken a vele való viszonyod. A lopás, felesleges öldöklés és még más dolgok is (például junk halmozás, cucc ledobálás és otthagyás, minden vacak felszedése, erőszakos viselkedés dumálásnál, extra jutalom kérése egyes feladatokért, bizonyos mod típusok gyártása az illető jelenlétében) zavarhatnak egyes companion-okat. Ha elég sokat elkövetsz ezek közül, miközben neki tetsző dolgokat nem prezentálsz legalább olyan gyakran, akkor bizony elhagyhatnak.

A nem lelépés miatti companion eltűnés gyakorta annyira vezethető vissza, hogy lemarad valahol (megakad, kerülő útra megy nem egyenesen a főszereplő nyomában halad - ez egy nagyon zavaró probléma -, észrevesz valamit azt odamegy megvizsgálni ahelyett, hogy jönne a játékos karaktere után, netán távoli ellenfélre startol rá akit észrevett) míg a játékos lohol előre. Meg kell állni időnként, hogy beérje az embert. Mielőtt meg elindul gyors utazásra az ember mindig meg kell róla bizonyosodni, hogy mellette van a kísérője, különben nem tud utána menni ha nem mellette áll mikor ezt az utazást választja az ember. Leparkolt társam még nem tűnt el, bár az adott településen hajlamosak kirándulni (Codswort különösen nagy spíler a bujkálásban meg járőrözésben Sanctuary körül, kész művészet előkeríteni és ebben a hülye szokásában Curie is méltó társa tud lenni). Ja meg építkezés közben is hajlamosak leragadni és ott felejtődni az adott helyükön a srácok. Ez tényleg nagyon idegesítő tud lenni, de elég csak beszélni velük azt máris magukhoz tétnek.

Illetve van ugye még a gyakran olvasható, el/haza küldés miatti eltűnés. Én még nem futottam bele ebbe a problémába, mert nem küldöm el a társaimat magam mellől a térkép másik felére, hogy majd odaérnek, mert nincs rá garancia. Belesétálnak egy harci zónába ahol lecsapják őket, akkor hiába térnek magukhoz egy idő után ha folyton újra leverődnek.
Harcban leverődés miatt akadt el nálam már a minutemen társ, akit ugyan egyszer sem vittem még magammal és nem is küldtem sehová, de mivel jelenteni kellett neki feladatot, így láttam merre kódorog a térképen (ahelyett hogy odahaza szépen magától beállna kertészkedni ahogy szokott). Na ő elindult a saját bázisukról vissza sanctuary-ba (jó hosszú séta, ráadásul fast travel esetén is sokkal hamarabb visszaér a játékos ugyanonnan indulva, mint ő teszi), de először elkezdett üldözni egy szarvast dél felé (csak onnan tudom mert utána mentem megnézni mi a fenét csinál arra, mikor ÉNY felé kellett volna haladnia nem pedig DNy-nak), aztán keresztül vágott a legsűrűbb belvárosi harcokon és folyton leverték, így ott is ki kellett segíteni, hogy elmozdulhasson arról a helyről ahol napok óta tartózkodott, folyton leverve.

"Elveszíteni" még csak lemaradás közbeni gyors utazás miatt veszítettem el ideiglenesen társat, de megérkezéskor körülnézve ha nem találtam akkor visszamentem az előző helyre és kis keresgélés/várakozás után mindig előkerült. Vagy visszatöltöttem az indulás előtti quicksave-et. Akiket leparkoltam azok mindig ott maradtak a környéken szerencsére.

Lengyel2:
Bethesda utoljára talán a Morrowind idején volt erős RPG-ben. Azóta egyszer sem. 😞
A játékaikban nem a sztori dominál, az rövid, faék egyszerűségű, itt a világban kódorgás a lényeg és az eldugott apróságok felfedezése.

Teljesen egyetértek azzal, amit általában a questekről és a linearitásról írtál; szomorú és elgondolkodtató, hogy a Bethesda, amely RPG-ben volt a legerősebb, mért döntött úgy, hogy a F4 RPG részét hanyagolja el legjobban a crafting / combat / settlement javára. (Ez utóbbiak jól sikerültek, és rájuk fért a fejlesztés, de hogy ez így lenyomja a többféleképpen megcsinálható questek lehetőségét, az döbbenetes...)
lipovics
Ezen még nincs az összes rajta.

Ezek a teljesek:

ezek még hiányosak:

JethroHUN
Nekem is a lőszerrel van bajom. Minden ellenfélből csak hasznavehetetlen .38-ös esik... (lv10 vagyok most) Amiket eddig olvastam arról a perkről neten elég ellentétesek. Valaki szerint nagyon megéri mert a Fusion Core is lőszernek minősül. Más meg azt írja semmit nem ér, ha csak 2-es a LUCK mert a perk esélyt ad arra, hogy + lőszer mennyiség spawnol a ládába, aza nem közvetlenül növeli a található ammo db számát.

Carlos
Azon kívül, hogy közös kasszán vannak a falvak mi értelme van a kereskedelmi útvonalaknak?
A kis boltoknak (stores) van értelme? Nekem kell belepakolni a cumót, amit eladnak?

Nem költenék feleslegesen local leader perkre ha nem muszály.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.11.22. 07:06:55

Þór vígi þessi rúnar

Myselor
egy kicsit röhejes ez a companion eltűnős bug.egy BOS küldetés után beszélni kellett vele oké rendben gondoltam eltakarodott valahova ahova kell neki na de nem.mivel a társam volt így szépen eltűnt és most sehol nincs,nem volt már a társam mivel simán felvehettem egy másikat lol.nem tudom hova tenni most ezt,hova az istenbe tűnhetett hirtelen.de én még szerencsés vagyok ahogy olvasom sokaknak nem is sikerül megcsinálni,vagy sokat kell aludni és úgy.fura.még majd jobban szétnézek hol lehet ha sehol akkor marad a console command.vicc komolyan...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
köszi!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BEAST
Pénzszerzésre sem utolsó módszer. Amikor nagyjából 10k .38as lőszerrel rohangálsz, a többiről nem is beszélve, akkor anyagi problémák nem igen vannak. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Skypack
Scrounger perket érdemes kimaxolni onnantól kezdve lőszerrel nem nagyon lesz probléma.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Mutogatni így is tudod. 😄
bardocz
0.44-es lőszer lesz valahol bőven? 0.45ös van egy rakással, de így hiába találtam meg végre a kedvenc hatlövetűm, van bele két tár. Pedig az nv-ben kedvenc volt, minden új helyre azzal léptem be, hogy megmutassam ki a király<#idiota>
Myselor
ez nem bug,itt csak összefutsz velük,a 2 társa ad ilyen kis questeket de nem ennyiből áll.danse nem fog itt még adni semmit,később ha a storyval haladsz megjelenik a BOS ott majd csatlakoztok danse-el a nagyokhoz és ott lesz elérhető a BOS szál addig ennyi ő ott csak várakozik 😊
morcosqtya
Ez most bug vagy valami hiányzik???
Nem tudom ez bug -e de a BOS-nál Paladin Danse nem ad küldetést (legutóbb a bunkerbe rejtőzött megőrült kommandóst kellett lekapcsolni). A másik két beosztott folyamatosan adja az artifact szerző és a kipucoló küldiket de a főnök nem ad... Azt mondja elfoglalt meg hogy a munkatársainak sok a dolga stb.. De nem hiszem, hogy ennyi lenne a BOS szál...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

PiszkosFred
Aknara leptem, megpihentem 😄

lipovics
Core nem merul, de sebzodik es javitani kell, ami macera. Kiimadkozni a "talk" funkcioval lehet. Igy hordom be a power armorokat Sanctuaryba, mar 12 bent van, koztuk 2 fullos X01 😊 holnap rakok screent. Egyebkent szerintem felesleges powerben futtatni a segedeket, nem nehez a jatek.
RatBaG
nem.

Per Aspera Ad Inferi.