11630
-
Evoluti0N #5140 A Fallout 4 grafikáját nézve, a következő rész fog úgy kinézni, ahogy a 4-től elvárható lett volna 2015-ben. :D -
FALLOUT 5-be majd ilyen grafikát kérünk ilyen dogmeat-tel! :D
-
Although #5138 Szerintem elég egyszerűen írtam a véleményemet. És szerintem meg is állja a helyét.
Karakterek, történet, döntés lehetőségek nélkül nincs rpg. Ezen a téren a skyrim még a Bethtől is középszerű.
A motorra nem érdemes kenni mert az Obsidian egy gyengébb motorból is többet kihozott. Sőt a mai napig etalon még mindig.
A Fallout 4 meg a Beth is bizonyította őket sem kell teljesen leírni ezen a téren. Független fantasy vagy sci-fi. Élő lélegző karakterek, frakciók, történet nélkül nincs jó rpg.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.12. 12:27:52 -
Micsu #5137 igazad van hogy én döntöm el mi legyek de az ember azt szokta meg hogy a döntéseinek vannak következményei, az ES játékban nagyon nem így volt
nameg a fallout felnőttesebb olyan szempontból hogy nincs annyira különválasztva a jó és a rossz
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.01.12. 10:09:48 -
SaGa #5136 Miközben sunnyogtam a toronyban felfelé, figyeltem a szupermutánsok beszélgetéseit. Az egyik azt mondja:
- Enni kéne, éhes vagyok.
A másik:
- Ja, valami embert.
- Úgy ám! Igaz, inas meg rágós, de még mindig jobb mint egy bogár.
- Persze, a bogárnál bármi jobb.
- Azért egy ghoul nem biztos, hogy jobb.
- Igazad lehet tesó... -
SaGa #5135 Válasszuk szét a TES és a FO világát. Hiába csinálja ugyanaz a cég és ugyanaz a motor alatta, más világok.
A TES egy fantasy mesevilág, ahol az a lényeg, hogy akkora hős lehetsz, amekkora csak akarsz, minden lehetséges cselekedeted ebbe az irányba terel, így minden céhnek nagymestere lehetsz egy időben. Tündérmese, felnőttes beütésekkel. Ettől még nem kell minden céhnél górénak lenned, rajtad áll, milyen karaktert játszol.
A Fallout egy olyan disztopikus világ, ahol lehetsz ugyan hős, de bármilyen jó is lennél, a világ jellemzői miatt kénytelen vagy számtalan rosszat is tenni, és nem lehetsz egyszerre mindenkivel jóban. Döntened kell. Sajnos az abszolút rossz karakter (egy kiemelkedő raider vagy gunner vezető, aki összefogja az aljanépet a nagy testvériségek ellen) eljátszása nincs benne a lehetőségek listájában, ahogy a szupermutánsokat sem tudod irányítani, pedig ezekben is lenne kihívás. De így is választhatsz, sőt választanod kell négy különböző frakció között és kiélheted hajlamaidat. Viszont ez egy olyan a világ, ahol Mad Max a jó megtestesítője lehet, ami mindent elárul a dologról.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.12. 09:51:03 -
Ertem. Ket dolog, egy teny es egy szemelyes velemeny.
Elso, az ujkori TES reszekben mindig meg lehetett oldani a frakciok 95%-ban, hogy te legyel a fonok. Volt, hogy ugyeskedni kellett, volt, hogy nem. Ha ezt felhozzuk "hibanak", akkor ne a Skyrimnak tulajdonitsuk, hanem egy 3 resz ota tarto elbaszott koncepcionak.
Masodik, ez a szemelyes. Mindig is ostobanak tartottam azt a felfogast, amikor a fegyvergyarakat hibaztatja valaki, mert lelottek valaki az altaluk gyartott puskaval. A Bethesda a jatekaiban a szabadsag a fontos, a dontesek a jatekosra vannak bizva. Ez egy homokozo, amelyhez kapsz egy vodrot, egy lapatot es uccu neki, alkoss! HA TE (nem te, az egyszeri jatekos, meg mielott) vagy olyan idiota, hogy egy szemelyben akarsz lenni mindenhol a fonok, akkor az miert a jatek hibaja? Te csinalod vegig, de dontesz ugy, hogy az leszel, a jatek csak a lehetoseget nyujtja. Ha egy fikarcnyi szerepjatekos vena sincs benned, csak a mindent megcsinalo, mindenben tutiszuperkiralycsavonaklenni maximalizmus, akkor az miert a jatek hibaja? A JATEKOS dont igy. Hibaztassa sajat magat, ne a lehetosegeket! Bezzeg ha tiltva lenne (vagy titlva van), akkor az elsok kozott jonnek azt lehetove teve modok, konzol parancsok, stb...
Egyetlen egy elcseszett gond volt a Skyrimban, a vampirok (a mezei vampirok) kerdese, mert azt nagyon rosszul kezeltek, ez megint teny kerdes. Bar nem frakcio, de a reakciok hiteltelenek voltak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.12. 09:42:41 -
SaGa Jr #5133 Semmikor.
Ennek oka, hogy ők nem ellenség a Minutemen számára. A sztori és frakció likvidálás addig van és akkor ameddig a sztori tart, tehátSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.az Institute likvidálásáig
Utána vége a sztorinak. Játszani tudsz tovább, de frakció feladatok már nem lesznek, ha csak addig magadra nem haragítottál valakit ami miatt kapsz egy lezáró feladatot az adott ellenféllel kapcsolatban. Mindhárom frakció azt az egyet akarja igazán kinyírni és közben esetleg mehet más is a levesbe.
A minutemen nem bánt másokat, így ha több frakciót is ki akarsz pucolni (megjegyzem ettől még nem tűnnek el, csak kevesebben lesznek a játékban), akkor a sztorit a BoS vagy épp a Railroad oldalán vidd ki. Akkor likvidálhatsz mindenkitSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.kivéve Minutemen-t, mert az csak akkor létezik igazán a terepen, ha a karaktered a vezére öngyilkos meg csak nem lesz emiatt a karaktered ugye? :) -
Micsu #5132 nem ezen múlik, persze ezért hasonlít az f4 survivor játékhoz mert 2015ben készült el de amiről Although beszél az más
ő nem a leszakadó testrészekre gondolt mikor azt írta hogy az gyereknek készült, tényleg gyerekes baromságok voltak a játékban, persze akad ebben is de az alább említett példám az megbocsáthatatlan a Skyrimre nézve :) -
Micsu #5131 bioware már a da2 óta szar nálam -
Malachit #5130 Hát most nekem a Gaus sebez 503-at és végtagra jön még ezen felül +25% Annyira bírom a halálos térdlövéseket :D -
és egy normális patchről még mindig nincs egy apró hírmorzsa sem... no komment. -
Nem fogalmaztam meg velemenyt, tenyeket kozoltem :) -
Although #5127 Ez a te véleményed, azon a szinten is lehetett volna normális frakciókat írni, normális npc-kel. Stb .stb.
Nem tették. Miért? Azt úgy se fogjuk megtudni. Nagy valószínűséggel biztosra mentek. És ha te nem is értesz egyet az kb. 12 éves szinten megvalósított játék volt. -
(most is csak te "beszelsz" :))
#szerk: a skyrim meg szinten M lett, nem gyerekeknek keszult az sem. Csak eltelt 5 ev, a fejlesztes kezdete ota 9, mas vilag volt 2007/2008 kornyeken, ezt fogadd el! Vagy ne, csak ertsd meg, az is eleg!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.11. 21:36:07 -
Although #5125 Őszintén, emlékszik valaki valaha egy Beth topicba a Morrowind óta, de szerintem ennyire ott se, karakterekről beszélhetünk? Élő, lélegző karakterekről, most nem a texture modolkról beszélek akik nude modok alatt élnek, hanem arról akik el is olvassák amit mondanak. Cait, Curie, Nick, Piper, stb, stb. Nem volt ilyen.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.11. 21:12:36 -
Although #5124 Már az durva szinte mindenki szerint jobb lett mint a DA3 minden szempontból. Nekem nem meglepi mert számoltam vele. De azért ez mégis nagyon ciki a valaha létezett legjobb szerepjáték készítők részére. -
Although #5123 Úgy néz ki azt gyerekeknek csinálták akik majd szaladgálnak a keretben, hogy Dragonbooorn.
Ez meg 18 év feletti szint :) Csak engem is meglepett. Jó oké ezt nem lehet gyerekeknek csinálni de semmi nem akadályozta őket abban az egész csak a felszínességről szóljon. Nem így tettek. Nagy piros pont nekik ezért. -
Micsu #5122 mondjuk már az jó hogy nem lehetsz mindenik frakció királyi mint a skyrimben, teljesen rosszul voltam tőle, én volt az archmagus és a tolvaj céh vezetője egyben :D -
Ott maga az alapkoncepció miatt nem is igazán lehetne, az egész történet egy könyvsorozat folytatása. Annak viszont szinte tökéletes. -
Although #5120 Még valami saját vélemény de,
Bármennyire is szuper a W3 azért az egy karakterre és vonalra épül, nincsenek ennyire sztori független frakciók amik különböző célok mentén választhatók. Ez szabadabb világ még mindig és így nehezebb is megcsinálni.
Nem kisebbíteni akarom a W3 győzelmét, de azért ez lényeges különbség. Ez még mindig nehezebb műfaj. -
Although #5119 Mindig mondtam, ez a lényeg a Beth tegyen le egy élvezhető tartalmú játékot, frakciókkal, karakterekkel, nem kell kiváló mint amit az obsidian csinál. Azt sajnos úgy is kevesen értékelik. De legyen jó. Utána ha rászabadulnak a moderek utolérhetetlen lesz. Ebből ez lehetséges. -
Although #5118 Nem is elmélkedek rajta milyen lesz ez ha kap pár olyan modot mint a project nevada modern szinten.. :) -
Although #5117 Akinek meg volt már, Strong meg a quest. Az most nézhet egyet, mert nem csak agyhalott supermutansok vannak. Persze van más is de.
Kis olaszunk, tényleg úgy gondolta a New Vegas után. Ezt én is meg tudom csinálni. Ebből a szempontból a régi részekhez ez a Fallout áll a legközelebb a Beth által készítve között. Poénos rendesen. Ki hitte volna ezt egy Skrim után?
Pozitív:
- Azért van különbség a szintek között.
-Élő társak!
-És questek hozzájuk!!
-A világ tele potenciállal.
-Frakciók amik fel lettek építve nem csak a látvány kedvéért léteznek.
Egyszerüen tényleg nem hiszem el ezt a Beth adta ki. :D
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.11. 20:17:26 -
Andule #5116 Én baromira imádok robbantgatni szal demo expert skillt húztam elsők között ill a sunnyogós puskázást. Nálam a hencsi cipeli a nehézfegyverzetet, egy olyan rokett launcsert tuningoltam ami full hp-nál dupla sebzést tol. Sztem 50re majd felhúzom még a heavy weap. skillt is maxra csak h még jobbat pukkanjon :D
Amúgy absz. egyetértek, röhej h a stukker skill is a lőtávot húzza ...
Miután összejött 2-3k skuló a lézerekhez mixeltem magamnak egy sniper csúzlit de valóban jóval gyengébb mint az 50es kaliberűm aminél pedig papíron alig sebez kevesebbet. (mert nincs rajta hangtompító) ez gyanítom az ellenfelek jobb lézerellenállásai miatt fordul elő
-
gerinstyle #5115 Valaki help me pls.
Kinyírtam az institute micsodát a Minuteman-el És most szeretném kinyírni a railroadot meg a BOS-t is.
De nem adja be a küldit. Elder Maxon nem akar velem beszélni semmiről, még tagja vagyok a majmoknak.
A feka hajós kapitány most adna egy babycsőszös melót de nem akarok több + pontot szerezni náluk
Mikor adja be a Minuteman azt a küldit mikor kinyírhatom őket?
Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2016.01.11. 18:01:38 -
Connie-nál is lehet fát venni az Abernathy farmon; de ha jól emlékszem, nála csak 50 egységet. Ez a két árus van, akiknél beszerezheted. Nem elég sok mindenre, de ez van, ha nem akarsz csalni, be kell érni ennyivel. :D
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2016.01.11. 15:16:15 -
SaGa #5113 Gránátokkal én is próbálkoztam, rakétavető pont nem volt nálam (igaz épp pár perccel korábban lőttem egyet egy szupermutánstól a folyóparton, de túl nehéz volt, ott hagytam). A tornyot amúgy a "végtelen" .45-ös géppityuval takarítottam ki, hangtompítóval. Ráment majd ezer lőszer, de igazából csak az első liftből kilépve kellett visszatölteni, meg a külső liften lefelé, de azzal nem bírtam sehogy....
Amúgy nem is értem: a Righteous authority-t feltunningoltam, 70+ a sebzése (vagy még több, mióta talán 6 lövésnyi lett a tár egy tunning után), de a szupermutik körberöhögnek vele együtt, egy .38-as találat többet ér ellenük, mint a lézer... A nyakamon van vagy 1500 EC, de még mindig a hangtompítós 10mm-es meg 0.38-as a nyerő osonva, távolról meg a .50-es puska, bár... Röhelyes, de a .38-as pipe pisztolynak nagyobb a lőtávja, mint a .50-es mesterlövész puskának. Ezt mondjuk valaki kijavítgathatná idővel, mert a fegyvermodok módosításai időnként viccesek. Egy full stock (válltámasz) rövidíti a lőtávot a pisztolymarkolathoz képest, ami vicc, de annak rossz.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.11. 13:09:04 -
Andule #5112 Én csaltam és elővettem a rakétavetőt plusz dobáltam a gránátokat:D
Úgy nem volt peoblem :) -
Malachit #5111 Nekem survivalon is ment a menekítés, igaz volt, hogy 1 mili hp-m maradt közben. Meg lehet túl magas szintű voltam már akkor (50+). Állandóan fa hiányom van :/ Pedig veszem a shipmentet Diamondban. Van még valahol esetleg? -
Party Hard #5110 És van olyan, hogy mondjuk megvárom az éjszakát amikor ugyanis ell megy aludni és kibújik a poer armor ból? Csak azért kérdem mert nekem nem sikerült elkapnom eddig. -
SaGa #5109 Az este szégyenszemre vissza kellett vennem a szintet egy jelenet erejéig Survivalról easy-re. Amikor kimenekítjük Rexet a toronyból, az ablakmosó liften lefelé tartva egyszerűen nincs hová rejtőzni és mindig kinyírtak, mert ahol 3 szupermutáns van egy szinten, nem tudtam elég gyors lenni ellenük. Vagy lézerrel, vagy gránáttal, de elkaptak...
Megj: itt elkezdett kilépegetni a program, memóriaelfogyás miatt (8GB van). Olyan szinten megzavarodott, hogy a modok sorrendjét is összekutyulta valamelyiknél, úgy kellett rendbetenni kézzel. -
-
itemeket dobálj ki, aztán scrap vagy store, és a csík szépen araszol majd lefelé. -
Trükk is van rá, nem csak mod. Scrappelj pár cuccot az inventory-dból (én a fölös fegyvereket szoktam) és akkor újra engedni fog építkezni. -
mod van. Alapból korlátozva van, mennyit építhetsz. -
Minuteman #5104 Ahogy visszatértem a Castle-be észrevettem, hogy a rádiósom nem rádióz. Csak mászkál fel alá. Áram van. Mond vmit, de túl gyorsan az angoltudásomhoz.
A másik: betelt az erőd. Az írja nem tudok építeni semmit. Van vmi. trükk (nem mod), ami segít ezen? Köszi. -
Alapból nem.
De van megoldás. -
JanáJ #5102 Ha valakit power a.-ban durrantok le, akkor már nem tudom leszedni róla a vázat? Csak a páncéloka? -
Én simán csak a Vault suit-omban voltam (a PA annyira nem jött be, nagyon ritkán használom), úgyhogy rendesen iparkodnom kellett, hogy egyben maradjak, nem volt időm még lootolni is.
Mondjuk én máskor is inkább a végén állok le zsákmányt begyűjteni, amikor már nincs közvetlen veszély, ritkán szoktam harc közben. Lehet, hogy taktikát kellene váltani. Itt is csak a Legendary cuccokat meg a lőszert sajnálom, a többi nélkül meglennék.