933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
VladimirD #331 Háhh, Sirius 8K :) -
#330 Ez elgondolkodtatott, hogy biztos van rá valami megoldás. Kicsit turkáltam a fileok között és voálá. Kidobtam redditre is egy kis internet pontokért.
https://www.reddit.com/r/lostarkgame/comments/srpel9/login_down_guide_to_manually_change_region/? -
Ackronikon #329 igen nekem is ez volt olyan 20. próbálkozásra eljutottam a szerverekig ahol hezitáltam de inkább átmentem -
VladimirD #328 Jó neked. Nekem folyamatosan heavy traffic error: 10027, és csak egy Ok opció van, amivel kilép a játék. :D Mennék és Amerikába is, de nem lehet. :D -
Ackronikon #327 Én most feladtam és beléptem amcsi szerverre ha mást nem arra jó hogy megnézzek más kasztot -
Gorgot666 #326 Hát gördülékeny kezdésnek semmi képen nem nevezném:)Pedig amit eddig láttam az tetszik!Csak Hát be kéne valahogy jutni! -
#325 Én bent hagytam, nem nyomok OKét, hogy ne dobjon le, de mutatva hogy LET ME IN. :D Ha van 1.1 m player aki online abból jó ég tudja mennyien queueban és még mennyien el nem jutnak a queueig képzelhetitek mennyien várunk.
-
Ackronikon #324 Ha ez vígasztal ha nem ez lenne, akkor sorban állás órákon keresztül a végeredmény ugyanaz: nem játszunk ma :) -
#323 Cannot connect to the server. Exiting the game. (w0x2-OPELPWN1N2NT)
Pedig délelőtt még ment ..... -
TomStorm #322 :D -
Ackronikon #321 Siettem haza gondolván hogy a reggel ha már leállás volt szerver bővítés okán nem lesz gond vagy legalábbis nem akkora mint tegnap hát tévedtem mégpedig rohadt nagyot:27K sor nerian, gratu balfasz amazon. Egyszerű agyam nem fogja fel hogy ha a hivatalos indulás előtt tele voltak a szerverek mégis mit hittek amikor az ingyenes go-live lesz akkor hányan csatlakoznak? -
#320 Reggel beléptem 9 körül, majd hajnalban ki, közben lenyomtam alttabolva az eso dailykat, a fo76 dailyat és még pár apróságot. Ma detto ugyanez. Ha megszakad a net vagy más galiba támad, akkor hamarabb darálok le random évadot netflixen, mint mire visszajutok, nem kockáztatunk... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 16:36:50 -
#319 Az olyan önző mocskok miatt nem jutunk be mint te vagy *habzószáj* /joking/ -
TomStorm #318 Nekem reggel óta megy vagyis karbantartás óta:D ki nem lépek..
Nem pörgeti Vga-t se procit.Annyi hogy háttérzenét hiába offolom ugyanúgy szól háttérbe. -
undY1ng #317 Amíg lepereg a hype mint a New World esetében. -
plutoka #316 azért hogy 2 órája egyetlen serverre se lehessen belépni az már tényleg fájdalmas. a main characteren meg se tudom probálni a szintezést, de pörög az aura közben :( -
plutoka #315 és ahogy nézem új server, minden 0-ról indulna. még lehet akkor is megéri egy alatt huzása, gondolom lesz 1 honap mire mérséklődik a queue idők -
#314 Zinner 20k-val startol :D
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.13. 12:56:37 -
plutoka #313 Neria most 17k-nál kezdte visszaszámolni. Induláskor pedig itt volt csak hely, szóval jaj de jó választás volt :( -
undY1ng #312 Tudom, hogy ez egy MMO(A)RPG de csak nekem tűnik olyan semmilyennek? :( Pedig szeretném szeretni és látványos / élvezetes az akció.. vagy csak a D2R és Last Epoch jobban tetszik (tudom azok nem mmo-k). Itt "miért éri meg" a végéig kihúzni? Mi az endgame?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2022.02.13. 12:18:52 -
VladimirD #311 Azt hiszem pont időben kaptam el Siriust, most 300-as a várólista, igaz Neria 10K+-os. -
#310 Ezekre gondolok:
-
#309 Plusz jelzi, hogy hany lepesre vagy a bejarattol, melyik iranyba kell menni, stb., igy akar onalloan is felszedhetoek konnyeden.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 11:11:04 -
#308 Ha a secret mapra gondolsz ahhoz kell a térkép maga és csak akkor nyílik, meg ha nálad van. -
#307 A weben elérhető map-on vannak kis kincsestérkép darabok jelölve de nem találok ott semmit. Azokhoz kell valami küldetés, esetleg nagyobb szint? -
#306 amennyire én értem a paladin inkább egy állandó aura szerű de kisebb, míg a bard castolós de nagyobb supportot ad. de lehet én értettem félre. -
VladimirD #305 Köszi a a válaszokat. És még egy utolsó kazuárság, bard, vagy paladin az erősebb support?
Tudom, gondolom, más-más az erősségük (nem ismerem még így a classokat), meg a szintezés is más (ranged vs. melee), meg ez a tipikus "amelyik neked jobban tetszik" kérdés, de hátha van valakinek tapasztalat ez ügyben is. -
#304 Ahogy nézem már most 3.3k a queue Zinnervale-n, szóval inkább siess :D -
#303 Nehéz megmondani, mert elvileg azért volt lent ma EU, mert bütyköltek valamit, hogy jobban bírja a sok embert. -
ToxiMaxi #302 Amennyire én tudom a supportokat nagyon kérésik endgame-re. Viszont fejlődni picit lassabb velük, kevesebb dps miatt. -
VladimirD #301 Lenne még kazuár kérdésem. Szerintetek, tapasztalatok szerint, EU szerveren mikor kezdődik a dömping ma? Most gyors beléptem, mondom hagyom had álljon sorban, hogy ebéd után mehessen móka, de Sirius még sima volt. 1-2 óra felé azért már gyűlnek az éji vadak?
Illetve amit még kérdeznék, hogy a későbbi játékmenetben, csapatjátékban mennyire van jelentősége a support kariknak, mint a Paladin és a Bard. Keresik erősen a csapatok, vagy ha van jó, de ha nincs az se baj? Csapat szinten fontosak, vagy inkább csak a fejlődésben könnyebb velük? Köszi előre is.
-
VladimirD #300 Köszi köszi! -
#299 Van egy-kettő pénzért, illetve aukciós házban megvhető skin, ami nem szoknyás.
Azt nem tudom, hogy sima játékkal, illetve jövőbeli eseményekkor elérhető lesz-e másik fajta ruházat.
Ázsiai verzió:
-
s1ckboii #298 Niniveh-n mennyien vagyunk magyarok? :D
Illetve ha valaki tudna kicsit segíteni az engravekkel? Eléggé fura ez a facet stb rendszer és nem teljesen értem :/ -
VladimirD #297 Valószínűleg felesleges kérdés, de bátorkodnám megkérdezni (leginkább azoktól, akik már régebb óta nyomatják a játék orosz, vagy koreai verzióját), hogy szerintetek a sorceress-nek lesz olyan outfitje, ami nem extra rövid miniszoknyából meg valami csipkés combfixből fog állni? Találkozott valaki ilyennel esetleg, vagy törődjek bele, hogy bikini party lesz mindvégig?
(Vágom, hogy ennek kulturális alapjai vannak, és nem fogok eret vágni miatta, csak kíváncsi lennék rá.) -
#296 Hm.. betettek egy 3 órás karbantartást, azért megnézhetnék hogy EU.ban milyen nap van és mennyi az idő. -
#295 Nyilvanvalo, azert nem ma kezdtem az ipart... Csak egeszen odaig semmi elrugaszkodott dolgot nem lattam, egyedul a strongholdban jott egy szamomra ertelmezhetetlen faju npc (talan kereskedo volt?), az osszes tobbi szereplo ember (leszamitva a sorcikat) volt es aranylag visszafogott. Na de mindegy, ebben a jatekban vannak piñata lovak is, sima ugy. :) (katican nem lepodok meg, Morrowindben orias "bolhakkal" utazunk, meg sem kottyan)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 02:04:38 -
#294 Lehet védeni az ASG-t, akkor is egy rakat fos :D
friss szerveren kezdtem, nem követtem senkit, ma már de. 11k+os sor volt.
Tényleg ügyik. -
TomStorm #293 Keleti játékoknál ezt el kell fogadni.
Nem ők kérték Nyugatra játékukat és nem ide tervezték.
Játszd végig a Yakuza sorozatot vagy FF bármelyik részét megedződsz:)
Még nekünk az Europai(nyugati) mítológia van előtérben úgy nekik a Keleti.
Teljesen más felfogás más képzelet.Én kedvelem
-
#292 En ebbe a joszagba futottam bele delutan, es ekkor gondolkoztam el eloszor azon, hogy biztos jo helyen vagyok en itt? :)