933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
  • TomStorm
    Lvl11+ karaktertörlésre tipp ha kivártad a 24 órát és pending van akkor ismét "delete character" és akkor törli.
    Main karaktert pedig át kell váltani másikra és úgy engedi törölni.

Minden lvl11+ karakter törlése után azzal a névvel 60 napig nem kezdhetsz!!
  • TomStorm
    Lvl11+ karaktertörlésre tipp ha kivártad a 24 órát és pending van akkor ismét "delete character" és akkor törli.
    Main karaktert pedig át kell váltani másikra és úgy engedi törölni
  • VladimirD
    Ha esetleg NA EAST mókol valaki, melyik szerveren teszi? Gondolom van azért több EU player is ilyenkor ott.
  • Gorgot666
    Most müködik
  • GaborST
    Erre gondoltál mert így is ugyanaz a vége hiba kód leokézom kidob.
  • Gorgot666
    De jó neked!Nálam a szokásos.
  • TomStorm
    Na megy
  • VladimirD
    Mondtam páromnak, hogy amíg queue van, addig az övé vagyok testben és lélekben egyaránt; tudván, hogy ez is lesz vagy két-három óra... Valahol még kell lennie egy Viagrának. Az első kettővel kihúztam két órát, gondoltam utána csak lesz valami a szerverrel, de nem. Megnéztük a teljes Alkonyat sorozatot, sütöttem tökéletes macaront, most már fekvőket nyomok, ittam vagy egy liter ananászlevet... Amazon plz, ez már nem vicces.
  • TomStorm
    Most már sorban állás sincs?
    Egyszerüen kidob a francba:D
  • Nomad90Hun
    Megnyitod a fájlt, átírod Na-ra pl a CE-t lemented, elindítod a játékot és mennie kéne.
    Nekem is ment, igaz engem nem rakott át EU-ból, de legalább be tudtam jutni a szerverre.

Ahogy mondják, segíts magadon isten is megsegít. Ha nem küzdesz nem lesz eredménye.
    Az meg, hogy Neria-n stb 20000-es sorok vannak valahol várható volt.
  • GaborST
    Hát nem működik itt semmi sem.
    Nem tudom mit vergődik az Amazon nem való neki a játékipar teljesen balfékek hozzá.
    Na mindegy még pár napig marad a gépen utána törlős mert így csak feleslegesen foglalja a helyet. (bár ezzel nem hiszem, hogy egyedül leszek) Majd úgy fél év múlva ha még életképes lesz a játék ami azért jó lenne mert tetszett akkor visszanézek, mert így semmi értelme kínlódni vele.
  • VladimirD
    Azért a bánatos fülébe mindegyiknek, hogy hétvégén fullon volt minden (ami persze várható volt, hiszen hétvége stb.), de hétköznap, pláne hétfőn, pláne Valentin napon :D Baszki, most jut eszembe... :D :D :D
  • Nomad90Hun
    @Gabor

Csináld meg a mókolást amit lejjebb @Tera írt.

Ami a lockot illeti, ez valami amazon hülyeség lesz, mert már New Worldben is megvolt ez.
    BTW Antares-re fél hatkor instant be tudtam lépni.
  • GaborST
    Sziasztok!
    Ez mi miért nem enged be.
  • PiszkosFred
    ESO-megoldás sem rossz, van egy megaszerver és azt virtuálisan összekapcsolt millió kis szerver (shard) szolgál ki így bárhol bármikor bárkivel tudsz játszani.
  • Carmang
    Ennek az egész szerver locknak mi értelme van amúgy? Nem értem miért nem lehet azt megcsinálni, mint a BDO-ban, hogy van egy rakás szerver, és arra mentek a haverokkal, amelyikre akartok.15 percenként lehet ugrálni.
  • Nomad90Hun
    Aztán itt is az lesz vège, mint For Honorban, hogy ezeket is ki fogja bökni a rendszer ès 45 mp után viszlát. Magam rèszèről nem èrtem ekkora sorokba m3rt àllnak be? Aztàn megy twitteren az anyázás, hogy 4 órája vár a belèpèsre...
  • SzirmosSzisza
    ehhez nem kell script! amúgy valaki simán egeret tartja lenyomva és az is jó vagy ugye gumi a kontrollerre is megoldás lehet.

igazából patkány dolog, de délután 2-kor már 18k-s sor van
  • PiszkosFred
    Pont DC-n irtak, hogy a auto move/run miatt kidob (en sem tudtam, tippeltem), csak auto clicker tart benn, de az meg ugyebar 3rd party ami miatt akar az anticheat progi nyomhat egy red flaget.
  • Nomad90Hun
    Szerencsère mi kissebb szerón vagyunk, eddíg a legkomolyabb sorom se volt 10k, tegnap este is 4300 körül volt csak, este 9 után.
  • Nomad90Hun
    Èn pont tegnap láttam sziklafal mellet egyhelyben fal felè futó karaktereket már, lehet majd hamarosan ez tömeges lesz.
  • SzirmosSzisza
    Leírták párszor már, hogy a játék nem skálázódik rendesen, azért is indítottak teljesen új régiót és nem csak új szervereket. Szóval inkább Koreában kéne kopogtatni (elvileg náluk is seagull online néven volt a játék neve az elején akkora queue volt ott is)

#349: nem nagyon fog, de rosszann talán nem lesz :D amúgy reggelt 8-9 körül nincs queue, csak ugye ha kilép az ember ... lehet marad valami auto klikker vagy nem tudom
  • PiszkosFred
    Kadan: most 13k
    Neria: most 12k
    Zinner: most 17k

Es ezen nem fog segiteni az uj eu regio, aki ezekre krealt es nem hajlando koltozni, az felvette a szopoalarcot es abban paradezik. Vagy belep reggel es bizik benne, hogy nincs dc, nincs restart, majd este jatszhat melo/suli/stb utan, vagy igy jart :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.14. 14:19:41
  • Nomad90Hun
    Melyik szerón?
  • PiszkosFred
    Na gondoltam melóból fellépek így dél környékén menedzselni a birtokot, és már most van 5k-s sor :D
  • Probatbicol
    Csak megjegyzésképp, a Guild Wars 2 szinte pontosan 10 éve jelent meg, és ők már akkor megoldották a dinamikus szerver kiosztást. Nem emlékszem már hogy ennek ellenére voltak-e problémák az induláskor - lehet hogy voltak- de ezt melyik szerver, hol a haver mizériát biztos megoldotta. Meg elkerülte a későbbi migrációkat is. Csodálkozom hogy a későbbi mmo-k ezt a technikát miért nem vették át
  • ToxiMaxi
    Netflix-el is voltak gondok anno, szóval lehet ez egy amatőr cég, csak volt jó sok idejük rendberakni. De az összes nagy MMO indulása, ahol az elején sok ember ugrott rá, mind halál szar volt. Az okokat nem tudom, mondjuk itt most a NW és a LA indulásakor is olyan amatőr hibák voltak, amit nem is gondoltam, hogy el lehet követni 2x ilyen rövid idő alatt.
  • 0Fritz
    Talán kéne keresniük egy céget, ami komolyabb szerverparkkal dolgozik és elvileg értenek is hozzá, mert ez így teljesen amatőr.
    Na várjunk csak...

• 0Fritz
    Ötvenes szintig nincs kihívás, utána viszont ha nincs csapatmunka, akkor fekvés van.
    Na de térjünk is vissza a napi rutinhoz:

A szigeteken beszerezhető cuccok.
  • ToxiMaxi
    Hasznos oldal fejlődéshez meg miegymáshoz
  • ToxiMaxi
    Nem jó hír
    Legnagyobb gond az vele, hogy ez egy szeparált régió lesz és a central EU-val nem lesz cross-region játékra lehetőség. Ezért kb. senki sem fog átmenni, hanem inkább állnak majd a sorban.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.14. 10:57:58
  • Evok
    Nagyon régen tolom a szerepjátékokat és a fantasy jellegű pc-s játékokat is. Örömmel láttam, hogy a kedvenc kasztom a Bárd is helyet kapott a játékban. De amit itt Bárd címszó alatt akarnak eladni nekem az hatalmas gyomros. A klasszikus tőrkardos, lantos, kalpagos témát vártam, kaptam egy hárfás konzumlányt. Illúziót sem láttam amit idézni tudna. Na mindegy is. Csak ugye a harcos vagy a lőfegyveres is tud a játékban úgy kinézni ahogy kell, a Bárdot nem sikerült megcsinálniuk.
  • ToxiMaxi
    Ez jól hangzik, mert nekem pont ez vele a gondom, hogy lvl 32 vagyok és még nem volt kihívás, az összes dungeont hardon nyomtam, de csak 1x haltam, mert bealudtam. Én valami olyat várnék, mint Wolcenben a megjelenéskor, hogy a Bossok igen komoly fejtörést okoznak, volt amit csak sokadik próbálkozásra tudtam lenyomni, miután megtanultam, hogy mi a mechanikája, elsőre nagyon kevés ment le, aztán lehet én voltam a béna, de itt eddig minden picsakönnyű.
  • s1ckboii
    Ez a game egyre brutálabb :D Minden dungeon és főbb fight egyre epicebb!
    Ma elértem a lvl 50-et és letoltam a Nebelhorn Lab dungeont nagyon állat!! :D
  • PiszkosFred
    Na, lvl32, minden küldetést, minden dugeont (normal és hardon), minden boss megcsináltam eddig, és még sehol sem tartok ahogy figyelem a %-okat. Van ebbe kontent rendesen, ha jól figyeltem akkor csak 3 és fél megyében jártam. Répát nem gyűjtöttem, csak ami szembe jött velem, vagy amit mások mutattak dungeonban. Azt hiszem maradok egy ideig, ha az amazon és a szerverkapacitások istene is úgy akarja.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 23:01:13
  • ChipHazard
    Hát 10-ezer fölötti sorokkal ezt most nem tudom, lecsekolni, de majd késö hajnalkor meglesem, már csak azért is hogy igy van e :)
  • PiszkosFred
    Hat, ugy emlekszem, hogy a preset az global, de most elbizonytalanitottal :)
  • ChipHazard
    Jah hogy ez külön szerverekre is müködik ? Az király, azt hittem szerver specifikus, hogy csak az adot szerverre müködik. Kössz a Tippet :)
  • PiszkosFred
    Karkatergeneráláskor el tudod menteni a létrehozott "sablont", így ha belépni nem is tudsz EU-ra, keress egy másik régiós szervert addig és alkosd meg a karakteredet, mentsd el, és reggel már csak be kell töltened a presetet.
  • ChipHazard
    Én hajnalban, vetemedtem rá, akkor be engedett oda is ahoval elvileg nem lehetett volna karit készíteni, reggel 5-kor már nem volt sor XD
    de nem lett belőle semmi, Mert Már a Karigenerálásnál, leragadtam XD. Az ilyenekkel anyira pepecselős tudok lenni, hogy lehet hogy csak 1-2 nap mulva jutok el oda hogy ténylegesen játszak is XD.
    Sebaj közben befejezek még pár animét, hátha kapok inspirációt a Gunslingeremhez .