Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A steam nálam is nehezebb frissített aznap, de másnap már láttam a híreket, hogy mekkora tömeg ugrott neki, onnantól már nyilvánvaló volt, hogy aki nem vesz vmilyen packet, az ma este már pórul jár, pont a New World féle kezdeti szarcunami miatt.
NW-nél is már furcsa volt, hogy pont az Amazon, a világ leggazdagabb cége (de a vezetője mindenképpen az), plusz aki ki tudja szolgálni a Netflixet meg a saját streaming közösségét, pont az kínlódik és szarakodik a szerverekkel és az alulbecsült kapacitásokkal 😊 De hát mindig a cipésznek lyukas a cipője ugyebár...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Mai napra 6 új EU szerverrel készülnek, ha jól olvastam.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.11. 08:30:40
Nem tudom mennyire megbízható a steamcharts, de valamelyik nap direkt megnéztem, már délután 3-kor 8 ezres sor várt és a steamcharts szerint nagyjából 280 ezer játékos játszott a Lost Ark-kal. Nem értek a szerverekhez így nem tudom, hogy miért jobb nekik sorokkal kínozni a játékosokat és megvárni, hogy pár hét alatt a játékosok egy része inkább lelépjen, mint, hogy normálisan felkészüljenek a rohamra. Ha mást nem is szervereket pont az Amazonnak könnyű lenne szereznie.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szal nah, ez az ő saruk. Sőt valami olyasmit is olvastam, hogy bejelntés nélkül löték be a szerver karbantartást, és ez bebaszot egy Fü küldetésnek.
De jah, majd normalizálódik.
mondjuk nem egy népszerü döntés igy utolos pillanatban, kapják is az ivet a twitteren, szerintem joggal, mer igy emberek nem tudnak csatlakozni a barátaikhoz. Minimu, késöbb szerver összevonás, vagy inygenes stransfer kel adni a játékosoknak.
https://forums.playlostark.com/t/character-creation-limits-and-additional-servers/61597
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2022.02.10. 23:37:03
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2022.02.10. 16:42:31
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.09. 17:25:18
#205: nincs előttem a játék, de https://old.reddit.com/r/lostarkgame/comments/snovv5/50_tips_for_new_players/ itt a 13-asnál nem lehet olyat beállítani ami kell? (vagy itt csak azt lehet h egyenesen/egeret kövesse?)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
eddig bejövős a játék, de esélytelen, hogy hardcore csinálja az ember meló mellett, ennyi contentet még nem láttam játékba bezsúfolva.
nekem macerás a lóra felszállás, azt nem birom megszokni. bár lehet h mert alt gombon se a legjobb már 😛
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Force move alatt mit értesz? Space-el dash-elsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.09. 10:32:13
[merlinw.org]
A tervezett neveket sem nyúlták le. Teljesen vakon ugrottam bele, és bár másra számítottam, mint ilyen mandulaszemű, nagy mellű, modelleket meghazudtoló stílusban sétáló karakterekre, de - magam sem értem miért - simán elröppent az este és a kezdeti "miaszartkeresekénitt" feeling eltűnt és kezdett megtetszeni, amit látok. Egyedül az irányítással nem vagyok kibékülve, nálam a "force move" billentyű nagyon kell, annyira megszoktam már diablo/poe vonalon, hogy anélkül féllábúnak érzem magam.
Egyelőre maradok pár hetet, aztán meglátjuk mi lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.09. 10:35:05
[merlinw.org]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.08. 20:47:03
Közben
Zinnervale
Kadan
Trixion
Asta
mind full
Kadan 8 ezres
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.08. 19:39:54
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.08. 16:58:52
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: danone, 2022.02.08. 16:27:31
Én és páran még mindig nem döntöttük el hova megyünk mert kb naponta változik hogy Kadan vagy Zinnervale. Valószinűleg ahol kisebb lesz a sor. 😄