11418
1433433746.jpg
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

 • Rae Apofisz #11418
  Ezt tudom,de ő azt irta nem tudja vissza váltani külsö nézetre a képernyőt azóta.
 • Bozi_Vilag
  #11417
  Ez nem bug. Ha lefekszel valamibe, vagy valami rádfekszik (nem az X gombos!), akkor külső nézetbe kerülsz.
 • Rae Apofisz #11416
  Ezt nem teljesen értem. Ps4-en ha raptor leszed a nyeregből akkor bugos lesz kép nézeti mód ? Mert Ő azt mondja utána lett ilyen hogy nem tudja vissza állitani a nézet modot külsöről belső nézet modra. Mert ha ilyen aprósággal is gond van hogy nem lehet vissza állitani én nagy ívben dobnám ki az ablakon.
 • ncc1701
  #11415
  Én nem is számolom őket. Ugye elértem a maximális stat szintet mutációkkal a hp-dmg statokon (254-254 pont), és kb 750-es szintűek a dögök. Mindezt 150-es wild lvl mellett. Kb minden egy harapással elintéznek, 14k dmg üt, mint a kalapács. Meg kéne próbálnom egy lila dropot, de sok kedvem nincs hozzá. :)

  Solo playerben ugye a régi mapokon nem nagyon kellett ekkora állat. Pvp az ugye nagyon más.
  Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2020.02.15. 16:00:21
 • Bozi_Vilag
  #11414
  Én előtte is függő voltam (raideltem is vele, meg húst szedni király), de hát a csapat alig bírta azt a "sok", majdnem 10 gigát.
  Amióta mindenre IS lehet használni extin, már vagy 70 van (persze ebben segít a cryopod is ;))
 • ncc1701
  #11413
  Extinctionig egy felesleges, haszontalan állatnak tartottam. Nem lehetett bossozni vinni, barlanga túl nagy volt, stb. Extinctionre viszont tök idális. :) És ugye nem szed le róla semmi, olyan mint víz alatt a basilo.
 • Bozi_Vilag
  #11412
  Asszem megtaláltam a hozzám hasonló gigamániást ;)
 • ncc1701
  #11411
  Gigáról tuti nem szed le. Purlovia sem, azzal kell menni. :)
 • Bozi_Vilag
  #11410
  Csak akkor ilyen, ha raptor szedi le és ráfekszik. Ez ellen nincs mit tenni
  Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2020.02.15. 11:58:35
 • Rae Apofisz #11409
  Szerintem a beállitásokban van valami ami el állitódott. Én pc-n játszok. Nálam a camera bob view az egy külsö, 3. személyes nézőpont. Ez szerintem nem az amit keresel, mert ez olyan mintha egy más valaki szemszögéből látnád magad. Amit te keresel, pc-n ez a camera zoom. Én ezt soha nem változtattam meg, igy nálam ez az egér tekerője. Ezzel váltok nézetek. Én többnyire külsö nézetet szeretem, de ha valamit közelről kell megnézni akkor használom a belsö nézetet. Hogy ps4 en ezek a beállitások hol vannak nem tudom. De szerintem nálad is a camera zoom lesz az.
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.02.15. 11:37:38
 • GArpi
  #11408
  Szia köszönöm a válaszod , igen a párom egy raptor rántotta le ugy állt át külsőbe, én Aberationba szálltam a szárnyal és úgy :(
  Nagyon rossz így akkor nincs megoldás ugye? :(
 • Rae Apofisz #11407
  Hát ez nálam igy néz ki.
 • ncc1701
  #11406
  Esetleg mikroraptor. De ugye egér görgővel lehet váltani a nézetet.
 • Bozi_Vilag
  #11405
  Ha lerántottak az állatról, akkor legjobb tudomásom szerint mindig külső nézetből fogod látni. Ha kiszabadulsz, akkor elvileg visszakerül belsőbe.
  (Lerántás alatt raptorra gondolsz, ugye?)
  Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2020.02.13. 17:29:28
 • GArpi
  #11404
  Sziasztok.
  Szeretném a segítségeteket kérni ,hátha valaki találkozott hasonlóval.
  Belső nézetbe volt a játék állítva és mikor lerántottak az állatomról átállt a nézetem arra, hogy látom az egész embert és ez nekem nagyon zavaró.
  Megnéztem az optionsba a camera bob beállítás ki van pipálva és alkalmazva is van mégsem áll vissza. Esetleg ha valakinek van tapasztalata hasonló hibával a játékba ,kérem ossza meg velem hogy tudom visszaállítani. Gondolom valami billentyű kombó ,Ps 4 en játszok .ki bekapcsolás stb volt már . Köszönöm .
 • ncc1701
  #11403
  1000 elementnyi dust fér bele, elcraftolja 15 perc alatt. Tegnap már megvolt a 10k elementem, de még van egy rakat dust, ma befejezem. :)
 • Rae Apofisz #11402
  Ezt a modot nem ismerem. Ránézésre jónak tünik.
 • ncc1701
  #11401
  Fú, köszi, h fáradtál, de ezt a modot választottam. Faján működik.
 • Rae Apofisz #11400
  Hát van egy ami pillanatok alatt elementet csinál belölle :)
  Az auction house modhoz a gameusersettings.ini be ugye van egy lista abban az a rész aminél azt irod be mi legyen az exchangernél.
  Ha oda beirod a cserét pikk-pakk elementet csinálhatsz belölle.

  [AuctionHouse]
  CurrencyExchanger=PrimalItemResource_Element_C,1:PrimalItemResource_ElementDust_C,1000;
  (Csak akkor kell a sor végére pontos vessző ha utána még valami más is van a listában.)

  Ez az én teljes listám.Ha mindet berakod láthatod elég sok mindent raktam be. Első sorban kezdö playereknek egy kis ösztönzés, példul hogy levágott hajért is tud cserélni :) Vagy éppenséggel bos teleportokhoz tárgyak.

  Ezt a két sort hagyd ki a teljes listát másolod mert ez a Tcs Reward modra vonatkozik.
  PrimalItemConsumable_TCsAR_CurrencyARcPlatinum_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemConsumable_TCsAR_CurrencyARcPlatinum_C,1;

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  [AuctionHouse]
  MarketID=HUNARK2019
  ExtraCurrencyItems=
  ManifestRange=50000
  TransporterRange=25000
  DisableCreaturePurchasing=False
  DisableCreatureSelling=False
  DisableFertilizedEggPurchasing=False
  DisableFertilizedEggSelling=False
  DisableItemSelling=False
  DisableItemPurchasing=False
  DisableBlueprintTrades=False
  EnableSingleplayerTrades=True
  PurchaseBlacklist=
  PurchaseWhitelist=
  DinoBlacklist=
  DinoWhitelist=
  PaymentBlacklist=
  PaymentWhitelist=
  PlayersBlacklist=
  DisallowFlyerDinos=False
  DisallowWaterDinos=False
  DisallowCoreClasses=False
  DisallowScorchedEarthClasses=False
  DisallowAberrationClasses=False
  DisallowExtinctionClasses=False
  DisallowModdedClasses=False
  MaxItemQualityIndex=255
  MaxPaymentAmount=100000
  MaxDinoLevel=450
  CurrencyExchanger=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_Hair_C,100;PrimalItemResource_Hair_C,100:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_MetalIngot_C,2500;PrimalItemResource_MetalIngot_C,2500:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_ElementOre_C,1000;PrimalItemResource_ElementOre_C,1000:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_ElementDust_C,1000;PrimalItemResource_ElementDust_C,1000:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_Element_C,1;PrimalItemResource_Element_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_ElementShard_C,100;PrimalItemResource_ElementShard_C,100:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_WyvernMilk_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumableRespecSoup_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_SweetVeggieCake_C,25:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_Seed_Citronal_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_Seed_Longrass_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_Seed_Rockarrot_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_Seed_Savoroot_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_Seed_DefensePlant_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_Seed_PlantSpeciesY_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_Seed_PlantSpeciesZ_C,10:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemConsumable_TCsAR_CurrencyARcPlatinum_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemConsumable_TCsAR_CurrencyARcPlatinum_C,1;PrimalItemResource_RareDrop_CorruptHeart_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Megalania_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Megalodon_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Spino_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Theriz_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Theriz_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Argentavis_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Sarco_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Sauro_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Boa_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Allo_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Basilo_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Giga_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Tuso_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_Yuty_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_AlphaCarno_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_AlphaRaptor_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_AlphaRex_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_AlphaLeeds_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_AlphaMegalodon_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_AlphaMosasaur_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_ApexDrop_AlphaTuso_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,10;PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemConsumable_Honey_C,1000
  FeeCurrencyOverride=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C
  FeeFlatAmount=1
  HarvestAmountMultiplier=3
  WorldScanMaxStructures=20
  WorldScanMaxDinos=20
  WorldScanMaxPlayers=20
  UseStructureLimits=False
  PlayerStructureLimit=100
  TribeStructureLimit=100
  ServerStructureLimit=100  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.02.12. 09:18:12
 • ncc1701
  #11399
  Faja. Teli egy s+ dedi storage element dusttal. Tényleg kellene valami modot keresnem, h ebből elementet gyártsak. :)
 • Rae Apofisz #11398
  óóó a jó öreg Quake... Régi szép idök, mennyit játszottam quake 2,Moha, UT, stb... néha szinte hiányzik :)

 • ncc1701
  #11397
  Persze, értem én, nem is fikázásból mondtam. De van a játékhoz egy minimum, akinek ez nincs meg, az inkább passziánszozzon szerintem.

  Anno még quake3-ban volt olyan, h aki modemezett, az úgy lagolt, h másodpercenként 3-4 helyen jelent meg, nem mozgott folyamatosan. Elég idegesítő volt.
 • Rae Apofisz #11396
  Lehet hogy az de nekem még csúcsminőség amihez szoktam eddig.
 • ncc1701
  #11395
  Nem neked kell megoldani, h nekik normális gépük legyen. Egy i3, és 1060 (ne haragudj), de eléggé low-end kategóriás gép. Mostanra tuti.
 • Rae Apofisz #11394
  Emlékezz, mit kinlódtam az elöző gépemmel hogy játszani tudjak. Ami csak létezik inditási opciók mindet használtam, full low garfikán is csak 1-2 pálya amin tudtam játszani. És azért az a 8-12 fps egy üres szerveren az nagyon ott volt. Akkoriban is próbáltam a linuxal és rémlik valami hogy bárelindult de hasonló vagy mégrosszabb grafikája lehetett. Aki nagyon játszani akar szerintem beéri bármilyen rossz minőséggel csak menjen. Kicsit bosszantó volt például hogy még egy dodot megütni is komoly kihivás volt.
  Ahhoz képest a mostani gépem egy álom. Pedig csak i3, viszont DDR4 -es memoria SSD és 1060-as vga ami 6Gb os. Ez mondjuk egy újjabb próblémát vetett fel. Én simán belépek a szerverremre, kb 1 perc alatt belépek, de vannak akik panaszkodtak hogy nekik 10 perc mire betudnak lépni. Ez még egy megoldattlan kihivás :)
 • Bozi_Vilag
  #11393
  És ez nem is hétvégén, rendes iskolaidőben :D

  #11391
  Nem tudom, ennek így mi értelme van. Persze, lehet ocsmány grafikával játszani, de szerintem az ARK megérdemli a Windowst és mellé azt a gépet (2. gen i5, R7 280 és 12 GB RAM minden mai gépben van, amit játékokra szánnak).
  Nem is tudom, mennyivel kell kisebb gép, ha Linuxon megy
 • ncc1701
  #11392
  Nem gondoltam volna, h elindul linux alatt. Anno quake3-at toltam alóla.
 • Rae Apofisz #11391
  Amugy most hogy újra raktam win7-et, tettem egy próbát. Kipróbáltam milyen win7 alatt, és milyen win10 alatt. A virusok miatt, mint biztonságosabb op rendszer eszembe jutott a linux. kiváncsi voltam el indul-e linux alatt. Abból indultam ki sok server linux alapú.
  Hát felraktam a Linux Mint -et. Aztán felraktam a linuxhoz steamot. Meglepve és izgatottam láttam ott van letölthetö játékok közt az ark.
  A videó kártyámhoz a linux letöltö központból szedtem le egy mezei drivert és letöltöttem az ark-ot. És elindult minden inditási opció nélkül.
  Nem volt szép, sőt csúnya volt de müködött rendesen. A tenger, a viz olyan volt mintha sár tenger lenne de játszható.
  Szóval ha valakinek gyenge gépe lenne és beéri a linux nem éppen szép grafikájával, az bátran használja. Lehet szebbé lehetett volna tenni, én inkább vissza raktam a win7-et

  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.02.10. 15:33:33
 • Rae Apofisz #11390
  Hajnali 3 kor ? Most azt kéne mondjam, olyankor minden rendes ember alszik, de az az igazság hogy sokszor én akkor fekszek
 • Bozi_Vilag
  #11389
  Egyik haveromnak volt baja a géppel, nem tudott bossozni. Aludtam, egyszer csak hajnali háromkor felkelek: "Ú, ezt így kell megoldani!". Beírom Discordra, reggel a reakció: Wut?

  Egyébként meg gyakran álmodom a játékkal... De milyen függő nem álmodik a szerről?
  Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2020.02.09. 19:53:40
 • Rae Apofisz #11388
  Jó hát nem T-rex de például egy quetza szerü lény aminek a platformjára épiteni kellene egy épitményt ami megvédene a világürben mig átérek a másik bolygóra. menet közben akár harcolni is lehetne az ürben keringő lényekkel.
  No mansky ban is vannak ilyen lények :) (Vagy lehet entropia universeban ?)
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.02.09. 12:15:29
 • Ironman2
  #11387
  Ez az utóbbi jó kérdés! A No Man's Sky-ban szépen kivitelezték a dolgot,minden planéta egyedi külsővel,és lényekkel van beborítva.Itt azért részletgazdagabb a táj,és a grafika is messze felülmúlja a nomansky-ét,nem hiszem hogy lenne olyan masina,ami elvinné,de tényleg jó lenne.Akkor nem kiegészítő pályákról kellene lényeket átvinni,hanem látványosan,mondjuk űrhajóval egyik bolygóról a másikra.Mondjuk furán nézne ki egy T-Rex repkedne a világűrben.DD
 • Rae Apofisz #11386
  Hát ez megnyugtató. Akkor talán nincs baj nálam az emeleten :) Mondjuk én leggyakrabban az idegen lények eljöveteléröl meg a jövöben zajló háborúkról szoktam álmodni,de elég gyakori hogy az éppen aktuális játékról álmodok. Például ark játékban álmodtan olyanról hogy valami lény hátán ültem és azzal repültem ki a világürbe, valami madár szerü lénnyel. és tök fura lenne ha ilyent beraknának például a genesisbe. Nekem nem megoldások szoktak lenni hanem valami olyan rejtély ami a játékba nem jutna az eszembe és van hogy azt próbálom megtalálni játék közben :) Ilyen például az hogy miért laposak a pályák és miért nem gömb alakuak mint egy bolygó :)
 • T62A #11385
  Nálam szokott lenni olyan, hogy egy megoldást a játékról megálmodom, és meg is valósítom. Nálam még az szokott lenni, ha egy játékról álmodok az nálam tuti, 100% hogy tetszik. Mint most a conan exiles
 • Rae Apofisz #11384
  Sziasztok.
  Volt már nektek olyan,hogy álmotokban tovább játszottátok a játékot "élőben" ?
  Nagyon brutál tud lenni. Álmomban egy hegyoldalról rohantam lefelé egy hatalmas rex elöl és a hegy alján egy tenger part, amit mindenképpen elkellett érnem. Ahogy a játékban is, a viz alá kellett menekülni.
  Jó lenne valaki végre feltalálná azt az eszközt amivel videóra lehet venni amit álmodunk
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.02.09. 10:09:05
 • Bozi_Vilag
  #11383
  Azért írtam a dino spawn leállítást, mert akkor neked egyáltalán nem spawnolna :)
  Egyébként meg az ARK-ban nem a karakter szintje a mérő, sőt igazából olyan, ami alapján minden objektíven megállapítható és sorrendbe rakható (vmi számérték vagy ilyesmi) nincs, mert ahhoz összetett ez a játék
 • Rae Apofisz #11382
  Nem volt ilyenre szükségem ezért nem is kerestem ilyen admin parancsot, nem tudom létezik-e ilyen de szerintem konzolból kiadható ilyen specifikus parancs nem létezik. Amikor elkezdtem használni a creature finder de luxe nevü modot,amiben van arra lehetöség hogy megszámolja és ki irja az éppen aktuális dinók számát, kipróbáltam több pályán is. A dinocountmultiplier -nél ugye 1.0 az alap érték. Igencsak meglepödtem mikor egyes pályákon akár 30ezer feletti populációt is mutatott. Egy elég gyenge szolgáltatónál béreltem szervert akkoriban és sokszor kellett valamit lekorlátoznom hogy ne laggoljon, vagy ne auto restartoljon a túlterhetség miatt. Akkoriban kezdtem el rászokni a dinocount -os korlátozásra. 0.75 vagy akár 0.5 értékkel. Ennek sajnos van egy kisebb hátul ütöje. Ez egy általános beállitás %-os értékben. Ha csökkentem ezzel minden dinóbol kevesebb lesz. Ezért például ami ritka mint a quetza, ha spawnolna mondjuk 20 akkor ehelyett csak jó esetben is csak 10 fog spawnolni. De ennél inkább csak kevesebb.
  Mint minden más mod, ez a spawner mod is okozhat laggot, apró akadásokat,ez sajnos ilyen. Sok meló lenne kivitelezni de ark játéknak is jót tenne ha sok mmo-hoz hasonlóan spawnolnának a lények. Hogy egy adott dinó a pálya csak egy adott részén spawnolna és sehol másol. Ha például bal felső negyedben 15-25 , aztán 25-50 , 50-75 75-100 és egy külön területen 100+ dinó level szintüek. Elsődleges exp szerzési lehetöségnek a dinók ölésének kéne lennie és nem mondjuk a favágásnak. Én ezt a mai napig nehezen értem meg miért lépünk szintet 5-10 fa kivágásával vagy mondjuk épitek 10 tutatjt és lépek mondjuk 3-5 szintet. Nincs értéke a level szintnek. Pedig szerintem kellene.
  Bocsi kitértem a témából.Nem tudom mi lenne a célod a dinó spawn leállitással,de szerintem valami más utat kéne találnod.
  Én csak a dinocount -os megoldást ismerem.

  Amissa pályán például rohadt sok a trike, de sok más dinóbol is fölöslegesen és szerintem indokolatlanul sok a dinó. De miért is van ennyi dinó ?
 • Bozi_Vilag
  #11381
  Persze, adminmodok jók (én személy szerint ACM-et szeretem, mert mindent lehet addolni parancs nélkül).
  Az egyébként nem működhet, hogy adminparanccsal állítod le az állatok spawnolását?
 • Ironman2
  #11380
  Éjjel tudok lenni most a héten 1-2 órát talán,este 23 körül! Felvehettek steamen barátnak:

  https://steamcommunity.com/profiles/76561198015187023/
 • Caliph
  #11379
  én is ott vagyok a badcon,csak ragnarokon,ha kell segítség szólj..komplett bázisom van,de sajna most ünnepek alatt nem voltam fent igy az állataim ugrottak :D most épp újakat kapargatok össze,még szerencse hogy volt egy 450es sári toji a hűtőbe,az épp felnövőben a többi állatot azzal már gyerekjáték befogni..doedricus hód meg anky nem is kell,megyek kapásból a mantisra azzal jól lehet farmolni bármit ha kell...

  ja meg fogj be pár gatcha petet,ez badco sajátosság,elementet termel nem kell szórakozni annyit hogy element gatyád legyen :) de tudok is adni,nálam a környéken mindig van 1-2 darab

  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.21. 11:02:43