11202
1433433746.jpg
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM I Magyarítás Hibabejelentő oldal I LUPIUS A túlélő fordító
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
..

F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az átállhat directx10-re,és kevesebb memóriahasználatra! Steamen belül a játékra jobb klikk,tulajdonságok,majd indítási opciók beállításánál,ezt kell beirni:-USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10
itt található oktató anyag róla:https://www.youtube.com/watch?v=aRyXuiHyqpA
A launch menüjében a 4gb-s low memoryt válasszátok! (akinél akadozik 8gb memória mellett is,vagy annál kevesebb a memóriája!) Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

Akiktől tartani kell a szervereken!! Csíterlista!
2.lakics
Gaben Hellscream Roadtosilver
 • Rae Apofisz
  #11202
  A velonáknak a mutációihoz gratula. Nekem sose akar még 1 sem bejönni. Szivesen megkérdezném hogy csináltad de úgysem érteném
 • ncc1701
  #11201
  Majd teszek még be theri tojásokat, jelenleg ők a legerősebb állataim, a gigát leszámítva. Gigának még kell pár hét, mire kimaxolom, de elég durva lesz.
 • Rae Apofisz
  #11200
  Köszönöm a tojásokat. Hamar ki is keltettem a velokat. 1 fiú 1 lány lett, most jó szintjük. Tök szép zöldek :)
  Maradt 1 tojás AH ban, amire véletlenül Bid-et nyomtam. Nem engedi megvenni. Szerintem neked kéne csinálni vele valamit. Engedélyezni vagy nem tom. my Bid lapfülön.
 • Rae Apofisz
  #11199
  Sikerült klonozni. csak 310 szilánkot kért. beraktam őket gavagerbe. Kaptak spci y meg pelletet. Nem gyözöm nyitogatni a kristályokat :) 170-180 dustot ad belölle :)
 • Rae Apofisz
  #11198
  Rájöttem miért nullázódtak le a dinóim. Átirtam a level szintre vonatkozó sorokat. Megváltozott az exp igény. Amit kaptam töled tojásokat,abbol kikeltettem a therinot, lv 1 es lett... Igy jár aki mókeról :)
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.13. 22:44:32
 • Rae Apofisz
  #11197
  Köszönöm szépen :)
 • ncc1701
  #11196
  Feltöltve. Klónozgasd. :)
 • Rae Apofisz
  #11195
  Még szerencse mindent, vagyis majdnem mindent mentek. Vissza állitottam pár dolgot. Kivettem crypdbol és még alvó állapotban feltöltöttem obeliszkbe. másik pályán meg le. Sajnos az elementes gachát nem sikerült, de ilyen lett.
  Még alvó állapotban is repkednek és követnek.
 • Rae Apofisz
  #11194
  Köszönöm. Addig valahogy össze rendezem az összes dinómat.
 • ncc1701
  #11193
  Adok másikat este. Első dolgot a klónozása legyen szerintem. :) De így még nem jártam, hoztam-vittem pályák között (islandre, és extire is vittem belőlük).
 • Rae Apofisz
  #11192
  Egy nem vár problémábol egy kisebb gond lépett fel
  Beraktam pár dinómat, köztük a töled vett gachát crypodba. Feltöltöttem obeliszkbe. pályát váltottam, kivettem crypodokat majd mikor kibdobtam belöllük a dinókat, mind az összes lv 1 es lett. A gacha is resetelődött. Lv 1 es és már nincs productionban element dust
 • Rae Apofisz
  #11191
  A pályákat darabokból rakják össze. Helyére igazitják a hegyeket stb. Előfordulhatnak helyek ahol rések maradnak. A videóban a fickó viszont admin modban van. Ha nem abban lenne meghalt volna már a zuhanáskor, vagy egyfolytában zuhanna megállás nélkül. Minimum megfulladna.
  Az adminkodásról sokan nem tudnak egy apróságot. Helyi játék modba belépve eleve adminok vagyunk. Csak az mellékes hogy használjuk-e vagy nem a parancsokat. Hiszen helyi játékmodban ugye nem kell admin jelszót megadni.
  Amikor találok egy új pályát és megszeretném nézni, én azt szoktam csinálni, letöltöm aztán beirom konzolba cheat gcm. Ezzel creativ modba lépek. gyakran megesik, hiába lépek ki a játékbol teljesen, a következö belépéskor még rajtam van a gcm mod. Igy a levegöben sétálva körbe szoktam járni minden hegyet, viz alatti részeket, titkos barlangokat keresve, cave bejáratokat keresve. Megesik hogy vagy nincs vagy nem találok. Na ekkor bevetem a cheat ghost modot kombinálva a levegöben járással. Igy szabadon mehetek mindenen keresztül. Benézek a hegyek belsejébe van e ott valami rejtett járat stb. Ha nem jó helyen kapcsolom ki a ghost modot, én is zuhanok a végtelenségig. És hát van hogy az admin mod is bugos. Hiába lépek ki a ghost modbol, a pálya egyes részein ki esek a pályárol. Nem a textura miatt hanem mert megkutyultam a rendszert a ghost moddal. Ilyenkor van hogy 2x - 3x is újra kell inditanom a játékot hogy helyre álljon minden. Feltételezem ps4-en mégrosszabb a helyzet. Persze ettől függetlenül lehetnek hibás helyek de azért kezeld fenntartással az ilyen videókat.
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.13. 09:20:43
 • ncc1701
  #11190
  Elképesztő, hogy azt a bugos mászó bigyót nem tudják már kivenni a játékból évek óta.
 • Rae Apofisz
  #11189
  Mivel nem vagy fent FB-n , ezért iderakom neked amit belinkeltek oda.
  Kaptunk 2 új parancsot a Game.ini-be...
  https://survivetheark.com/index.php?%2Fforums%2Ftopic%2F388254-pc-patch-notes-client-v3031-server-3031%2F&fbclid=IwAR2raBxvQbUHp5Iy5nbfD0ZzHjSPhD7gu7OEqyiEXemECvi__yV85ey8Ihg
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.12. 20:14:01
 • Rae Apofisz
  #11188
  Hát nem az.
  -----------
  A szerveremnél nem tudom miért de volt 3 napra is fizetni való. Azt már levonta paypali belső egyenlegről. Úgy tünik müködik a dolog. Köszönöm.
  Crystalisles pályán napi 24 órában esik az eső. Mások is panaszkodtak és nekem is idegesitő volt egy idö után. Igy pálya cserére kényszerültem. Pedig amugy szép pálya és nagy is. Vissza raktam egy régi kedvencem, az Amissa pályát. Itt legalább van több dlc-ből is dinó. (Velona,gacha és bagyoly) Obeliszkből megidézhetö desert és Forest titan is. Van element forrás. Csak van egy apró kis bosszantó dolog benne kezdő playerek részére. A fél pályát is be lehet járni mire talál az ember puszta kézzel felvehető követ :) De ha már talált utána már megy mint a karika csapás :)
  Azért ez érdekes, mint túlélés legelső feltétele hogy vegyél fel pár db követ. Annélkül nem lehet elkezdeni
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.12. 13:25:52
 • ncc1701
  #11187
  Ezt nem irígylem, nálunk is elköltözött már a gyerek, de köztünk nincs nagy távolság. Úgyhogy csak asszony van fb-re regelve, de ők napi szinten beszélnek is 1 órát. A kapcsolatuk hihetetlen sokat javult, mióta a gyerek kirepült. :)

  De az autószerelő havernál meg konkrétan az van, hogy a gyerekek várják, mikor halnak meg a szüleik, hogy örökölhessék a házat. Ez sem szép történet.
 • Rae Apofisz
  #11186
  Én is szivesen menőznék,de elvárják tőlem hogy fent legyek.
  Ez egy kellemetlen téma, és lehet nem is kéne leirnom,... de legyen intő példa az esetem.
  Talán nem titok, már nagypapa vagyok. 3 lányom van. Már külön élnek, élik a saját életük. Férj, vőlegény, saját család.... Néha napján, jó esetben ünnep nap meglátogatnak minket. Mert hát minek elkocsikázni a szülőkhöz, ha van telefon, van FB. Lehet virtuálisan is komunikálni, kapcsolatot tartani. Az utazgatás meg idöigényes, sok stressz stb,.. Az unokám jó ha 1 évben 2-3 alkalommal látom. De FB, egy zárt csoportban mandnem mindennap láthatok róla képet, videót,..a szivem már rég megszakadt, de örülök hogy legalább még ez van egyáltalában. Ha nem lennék fbn, még ennyi sem lenne. Hosszú történet, és nem mindenki értené meg,de ez van.
  Ilyenkor karácsony környékén alig várom már leteljenek az ünnepek. Már jó ideje utálom karácsonyt....
 • ncc1701
  #11185
  Nincs facse regisztrációm. Amikor bejött, akkor it biztonsággal foglalkoztam, és ilyen szempontból sem ajánlott, most meg már az a menő, ha az ember nincs fent. Úgyhogy én most menő vagyok. :)
 • Rae Apofisz
  #11184
  Engem csak ala-natur nem érdekel az FB különösebben. Igazából kinem állhatom, utálom. Dehát muszály használni, haladni kell a korral.
  A jó csajok meg nem az FB-n vannak :D

  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.11. 18:32:12
 • lammaer
  #11183
  Ott kell írni nekünk ahol látszik. Pl itt :D
  FB csillog, villog, kattog, öreg csóka nem vesz észre mindent. Főleg ha bedob az FB valami jócsajos posztot, akkor elfelejtjük mit is akartunk nézni. Majd te is leszel ilyen :D
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.12.11. 14:44:16
 • Rae Apofisz
  #11182
  Nem lógok egész nap a fórumokon. És ezer bocsi ha nem válaszoltam. Nem használok messengert. A FB meg nem jelez ha jóvá hagyandó üzenetem érkezik és fogalmam sincs be lehet-e állitani valahol ezt. pedig jó lenne mert sajnos ez gyakori. Nem szoktam nézegetni irtak-e privátba és van hogy hónapok múlva veszem észre.
 • Trafalgar
  #11181
  Látom Apofisz, annyira elfoglalt vagy, hogy a küldött üzenetemet sem tudod elolvasni, pedig egész nap a fórumokon lógsz. Fb messenger, és 2 napja írtam.
 • Rae Apofisz
  #11180
  Nekem erröl más a tapasztalatom. Elöször a Badcos szervereknél történt, most meg már a Synhostingosoknál is. Üzembe állitanak egy teljesen új szervert de valami galiba van vele mert laggol, túlterhelődik, elöjönnek rejtett hibák.A szakik meg napokig a hiba okát keresik de nem találnak semmit, végül vissza kell rakniuk a régi alkatrészekből össze állitott szerver gépet.
  Virágzik a kinai fake alkatrész piac. Pár évvel ezelött még az usa hadserege is áldozta lett ennek. Az eredetiként vásárolt technikai eszközök gyakran hamis alkatrészeket tartalmaztak amik aztán bevetéskor okoztak nem kis kellemetlenséget.De azon se lennék meglepődve ha pár év múlva kiderülne hogy a stuxnet csak egy teszt volt a igazi botnethez.
  Akárhogy is van, kezd gyanús lenni a dolog. Kezdenek szaporodni a szerver hibák mindenfelé.Synhostingnál még van egy szerverem. Kb 1 hete jelszóval levan zárva, nem fut egy mod sem. Sima alap fut, se játékos, se épitmények,.. 50%-ra csökkentett dinó populáció, és mégis túl terhelődik a szerver 6gb memoria mellett. A support meg a haját tépi napok óta. És nem csak Ark szerverekkel van baj,hanem más szerverekkel is.
  island pályához valamikor kiadtak valami apró változtatást. Azóta bugos a crystalisles pálya. Folyamatosan online esik az eső. Soha nem áll el és adminból se lehet lekapcsolni.

  Újjabb fejlemény,hogy már eltünt a 3 napos vissza számlálás. Szerintem ha megérkezik paypalra belső egyenlegbe a mani, lefogja vonni az árát.
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.10. 22:37:35
 • ncc1701
  #11179
  Valamit reszelhettek valamikor szerver oldalon, eddig a center simán becsippantott 7.5-8G memóriát, most napok óta elvan 6G körül. Meglepő.
 • Rae Apofisz
  #11178
  Valami történthetett mert kaptam +1 napot a fizetési határidöbe. Mindenesetre be állitottam elsődleges fizetési eszköznek a belső egyenleget.
  Már csak kérdés mikor irodik jóvá paypalon a feltöltés.
 • ncc1701
  #11177
  Hétvégén próbáltam megint egy red dropot egyedül, ugyanígy jártam kétszer is. Lehet végül megoldották, hogy tényleg ne lehessen soloban megcsinálni.
 • Rae Apofisz
  #11176
  Megprobálom, köszönöm. Remélem még belefér a 2 napba.
  Nem lehet hogy az új eu szabály kavar be ? Mert most minden müvelethez jelszót küld sms-ben.
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.10. 12:02:38
 • topaktuell
  #11175
  A PayPal számlára tölts fel pénzt. Nálam is ez volt a gond, hogy ebay nem tudta levonni. Felhívtam a PayPal supportot és ott mondták. Pedig eddig minden esetben rendben levontak. Atneztek a kontóm, nem találtak semmi problémát.
 • topaktuell
  #11174
  Sziasztok!

  Pár hónapra szuneteltettem a játékot. Most, hogy újrakezdtem, meglepodve tapasztaltam az extin, hogy ha a dropptól kissé eltavolodok leszedni az elmaradt korruptokat a játék kiveszi az osdket is és a gyökereket is. Ez most bug vagy új beállítás? Offirol van szó.
 • Rae Apofisz
  #11173
  Sziasztok.
  Van itt olyan aki tudna segíteni playarktoday -os szerver bérlési dologban ?
  A problémám az lenne,hogy ez ugye automatikusan levonja a szerver bérleti diját ha letelik az idöszak. Ehhez kell a paypal. Itt egy automatikus kifzetési oldal van. Be lehet állitani a bankártyát stb. A múlt hónapban valamiért nem vonta le a dijat, pedig volt pénz a számlámom. Irtam a supportnak. Valamit félre érthetett mert kaptam plusz 1 hét befizetési haladékot.Hiába irogattam hogy de nekem van pénzem csak nem müködik a dolog. Az idö lejárt és a szerver megszünt. Most újra inditottam egy szervert,aminek ma lenne a fizetési dátuma. Kommentem irásáig még mindig nem vonta le, pedig van pénz a számlámom és paypalon is ott van az automatikus kifizetés.
  Némi trükközéssel meglehet kerülni hogy ne automatikusan vonja le hanem én inditok egy kifizetést de már vagy 10x megcsináltam de nem vonja le, nem fizeti be a dijat. Arra gyanitok ismét megfog szünni a szerver ez miatt. És fogalmam sincs mit kéne még tennem.
  Ha valakinek van tapasztalata ebben, léci irja le.
  Köszi szépen.


  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.09. 19:03:55
 • Rae Apofisz
  #11172
  Csak hogy legyen valami az eső ellen

  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.09. 01:02:06
 • Rae Apofisz
  #11171
  Na lássuk a medvét, meddig birjuk. 3x szorzó, offical exp igényekkel lv 200-ig. Crystalisles beizzitva :)
 • Toni85
  #11170
  Teszteltem az aukcios házat hát ha singlével van baj de nem azzal van gond.Nem látam hogy irtál volna és nem jelezte hogy fel jött valaki a szerver.
 • Rae Apofisz
  #11169
  Sajnos nincs senki olyan. Toni is belépett, köszöntem neki de azt se mondta mukk. Aztán lenulláztam magam, most éppen vissza szerzem a tulajdonaimat.Nem akarok rumlit hátra hagyni pálya váltás elött :)
  Akkor valaki megvette őket.
 • ncc1701
  #11168
  Délután még benne volt 6db.
 • ncc1701
  #11167
  Csinálsz egy törzset, valakit adminná teszel, akit ismersz, csinálsz egy új karaktert, a második emberke felveszi az új karaktered a törzsbe, adminná tesz, majd kiteszed a külsőst a törzsből. És így lesz 2 karaktered a saját törzsedben.
 • Rae Apofisz
  #11166
  Steamban, nézet menü. Abban szerverek. Beállitod kedvencek lapfület és Szervert felvesz gomb. Bemásolod port számmal együtt és hozzá adod kedvencekhez. Most még valguero pálya fut. Még filozok hogyan pakoljak össze vagy mi legyen a cuccaimmal. Ha úgy döntesz játszani szeretnél, töltsd le modokat és a crystalisles pályára is iratkozz fel hogy legyen letöltve ha kell. De elöre szólok, ehhez a pályához nem árt ha jó géped van.Próbáld ki helyi játékban hogyan birja a géped.
  https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=804312798

  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.08. 15:10:55
 • Toni85
  #11165
  Az ip cimet hova kell másolni?
 • Rae Apofisz
  #11164
  Azért mert ncc kivette... vagy valaki megvette az összeset.
  Ha birja a géped a crystalisles pályát, gyere fel játszani unofira
  176.9.18.90:7107
  Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.08. 14:04:17
 • Toni85
  #11163
  Továbbra se látom a tojásokat.Amit meg megvetem nem tudom claimelni ezt irja ki folyton:Unable to retrieve egg.