Nincs mit bizonyítani a holdraszálláson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moha Mahnian #147 válasz privát ma, 11:40
A pálya eltérő távolságai ekkora eltérést nem magyaráznak!
A Hold legnagyobb látszólagos mérete a Földről: 32' 54,7".
A Föld legkisebb látszólagos mérete a Holdról: 1° 48' 0,4".
A Föld még így is bő 3* akkora látszólagos átmérővel bír. Vagyis szasko, amekkorának láttad a Holdat, szorozd meg hárommal az átmérőjét, a Holdról legalább akkorának látszódna a Föld."
ha nagyítás történt a holdi felvételeken akkor az jó nagyra sikeredett. Mondjuk a minek? az jó kérdés. Olyan messze voltak egymástól, hogy nem látszódott az űrhajós és ezért kellett nagyítani? Vagy olyan hatalmas képet készítettek, hogy a űrhajós elveszett benne és ezért kellett nagyítani? Ha megnézed a NASA Apolló képgalériáit akkor szinte mindegyiknél azonos méretű a Föld, kivéve a holdautóval készültekét, mert ott hol nagyobb hol kisebb, feltételezem az azon használt kamera képes volt zoom-olni.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
ja, egy linket léci :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Érted-e, hogy ez mit jelent?
megcsinálod, jaa persze..érv nélküli érvek..az igazi tudatlanok érvei
isten mentsen a félművelt barmoktól mint ti
mert ez csak köpködés, semmi érvelés....ezek az érveid...azta..nagyon mondtál..
De más nem ismétlődik. A táj változtatos a kövek környékén is más és más. Ha ez illesztési hiba lenne akkor nem így nézne ki.
Kereshetek illesztési hibás képet is (az is van bőven). Ott más is ismétlődik.
Egy igazi szánalmas hülye vagy.
<#mf2>#mf2>
Mondjuk persze a stílusból egyértelmű volt, hogy egy fasz hívő adja itt az ártatlant, mert ezek egymás klónjai, eggyel beszéltél, beszéltél az összessel, ugyanazokat a takonygerincű aljadék húzásokat próbálják be mindig.
De így bizonyítékkal együtt sokkal szebb.
Hááát... Kinek mi jutott...
a fütyülős az jó poén, de engem hidegen hagy az ilyen érvelgetés..lepereg..rám nem vonatkozik, és nem is érdekel.
Gomdoltam, hogy bele fogsz kötni a magyar wiki oldabla :)
az angol oldalis ennyit ír.
itt megtalálsz minden infót a méretéről. (NASA)
Nem, te sohase tagadtad, persze, csak adod az álnaiv hülyegyereket, akinek "érdekes" kérdései vannak.
Ezerszer el lett mondva és meg lett magyarázva. Ráadásul nézdcsak mik vannak, az Internet nem felejt - majd' 10 év alatt sem voltál képes megérteni ezeket? Végül is nekem nincs bajom az értelmi fogyatékos emberekkel, csak fura, hogy ennyire pattogósak, és állandóan visszatérnek, mint egy bumeráng... http://sg.hu/forum/uzenet/1121304544/31
Szóval ezt az álnaiv kételkedést hagyd meg az ufószakkörödre, ott lehet beveszik, de mi értelmes és intelligens emberek átlátunk a szitán egyből.
Ezt egyébként ismered? Azt már tudjuk, hogy a kettő közül legalább az egyik igaz rád. Fütyülni is szoktál néha? Ne fütyülj!
Egyébként az általad megadott méret leszálló probe-okkal vagy anélkül értendő?
Igy hát vagy elhiszed amit leírunk vagy nem, de talán attól kéne kérdezned akik azt állítja magáról hogy járt a Holdon és fotózott ott. Nehogy már mi mondjuk meg neked hogy Neil Armstrong milyen ISO értékkel hányszoros nagyításon fotózott 40 évvel ezelőtt.
Amúgy meg, én meg tegnap lefotóztam a Napot, akkora mint egy 20 forintos. Biztos is hogy kamu fotó, mert köztudomású hogy a Nap legalább 100x nagyobb mint a Föld. Rá sem lett volna szabad férnie egy képre. Arról nem beszélve hogy a sziklán amin álltam nem maradt ott a talpam lenyomata. Következtetésképp egy daruról belógatva fotóztam :)
Úgy látom, nem csak az ismerethiány a probléma, az elemi logikával is hadilábon állsz.
olvasgass már kicsit :)
http://pulispace.blog.hu/2012/03/20/kozelharcban_a_holdporral
Akkor meg miről megy a vita? Tán mi fotóztuk a NASA képeit? Akkor meg minek itt kérdezgetsz ezekről. Irthatnál egy szép levelet a NASA-nak a felmerült kérdéseidről.
Ezen felbuzdulva, holnap majd bemegyek a varrodába aztán megkérdezem a varrónőket hogy a genfi részecskutatóban készült képeken amiket a CERN publikált valami nem stimmel, mondják már meg az okát :) Amelyik nem tudja azt meg meghúzom (feltéve hogy jól néz ki :D )
"Ha megérted: a dolgok úgy vannak, ahogy vannak.
Ha nem érted: a dolgok akkor is úgy vannak, ahogy vannak.
csak szerintem ez pont rátok vonatkozik :)
Ott a fényképes bizonyíték, hogy nem verte oda semmi a port. Miért akarod letagadni a valóságot, idióta?
Ezt én úgy mondanám, hogy "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosakat pedig ez nem érdekli, de néha kénytelenek vitába szállni. Ekkor viszont bejön az a szabály, miszerint soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, ők pedig kinyírnak a rutinjukkal."
Asszem ez a téme itt -és máshol is- nem ér meg több figyelmet.
Ja, még valami:
"Ha megérted: a dolgok úgy vannak, ahogy vannak.
Ha nem érted: a dolgok akkor is úgy vannak, ahogy vannak."
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Apollo_17_Station_5_panorama_JSC2004e20304.jpg
Csak azon a kis keresztkék is látszanak, hogy tényleg ott van az illesztés.
Írd be szépen a kép sarkán látható számot gúgliba, azt, hogy "jsc2004e20304", aztán szopj le bő nyállal!
értem, tehát a magyarázatod az, hogy a por mindenhová esett vissza, a legkisebb résekbe is, csak pont a bazinagy tányértalpakra meg a bazinagy fóliára nem. ok
hát ha téged ez a magyarázat kielégít, nekem jó :)
ez nem magyarázat, hanem belemagyarázás., már bocs.
NEM a fotón, NEM a valóságban, hanem az összeollózott panorámaképen.
mint kiderült nem volt igazatok abban, hogy nem lett felverve por, és nem volt igazatok abban, hogy nem szállt rá mindenre, kivéve a fólia :)
milyen magyarázatot nem értettem?
inkább ti nem akarjátok a kérdéseket érteni :)
én nem pattogtam, szépen beírtam a kérdéseket, meg a képeket, és máris jöttek a leugatások....én senkinek nem szóltam be elsőnek..olvasgass vissza.
Csak a később született entellektüel faszoknak.
http://keptarhely.eu/images/2014/07/28/v00/20140728v00fby8mv.jpeg
légy oly kedves és magyarázd el nekem tudatlannak...köszke..
Mint ahogy teszed is.
megnézed és nem stimmel valami..ellentmondásokat fedezel fel, vagy olyat ami nem értelmezhető a kép történetében.
lehet hogy csak tévedsz, de attól még nem érted, ennyi.
mint a legutóbbi köves képnél...ha megmagyaráznád, te mindent tudó :)
kérlek szépen linkeld ide a cáfolatok részletes linkjeit..de jó lenne, ha valaki pl TE felnyitnád a szemem :)
mert ha te nem tudsz valamit, és biztos van ilyen dolog, és más meg tudja..vagy érti, akkor te vagy az idióta meg sötét bunkó..igaz???
logikád szerint, akkor mindenki idióta a földön, mert mindent nem ért senki...
gyökér.