362
-
Zero 7th #322 Ja, épp csak a hatalmas kőduplázódós rejtélyedet oldottam meg, faszarcú. Élőben nem lenne alkalmad a stílusomat kritizálnod, mert az első ilyen pofámba hazudásnál bebasznám az orrod. Nem fárasztanám magam szavakkal. -
#321 Jaaa..hogy te látod a nyomokat, akkor ok...bocs...nem szóltam sasszem barátom.
és a másik érv amit már vártam..hamisítás..naná..mert csak a mocsok konteosok hamisítanak a világon..ok..most már mindent tudok :) -
Vol Jin #320 Itt a 317-ik kommentnél baromira kellene tudnom, hogy most éppen milyen filmekről beszélsz, hogy előtte miről beszéltél. -
Vol Jin #319 Ezen a képen meg baromira látszanak a nyomok.
Az meg egy más kérdés, hogy konteósék rendszeresen hamisítanak is képeket. -
Vol Jin #318 "ja..az a 2 diploma meg egyéb dolog semmi..."
Ja, gondolom népművelő, meg filozófia szak. Az itt baromira nem számít. -
#317 jaaa..hogy ennyire figyeltél a beszélgetésre itt..és még te ugatsz le másokat????????
te merészelsz érvelni, mikor gőzöd sincs semmiről????
ekkora mély győkér bunkót mint te...vazzee -
Vol Jin #316 Melyik filmet hülyegyerek? -
#315 azt értem te mért vagy hülye...semmilyen magyarázat nem volt..akárhányszor írod be ide...
aha a te magyarázatod az volt hogy: felszálló komp miatt remeg a zászló...az picit sem zavarta okos magyarázó fejedet, hogy NEM felszálláskor remegett..(nézd meg a filmet) de a tények azok látom téged nem zavarnak :)
a nincs nyomra se jött válasz, max annyi: sziklás a talaj..hát persze :)
csak a sok lábnyom ne lenne körülötte :)
http://wiki.tfes.org/images/d/df/AS17-140-21354HR.jpg
-
Vol Jin #314 Az a szörnyű, hogy megalapozott válaszokat kaptál, és ez nem filozófia.
Ez olyan, mint a matek. Gyök kilenc az három lesz. Akkor is, ha te jössz azzal, hogy vizsgáljuk meg olyan szempontból, hogy netalán négy és fél-e, mert kilenc osztva kettővel az pont négy és fél, és neked ez a véleményed, hogy szerinted.
Már érted, hogy miért vagy hülye?
Mindenre kaptál választ, de egy hónap múlva ugyanúgy felfogod tenni az érdekes kérdéseidet.
Mennyit sikerült feldolgznod a remegő zászlóból, és a miért nincs a keréknek nyoma típusú kérdésekből? -
#313 Vaknak magyarázol a szivárvány színeiről... -
#312 Aha, mert te vagy más írod? én meg beírom hogy buzi vagy vagy sorozatgyilkos?? csak mert nem tudod itt bizonyítani az ellenkezőjét??
értelmetlen érveket írsz...
persze általános iskola szintjén vagyok :) ja..az a 2 diploma meg egyéb dolog semmi....azért mert általános iskola szintjén kérdezek, mert annyi elég lenne a válaszhoz..de nem volt elég mert fikázáson kivül nem jött értelmes magyarázat vagy cáfolat. egysem. -
Vol Jin #311 "Mert te meg mondod a tutit, ugye? lenézed a másikat, csak mert más a véleménye,"
Ez nem szól semmiféle véleményről. Azért néznek le téged, mert egy általános iskolás szintjét sem éri el a tudásod. Nem csak tudásod nincs hozzá, azaz nem csak ismerethiányos vagy, hanem a képesség sincs meg benned, hogy ezt ledolgozd. Most szépen és tapintatosan fogalmaztam, de írhattam volna tömören is. Hülye vagy. De most nem írtam.
Tehát nem azért néznek le, mert más a véleményed, hanem azért, mert hülye vagy. -
Macropus Rufus #310 "Nem kell ahhoz csillagásznak vagy űrhajósnak lenni, hogy NÁLAD jobban értsen valaki a témához. Amint látod, ÉN IS tudok rá válaszolni."
amiből nem következik az, hogy igazad is van. Én is tudtam válaszolni, ami szerinted marhaság. Ergo: nem biztos, hogy az úgy is van ahhogy én írtam. Tehát az, hogy tudsz válaszolni egy dolog, meg az egy másik, hogy a válaszod mennyire közelít a valósághoz.
"De NÁLAD még mindig nagyságrendekkel többet tudok a témáról."
ezt állítod te magadról. Hogy egy régi spanomat idézzem: " Csak a hülye ember dicsekszik a farkával"
"Puhapöcs."
sztem meg nem. Azért nem leszel keménytökű mert anyázásba mész át. Sztem. Bár ez erősen függ attól a környezettől is ahol szocializálódik az ember. Mifelénk ez nem volt divat. A cégen belül sem.
"Mert TE viszont hülye vagy, azért. Te NEM fogadod el az értelmes, logikus, és nem utolsósorban TÉNYSZERŰ és VALÓS érveket."
nos ezt megint csak te állítod. Ami a tényeket illeti: talán ha 1x méltóztattál volna az érveidet alátámasztani valami féle linkel (ez netes környezetben így szokás, de gondolom ezt te is tudod) akkor elhinném, hogy az érveid mind valósak voltak. Így viszont (mert te sem vagy otthon abban a tmában amiről ez a topic szólt) csak te állítod magadról, hogy neked van igazad. Természetesen sok dologban biztosan igazad volt, és biztos, hogy én is átsiklottam sok minden felet. De kijelenteni azt, hogy neked volt mindenben igazad... legalább valami linket dobjál ami igazolja az érveidet.
"Egy normális vita véget ér a perdöntő érvek után, "
ez lehet. Szeretném ide idézni az ebben a topicban elhangzod első hozzászólásod záró mondatát "Érted a különbséget, te kretén?"
ezt nem nekem írtad. Ez neked nyomós érv egy vita lezárása?
Ez meg a hozzászól indított első üzeneted első mondata "Ez most mi a faszom? Elindítod a mondókát, mint egy kérdés, aztán átcsapsz masszív szarrágásba?"
Szted így kezdődik egy normális vita? Ezek gy.k. folyamatosan ilyen sítlusban írtál, egyetlen egy olyan érv nem volt a részedről amit máshol is megnézhettem volna. (a feljebb már említett link hiánya pl.) És amíg csak te állítasz valamit az úgy önmagában kevés. Valamivel alá kellene támasztanod. Mérnök vagy. Írtál diplomát. Ott is alá kellett támszatanod az érveidet + bibliográfia a végén. Enélkül be sem fogadták volna a szakdolidat.
"Ezt nekem nem esik nehezemre kimondani. Te képtelen vagy, főleg a második felét. "
akkor olvasgassál vissza felé. Amikor olyan válasz jött ami érthető is volt, akkor írtam, hogy jogos, átsiklottam rajta stb. Részedről csak kijelentések vannak. Tévedésnek nyoma sincs. Pedig te sem vagy a topic tmájában jártas.
"Azt látom, hogy neked a "szemből jópofi, hátba kés" a stílusod, de ugye nem baj, hogy én ettől hányingert kapok?"
na ezt nem értem. Ki támadtam hátba? Mivaaan? :o
"Mindig érvelek, a stílusom meg a nagy arccal, ostobán ellenkezéssel egyenesen arányosan tahósodik"
hát ez sajnos nem így van. Mint feljebb beidéztem az első megnyílvánulásod ebben a topicban és érdekes volt (ami nem nekem szólt)
Az első hozzám intézett véleményed is eléggé érdekes stílusban lett megfogalmazva. Szóval nem kell itt szépíteni: alapból kijönn belőled az alpári stílus, ha egy picit is úgy érzed neked van igazad. De mint írtad: nálatok kollégák közt ez a divat.
-
Vol Jin #309 "felejtsd már el a konetos oldalakat. Soha nem olvastam egyet sem. De úgy látom te jobban képben vagy velük, tehát te olvasod őket. :p"
A konteós oldalak azok a helyek, ahol összeszeditek ezeket a kis képecskéket sárga nyilacskákkal. -
#308 mondjuk hogy az ilyen baromarcú gyökerek mint te kipusztuljanak a világból...és ne ugassanak be..mert ha véletlenül életben akadnánk össze lehet lábat mosnék a szádban parasztgyerek, ha már moderálni nem tudod magad...osztod itt a nemlévő eszedet, miközben semmilyen választ nem adtál, csak okoskodtál, meg beugattál..tahó tanulatlan bugris büdös bunkó vagy...ennyi.
részemről a téma lezárva. -
Zero 7th #307 Lolbazdmeg, ezekre a kérdésekre EZEK A VÁLASZOK. KILENC ÉVE IS EZEK VOLTAK. Milyen változást vársz, te gyökér faszkalap? -
Zero 7th #306 "na ezt erősen kétlem. A hozzászólásaidból nem ez jönn át. "
Tekintve hogy a hozzászólásaimban azt mondom, amit tudok, ezt nem jelentheted ki. Nem én vagyok itt aki hülye kérdéseket nyomat vég nélkül. Én VÁLASZOLOK rájuk. _A_ választ.
"csillagásznak esetleg űrhajósnak teszik lenni? Vagy videó/fotó szakértőnek?... kb. erről szólt a lenti vita."
Nem kell ahhoz csillagásznak vagy űrhajósnak lenni, hogy NÁLAD jobban értsen valaki a témához. Amint látod, ÉN IS tudok rá válaszolni.
"tehát nem vagy az egyik feljebb felsorold dolog tudora."
De NÁLAD még mindig nagyságrendekkel többet tudok a témáról.
" bár én soha egyik kollégámat sem hülyéztem le."
Puhapöcs.
"De nem hinném, hogy lehülyézni valakit az azonos azzal"
Eljutna, ha ilyenek lennének, és szájbarágós magyarázat ellenére is nagy arccal pattognának. De mivel értelmes emberek, nem tesznek ilyet. Veled ellentétben.
Mivel egyéb eszközöm nincs, arra kényszeríteni nem tudlak, hogy tanulj, így csak nevén nevezem a tulajdonságaidat. Az elemzésem a tények tekintetében objektív, akkor is, ha számodra nem túl hízelgő és nem tetszik.
"akkor miért kell hülyézni a másikat?"
Mert TE viszont hülye vagy, azért. Te NEM fogadod el az értelmes, logikus, és nem utolsósorban TÉNYSZERŰ és VALÓS érveket.
"Legalább is normális vitában nem szokás hülyézni a másikat."
Egy normális vita véget ér a perdöntő érvek után, nem fordul időhúzó szarrágásba, meg moralizálásba, meg illemtani esszébe, amit te művelsz. Miután kiírod magad az értelmes emberek közül, nem várhatod el, hogy emberszámba vegyenek.
"bocs, hogy tegnap lehülyéztelek, neked volt igazad"
Ezt nekem nem esik nehezemre kimondani. Te képtelen vagy, főleg a második felét. Továbbá nem fordul elő sűrűn ilyen, mert igazam van rendszerint.
" Bár nem ismerem a kollégáidat, nálunk mint írtam nem divat a hülyézés."
Azt látom, hogy neked a "szemből jópofi, hátba kés" a stílusod, de ugye nem baj, hogy én ettől hányingert kapok?
"És látod, tudsz te normálisan is érvelni ha akarsz. Ebben hozzászólásodban egyetlen durva megnyilvánulás sincs. ;)"
Mindig érvelek, a stílusom meg a nagy arccal, ostobán ellenkezéssel egyenesen arányosan tahósodik. Kivéve egyértelmű trollok esetében, akkor rögtön tapló parasztba teszem a sebességet. -
#305 - hm..meglepőt nem írtál, nagyképű beképzeltséged hamar átjött..
- ha nem inged ne vedd magadra
- szerintem nem vagy érvelő típus, és EQ az tényleg nulla..IQ? no comment :)
- szerintem meg ti nem fejlődtetek 9 év alatt, semmi új érv, semmi értelmes magyarázat, csak a szokásos: "buta vagy" hülye vagy" konteos vagy" az se tom miaz..:) :)
- ha beszélgetnénk, nem lenne anyázás, meg pár bugris aki ossza az észt, gyökerezgetve...és igen a tudomány és a haladás az, hogy néha értelmetlen kérdésekre is kéne választ keresni....mert hátha nem értelmetlen.
- nem összeesküvözöm :) és párszor már beírtam itt is hogy tévedtem..és elismertem más igazát....csak tán olvasni kéne..
-
Macropus Rufus #304 ez nem neked ment, hanem arra mire válaszoltam. Mert közölték, hogy vannak itt erős infomatikusok is.
Erre írtam, hogy ez fordítva is mehet. Én is lehet erős, amiért nem pörgetem itt magam. Majd otthon tombolok egyett.
Olvasd már te is el azt amit írok. Ne csak nekem jegyezd meg, hogy esetleg átsiklok valamin.
-
mrzool #303 Lenézem a másikat? Simán. Inkább legyek nagyképű, mintsem hülye, már ne is haragudj.:) Az pedig már kiderült, hogy melyik
fórumtárs rendelkezik kellő tárgyi tudással a témában. Egyébként nem értem a kirohanásod ellenem, ha jól rémlik senkit sem gyökereztem vagy hülyéztem itt és most. Összekeversz valakivel, én egyelőre itt max. hazugoztam.
Intelligencia? Hát légy nyugodt, jól megvagyok IQ terén, köszi. Lehet EQ terén nem állok a helyzet magaslatán, de az is lehet, hogy csak zéró toleranciát alkalmazok a nulla természettudományi ismeretekkel rendelkező összeesküvés-elmélet hívőkkel szemben. Szerinted?
Normális emberi érzelmek? Ezt miből vetted le? Talán ütyü-pütyü pátyolgatni kellene a lelkedet, amiért 9 év alatt képtelen voltál fejlődést felmutatni egy ennyire jól leírható és magyarázható témában? Na gyere ide, kapsz egy gyengéd kokit a buksidra...
Szent világlátás? Miféle világlátás meg tuti? Itt egzakt, tudományos dolgokról beszélget(nénk). A tudomány nem tökéletes, de egyelőre nincs jobb módszerünk a világ leírására. Tudod az is sokat elárul, hogy a tudósok gyakran mondanak olyat, hogy "bocs, tévedtem". És előállnak egy a valóságot még jobban leíró modellel. Amit aztán újra és újra próbára tesznek, és lehet újra elbuknak, tovább finomítanak rajta, hogy minél jobban le tudják írni a világunkat. Önjavító, folyamatos fejlődés, ez a tudomány útja.
Ezzel szemben egyetlen összeesküvés-elmélet hívőtől sem láttam még mea culpázást. Inkább csak nyomják, csak tolják, nem szabad meghátrálni, hozni kell a minél nagyobb blődségeket, hogy aztán egy végtelen hazugságspirálban maguk is elvesszenek, és észre se vegyék, hogy sokszor a saját farkukba harapnak. -
Macropus Rufus #302 azt akartam mondani, hogy a képek közt olyan hatalmas a minőség béli különbség, hogy eléggé nehéz elhinni, hogy azok egy és ugyanazon géppel készűltek. -
Macropus Rufus #301 azért nem akartram betenni, mert akkor esetleg megint jönn, hogy még hány konetos faszásgot akarok ide betenni.
-
Macropus Rufus #300 "Továbbá én azzal is tökéletesen tisztában vagyok, hogy mit nem tudok."
na ezt erősen kétlem. A hozzászólásaidból nem ez jönn át.
"És nyilván, mindent én sem tudok, de ehhez a témához kurvaélet, hogy nálad nagyságrendekkel jobban értek,"
csillagásznak esetleg űrhajósnak teszik lenni? Vagy videó/fotó szakértőnek?... kb. erről szólt a lenti vita.
"Egyébként képzeld, mérnök vagyok, nálunk mindennaposak a viták a valóságról, annak modellezéséről, a fizikáról, meg egyéb neked magas dolgokról. És simán lehülyézzük egymást, ha valamelyikünk tényleg hülyeséget beszél"
tehát nem vagy az egyik feljebb felsorold dolog tudora.
Ami meg a vitátokat illeti: lehülyézni valakit meg egy dolog. Az néha kifut az ember száján, bár én soha egyik kollégámat sem hülyéztem le.
De nem hinném, hogy lehülyézni valakit az azonos azzal, hogy
- szarrágónak
- ostoba gyökérnek
- semmihez nem értő trógernek nevezed.
Szerintem egy ilyen vita után a kollégáid nem nagyon akarnának veled többek beszélni és éreznéd a kiközösítés vidám létét.
."A különbség annyi, hogy mivel értelmes emberek vagyunk, az érveket elfogadjuk, "
akkor miért kell hülyézni a másikat? Elfogadjátok egymás érveit. A hülyézéssel már nyomatékosítani akarod, hogy a te érved a jogos, és nem az övé. Sztem. Legalább is normális vitában nem szokás hülyézni a másikat. Már csak azért sem, mert a késöbb kiderűl, hogy neki volt igaza akkor cinkes lesz a helyzet: bocs, hogy tegnap lehülyéztelek, neked volt igazad. Ennek akkor már olyan rossz szájíze lesz. Bár nem ismerem a kollégáidat, nálunk mint írtam nem divat a hülyézés. Akkor sem ha nem értek egyet vele. Mint látad itt sem küldtem senkit sehová a vitától függetlenűl, mert minek?
És látod, tudsz te normálisan is érvelni ha akarsz. Ebben hozzászólásodban egyetlen durva megnyilvánulás sincs. ;)
-
Zero 7th #299 Oh, istenem... Ennyire már tényleg nem lehetsz retardált. Tényleg annyi jött le neked, hogy én utálom a képeket? Mindet, úgy en bloc?
Hogy a szájbakúrt kurvaéletbe lehetsz ekkora kretén?
Az nem tűnt fel, hogy beraktak egy képet, MEGMAGYARÁZTAM, erre mintha mi sem történt volna, beraktál egy HAJSZÁLPONTOSAN UGYANOLYAT, és ahhoz nem volt türelmem, hogy papagájt játsszak?
Ebből neked az jött le, hogy nem szeretem a képeket? Te valami istentelenül idióta vagy... -
Zero 7th #298 És mit akarsz ezzel mondani? Hogy a '68-as autófókusz jobb volt, mint a 2014-es, azzal csak jó képek készültek, ma meg annyit hanyatlott a technika, hogy a nyaralási képek kétharmadát ki kell dobni, mert szar lett?
Most direkt beszélsz magad ellen? Vagy elfelejtetted, hogy mi mellett érvelsz? -
Zero 7th #297 Érdekes módon mégiscsak te beszélgetsz fogkiverésről, meg vered itt magad arra, hogy van egy boxzsákod. Mindezt azért, mert nem tetszenek neked a szavak, amiket mondok. Éppen cáfolják a tetteid azt, amit most próbálsz behazudni. -
Zero 7th #296 Tudod az a helyzet, hogy te nem tudod, mit nem tudsz. Én viszont ezt a dolgot tudom, és látom rajtad, hogy te nem.
Továbbá én azzal is tökéletesen tisztában vagyok, hogy mit nem tudok. És nem kezdek el szarrágóskodni, ha valaki elmagyarázza, mert TUDOM, hogy nem értek hozzá. Na ez az, ami belőled 100% hiányzik, és ezért nem jutsz sehová. És nyilván, mindent én sem tudok, de ehhez a témához kurvaélet, hogy nálad nagyságrendekkel jobban értek, és jobban értem, ezek után nettó vagdalkozás, hogy azzal jössz, én mit nem tudok.
Egyébként képzeld, mérnök vagyok, nálunk mindennaposak a viták a valóságról, annak modellezéséről, a fizikáról, meg egyéb neked magas dolgokról. És simán lehülyézzük egymást, ha valamelyikünk tényleg hülyeséget beszél. A különbség annyi, hogy mivel értelmes emberek vagyunk, az érveket elfogadjuk, és belátjuk a saját hülyeségeinket, nem kötjük az ebet a karóhoz a faszsággal, így nem is durvul el a dolog. -
#295 Mert te meg mondod a tutit, ugye? lenézed a másikat, csak mert más a véleménye, nem ért egyet veled, sőt..ellent mer mondani a szent világlátásodnak, egyből feljogosítva érzed magad, hogy legyökerezd, meg hülyézd a másikat...hát látom a sok diplomával meg nyelvvizsgával, meg világjárásoddal..intelligenciát, meg emberi normális érzelmeket nem adtak neked...kár. -
Macropus Rufus #294 sajnos elég öreg vagyok ahhoz, hogy tudjam. A gép egy pofon egyszerű valami volt. Egy elsütő és kész. Ez volt a sárcoknál ott fent. Tipusa: Hasselblad. Az űárhajósoknak volt átalakítva, és a melkasukon volt azért, mert így 1xübb volt nekik használni. Autofokuszos volt, nem kellett semmit állítani rajta, csak nyomod és készűlt a kép. -
Macropus Rufus #293 "Erre csak azt tudmo mondani, hogy lófaszt bazdmeg. Tököm teli van azzal, hogy a stílus ennyire felülértékelt és bármilyen idióta tróger hülyegyerek balfaszságait meg kell hallagtani vagy komolyan venni főleg azok után amit láttnuk tőlük."
hát akkor lehet nálatok ez a divat. Felénk nem. Felénk akkor is normális hangnemben megy a vita, ha teljesen más állásponton vagyunk.
Felétek meg anyázás kezdődik. Amúgy: nem kötelező olvasni, pláne nem kötelező arra reagálni ami nem is neked szólt.
-
Macropus Rufus #292 felejtsd már el a konetos oldalakat. Soha nem olvastam egyet sem. De úgy látom te jobban képben vagy velük, tehát te olvasod őket. :p
-
Macropus Rufus #291 "A lényeg az akar lenni, hogy ismeretlenül és arctalanul te se húzd ki a gyufát, mert nem tudhatod ki van a túloldalon.:)))"
fordítva nem lehet ez igaz? Az, hogy valaki nyugostan ír, nem jelenti azt, hogy ő nem szokott ezdeni valamit.
Én pl. ha most hazamegyek, szétverem a boxzsákomat. :) valahol le kell vezetni azt a sok negatív dolgot amit itt kap az ember ;)
-
mrzool #290 Van az a szint, hogy nem mész bele egy vitába, mert intellektuálisan annyira a te szinted alatt van a másik, hogy felesleges. Az elején még próbálsz magyarázni, de látod, hogy csak nem érti. Van, aki egy évtized után sem érti, pedig mindenhol elejti az álnaiv kérdéseit, és mindenhol helyreteszik.
Ezek után felesleges erőlködni a szájbarágáson, a másik egy gyökér, és kész. Ebbe az állapotba jutott el ez a topik is, felesleges szócséplés már. -
#289 Nem értem, hogy az ilyen Molnibalage féle idióták miért nincsenek innen kibaszva a bús picsába. Ilyen faszkalapoknak mi keresivalója van egy fórumon ahol emberek beszélgetnek, és nem tahóskodnak egymással...? -
Macropus Rufus #288 fordítva: a te kezedben van az igazság kulcsa. Ez mitől jobb mint én? Semmiben nem jobb. Te is azt hiszed, hogy mindenben igazad van és nem tévedhetsz semmiben, ezért osztod itt nekem az igét, leg gyökerezel stb. A tévedés szikráját is elveted. Pedig nem mindenben van neked sem igazad. Ebben egészen biztos vagyok. Abban is, hogy nem így közlik veled azt, hogy tévedsz. (bár ezt nem tudhatom, csak feltételezem, hogy nem divat felétek sem ez a stílus amikor vitáztok valamin)
-
Vol Jin #287 Viszont legalább egy álszent kis görény vagy. Adod az ártatlant az érdekes kérdéseiddel, miközben a konteós oldalakról összeszedett nettó faszságokat sugalmazod. Baromira nem saját kútfőből nyomod a kételkedést, hanem igazi konteós vagy, aki finomkodva próbál szalonképes maradni. Csakhogy ez baromira lejön. Talán azért, mert mások nem olyan hülyék, mint te.
Te még mindig azon rugózol, hogy két különböző képen eltérő méretű a Föld, illetve az egyiken pont akkora, mint egy tök más képen a Hold.
Ez pedig nem kihívás egy tíz éves gyereknek. Neked viszont igen. -
mrzool #286 Valamelyik atomzsilett valamelyik meg olyan gané', hogy már csak ezért is mutogatni kellene. Ua. mind a két kép ua. a géppel készült ugyan azon az expedíción.
Lehet nagyon fiatal vagy még, de volt régen olyan dolog, hogy filmes fényképezőgép. Amin nem tudtad egyből visszanézni a felvételt, hanem csak előhívás után. Na, ott bizony megesett, hogy nem sikerült egy-két felvétel.
Itt is erről van szó.
Persze ha csak a tökéletesen sikerült fotókat publikálták volna, akkor meg gondolom az lenne a baj, ugye? Hiszen mennyire gyanús már, hogy elmennek olyan messzire, ott szenvednek abban a szkafanderben, és az összes kép mégis tökéletesre sikerül, elsőre? Hagyjá' má'.:) -
#285 "Mondjuk megremeg a talaj, mondjuk eléri a lökéshullám. "
köszönöm, iszonyat jót röhögtem ezen..és még ti tudatlanoztok le minket..hát ez szánalmas...röhej :) -
mrzool #284 Ugyan nem nekem írtad, de hadd reagáljak. Ugyan egyik fórumtársat sem ismerem személyesen, de ne vedd biztosra, hogy csak gyíkok fórumoznak. Én pl. nem tudok olyan időpontban elmenni a céges edzőterembe, hogy ne lenne tele (és nem kicsi a hely), szóval 1. IT-sok között is vannak drabális állatok 2. közöttük vannak fórumozók is. Mondjuk mivel nem csak, hogy személyesen, de egyébként sem ismerem az itteni nickeket, tényleg lehet irreleváns ez, amit írok.
A lényeg az akar lenni, hogy ismeretlenül és arctalanul te se húzd ki a gyufát, mert nem tudhatod ki van a túloldalon.:)))
Egyébként nem olyan nagy dolog élőben is elküldeni bárkit a halálba, csak kell legyen kellő kiállásod, és mellesleg nem árt, ha igazad is van (alaposan alá tudod támasztani a mondandódat).
Ezzel szemben itt az örök Carl Sagan mondással tudok csak válaszolni: "Extraordinary claims require extraordinary evidence"
Szóval kicsit kapd össze magad, és elő azokkal az "extraordinary" bizonyítékokkal!:) -
Macropus Rufus #283 " Ex has?"
igen.
" Ki mondta, hogy "szar"
nem teszek be képet mert a 07. barátunk kiakad rajta. Nézegessél képeket. Valamelyik atomzsilett valamelyik meg olyan gané', hogy már csak ezért is mutogatni kellene. Ua. mind a két kép ua. a géppel készült ugyan azon az expedíción.
Ha már a négyen lovagolsz. Hallottál már olyat, hogy sarkosítás. Én is tudom, hogy nem négy készült, de mivel fingom sincs, hogy mennyi készült ezért írtam ennyit. Miért? Te tudod, hogy összesen hány képet lőttek el, ebből mennyi lett rossz, mennyi jelent meg? Ebből a megjelentből mennyi az ami még élvezhető de nem olyan szép, mint azok amiken penge éles minden? Neked sincs infód ezekről.
És mennyi olyan van amit ilyen v. olyan okból nem puplikáltak? Ez utóbbiről infód sem lehet, mert elve titkosítva van. (és most nem kell okosítani: sok olyan dolog van ami titkos. És most nem mindenfajta ufokra gondolok, hanem egyéb, nem a nagyérdemű számára készűlt felvételek.)