1018
-
xido #778 a kis mini örvények a csillagkapura emlékeztettek :)
poénból meg azt hittem elsütik,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
apu beöltözik flashnek
-
#777 Igen, meg is lepődtem ,hogy egészen rendben volt, nem úgy, mint legutóbb. -
#776 a következő évadig megszabadultak Groddtól. -
spike0007 #775 Jaja! :)
TV showhoz képest Grodd megint remekül volt megcsinálva..:) -
#774 Na úgy tűnik a Majom várost is meg akarják csinálni. -
#773 Milyen párhuzamok vannak ezt is agyonverték a másikba meg az íjászt pakolták össze :D
Itt már csak a bolygó kapitánya segíthet vagy bejön a képbe Supergirl azt zoomolhat a parasztja.
Picit módosítani kell majd egykét részig a szöveget: Fastest tolószékes kell most
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.13. 23:49:59 -
spike0007 #772 Heroes Die! :) -
#771 Hát annyira azért nem volt nagy szám, de az igaz, hogy az évad egyik legjobb része volt. Ahogy húzta maga után, mint a rongyot, az nagy poén volt. -
#770 Úgy legyen! :) -
spike0007 #769 Amint megnézed a legújabb részt azt hiszem mindent vissza fogsz vonni. :) Állleejtő akció, a legjobb rész volt az egész sorozatból...
Ba*meg Zoom egy állat! -
#768 Na úgy látom elkezdik felvezetni itt is a "Szupercsapat" tagjait. Arrowban ugye Sarah, itt a sólyomcsaj. Amúgy ez a Flash egyre inkább kezd unalomba fulladni. 40 perces részben van 1 percnyi CGI akció a többi ilyen tini dráma szint, ok, hogy nem lehet 40 perc zúzás de ez akkor is elég halovány, és ez csak a 2. évad. Mi lesz ha megél 4-5 évadot? A végén már majd zsírkrétával rajzolják utána a sárga csíkot?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.05. 19:55:53 -
#767 a rész jó volt, csak Doctor Light cucca volt elég gagyi.... -
#766 Nrm a rejtekhely hanem a Sári gázsija mert visszatért:) -
spike0007 #765 Az új résszel semmi baj nem volt, sőt a szezon eddigi legjobb része volt.
Ezt alátámasztják a számok is:
/#comment-2221449Nézettség -
xido #764 jaja..elvitte az új rejtekhely odaát a büdzsét :))) -
G_ArchAngel #763 Ez egyre rosszabb, a mostani gonosz, mint valami elbaszott cosplayes vagy altalanos iskolai farsagra keszult jelmezt viselo napkozis...
Ugy tunik az Arrow kapta iden a tobb penzt... -
#762 egyetlen pozitívum az új évadban az új csaj eddig :/ :D csalódás az évad eddig csak úgy mint az arrow -
spike0007 #761 Wells hagyott lóvét rájok az első részben feltűnő ügyvéd intézte a dolgot hogy minden forrás elérhető legyen Barry számára.
Az új rész nagyon jó volt a vége meg ütött! :) -
#760 gondolom 1. évadban Wells fizette őket. Vagy a robbanás után beperelték, kaptak kártérítést és visszamentek ingyen dolgozni hozzá. De Caitlin lehet, hogy Ronnie életjáradékából él....:D -
#759 egy másik dimenzióból szivárog kredit a bankszámlájukra. -
xido #758 de kitől kapnak fizetést,hogy simán otthagyta fél év után másik labort? :) -
#757 jót tesz neki, hogy a faszija folyton megmurdel....:D -
#756 Iris meg egyre idegesítőbb... " Barry, you've got to do something!". ennyit tudott hozzátenni az akcióhoz. biztos magától nem jött volna rá Barry, hogy most meg kell menteni Pivotkát. -
#755 Caitlin ellenben egyre jobban néz ki! -
sata75 #754 Azért ez a rész a monty python-os utalás miatt megért 5 pontot nem? (persze 10-es skálán...) :)
Utoljára szerkesztette: sata75, 2015.10.16. 18:42:42 -
#753 Hát bekövetkezett ami várható volt, egyre kevesebb és rövidebbek az akciók, mert a sok szereplő gázsijából nem futja már több CGI-re, ettől eltekintve jobb rész volt, mint az első. -
xido #752 rendőr..na..pedig azt vártam,hogy ha már Cisco révén simán bedobálnak filmcímeket..akkor rányög egy Sliderst... -
#751 Értem én, hogy minden hülyének el kell magyarázni a tudományos bullshitet, de ne úgy csinálják már, hogy az egyik karakterből retardáltat csinálnak. Nem túl bonyolult, érthető módon el lett mondva, hogy mi történt, de szegény Joe full retard lett, hogy azt is megértse.... -
xido #750 Kijött a 2.rész..és ahogy nézem..ha ilyen vagy ez lett volna az első,akkor jó évadnyitónak is mondhatnánk....vagy lehetett volna dupla és akkor is javult volna a szinvonal -
#749 Azt kell mondjam kifejezetten sz@r volt az évad nyitó... -
#748 Ha másik időbe jött volna vissza akkor is mi van? Semmi, max 2 falat átfestenek :D -
#747 Belegondolok milyen elméletek voltak hogy egy másik időbe jön vissza Berry stb és hogy mi lett belőle.... -
#746 n+1. filer volt minőség szintjén sajnos. -
#745 akkor meg beírod a barátodba és megmondja :D -
#744 1 hétig még biztosan nem -
#743 persze, de nincs nagy hátrány. Úgyis kiderül kicsoda..... -
#742 tényleg unalmas volt a nyitány
én csak azt nem szeretem a képregény filmekben hogy ha feltűnik valaki új szereplő név alapján a képregény fanok egyből tudják ki az a többiek meg ülnek és néznek meredten és azt kérdezik "ez már megint mégis ki a f*szom" :/ -
#741 Felemésztette a büdzsét a CGI felhő így nem maradt már semmi az Atomzúzóra. Haláli gagyin nézett ki az egész, az egész évadnyitó olyan volt, mint egy filler rész évad közepén. -
#740 hát ez elég meh volt. Egy cliffhanger ami hatalmasat készül robbanni, de csak egy icike-picike kis puki lesz belőle.
A végén meg sokkal hatásosabb lett volna, ha azt mondja: 'My name is Jay Garrick... and Im the Flash' -
#739 Gyün a új évad :OOOOO