1018
-
xido #818 a seggét elég szépen kiemelte :))) -
#817 iris hosszú nadrágja mi volt te jó ég :D -
#816 Akkor örülhetsz. Idén visszatérnek a testvérek, úgyhogy itt biztos meghlanak v csak nem fognak szerepelni.....:D -
G_ArchAngel #815 Supergirl vállalható a Legends of Tomorrowhoz képest. Azt azonnal kaszáltam volna, ha nem érdekelne pár karakter.
Hihetetlen, hogy a Prison Break testvérek hova süllyedtek. Értem, hogy kell a pénz, de ők saját sorozatukban nem voltak ENNYIRE rosszak.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2016.02.04. 11:01:17 -
xido #814 így..mert aki még nem látta,ne kezdjen el spekulálni :)
[spoiler]
[/spolier] -
xido #813 csak nehogy ott is rendszeresek legyenek onnantól az átkacsintások adásidő sorrendben
lehet csinálnak alter.justice ligát szupercsajjal -
#812 nekem az első rész elég volt. Pedig igazán szerettem volna, hogy jó leszen.... -
#811 Pedig nagy király az is. -
#810 dehogy kell... -
xido #809 Na..március végén crossovereznek Supergirllel...azt is fel kell hozni azoknak,akik nem nézik :))) -
#808 +1 az egész rész egy nagy marhaság volt, annyi pozitívum volt benne h legalább a végén összefonták az idővonalakat. jobban járnak ha elfelejtik ezt az időutazást most már. -
#807 Hat nem tudom, szamomra egy jelenetet leszamitva (a parkost) ez az epizod egy hatalmas nagy parodia lett, annyi klisevel, hogy azt egy romana ponyvaregeny sem birna mar el... -
xido #806 4x11 most nagyon jól esett :) -
#805 most olvasom h pilot szerepet kapott a színésznő azért kell limitálniuk a szereplését ebben a sorozatban, de visszatérő szereplőként maradhat. -
#804 Hát elég semmilyen volt ez a Legends. -
#803 +1, a legjobb csaj az egész sorozatba, kár lenne érte -
#802 nekem bejön ez Patty csajszi, ne menjen el -
#801 sztem nem ártana.. -
xido #800 Na elkezdődött a Legends...kíváncsi leszek,lesz-e átkacsintgatás és kötelező heti sorrend,hogy egymás utáni napokon adják őket...Saját topikot neki? :) -
#799 Igaz :) -
#798 nők (: képesek ilyenre :D -
#797 Nem ez a gond hanem, hogy 2 perc alatt Pálfordulás, kicsit jobban is meg lehetett volna oldani. -
#796 Mi lett volna. Nem szereti ha titkolóznak előtte. Meg amúgy is only bosszú miatt lett cop és mission complete so go future.
Elvégre mégis csak iris lesz a felesége -
#795 Mi volt ez közeledni akarok, á megyek máshova idiótaság? -
xido #794 vagy föld 2 Wally West :))) -
EnxTheOne #793 Én arra vagyok kiváncsi hogy ki zoom.
Maszkos karakterek azok általában olyanok akiket ismerünk.
Zoom vagy föld 2 Barry, vagy föld 2 Eobard szerintem :S -
#792 Szerintem meg simán benne van és majd 3-an együtt verik le a gonosz Zoom-ot. -
#791 majd de valsz nem ebben az évadban.... -
#790 De majd lesz, csak kell egy "baleset" :) -
#789 Wally feltételezhetően még nem speedtser.... -
#788 Na egy újabb gyorshajtó, ami egyben egyel több állandó szereplőt is jelent, így végképp nem marad semmi lóvé az akciókra és a trükkökre. Amikor Mardon repült az pl. tisztára a '70-es évek mögé fényképezős megoldását idézte. -
#787 Lám lám! Úgy tűnik kedden SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"a Jedi visszatér"
-
Konyigery #786 Nekem amúgy gyanús Harry :D Tuti lesz vmi csavar a végén. Reverse Flash elvleg mindig ilyen visszatérő ellenfele volt a Flashnek és Eddie-t beszippantotta az örvény ha jól emlékszem szóval kitudja mi lett vele. Lehet Eobard Zoomot is csak fel akarja használni vmi ultra szivatáshoz a végén :D -
xido #785 azért a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)reverse flash hangot jó volt újra hallani
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.11.20. 22:37:32 -
#784 én azt várom, hogy mikor mondja el Pattynek is hogy ki ő. -
#783 Nem is baj, arcpirítóan szarok a hozzá köthető események.
Egyébként az évadnyitó után sokkal jobb volt, én a napokban daráltam le az arrowal karöltve és adta nagyon, az is messze jobb lett attól, mint amit vártam az előző évad lezárása után.
Zoom viszont nagyon állat:D
Patty-t meg nagyon jó, hogy behozták az idegesítő iris szerelmi szál helyett. -
#782 Hát szerintem itt azt fogják meghúzni ,hogy a sok "kis" gorillát Grod majd uralma alá vonja és megpróbálja leigázni az embereket, amiből annyi lesz, hogy Flashéket próbálja leverni. Úgyhogy ilyen Hi-Tech város, meg repülő majomverdák tuti nem lesznek, csak CGI dzsungel pár majommal. -
#781 a képregényekben egy város a dzsungelben ahol a szuper intelligens gorillák laknak, akik egy meteoritnak köszönhetik erejüket. Grodd is onnan van. De itt teljesen máshogy lesz egyértelműen...:D -
xido #780 a következő megint egy crossover rész lesz -
#779 a tudatlanok nevében, az mi?