1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • LasDen #738
    gag reel
  • ToCsEk

az új ruha
  • ToCsEk

majd ha indul kövi szezon lesz miröl beszélni most meg csak NYÁR van
  • LasDen #735
    Mi is az amit nem értettünk meg? A netflix dc sorozataid amik nem történnek meg? mert én még mindig azt látom, hogy bennfentesnek és okosabbnak képzeled magad, mint mások.....
  • SlayR
    http://cinestar.hu/the-flash-panel-tovabb-bovul-az-univerzum/

Azért látoma múltkori után ment az okosság áradat....annyira utána járósak páran, hogy megse értették mit írtam nem is csodálkozom meghalt a topik itt...:D
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.07.14. 08:54:57
  • LasDen #733
    ja és Wally West is érkezik a 2. évadba. A főgenya pedig Zoom lesz. De Grodd is visszatér....
  • LasDen #732
    a vége érdekes, ott van új jelenet...
  • LasDen #731
  • LasDen #730
    SDCC-n hivatalosan bejelentették, hogy Jay Garrick, az eredeti Flash, benne lesz az új évadban
  • Shiwo
  • G_ArchAngel #728
    Minden topikban van egy hozzad hasonlo fan, aki folyamatosan a felhok felett lebeg es semmi realitaserzeke nincs olyan szinten rajong az adott temaert. De szerintem ez nem baj, amig artalmatlan vagy :DDD
  • LasDen #727
    én is olvasok külföldi oldalakat. Ettől nem leszel bennfentes... Azért vagyok szkeptikus az egész DC-Netflix állításodnak, mert nincs semmi alapja. Attól, mert a DD ilyen cikkben tűnt fel, nem jelent semmit. Másik 2 tucat karakter tűnt fel ilyen cikkekben, nekik nincs sorozatuk v semmi :O Benne lesz, tök jó. De még nem is jelenti, hogy saját sorozatot kap. Ez még leginkább csak reménykedés és bele magyarázás. Tök jó lenne még több, minőségibb sorozat, de nincsenek újak bejelentve.

Én nem hiszem, hogy a DC a netflixre szeretne menni. Ha akarták volna, már rég megtehették volna, de nem tették. Úgy néz ki inkább maradnak a network és kábel tvknél...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.05.26. 23:20:45
  • SlayR
    Annyira tudtam ilyen "válasz" lesz rá...:DDDD Csak mondom a Daredevil is ilyen cikkben vetődött fel először... :) ..néha nem árt ám külföldi oldalakon sem olvasgatni, mert itt tutti nem látni többet, mint a " ez szar volt " "ez jó volt" témát :)
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.05.26. 23:11:30
  • LasDen #725
    Ezt én is metaláltam. De pff, ez nem hír, ez csak egy eszmefuttatás arról mi lenne ha. Ez nem jelent semmit. Ilyet én is írhatok és ugyanannyira fogja jelenteni, hogy a netflix DC sorozaton dolgozik
  • SlayR
    http://moviepilot.com/posts/2015/05/16/4-dc-heroes-that-could-make-great-netflix-tv-shows-2936787?lt_source=external,manual Elsőként beadta a Google az első ezzel foglalkozó eszmefuttatást.....
  • LasDen #723
    de linket mutass már, én nem találok semmit...
  • SlayR
    Bírom, hogy itt, ha valaki kicsit többet olvas valahol mint a már mindenhol felhozott cuccok valaki rögtön rinyál...DC-s fórumokon szó van róla facebookos oldalon szó van róla. Amúgy a Zatannás sorozat már akkor szóba került amikor még a Smallville Spin Offjaként indult volna, csak most arra bővült ki, ha a Netflix esetleg kap a dologra már vannak tervek jelzem nem biztos náluk valósul meg, de szeretnék, ha idővel nyitna a Netflix a DC felé. Mondjuk ha nem annyira szárazon adják elő mint a Daredevilt még jó is lehet...
    Amúgy meg ha megnézzük a Finale történetét Flash tekintetében. Flash Paradox megvalósulás, csak nem az anyja megmentésével a magyarázat. :)
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.05.26. 22:49:00
  • LasDen #721
    ezt a DC-Netflix sztorit honnan rántottad elő? Mert sehol nem találni róla semmit....
  • G_ArchAngel #720
    "még pedig lehet Zatanna szotriját dolgozzák fel,"

Valoszinuleg biztos nyerni fogok a lotton...
  • SlayR
    Szerintem meg inkább majd a második évadban megfejtik kár találgatni úgyis teljes más lesz a megoldás.... :)
    Supergirl....a Pilot alatt végig azt éreztem ez valami itt ragadt cucc a 90es évekből..
    Amúgy meg a Netflix is úgy néz ki DC-s sorozatot fog cisnálni még pedig lehet Zatanna szotriját dolgozzák fel, de nem kizárt Superboy sem (eleve jobb, mint a Supergirl-ös szenvedés)
    Ha pedig tényleg beakarják vonni a többi Flasht is a sztoriba alapvető, hogy az időutazósdi az inkább univerzum váltósdi is.
  • xido
    Barry létezett Eobard múltjában...vagyis fog,mert 5 év múlva Wells bekapcsolta volna a gépet...nyilván az eredeti síkon Barry akkor is megkapta a képességet..hogy akkor is lett volna metahuman áradat..passz,bár nem indulok ki a 20 évvel ezelőtti sorozatból..a képregényt meg nem ismerem..de ha meg átalakulna minden,vajon új emlékeket kapna vagy az egész új gyerekkora totál ismeretlen lenne a számára?..Ebből nekem a Pillangó hatás és a Frekvencia megoldása tetszett,hogy a főhős agya updatelte a változásokat..
  • LasDen #717
    Így belegondolva simán jó az egész. Egy kis csalással, de jó. Wells 15 évnyi munkája nem tud csak úgy megváltozni ezért az egész alternatív idővonal megszűnik létezni. Vagyis azon van a fekete lyuk által. A szingularitás elemésztené az egészet, mert túl nagy a változás. De jön Barry és valahogy megmenti a napot, ami kvázi egy alternatív idővonalat hoz létre az alternatív idővonalról. Így folytatódhat minden a régi status qouk szerint....
  • SzirmosSzisza
    Ezért lett egy rohadt nagy fekete lyuk vagy mi a fene a város felett.
  • SzinesGeza
    Azért ezzel az időutazással eléggé összekuszálták a sztorit.

SPOILER

Tegyük fel, hogy Eddie tette miatt (mert az kihat a jelenlegi idősíkra) Eobard megszűnik létezni.
    De akkor minden másnak is meg kellett volna változnia. Nem lenne a részecskegyorsító, nem lennének együtt a többiek sem Barry-vel.
    Sőt Flash sem lenne.
  • LasDen #714
    Oké. Szóval az egész első évad egy alternatív idővonal volt, ami azt jelenti, hogy a fekete lyuk is kvázi azért jelent meg, mert az uccsó rész okozta idő anomáliák miatt összeroppan ez a vonal....cool o_O
  • precision
    időutazás...
    kb. ennyit tudok hozzá tenni az évadzáróhoz... tetszett persze de ugyanannyira utálom is
  • ForzaInter
    őt lehetett látni a flash finálé végén.

supergirl pilot amúgy már töltethető, ha érdekel valakit:D
  • G_ArchAngel #711
    Nekem tetszett. Persze meg kell par epizod, hogy lehessen donteni arrol, hogy erdemes-e nezni, de latszik tobb penz van ra, mint Arrow-ra es Flash-re.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.05.22. 17:04:54
  • Shep
    Kiszivárgott a supergirl pilotja, lehet tölteni akit érdekel.
  • G_ArchAngel #709
    A Hawkgirl-t játszó Ciara Renee énekel és néha stand up comedykben is fellép, talán az ő színészi játékával nem lesz baj.
  • grebber
    Arrow + Flash szereplők = Legends of Tomorrow: a DC tévésorozatos válasza a Bosszúállókra
  • DasIsFuck
    Az nyilvánvaló, de nekem úgy jobban bejönnének ezek a hősös sztorik.
  • LasDen #706
    ez még mindig a CW. Tudjuk jól mit kapunk. 3 év alatt megszokhattad volna.

Vagy csináld, amit én. Már az 1. évadban volt Slade/Deathstroke ugye. De láttam, hogy nem igazán érdemes, nem néztem. A 2. évad első felét szintén nem néztem, mert valsz felesleges. A tizenvalahanyadik részőtlk kezdtem nézni a Deathstroke sztorit és tök jó volt....
  • G_ArchAngel #705
    Sokkal kisebb nezettsege lenne, s hiaba lenne olcsobb, aranyaiben sem erne meg.
  • DasIsFuck
    Az a baj, hogy nekem mind az arrow, mind a flash az a szint amit szívesebben néznék rajzolt formában.
    Ez azért nálam eléggé minősíti a megvalósítást.

pl nem kellene 40 percből 20-ban unalmas,béna műdrámázást nézni és a maradék 20-ban eltérő minőségű akciókat.
    Egy élőszereplős filmbe nagyon is sokat ront a gagyi cgi meg béna akciók az egész összképén.

• LasDen #703
    majd a Titánok a TNT-n...
  • G_ArchAngel #702
    Nem kellene megvarni 1-2 epizodot, mielott iteletet hirdetunk?
    Amugy nekem tetszik.
  • LasDen #701
    kicsit túlzásban vagytok. Úgy csináltok, mintha ez egy átlag alatti borzalmas szar sorozat lenne....
  • DasIsFuck
    Tudnám akkor miért ilyen cgi igényes hősöket karolnak fel ha nincs rá úgysem olyan keret, hogy normálisan meg tudják csinálni.
    Meg a dc-t sem értem, nem lát a sorozatokban ennél több fantáziát, hogy esetleg olyan csatornáknak adják oda ahol normális minőségben 10-12 részes évadokkal lemehetne?
  • ToCsEk
    omg :D smallviles supergirl faszább volt