2979
-
Hunor1 #1331 gondolom a ló kereskedőnél ? -
#1330 Horse Body Armort hol találok? Az üres slot a lónál.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.28. 22:26:14 -
Hunor1 #1329 kezdj nyugodtan bele ! nincs olyan nagy bug hogy élvezhetetlen lenne. és van hozzá mod is hogy bármikor menthetsz, nem buksz órákat . -
#1328 Egy, max ket het es jon a patch, addig szerintem varj vele! Van aki sokat szivott vele, van akinek alig jon elo bug, valtozo, de ketsegtelen, hogy van mit javitani es van mit csiszolni.
A vicc az, hogy meg igy bugosan is zsenialis a jatek :) -
#1327 Még egy kis videó tőlem.
-
Zozo0122 #1326 Mennyire bugos a game amúgy? Főleg gamebreaking bugok érdekelnek, vagy olyanok amik miatt akár órákat bukhatok. Mikorra várható a kövi patch? Csak azért, mert már nagyon csábít, hogy belekezdjek...:D -
Hunor1 #1325 értem, köszi. gyakorolnék én Bernardnál, csak éppen küldetésben vagyunk ( az a nyomozós küldi Neuhofnál) , így most azt nem tudom . -
#1324 Igen, az nagyon fontos, de az is, hogy fejleszt a fegyver statokat. Minél jobb vagy egy fegyvercsoportban, annál gyorsabban reagál, és annál jobban tudsz manőverezni. A kombóknál az is fontos, hogy minden elemének el kell érnie az ellenfelet - ha közben elhajol, vagy parryzik, akkor megszakad a kombó. -
Hunor1 #1323 uhh, ez a kardozás.... nem találom valahogy a ritmust. zavar hogy nyomom a vágást/szúrást de csak fázis késéssel van az akció. pedig már tanultam egy combót is , aztán hiába nyomkodom baszik csinálni , gondolom a helyes ritmus a döntő itt. -
Rony94 #1322 Nem tudom érdekel-e valakit, de az utakon érdemes fölfedezni a shrine-okat (oltárokat), mert ha megvan mind, akkor kapunk érte achievement-et. -
lehet segit -
#1320 Eleinte én is keresgéltem és azt tudom mondani, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kőhalmoknál nem találtam semmit, a vízpartoknál egy kosár szokott leni a víz alatt, máshol 100 méteres körön belül sírt, vagy ládát. Más helyeken meg csak elhagyatott táborhelyet vagy egy érdekes dolgot.
Vannak az "accident" helyek, ott mit lehet csinálni?
-
Hunor1 #1319 ok, köszi. eddig nem volt szerencsém . -
#1318 Változó, van, hogy csak van ott "valami érdekesség", ez lehet valami funkció nélküli dolog, szobrocska, akármi.. De lehet egy apró alvóhely, valami tároló egyértelműen kitéve, változó lootal (pl valami herbalista erdei kis fészkénél elég sok különböző növény van, meg 1-2 főzet), vagy a tároló elrejtve is lehet. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(pl egyik helyen egy fa gyökerei közé van elrejtve pár üveg pia)
Általában érdemes körülnézni ott, de nem mindig van funkciója.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 14:15:42 -
Crsújreg #1317 megnézném europát ma, ha anno nem állítottuk volna meg a muszlim/török hordákat.............wait wut! csak menj el Brüsszelbe, Párizsba vagy Németekhez......és megkapod az eredményt -
#1316 Ezt már én is akartam kérdezni...jó lenne tudni hogy van-e valami szerepük. -
Hunor1 #1315 HI . barangolva több helyen felfedezünk (a térképen jelöli sárga ikonnal is) " érdekes hely " területet. de akárhogy is kutatok körbe ezeken a helyeken semmit nem találok... van ott valami csak nem tudom mit kell nézni/keresni ? Nektek mi a tapasztalatotok itt ? köszi. -
Hunor1 #1314 köszi a tippeket :) -
#1313 Ha kell még hely akkor vehetsz rá nagyobb nyeregtáskát is a lókereskedőknél. Az enyém teherbírása most 420 a legnagyobb szatyorral. -
#1312 Első lóra is lehet pakolni, inventory alján írja, hogy átenni lóra és pacimenüben tudod megnézni, visszapakolni.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 03:26:48 -
Hunor1 #1311 Hali . na végre megvan a lovam a küldiből. viszont nincs rajta nyereg táska, vagy zsák. szeretnék végre bepakolni a lóba :) szóval a felszerelést melyik kereskedőnél lehet venni ? -
#1310 Se a többi nép... -
Rony94 #1309 Nem csak kovácsnak lehet eladni. Vannak páncél boltok is, nézd meg ott. Rattay-ban van mindenféle bolt. -
bazsidiver #1308 A lootolt páncélt ti hol szoktátok eladni? Mert nálam a kovácsnak elfogyott pénze, én meg recepteket akorok venni a boszorkánytól, de annak nem tudom eladni a páncélt meg a kardokat... -
#1307 A nyomozós küldetés nagyon hosszú, de közben lehet barangolni.
Pont tegnap csináltam, és az a papos rész...
Amikor...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már könnyeztem :)a pap a bárányokkal bégetett a mezőn,
-
#1306 A vadászat után (Capon) mikor lesz idő ismét felfedezni? Csak mert ha nem megyek a lovasokkal nyomozni, akkor mission failed van. Kicsit mászkálnék tovább... -
#1305 csehek sosem kedveltek bennünket... -
Although #1304 Na, csinálhatnak majd egy dlc-t ahol átállunk, valami villámcsapás folytán megkergült karakterünkkel, a magyarokhoz és jól kupán vágjuk a hülye cseheket :) -
#1303 Eddig hasonló csiricsáré ruhát hordtam, viszont tegnap találtam egy sírban egy csicsás plate body armort (nem a st george, talán branderburgi vagy mi a neve) azóta azt hordom egy nyitott tökfedővel meg a többi páncéldarabbal és ékszerrel. Így most 14es a karizmám. -
#1302 Dehogy futok, orulok, hogy "aktivalodik" egy random esemeny, batrabb es kivancsibb vagyok annal, hogy ne nezzem meg :) -
Crsújreg #1301 -
Ironman2 #1299 Egyébként ha a térképen fast travel közben megtámadnak,akkor el lehet futni.D -
#1298 Hat, ez lehet (meg) nem az a kor, amikor jo szemmel neztek a faluban a magukat noi ruhaban illegeto-billegeto ferfiakat :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.26. 12:41:21 -
#1297 Én most loptam pár fenszi női ruhát, gondoltam felveszem és megkeverem a népeket. Kiváncsi vagyok mennyivel nő a reputációm :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.02.26. 12:33:21 -
#1296 Ti mit tartotok a lovon "beszelgetos" ruha gyanant? Nekem eddig egy sapka bor kesztyu, dekoralt ing gatya meg bor csizma jott ossze.
Ezekkel meg a gyuru nyaklanc komboval van 11 Charismam. -
#1295 Az utobbi idoben az altalam jatszott survival (foleg ark es conan), multi vagy ironman gameplay elemekkel tarkitott single jatekokban megszoktam, hogy egy kaland agytol agyig tart, igy nem volt veszes a mentesi rendszer, mindig kalkulaltam a visszauthoz szukseges idovel is.
Viszont az ketsegtelen, hogy nem egyszer karomkodtam amiatt, mert mentem volna mar dolgomra, de leterheve fast travel nelkul haza kellett kutyagolnom, ha nem akartam kidobni 2-3 oranyi kalandot, csak mert nincs egy nyomorult "save on exit" funkcio a jatekban (majd csak az altalad is emlitett 1.3-ban)
Meg mindig az elso vegigjatszasomat csinalom en is, direkt nem olvastam utana semmilyen segitsegnek, guidenek, tipphalmaznak (kiveve a stuttering fixnek), probalok teljesen magamtol rajonni a dolgokra. Nem is toltom vissza a menteseket sem ha elcseszek valamit, marpedig van ra pelda sok, a bortonben mar viszlat holnappal bucsuznak az orok :D
Az elejen a lockpick gyakorlasnal fogalmam sem volt, hogy mi a technika, es mire rajottem, bele is tortem az osszes Peshektol kapott alkulcsot, igy a kovetkezo napjaim azzal teltek, hogy az osszes varost megprobaltam bejarni es probaltam szerezni ujabb alkulcsokat. Ami abbol allt, hogy elindultam egy uj varosba, utkozben jott valami random esemeny, az utazas megszakadt, megneztem mi tortent, majd azzal a lendulettel elindultam egy teljesen uj iranyba, csak mert a tavolban lattam egy hazikot, vagy fustoszlopot, vagy csak mert kivancsi voltam, mi van a nyulon tul :) Szoval nem sietem el, elvezem minden percet jelenleg.
Egyetlen dologban van hianyerzetem a TES, Fallout, Elex, stb. jatekok utan, hogy latok es talalok a vilagban rengeteg hordot, zsakot, stb. es csak keveset lehet megnyitni, kevesnek a tartalmat lehet zsebrevagni. Hozzaszoktam a tobbi jatekokban, hogy szinte minden targyhoz tartozik valamifele interakcio, itt is el tudnam viselni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.26. 11:45:43 -
Árnyvadász #1294 Teljesen megértem. Nálam az a helyzet van, hogy kevés időt tudok erre a játékra fordítani és nagyon lassan haladok. Emiatt úgy döntöttem a fő küldetésszállal foglalkozom és esetleg később pár mellékest is bevállalok. Illetve a mentési rendszer miatt is jól jött, mert a főküldetések alatt szinte mindig ment a játék. Mondjuk most már van megfelelő italkészletem mentésre és jön nemsokára az új javítás, ahol végre bárhol ki lehet lépni, menteni fog. Persze az alvásos mentést is sokat használtam, de valahogy mégis a küldetéses volt a legbiztosabb eddig.
Főleg, hogy egyik alkalommal az alvásos teljesen meghibásodott és visszatöltve még mozdulni sem tudtam az erdei faházból ahol megtörtént a mentés. Nem tagadom volt pár újrajátszott óra, amit a bugok okoztak. Mindegy. Majd lassan, szépen haladva jó lesz ez. Amúgy is ha elkap a játék hangulata, teljesen középkori életérzés árad a monitorból és ez sok mást feledtetni tud. Ilyenkor pedig bőven beérem azzal is, hogy bejárok egy falut, beszélgetek az emberekkel és egyszerűen csak élvezem a látvány és a kort amiben virtuálisan szerepelek.
A kép telitalálat egyébként. :) Láttam már más szöveggel is, jó kis mém lett belőle. -
#1293 Meg nincs lovam, de rajta vagyok a dolgon.
A fo kuldetessel is haladok, de sajnos a helyzet itt is az, mint a tobbi szerepjatekban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.26. 10:46:04 -
Árnyvadász #1292 A ló nagyon hasznos. Mennyiszer estem már én is ebbe a túlterheltségbe... Kint az erdő közepén dobálhattam el a sok vadhúst és egyéb tárgyam, mert egy örökkévalóság lett volna visszaérni a városba. Ha jól emlékszem túlterhelve meg nem is lehet gyors utazni, ami épp ezt ellensúlyozta volna. Azonban a ló egy nem is annyira távoli főküldetés vonalban a tiéd lehet. Érdemes a lóra pakolni a nehezebb dolgaidat. Ha kereskedőnél vagy, elég csak egyet fütyülni neki (ha éppen gyalogszerrel mentél oda) és szépen átpakolod az eladásra szánt cuccokat magadhoz. Annál a pár méternél mire beérsz a kereskedőhöz már lehetsz csiga lassú. :)
Szóval a ló nagyon sokat segít a játékban, leegyszerűsít sok mindent. Sőt engem már mentett meg a szinte biztos haláltól is. Egy kis erdei ösvényen haladtam ügetve, mikor is egy csetepaté kellős közepébe lovagoltam bele. Leszálltam a lóról, mondom becsatlakozok azokhoz akik többen vannak és legalább kicsit fejlődök a kardozásban. Mint úgy általában, ez sem úgy sült el, ahogy ebben a játékban oly gyakori. Szóval az történt, hogy 3-4 ember akik mellé álltam volna, nekem jöttek. Futottam, de az nem segített. Felpattantam a lovamra, onnan kétszer levertek, leestem a földre, de harmadjára sikerült felszállni és elrobogni a jó büdös francba.:D
Azért ennyivel nem értem be. Visszafordultam és azt aki a legtovább követett legalább harcban levertem, mire fogta magát és elmenekült vissza a társaihoz. A fegyverét elejtette és otthagyta a földön. Elraktam és eladtam jó pénzért. -
#1291 Hetvegen ugyanigy jartam a #1287 -es ladaval. Ha jol emlekszem elvittem a hoher gyurujet a Pashek cimborajanak, aki felajanlott egy melot, ami miatt elindultam Talmberg fele. Lovam tovabbra sincs, igy mentem tokon paszulyon keresztul, dombra fel, dombrol le, majd az egyik erdos reszen lattam egy par keritest egy fa korul, amely toveben ott volt a ladika. Ki is fosztottam :)
Az mar mas kerdes, az ottani szajre sulya es a tulterheltseg miatt mire visszaertem az "agyamhoz" (sajnos nem tudtam hasznalni a kardot, mert olyan str-t kert ha jol emlekszem, amellyel az idiota, akarom mondain Henry meg nem rendelkezett), na az nem volt ket perc.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.26. 10:09:55