Kingdom Come: Deliverance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
"The patch size is 5.7GB. We are already working on 1.4 that will hopefully improve performance on PC among other things."

Raertek. Mire az 1.4 megerkezik... :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

OFF
Az első részhez volt szerencsém vagy féléve. Nekem bejött. Ha a Left 4 Dead tetszett, ez is fog.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

BEAST
nézegettem videókat a vermintide2-ről, de nagyon nem győzőtt meg :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
Mondjuk mindegy, most úgyis Vermintide2 meg coopban cimbikkel. Mire kikalapálják KDC-t addigra végig is toljuk. :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PiszkosFred
Irta az egyik fejes - talan twitteren -, hogy a kovetkezo patch lesz az, amely utan varhato komolyabb performance javulast, most inkabb bugok es egyeb hulyesegek javitasa erkezett.

Mindensetre csorog az 5.7gb, kivancsian varom nalam mit produkal.

Torzonborz
Kipróbáltam, de nem nagyon érzek javulást a performanciában. :(

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

b-type
töltődik az 1.3

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nekem közbe jött egy házfelújítás (másfél év), szal nem volt benne sok órám, meg eléggé sz@rul futott a gépemen. igazából érdemben nem is végeztem tesztelést.
Az első verzióban szinte semmit nem tudtál csinálni, egy mellékküldire emlékszem a horgászról aki elcsapta a gyomrát a kocsmáros kajájától.... mászkálni lehetett, de bár nem nézett ki rosszul, a második verzió több emelettel jobb volt.
Ez meg über :) ...de kell még sok minden, van ami kis dolog, mint pl. hogy tűzet és fekhelyet tudjak készíteni,..és van nagyobb mint pl. hogy szegény teheneken ne lehessen felgyúrni semmit :DD ..nem próbáltam, csak olvastam itt, ilyesmit utoljára az Oblivion-ban csináltam a szorzók miatt (falnak futás-úszás pl).

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

... no meg ezt a térképet meg is kell tölteni tartalommal , ami szerintem sikerült is a millió kis mellék küldivel .

most azon agyalok hogy ha egyszer újrakezdem majd akkor lopakodós gazfickóként majd szükségem lehet búvóhely/ek re . ehhez tök fasza lenne az erdőben elhagyatott kunyhókra . avagy mondjuk "kipucolnék" egy két füves asszony házikóját . gondolom ha kinyírom őket akkor elfoglalhatom azokat nem ?
azok. itt rengeteg a mellék küldi, gondolom ellensúlyozandó a főszál esetleges hiányosságait . ( mivel azt még nem vittem végig csak feltételezem, de vannak hangok arról hogy a vége állítólag össze lett csapva , még kiegészítésre szorul. akár több dlc-ben)
Kit--Kat
Hmm.... Érdekes lehetett, de gondolom egy idő után leült az egész. Feltételezem melléküldetések voltak.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ezen én is túl vagyok, legyen elég annyi (mert nincs kedvem spoilerezni) , hogy amikor visszamentem a paphoz azzal zárta a questet hogy felejtsem el ... :)
b-type
Oké, elfogadható a dolog, hiszen és a favágókat rémnek látom, és amikor megtámadják a nőket érthető hogy megtámadom őket, elfogadom...
Mivel a játék hozzászoktat a több megoldáshoz, ezért is töltöttem vissza, hátha el tudom kerülni a vérontást.
Viszont ha puszta kézzel támadsz rájuk, vagy egy nagyon gyenge fegyverrel akkor előfordul hogy könyörgőre fogják,...és akkor felkínált lehetőség hogy elengedd.
Viszont ha elengeded akkor így megakad a script.
Jelenleg már lezárult a küldetés, de a csajok még malac, ló meg csirke alakban bámulják a tűzet...elmentem megnéztem...sőt, még most is 'kinyithatod' a hátsójukat ha van rá gusztusod :))) ..már nem vagy elkábulva.

Kit--Kat
Az első bétában nagyjából egy falut járhattál be egy-két küldetéssel, a másodikban már jóval nagyobb területet, Thalmberg-ből indulva, tanulhattál kardvívást, voltak küldetések, próbálkozhattál alkímiával..

Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.08. 10:56:05

Malakai
Nekem végigment a küldi gond nélkül, szerintem......azért nem ment neked, mert mind2 embert meg kell ölni. Kb egy csapásosak, ezért lehet nem gondoltak arra készítők, hogy valamelyik túléli. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kit--Kat
A megjelenés előtti early accesst hogy kell elképzelni? Egy kissebb területen szabadon mászkálhattál sztori nélkül?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Ezt a küldetést az érkező javításig kihagyásra javaslom:
A papunk, akivel kicsapongtunk (de rendesen), majd ezt lenyomtuk egy beszéddel a hívek torkán, elindít minket egy küldetéssel Gertrude, a füvesasszony felé. Ezt még ne csináljátok meg szvsz a patch-ig. valszeg nincs még kész.

Malakai:
tudom én hogy csak képzelgem, de képzelgésemben ugye azt is 'valóságként' élem meg.. :))
itt háromszor töltöttem fel egy régebbi állást:
- az első alkalommal megcsináltam a malacot egye fene, és persze megöltem a 'rémeket'...ezt ugye nem kellett volna mint kiderül később.
- második próbálkozásra próbáltam elkerülni az állatok abajgatását, nem kértem őket 'szolgálatra', és ököllel levertem a rémeket, de az egyik újra megjelenő figura kergetése közben kikerültem a körből, és elkezdett pihentetni a játék, majd beadta hogy beszéljek a pappal..a tűzhöz visszatérve azt láttam hogy az egyik nő holtan fekszik, na felkaptam a vállamra hogy elviszem a paphoz, útközben lekapcsolt az egyik őr, és dutyi...
- hamadik próbálkozásra sem tudtam elkerülni hogy afférba keveredjek az 'állatokkal', 'megcsináltam' a szamarat, majd a két megjelent rémet megvertem, de az egyiket véletlenül úgy megütöttem hogy meghalt, a másikat elengedtem a fegyvere nélkül...amíg várakoztam a megjelenő rémekre, a halottat rádobtam a tűzre.
várakoztam kicsit, mire rámvilágosodott a halott eléget, a nők még állatalakban, a papunk lecseszett a kezemhez tapadt vér miatt...

most majd visszafelé megnézem magukhoz tértek-e a botcsinálta boszik, ha még mindig állatokodnak akkor ez a küldi bugzik.

Kit--Kat
Ebbe én is belegutottam és én is erre gondoltam.

Malakai
Tippre lesz ott küldi (nekem nem volt még). Ez olyasmi, mint a kincsestérképekkel én viszonylag sokára kezdtem el foglalkozni és eddig kb a fele helyszínen már jártam, ahova elvezetnek. Minden ott van előre. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hihetetlen azért hogy mi mindennel megtöltötték a terepet . csak úgy bóklászom a térkép szélén az erdőben, gondoltam itt már úgy sem lesz semmi... erre látok egy fa tornyot, az emeleten egy dézsában fekszik egy nő vérbefagyva (baleset) , lemegyek alulra és ott még 2 test, + zsákba varrva még több hulla. minden csupa vér :) kint a ház mellett meg egy véres kínzópad . nem tudom nem-e valamely misszió részét fedeztem fel, vagy csak funkció nélküli díszlet az egész ?
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.08. 00:02:32
off .
írtam a Vávrának a twitteren, és javasoltam neki hogy legközelebb ha csinál ilyen játékot azt majd a római korban játszódhatna :)
egyrészt sokkal népszerűbb az a kor (több eladás) , másrészt kurvára csípem azt a korszakot :)
Malakai
A csajokat láttad állatoknak, de ja végülis a képzelgésedben felcsináltál egy disznót, pontosabban tolvajkulccsal kinyitottad hátulról. Elég zavaros persze direkt az a rész. :)
Mondjuk egyéb rész is zavaros ott, ami simán lehet írásbeli hiba.. Akik megtámadják a nőket "négerek", ott az erdőben banditának írja őket, később viszont azt mondja, hogy favágók voltak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

black mirror s01e01?:)

Malakai
Ha segíteni akarsz Theresán...Füttyents csak oda nekik, akkor is írja ki a játék tippnek, hogy füttyel lehet hívni a lovadat majd. Magadra tereld a figyelmüket, ennyi elég a csajnak, hogy elmeneküljön és utánad fognak menni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem kell odamenni, mert úgyis kinyírnak, lófasz tudásod van még mindenben, azok meg 4-en vannak. menj a lóhoz és ülj fel rá, aztán vágtass mint akit puskából lőttek ki, jönni fognak utánad, nyugi....korábban linkeltem végigjátszást, azt nézd meg, ha nagyon kíváncsi vagy mit hogy kell csinálni.

The Matrix has you...

b-type
..hát ez egy érdekes élmény volt:
Most komolyan megizéltem egy disznót a játékban? ..amikor bekentek valami halucinogén vacakkal akkor a legnagyobb félelmem az volt hogy megdugom a mamit, a legrondábbat.
..erre megizélek egy disznót??

Én nem mertem odamenni, hány katonát kell lekaszabolni?
PrasCo
Igen, az halál irritáló volt, amikor végre lecsaptam egy elég komoly tábort, úgy öt kunnal, az utolsó, összegörnyedőnél pedig már annyira belelovalltam magam, hogy effektíve rávetettem magam. Erre valahogy... a magasban maradtam, a talajjal egy párhuzamos, vízszintes síkon. :D Nem voltam elragadtatva attól a perspektívától, hogy tölthetem vissza az állást és hagyhatom odalent a jóságot, mert mint a felemelkedett Buddha, lemondtam az anyagi javakról (lévén nem érem őket el).
A megoldás végül, szerencsére, gyorsan leesett, elkezdtem lassan araszolni a közeli domboldal felé, ahol a képzeletbeli sík metszette a valós talajszintet. Működött is, azt elérve felmentem a dombra, de legyalogolva megint a levegőben sétáltam; úgyhogy hívtam a lovat, felültem rá, leszálltam, és onnan már megoldódott a gond.
PiszkosFred
Koszonom, igy konnyebb lesz :)

b-type
akkor a gyorsabb elérésért:
egésszen pontosan itt van

Elképesztő ez a látótávolság! :)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

PiszkosFred
Na mielott az 1.3 javitja ezt, gyors kiprobalom en is a "levitaciot", kosz a tippet. Eddig csak az egbol istant lepotyogo npcket lattam (A Bethesda jatekok utan ezeken mar meg sem lepodik az ember ugyebar), de repulni meg nem sikerult Henryvel. :)

legérdekesebb mikor harc közben csinálja ezt...kár, hogy nincs belőle előny, mert annyira le kell süllyedni, hogy meg tudjam ütni az ellent, hogy ott már Ők is elérnek :)

The Matrix has you...

b-type
Uzhitz-i Gertrude asztala küld pályára.

ja, én az alkímiát még meg sem próbáltam, túl sok a tennivaló ( no meg nem is annyira izgat)
PrasCo
:DD A cseh légifelderítés!
b-type
:)
tapasztaltam..

..és nézd ott egy fészek!

<#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

PrasCo
Az egyik vajákosasszony kunyhójában van egy alkímiai asztal, ha arra rápróbáltam, elkezdtem emelkedni, mint Jézus én is. A KCD-ről beszélünk, ez "mindennapos", nem mod-kérdés. :D
ez mi a tököm ? valami mod ?
b-type
Ahogy csak egyszer látod Bohemia-t :))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hát de baszod jó beszélem a magyart ! :))))
PhantomAss
Viszont muszáj megszólalnia mert bármit csinál oda fognak hozzá menni a kunok. Szóval egyszer max eljátszhatja a hümmögést, utána már nem működik. legalábbis én órákon keresztül próbáltam mindent, de nem sikerült kijátszani őket.

GOOBY, pls

Torzonborz
Álruhában könnyen bejuthatsz csak ne szólalj meg mert lebuksz :D

köszi. ok, akkor várok még kicsit vele, hátha. vagy szerzek másikat .
még valami : ha full cuman cuccban vagyok, elvileg könnyebb bejutni a táborukba, vagy ugyan úgy felismernek/rámtámadnak mintha európai felszerelésben vagyok ?
Malakai
Egy idő után elméletileg tök mindegy hol van, lekerül róla, de a ládában tárolva ugye biztos nem kapnak el vele.
Állítólag minél drágább valami, annál később kerül le a piros kéz.
De most így gyors rákeresve más is jelentette már, hogy nekik soha nem kerül le a lopott jelzés dolgokról, szóval lehet valami bug.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.07. 11:43:47

(\__/) ( X.x) ( } . { )

igen, lehet hogy bugos ?
Illetve a lóban tárolt cuccról is lekerül idővel a lopott jelzés ?
(van egy fasza brigadine armor amit szeretnék már kipróbálni, de az istennek sem tűnik el a lopott cucc jelzés róla, sem a ládából ha kiveszem, sem ha a lóban tárolom.)
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.07. 11:20:27
PiszkosFred
Minden a ladadban tarolt targynal elojon a steal felirat?

már napok óta bent van a cuccom a ládában , és nem megy le róla a piros kéz. gondolom azért nem mert a molnárnál lévő ládámból is ha kiveszem akkor alul "steal" az opció. nem értem miért vált a legális ládám olyanná, mintha bármely más tulajdonú ládából lopnám .
Ezen a héten most már biztos jön az 1.3 patch. Twitter

PhantomAss
Én pl. sosem használtam ládát, a lopott cuccokat átraktam a lóhoz, és van egy olyan perk amivel a lopott cuccokat is el lehet adni bármelyik kereskedőnél, persze nyomott áron. Igazából lopás nélkül is már annyi pénzem van hogy nem tudom elkölteni.
Ha pedig elég magas a karizma/beszéd szinted akkor hiába van nálad lopott cucc, az őrök nem fognak átvizsgálni sem a várakban, ki tudod dumálni.

GOOBY, pls

dartonite
A ladaid a legbiztosabb helyek cuccokat tarolni.Meg a lovad.
Az hogy steal-t ir ki take helyett az valszeg nem veletlen, varj meg par napot mire elmulik roluk a stolen flag, valoszinuleg utana minden gond nelkul kiveheted.