5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#2837 -
saca79 #2836 Köszi.. En már szedem is. Holnap egy kis rövid VFR belefér.
@Nyiri nem sok van ami működik. Sőt A2A semmi? Pfff -
ekre #2835 Szeged csomag frissítve, elérhető a tegnapi linken
vagy itt újra -
#2834 A videót látva minden egybevág azzal, amit az fs emúlt 20 évében láttunk. Mennyire nem vagyok meglepődve. Bár ha nem lesznek memória hibák, akkor már egy majd 10 éves problémát sikerült végre megoldani. -
Legvar #2833 Varjuk!!!! Elsore nem tunik annyira rossznak a dynamic light, jobb mint ami most van, igazabol amit remelek, hogy a kamera mozgast atveszeik valamennyire xpl-bol mert ott eleg jo a vc-ben mozgas.
Meg picit(nagyon ) a rep dinamika. -
Nyiri #2832 6:32-től a Dynamic Lighting. Hááát. Lehetne jobb :/
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 19:19:54 -
Nyiri #2831 The ultimate p3d v4 add on update compatibility list - Várható volt a 64 bit miatt
Pár kép
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 19:13:50 -
#2830 junius 2-3 lesz a mervado amikor mar hasznaljak -
Nyiri #2829 Lockeed bejelentett valamit
Lényeg hogy 64 bit lesz kibaszott jó (új dinamikus világítás, részecskerendszeres időjárás, global 3d fák, teljesen új SDK, és rohadt sok minden más)
Május 30 délután 2kor mindenki örülhet.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.23. 18:48:17 -
saca79 #2828 Pont hallgattam a liveatc-t..
Élőben is láttam Nagylajos Kiraly felett elhúzni.. Jo sokaig keringett. -
Nyiri #2827 Jégeső, vihar. Irány a szim :D -
saca79 #2826 Vagy VOR, NDB alapján kell tájékozódni es akkor még a régi vas is jó :) -
endy papp #2825 Aki sose használja az nem...
Mellesleg le lehet húzni a képről úgy hogy szinte semmit nem takar ki....vagy tálcára tenni
Nálam csak akkor van nyitva a map ha tájékozódom....és ha nagyon kevés az fps ezzel a megoldással,duplája,de azt elfelejtettem írni igazából ez csalóka mert ettől nem lesz gyorsabb a játék, az akkori fps nem azt mutatja ami valós a játékban,hanem a "map windows értékét."
Vagyis sokra nem megyek vele csak leírtam érdekesség kép,tudom én vagyok a lúzer de ez van
Majd a nyáron ha össze jön egy jobb proci alaplap ára és cserélem plusz még memóriát rakatok bele,majd onnantól lesz jobb(remélem) -
saca79 #2824 De mivan azzal aki sose hasznalja a mapot? D amugy valamit félre értek... Most nálad amugy is nyitva van rep közben a map es kevés az fps aztan undock a mapot es jobb lesz? -
endy papp #2823 Igazából majd mindig real-ban tolom már ami az időjárást illeti.
A gép modolt volt de nem ezen múlik ahogy én tapasztalom,meg nem is azon hogy hol.
Mikor itt feljebb mentem (az már nincs a videón rajt) majd még feljebb úgy szűnt meg a jelenség a (dobálás)
De a sikorsky S-76 copterrel is tapasztaltam már Ausztria-Magyarország felett is,no meg máshol más géppel.
Ha valakinek kevés az FPS egy,kattintással duplájára növelheti, mod és kiegészítő nélkül,mindenféle grafikai beállítás csökkentése nélkül,megteheti úgy hogy közbe repül még a játékot sem kell egy pillanatra sem megállítani.
Én már rég használom ezt még a legelején jöttem rá ,nem tudom igazából mitől van,de nálam bevált.
Így megosztom a nagyérdeművel.....
Akkor aki tudta eddig is az ne olvassa tovább......
Map megnyit"M billel" majd jobb felső sarkában levő két egymást takaró négyzetre egérrel katt.
Ekkor Windows modba ugrik a map ,semmi nem változik továbbra is játszhatsz ,használhatod,de ha bezárod újból ugyan ezt kell tenned hogy működjön, ja és duplája ,az FPS ebben az állapotban.
Volt olyan hogy 80-ra is felugrott de a40-50 tartja mindenhol 5760x1080-as felbontás mellett is mondhatni bárhol ,még a legzordabb időjárásra beállítva és a felhők közé repülve is..... -
#2822 na az mar kedvezobb :))) -
saca79 #2821 Bocsanat elirtam. 82 es vot az. -
#2820 :) nem is boztos hogy egy c172 vel mennek neki elsore:) -
saca79 #2819 Tudom. Azert irtam.... Már maga az útvonal megtervezése se volt egyszerű stb. Emelkedni se olyan egyszerű azért mondjuk mint idehaza -
#2818 Mountain Flying - azt kérem tanulni kell es gyakorolni, az nem a berongyolsz a hortobagy fole. 2500 lábon. A legkomolyabb felkeszultseget és figyelmet koveteli, AOPA kulön szekciót áldoz rá: https://www.aopa.org/training-and-safety/pic-archive/mountain-flying
Ha érdekel a téma itt egy jó kis régi könyv bescannelt változata:https://www.faa.gov/regulations_policies/handbooks_manuals/aviation/media/tips_on_mountain_flying.pdf
-
saca79 #2817 Inkabb szerintem itt az nem igazan fedi a valóságot ahhogy a gép viselkedik. De ez függ attol is hogy milyen gép. Addon e stb? Van aminek nagyon rossz a dinamikaja. Ez igy elég furán viselkedik. Nem tudom miben repültél. Alaszka, főleg a völgyek valoban rendkívül "szelesek "en korabban FSX en csináltam egy jo kis CZST - PAKT- PAYN-PAYA-PAVD VFR túrát kizárólag live weather A2A C172 vel. Borzalmas szakaszok voltak néhol fel kellett adni m3gszakitani az útvonalat annyira repülhetetnelre fordult az idő. Nézd meg egy masik géppel is ugyanazzal a METAR al. Meg mondjuk ne jet el. -
endy papp #2816 Közbe belefutok ilyenbe ( "szeles időjárásba"),hogy ez mennyire bug vagy sem nem tudom,de eléggé fura.... -
ekre #2815 lehet, de figyelni kell, mert ha ki is cseréled őket, nem figyelsz és egy frissítés visszaállítja az eredetit (bár jelzi a frissítő, hogy módosított tartalom, megtartsa, vagy felülírja, szóval érdemes backupokat készíteni) -
ekre #2814 LHUD pozíció javítva, a fű áttetszőre állítva, stb.
LHUD - Szeged -
#2813 Lehet tree texturat cserelni xp 11 ben mert ez ek a fák nálunk nem leteznek -
ekre #2812 LHUD - Szeged
további hazai repterek
sajnos van ami pontatlan, szóval van min dolgozni ;)
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.22. 21:25:01 -
#2811 Hát azért ez nem kicsit unrealisztik... -
ekre #2810 mindjárt felrakom a magyar repterek pakkot is (persze linkkel ;))
LHUD - van mit javítani rajta, de legalább már van ;)
-
saca79 #2809 Már csak egy jó LHUD kéne hozzá mert alapból sajnos nincs a 11 ben. -
ekre #2808 pár újabb kép és egy icipici letöltés :)
Szeged városát kezdtem csinosítgatni, főleg, hogy egy külföldi "kolléga" nemsokára Szegeden repüli a ppl vizsgáját :)
Letöltés (ez nem tartalmaz ortofotókat, semmi extrát, csak pár épület / torony Szeged városában - és a Bertalan híd)
Hungary VFR - Szeged
-
endy papp #2807 Tudja dobálni rendesen a gépet olykor olykor....Alaska felett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
saca79 #2806 Megmondom őszintén amikor felraktam a menü rendszerrel borzalamasan keveset fogalakoztam. Egyaltalan nem az érdekelt inkabb repdinamikaja a masik kettőhöz képest. Eddig a gepeket nezegettem sceneryket stb még most jutok el oda hogy felfedezem a beállításokat. D egyszeruen nem akartam vele időt tölteni.... Jogos az ironia! -
#2805 :))) egy topic is eleg lenne bár a tag-elés nem nagyon tamogatott itt pedig az meg konnyebbe tenni ha valakit nem minden erdekel, de azert igy se kene sokat visszaolvasni :) Max kell kis rule hogy a post elejen ott legyen melyik simhez szól hozza:) -
#2804 "de 11 ben van az a kis trükk"
Jó reggelt kívánok! -
#2803 Na igen...most hogy össze lett olvasztva - vagy inkább kibővítve - a P3D topik az X-Plane-el, felmerül a kérdés, mi szükség van az FSX-FS2004 topikra? -
#2802 -
saca79 #2801 Ha más nem legalább a mi kárunkbol tanuljanak mások. D. Pl Piper Archer II. Is jónak tűnt. Aztan 20 perc repülés után dll hibaval össze is omlik. Több tesztet csinaltam csak ezzel a géppel es általában final- on hal meg. Szoval az 11 alatt felejtős. De pl C152,CT210 centurion, Saratoga, bonanza, C337 skymaster hibátlan. Természetesen carenado rol van szó es mindegyikből minimum a II verzio kell. A regebbiek egyáltalán nem működnek. Arra is nemrég jöttem ra hogy a listaban nem latszik előnézet,de 11 ben van az a kis trükk ( nagyon okos) hogy "generate icon" és mar latszanak is az addon gépek festései. -
endy papp #2800 Ezt én is támogatnám.
Tegnap a xpl 10 repcsikből(ingyenes) többet is kipróbáltam szép kis lista jött már össze és még nem értem a végére.
Nyilván akinek van pénzért vett azt is érdemes megpróbálnia,nekem olyan nincs.
Ha meg lesz az általam kipróbált és működő összes listája szívesen megosztom és akkor be lehetne illeszteni az adminnak a megfelelő helyre így aki keres ilyet, már könnyebb dolga lesz,a letöltésnél. -
#2799 na alakul a topic:) -
ekre #2798 alakul, alakul :)
teljesen jól lehet sketchup-ból textúrákkal együtt átemelni, nagy előrelépés :)
Aréna pláza
Hősök tere, Időkerék
Nyugdíjfolyósító intézet, Rendőrpalota
Fővárosi Nagycirkusz
Vajdahunyad-vára, Széchenyi fürdő, Cirkusz
Aréna pláza, SOTE, Groupama Aréna (helyette most az Allianz :D)
Fogarasi úti tesco
Örs - Ikea, Gomba