5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
saca79 #2797 Mondjuk egy alap FAQ 11 el kapcsolatban nrm lenne rossz. Azokat amiket mi is kérdezgettünk itt amikor felkerült. D
Pár hasznos addon info, recomended addons sata. Esetleg kompatibilitas, ki mit probalt mi működik mi nem a 10 esbol... -
#2796 Alakul ez. Előbb-utóbb tényleg el fog jönni a közös Flight Simulator topic és valószínűleg annak lesz igazán értelme, mert viszonylag kicsi a magyar közösség. Ha ez a topic nevében is tükröződne, akkor talán még többen találnák meg. -
#2795 Tibinek köszönjük szépen az új bannert!
Továbbá halkan kérdezem meg, hogy van-e igény a menü módosítására!
Esetleg hasznos linkek vagy segédletek, stb stb... -
#2794 "az alap xpl-ben hazank eleg ures, ha jol remlik, akkor a margitsziget is hianyzik."
XPL10-ből hiányzik, a 11-ben már benne van. -
#2793 Szóval azt kaptuk, amit az előzetes képek és videók alapján sejteni lehetett...
Azt hiszem, túl fényes jövőt ennek a cuccnak sem lehet jósolni...továbbra is a P3D marad a nyerő platform - kérdés, mit gurítanak majd a v4-el. Én bízom benne, hogy figyelik a konkurencia fejlesztéseit, és figyelembe is veszik azokat, ergo nem csak lemaradni nem akarnak, de továbbra is a legjobbak szeretnének lenni. Ami dícséretes törekvés.
Ez az FSW meg szép lassan majd a Flight School sorsára jut. Azért az eléggé hihetetlen, hogy látszólag semmit sem tanultak az előző próbálkozásuk sikertelenségéből...
Közben azért revidiálnám az álláspontom is, már ami a lenyugvó nap fényét illeti P3D-ben; mint azt a saját készítésű fórumbannerem is bizonyítja, abban is van ez a fícsör, szóval tökre rosszul emlékeztem, sorry. -
ekre #2792 ah, sorry :)
az alap xpl-ben hazank eleg ures, ha jol remlik, akkor a margitsziget is hianyzik.
hatalmas elonye viszont, hogy eleg egyszeruen, de nagyon latvanyosan javithato.
annak idejen nagyon nagy fs fanatikus voltam, csak 2009 kornyeken mar az arcom leteptem, hogy akarhogy tweakelem az fs-t, mindig elojott a blurry tiles problema. max ideig - oraig volt jo, de vegleg soha nem tudtam megszuntetni a jelenseget.
elotte is ismertem az xpl-t, csak nem tetszett. aztan nekialltam xplane-t moddolni (szerencsere azota ismeretlen fogalom a blurry tiles, oszinten megmondom, hogy a p3d is 10 percig tartott nalam, felszallas, blurry tiles, uninstall :)), az addigi sajat fsx krealmanyokat atraktam, az akkor meg igen hianyos osm terkeprol behuztam amit csak lehetett, jott a g2xpl, stb stb. azota tarto szerelem, kisebb kihagyasokkal :) -
#2791 :D
Félreértetted.. De semmi baj. FSX(SE...) vs. Flight Sim World-re gondoltam, ha már közel egy újabb rókabőr.
Viszont örülök, hogy említetted ezt a konvertálásos dolgot, mert így utánanéztem, le is szedtem minden segédprogit, majd megnézem hogy néznek ki az átkonvertált cuccaim, mert elég üres az xpl erre mifelénk. A nyáron megkapja az esélyt az xpl. Vagy-vagy. Amennyire tetszik, annyira nem is, tehát elég ingatag lábakon áll a story. -
ekre #2790 scenery-k esetén nagyon sok fs(x) scenery konvertálható xpl alá, kisebb nagyobb hibákkal. van, ami teljesen jól konvertálódik, van, ami tele van hibával.
overlayeditorral és wed-el azért minden ilyen scenery konvertálás után kell kézi pepecselés.
xplane magyar vfr scenery:
van rá egyszerűbb módszer, hogy a google sketchup 3d warehouse objektumait is konvertáljam, a modellek eddig is mentek, csak a textúrákkal volt bajom. úgy fest, hogy erre is van jó megoldás, amivel 1-1 modell pár perc alatt konvertálható.
ez jó hír, mert naaaaaaagyon sok modell készült hazánkban is.
google sketchup 3d warehouse lista magyarországra keresve
-
ekre #2789 sorry, valóban, 11-el nem megy az AN2. valószínűleg itt is valami marginális javítás kell, bár KSGY már nem fejleszti a gépet, esélyes, hogy lesz hozzá javítás. -
endy papp #2788 Nos igen egyet kell hogy értsek.
De igazából nekik "hatalmas" előre lépés a DGF School-hoz képest,igaz az idő beállítást kivették így van 12 féle előre választható "idő"-időjárás azt annyi.
Szerintem még az idő is megáll-nem telik.....
Ennél fogva nagyon nem tudtam játszani az idővel....
Az első kép az high beállítás a következő ultra de itt már minimális a különbség higt-on is szép.
A gépek tükröződésére és egyéb kidolgozottságra(külső-belső) én nem tudok rosszat szólni majd hogy szebb mint az xpl persze ott le kellett venni(tükröződést) mert nem bírja a gép és nem is tett annyit hozzá.
A gépen meglehet számolni a felhőket mint a tükör.
Igaz ultrán itt beesik 15 alá is high-on játszható,de még van mit optimalizálni.
high beállítás nappal
Ultra beálítás "naplemente"...
Még annyit ha nem "ingyen" (a School miatt kapta mindenki aki azt megvette azt,mert ott lehúzták a rolót) kapom már kértem is volna a vissza térítést,nálam majd az alap fsx is van ilyen sőt és ott rengeteg gépem van hozzá dlc-ben.
Engem az xpl-ről nehéz lesz átcsábítani bárhova,de természetesen nyitott vagyok minden jobbra és újra....
-
#2787 Az azért érdekelne, ha bemásol valaki egy fsx-es repcsit, vagy sceneryt, akkor full patentba tolja? :) Mert így akkor ugye egyfelől happy, másfelől meg fuck a juzeroknak, mert már így is szép az FSX gyűjtemény. FSX, FSX SE és most még FSW.. P3D meg ugye hát 1.x-ig bezárólag lényegében pepitában ugyanaz. -
szabeszka #2786 nálam az AN 2 nem megy XP 11-en. Mi lehet az ok? A mappába normálisan bemásolom pedig.... -
ekre #2785 10, de mennie kell 11-en is. -
saca79 #2784 Ez nem 9 re van? -
ekre #2783 van :)
-
ekre #2782 szerintem 2 részre lesz osztva, ortofotók és a mesh + overlay scenery. így azért akinek kevés lenne a hely a gépén, az is jelentős javulást tapasztalhat (az egész bolygón), az ortofotókat meg egy pakkban külön le lehet szedni. -
#2781 -
saca79 #2780 Komoly! Kb 10 éve várok egy jo kis hazai VFR scenery re... Köszönjük a munkádat.
Külön régión ként lesz majd elérhető vagy csak egyben? -
ekre #2779 pár screenshot (a balatonon a sok kis fehér paca mind-mind vitorlás, vagy kis hajó, ritkítom majd őket :))
Kőröshegyi völgyhíd, Tihany a háttérben
Siófok
Balatonfüred
Szentkirályszabadjai repülőtér, Veszprém, Balaton
Parlament, Bazilika, Nyugati PU, Budai vár, Halászbástya, Mátyás templom, Lánchíd, stb
Hősök tere, Szépművészeti múzeum
bekerültek a zárt és nyitott hazai repterek, helipadokat is megcsinálom (újra, xp9-hez megcsináltam már, csak elvesztek :()
Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.05.20. 15:00:11 -
saca79 #2778 Most komolyan, valaki olyan szimert epedezik amelyik szépen keni szét a taknyot? -
#2777 A megosztott videók döntő többségén látható ez az esőcseppes effekt...nekem tisztára úgy tűnik, ezzel az egy dologgal akarják eladni Dovetail-ék az FSW-t... Mert eddig sok más újdonságról nem nagyon olvastam. Mert talán nincs is?
A Steam-es hozzászólások is eléggé beszédesek. Számomra az jön le belőle, hogy javarészt FSX/P3D felhasználók akartak-akarnának áttérni FSW-re, de a képek-videók alapján nem lettek meggyőzve. Amelyikük meg megvette, annak az első 5 perc után kikristályosodott, hogy ez bizony csak egy sima FSX, kicsit feltupírozva. Semmi más. Hát persze, hogy csalódott lesz tőle az ember.
Szerintem ide felesleges a hetekig-hónapokig tartó tesztelés, mint ami egy P3D-XPL váltoskor kell, mert itt annyira szembetűnő az FSX-FSW párhuzam. Még a könyvtárszerkezet is maradt gyakorlatilag ugyan az. Abból is látszik, hogy továbbra is csak azt a tizenéves FSX alapokat toldozgatják-foltozgatják, és azt akarják eladni vadi új szimulátorként. 2017-ben...
Értem én, sőt, helyeslem, hogy a jól bevált régi dolgokat ne dobják ki, na de azért kapásból tudnék sorolni millió bugot-javítani valót FSX-ből, amivel bőszen foglalkozhattak volna a hülye esőcsepp eyecandy helyett.....
Csak kiváncsiságképp....tudnál feltenni egy naplementés képet FSW-ből? Csak arra lennék kiváncsi, hogy tükröződik vissza a nap fénye a repülő törzséről... -
saca79 #2776 Na ezt a hasonlatot kerestem en is. " mintha a jégen csúszkálna" D -
#2775 Érdekes dolog ez szerintem. Eddig még én sem vettem észre, mert nem jelentkezett, de pár napja, mikor nem Pestről mentem Viennába hanem Viennából szerettem volna eljutni Pestre, akkor szembesültem először ezzel a buggal, amit most saca79 is említ lejjebb; alig bírtam az állóhelyről elindulni. Mintha jégen állt volna a gép, csúszkált egyhelyben ide-oda. Aztán egy kövér gázadásra nagy nehezen elindult, utána már nem volt probléma a gurulással.
Szóval azért is érdekes mert már repültem párat XPL11 alatt az iXEG-el, és eddig nem volt ilyen probléma, és most csak úgy hipp-hopp jött elő. Szóval ezek szerint mégsem volt alaptalan, hogy ezt a bugot is említették az iXEG blogján...
Amúgy szerintem a három főbb bugot (nincs a külső modellen textúra tükröződés - bár erre már csináltak peccset amúgy-, APU nem indul el -
ezt meg saját hatáskörben lehet orvosolni -, földön csúszkálás - ezt kell csak elviselnünk a patch megjelenéséig) leszámítva kellemesen repülhető a gép XPL11 alatt is. -
#2774 Nem kell semmi plusz cucc, csak maga a gép. -
#2773 Akkor rendben vagyunk! -
saca79 #2772 Bevallom én kipróbáltam a virágbolti verziót IXEG ből .persze az apu t sikerült belőni plane makerrel, de nálam irányíthatatlan az egész gép gurulón csak jobbra fordul el balra kitekerve elindul hátra stb. egy takeoff ot nem tudtam vele véghez vinni 60kt nál elindult kontrollálhatatlanul mindig jobbra... -
endy papp #2771 Az esőhöz még annyit, hiába van szépen megcsinálva ha a körítés gyenge,nyilván az xpl-be én is szeretném ha olyan szépen folyna a szélvédőn minden gépen,mint az FSW-ben ,de majd gondolom előbb utóbb megcsinálja valaki,ha nem akkor is együtt tudok vele így is élni.
Viszont ha a körítésből csak ennyire futja az FSW-nél akkor.....hogy a többit ne is említsem.
Mentségére legalább a cockpit kidolgozás szépre sikeredett.
FSW eső a szélvédőn
Valósággal felüdülés volt átülni az xpl-be,ha csak a két képet nézem is.....
Mindegyik ugyan az a reptér Londoni Heathrow.
XPL reptér London
FSW ugyan az a reptér....
-
#2770 Hivatalosan tényleg nem kompatibilis, de ha az apu switch dolgot magadnak kijavítod a plane makerben (kb 2 perc), akkor teljesen jól használható 11 alatt is, van pár bug, de azokkal lehet élni. Nem sokára megjelenik egy nagyobb patch hozzá igaz csak az xpl 10-es verzióhoz és új funkciókat is hoz mint pl normális TCAS stb, de a fejlesztők már elhintették, hogy tudják rengetegen xpl 11 alatt repkednek vele és a 11 alatt tapasztalható bugok 99% is javítva lesz. A hivatalos 11-el kompatibilis verzió pedig majd ezután jelenik meg, de arra szerintem még várni kell. -
#2769 Én azt vettem észre, hogy xpl alatt nem feltétlen kell az SSD. Jó ha van és persze gyorsít a dolgon főleg ekkora fotoscenery-nél, de sokkal gyorsabban töltődik be amúgy is, nem tapasztalni azokat, mint mondjuk egy orbx-nál, ha lassú HDD-ről tölt. -
saca79 #2768 Jogos a kérdés! Nem igazán van valós lista az addon gépek kompatipilitasaval sajnos. Bele lehet szaladni és nem olcsó. Forumokon ixeg el kapcsolatban sokat olvastam ezt is azt is. Elvileg működik vele, de lehetnek gondok, gizmo plugin, apu switch, stb. Drága próbálkozás lenne részemről, en nem mertem kiprobalni. Carenado archerrel is megszivtam... Hittem a youtube videóknak. Addig nincs is baj amig el nem kezdesz repülni vele aztán ez se működik meg az se. Majd szepen dataref hibaval lefagy az egész. De ott is kiadott carenado egy közleményt hogy a 10 esre kiadott gepei nem működnek 11 alatt ezert updetelni fogjak. Es megis van olyan pl saratoga vagy a C172 skylane ami teljesen hibatlanul működik rajta. -
Fantasy18 #2767 ez nagyon ottvan! és elég hozzá csak a iXEG 737 repcsi? vagy kell xenviro vagy valami időjárás plugin is? válaszodat köszönöm :) amúgy ez az iXEG 737 csak x10 el jó nem? mert a webshopban azt írják.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2017.05.19. 21:56:40 -
saca79 #2766 En is ezt irtam hogy addon gépektől függ...de tele van a jutúb ezzel amugy, csak sehol nem említik meg ezt a kis apró infot hogy kell hozza egy olyan addon is. Erre mondtam hogy fékkk. D -
#2765 Nem fake.És nem is plugin. Csak a minőségibb add-on repcsik tudják. Pl. az alant látható iXEG 737 ablaktörlője is szépen törli a szélvédőn az esőcseppeket. Nálam működik faszán, mint ahogy ezen a képen is látni.
A hamarosan megjelenő FF A320 is hasonló kvalitásokkal fog rendelkezni:
-
saca79 #2764 Hát mostanában nem nagyon esett.. Lehet az a baj D. Amúgy félre téve a viccet. Általában ez régebben egy jo trükk volt utómunka stb aftereffect stb aztan felrakták youtube ra hogy csorgasd a nyálad. XP 11 tamogatja ugyan gondolom mivel settingsben ott van a " enable whindshield effect"de en úgy tudom hogy fizetős addon gépektől függ hogy milyen ficsort mutatnak. Pl. (Nálam bird strike carenado sratoga val betorik a szélvédő) alap c172 nel csak hanghatas van. Szoval gyanítom hogy fake... -
Fantasy18 #2763 Üdv. xplane11 es kérdésem lenne. láttam videókon hogy ha esik az eső akkor az látszik a szélvédőn, valamint eltörli rendesen az ablaktörlő. nekem minden maximumon van mégsem látszik egy eső csepp sem az ablakon. ez valami plugin? mert pluginból sem találtam ilyet.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2017.05.19. 20:15:16 -
ekre #2762 azért süllyed az aszfaltba, mert jelenleg annyival felette lebeg a textúrája (csak lhbp), igazából flatten és nem lebeg :) (béta, erősen :))
a jelenlegi scenery_packs.ini fájl, ebből láthatjátok, hogy mik vannak benne. persze igyekszem javítani a kompatibilitási hibákat - amik általában annyit tesznek, hogy jelenleg pl 2 kőröshegyi völgyhíd van a scenery-ben, az ilyen hibák javítása nem vészes, csak méretéből adódóan nagyon sok van (bp területe már igen jó).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I
1000 Version
SCENERY
SCENERY_PACK Custom Scenery/A_Honolulu_PHNL_v1.3/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Ekre-bp/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Ekre/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LROP Bucaresti/
SCENERY_PACK Custom Scenery/1U7 Bear Lake County Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/33U Dutch John Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/38U Wayne Wonderland Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/65S Boundary County Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KBCE Bryce Canyon Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLGU Logan-Cache Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KMLF Milford Muni Ben And Judy Briscoe Fld Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KPUC Price Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSAA Shively Field Airport Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KTHM Thompson Falls Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KTHP Hot Springs County-Thermopolis Municipal Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KWYS West Yellowstone Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/U07 Bullfrog Basin Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/U14 Nephi Municipal Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/U34 Green River Municipal Gateway/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSAN - San Diego International/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KBOS - Boston Logan International/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KBOS - Boston Logan International Orthophotos/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KBOS - GroundTraffic City/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLAX - Los Angeles International/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLAX - Los Angeles Orthophotos/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSFO - San Francisco Cable Cars/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSFO - San Francisco V2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSFO - Traffic Golden Gate Bridge/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSFO - Traffic Oakland Bay Bridge/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KBUR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KLGB/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSMO/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KTOA/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KVNY/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EBBR Brussels/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDF Frankfurt/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDLP Paderborn-Lippstadt/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGBB Birmingham/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGKK London-Gatwick/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGLL Heathrow/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGPF Glasgow/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGSS London-Stansted/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEBL Barcelona/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEMD Madrid/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFMN Nice Cote d Azur X/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPG Paris CDG/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPO Paris Orly/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LPFR Faro/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LSGG Genf/
SCENERY_PACK Custom Scenery/NCMN Manuae/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHGD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHDC_v1.0/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHOBJ/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHSA Szentkiraly/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHBP_Budapest/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHBP_Scenery_Pack/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHHungaryVFR/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHPP/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHTL/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHUD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LHZA/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_BE_Belgium/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_CH_Switzerland/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_DE_Pfaelzer_Wald/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_DE_Sauerland/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_DK_Denmark/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_ES_Catalonia/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_FR_Monaco/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_FR_Toulon/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_IT_Italy/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_NL_Netherlands/
SCENERY_PACK Custom Scenery/VFR-Landmarks_PL_Poland/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Downtown Long Beach/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Los Angeles City/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Northern Los Angeles/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Southeast Los Angeles/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Southern Los Angeles/
SCENERY_PACK Custom Scenery/SimHeaven_VFR-Landmarks_World/
SCENERY_PACK Custom Scenery/SimHeaven_VFR-Aerials_World/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Africa/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_America/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Antarctica/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Asia/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Australia-Oceania/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Canada/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Central-America/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Greenland/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Mexico/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_South-America/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_US-Midwest/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_US-Northeast/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_US-Pacific/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_US-South/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_US-West/
SCENERY_PACK Custom Scenery/w2xp_Europe_mix/
SCENERY_PACK Custom Scenery/gbpro/
SCENERY_PACK Custom Scenery/flags_of_the_world/
SCENERY_PACK Custom Scenery/flags_of_USA_states/
SCENERY_PACK Custom Scenery/MisterX_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/JB_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/BS2001 Object Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/OpenSceneryX/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Waves_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Europe_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ruscenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/R2_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ff_library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/The_Handy_Objects_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/THE-FRUIT-STAND Aircraft Library v3.0/
SCENERY_PACK Custom Scenery/3D_people_library/
SCENERY_PACK_DISABLED Custom Scenery/w2xp_world-models/
SCENERY_PACK_DISABLED Custom Scenery/world-models_ext-LOD/
SCENERY_PACK_DISABLED Custom Scenery/world-models_OLD/
SCENERY_PACK Custom Scenery/world-models/
SCENERY_PACK Custom Scenery/yOrtho4XP_Overlays/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_new_zealand_overlay/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+47+019_17_Budapest/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+48+018_16_Borzsony/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+47+021_16_Debrecen/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+48+020_16_Miskolc/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+48+021_16_Nyiregyhaza/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+46+019_16_Kecskemet/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+25-081_16_Miami/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+26-081_16_Fort_Lauderdale/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+45+018_16_Beremend/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+47+017_16_Gyor/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+47+020_16_Szolnok/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+45+017_16_Barcs/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+46+021_16_Bekescsaba/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+47+018_16_Szekesfehervar/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+47+022_16_Szatmarnemeti/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+48+016_16_Wien/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+48+017_16_Pozsony/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+48+019_16_Salgotarjan/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+48+022_16_Mateszalka/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+46+018_16_Siofok/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+46+016_16_Zalaegerszeg/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+46+017_16_Koszeg/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+47+016_16_Kaposvar/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zOrtho4XP_+46+020_16_Szeged/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_new_zealand/
-
saca79 #2761 Pl arra hogy nem fog neked tetszeni a photoscenery.. Mivel nem alap D -
endy papp #2760 Ezt nem értem,milyen gondra gondolsz a balatonnal?
A vidit elnézve a leszállásnál a gép kerekei eléggé besüllyedtek az aszfaltba....de persze jól néz ki ezzel az új köntössel a terület. -
saca79 #2759 Mondjuk ugy lenne igazi ha a repterek közvetlen környéke meg legyen ZL19 de hat ott ugye már egyenként körbe kéne poligonozni... Az meg kib@szott sok idő.... -
ekre #2758 ugy erdemes, hogy a varosok (mar amelyik rendelkezik vele) legyenek zl17-ben, a tobbi zl16. kisebb lesz joval, a minoseg meg kelloen jo