WRC 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami fura, ha bekapcsolom most a 900 fokot az optionsben akkor annyit fordul a kormany, ha kikapcsolom akkor 90 fokot. Ha a joy setupjaban nem engedem, hogy a jatek allitsa az ffb-t, akkor meg 100% strength-nel rohadt erosen fogja, 75%-on, mintha ki lenne huzva az a tap a joybol.
Annyi szent azert valamit modosit a jatekban az biztos 😊
szerintem
Azzal, hogy fentebb vettem a nehézséget annyit értem el, hogy a gép jobb idõket "oszt ki" a többi versenyzõnek, ergók jobban kell vezetni, hogy jó helyezést érj el.
1-es szinten vakon, félig megebédelve is 20 másodperces elõnnyel végzel minden szakaszon.
Kedvenc amúgy, hogy nyomom a kéziféket és néha szépen befordul ahogy kell máskor meg csúszik tovább mindenféle indok nélkül. Vezetés tényleg fapados lett, elõzõ részé sokkal jobb volt! Számomra legalábbis.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Alapjaiban valtoztatja meg a kormany viselkedeset, feszes lesz mindenhol a kormany, megjon az ereje, neha visszajelez az utviszonyokrol, ha ugratsz felpuhul stb. mintha mas jatek lenne. Nem, meg veletlenul sem fogom assetto corsahoz hasonlitani, egyszeruen nekem mas szerepet tolt be az ffb a jatekokban, mint neked 😊
szerintem
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=39452
Ha már videók akkor én is had....<#vigyor2>#vigyor2>
Valahogy így néz ki 3 moncsin.
Persze belsõbõl jobban néz ki,de azt az opciót kivették a vissza játszásnál.
Direktbe meg eléggé belassul a felvétel közbe.
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Nem biztos😉 Sajnos annyira gagyin mozognak az autok, es annyira erzeketlen es kicsit foss az autokezeles, hogy valszeg billel (foleg a sok viszafordito miatt), sokkal gyorsabb lehet, mint rendesen vezetni.
Kormannyal, rendesen pedalozva es valtva, eselytelen a dolog.
A nehezsegi szint inkabb forditva van. A konnyu AI-ido beallitas a korrekt kezelesre, a 10-es extra AI-ido a gagyi billes, segitseges es egyeb dlgokra.
De ez az osszes hasonlo ilyen kategorias cuccban igy van.
Aztán átraktam a 10 osztályú AI nehézség opciónál a nehézséget 1-rõl (gyárilag 1-en van, ki az a gyökér aki ezt így állította be alapból) 8-ra és így már bizony századmásodpercek is igen számítanak. Ennek ellenére a stabil 3. hely simán megvan mindig, csak már nem marad következmény nélkül a legkisebb kicsúszás sem, ahogy a valós Rally-ban is van. 10-es szinten viszont már igen genyó lehet a nehézség.
Amúgy billel tolom. Szerintem 8 fölött már kontroller vagy inkább kormány lehet a nyerõ.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Meg ami még szemet szúrt hogy itt még mindig nincs random esõ, emiatt gumitípust sem lehet állítgatni.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Aztan atmentem wrc kategoriaba, vegre gyorsult az auto az emelkedon, csuszott a kanyarban, elvezet lett egybol ez a sok hajtukanyar, mindenki probalja ki, aki eddig nem tette. Sot a mitfahrer-t is elorebb kellett allitani mert sokszor keson mondta igy mar a kanyarokat.
szerintem
De az iranyitas/FFB sajnos sokat ront a dolgon:/ Lehet allitgatni, trukkozni, hogy "jobb" legyen, de attol meg ugyanugy nem erzni az autot, a felfuggesztest es az utat:/
Nálam a Görög rally ami absz. bejön, pedig inkább az aszfaltos versenyeket szeretem, de ez...
Az elsõ szakasz után párszáz méterrel berepültem (volna) a tengerbe, mert elbambultam a hegyeken.
Utána meg van két szakasz ami kegyetlen jó. ...az utolsó az ritmusban meg genyóságban is jó egyveleg, élvezetes rajta menni, és azok a kisbuckás eldobós szûk részek...állat 😊
Argentin annyira nem jött be, alig láttam a pályát bizonyos szakaszokon.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Itt egy saját videó, driving assistok nélkül, manuális váltóval, 7/10-es nehézségi szinten.
Felraktam gyorsan a wrc3-mat, erdekes modon ott megy normalisan 60 fps-el teljes kepernyon.
Veletlenszeruen az ffb is csinal valamit, raz ossze-vissza, mintha oriasi kavicsos uton mennek.(ez sem jobb) Viszont a kormany kezelese total rossz, hiaba all linearisban az erzekenysege, mondjuk 100 fokig meg se mozdul az auto, utana meg mint az orult. Ezert nem eroltettem anno, mar emlekszem.
Az olasz rallyn mind a 6 palya ott 4,7 4-8 kilometer, az idein inkabb 3,3 km hosszuak. Jovore lehet, hogy mar csak korbe korbe lehet menni a stadionban a megszoritasok miatt😊
szerintem
A gombjaim nekem is mukodnek, csak nincs eleg, valto nelkul 😊
szerintem
Vannak azert rbr-es berogzodeseim a jelek szerint.
Az ausztral palya tenyleg eleg jo volt, leszamitva itt is a kotelezo egymas utani visszaforditokat a semmi kozepen. Mig a finn rally a leggyorsabb, az hozza kb egy rbr-es kozepesen palya tempojat.
Az viszont tenyleg vicc, hogy a kormanyomhoz nincs bedugva a valto, g25, vagyis ket gombot tudok map-elni. Mondjuk kezifek, meg kamera. Ha barmi mast szeretnek nyomni nem mukodik, mert a billenytu parancsok, kormany hasznalatakor nem mukodnek. 2013...
A metacriticen tenyleg van egy ket csalodott emberke, de azert vannak am nem normalisak a 9 10 pontos ertekeleseikkel.
http://www.metacritic.com/game/pc/wrc-4-fia-world-rally-championship
szerintem
A tavalyihoz is kijott egy advanced physics modifikacio erdemes elolvasni a kommenteket...
Ki is probaltam, de nem hagyott bennem mely nyomot, valaki mas nem hasznalta?
wrc3
szerintem
Amig a kartyam nem birta a jatekoknal kipreselni konnyeden, minden esetben a 60 fps-et, addig termeszetesen elso dolgom volt kikapcsolni a vsnycet mindenhol, hogy folyamatosabb legyen a kep, ne akadozzon, hagyjon ki mozzanatokat. Beletorodve, a neha szettort kepbe.
Most, hogy fordult a helyzet az uj kartyaval, inkabb visszafogom fix-60-ra, gyonyoru folyamatos minden, a kep nem torik es meg 50-130 wattal kevesebbet is fogyaszt(lemertem), persze ez jatek fuggo, de ilyenkor ugye a ventik is csendben vannak legalabb.
szerintem
----
Az elso esos palya is bejott, azt hittem tenyleg nincs eso a jatekban 😊
szerintem
Ezert ablakban tolom, igy marad az asztal frissitese, a kepernyot sem tori, igy fix 60 fps lesz.
Az elobbire jo lenne valami fix, hogy lehessen emelni a 30-at, mint minden normalis jateknal van ra mod.
szerintem
szerintem
De én régebben valamit olvastam, hogy G 25-nél és a 27-nél sem tökéletes az ffb középen, de a 27-nél valamit piszkáltak... Nem lehet, hogy az a gond ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha egyenes uton, az aszfalton mesz tempot, semmi bump meg kerekveto, 100%-os driverrel, kozepallasban a kormany, ha 1-1 centit mozgatsz jobbra-balra, van valami ellenalasa, FFB, valami?
Mert nalam ott pillekonnyu, csak ha kanyarodok akkor kezd el ellendolgozni. Ha fel va huzva az ero, akkor megemeli az asztalt is;DDD
Olyan, mintha brutalis kormanyszervo lenne benne.
Utcai autonal meg OK, mentem is olyannal, jo szar is volt😄DDD Az elso nehany kilometeren mindig kigyoztam vele, amikor betoltam 5-be vagy lenyultam a cigiert😄DD
esküszöm nálam tökéletes. Nem AC. de ilyen rF1 féle effektes cucc, semmi billegés, semmi holtjáték, lyuk. sokszor majd kiszedi a kezembõl mikor rászaladok valami kamu bump cuccra.....Közép állásban, egyenes futáskor még az apró kamu huplikat is folyamatosan átadja ...
ami meg nálam lyukas, nem is használom emiatt, az az ACR 😞
Mivel nem gondolom azt, hogy egyre jobb vagyok, konnyebben alkalmazkodok, ahogy oregszem, igy azt kell mondjam, messze eddig ez a resz (wrc4) a legjobban sikerult,mert az rbr-t elinditva meg a palyan is tudok maradni.
Vagyis biztosan volt fejlodes a tavalyihoz kepest, mert akkor nem sikerult ugyanezt megcsinalnom.
szerintem
Az ember azzal tölti az idejét amivel jól esik neki. A szimek nagyon jók, de...és most teljesen feleslegesen felsorolok pár dolgot, amik ebben a játékban sem találhatóak meg, de mégis:
- nincs olyan liga ahol mennék, mert nem érdekel a gyõzelem.
legjobban olyan liga érdekelne, ahol fizetni kell az autótörést és van egy virtuális büdzsé, pályalevágások akasztással járnak.
<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Valami van a te kormanyoddal, a te cuccodat hasznalom f1- ben, es semmi baj nincs a kozepevel.Nem csak, hogy nem fityeg de minden erot, uthibat teljesen jol , feszesen atad...Nem ertem.......
Terepes, rallys temakorben amugy sincs, es nem is nagyon lesz szimulators kivitel a kozel jovoben. Foleg nem teljes sorozat feldolgozasban.
Meg ha az iR-ben, nehany ev mulva (😛), meg is csinaljak a realroad-ot murvara is, akkor is max 1-1 auto lesz 1-1 palyaval. Teljes sorozat licensz ilyen progrtamokban logikusan SOSE lesz.
Amugy ilyen JATEK kategoriaban a NASCAR-t is megvettem, igy a „konzolos” jatekok melle (F1, WRC) az is bekerult. Jatekmenetben, kivitelezesben az is nagyon profi, de termeszetesen hasonlo gondokkal kuzd, mint az osszes tobbi hasonlo kategoria (F1, WRC).
Termeszetesen ezek kozul az F1 a legnagyobb nev, a program es az engine is a legkomolyabb. De penzbol is ott van a legtobb, a fejleszto/kiado is a legnagyobb.
De hasonlo gyermek betegsegei, idegesito hibai vannak, mint a tobbinek. Alapbol szar cockpit nezet, fosstalicska kormanyzas es FFB😊
A WRC-ben legalabb figyeltek a korabbi user igenyeket, es tettek bele egy kozelebbi cockpinezetet!
Az F1-et, a DIRT3-hez kepest, egyszeruen elbaltaztak! A DIRT3-ban is lepkefing az FFB, DE a FFB allitasnal (konfig file), meg CASTER lehetoseg van, igy 1-1 szam atirasaval, es a mechanikus FFB holtjatek kiiktatasaval, 1 perc alatt hasznalhatoval lehet tenni a programot.
Ami az F1-re nem igaz, mert mar a sokadik szezonban szar, kezelhetetlen, allithatatlan.
OK, ha a profillerben felhuzom 130%-ra az FFB-t, akkor mar jobb. De attol nem szunik meg az FFB lyuk, nem lesz jobb a kormanyzas, egyszeruen csak nem fityeg kozepen erotlenul. Raadasul, a tulvezerles miatt egyszeruen vagja az effekteket (mar amit a program kiizzad magabol😛).
Nem beszelve arrol, hogy utana folyamatyosan allitgathatom mas programokhoz, amelyek meg normaliusan kezelik.