203
World Rally Chamionship 4 PC verzió
-
#123 Sziasztok! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy egyenesekben az autó elkezd úgy viselkedni, mintha előre-hátra húzogatná valaki? csak hosszabb egyenesekben jön ez elő, nagy sebességnél, és elég zavaró, ahogy megy előre-hátra a kocsi :( Van ötlete valakinek? (max grafikán tolom, 4X antialiassal, vsync bekapcsolva, 60 fps-sel) -
#122 A szinvonalhoz képest arany áron van rég a bundleban volna a helye vagy legalábbis 5euroalatt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.17. 13:08:47 -
#121 bar megnezve, az uj fejleszto eddig megjelent portekait, nem biztos, hogy lesz elorelepes.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.09.17. 11:40:29 -
#120 Amiota megjelent, gonosz modon vagy csak sajat boldogsagomat szem elott tartva amit ez a jatek nyujthatna azt kivantam verezzen mar el ez a tehetsegtelen fejleszto banda.
Rakeresve az idei reszre, majd jovore kiderul, jobb kezbe kerult-e az egesz, de ennel mar csak jobb lehet :)
wrc 5 -
Timbu #119 Steamen most 12€ -
#118 Sajna nem sikerül :( A pedálok már jók de a Force feedback még mindig nem . A beállításoknál kellene lenni e egy menünek ahol be lehet állítani a kormány érzékenységet stb. de nem jelzi ki . -
Screenracer #117 Nincs mit. :) -
#116 Köszi a válaszod ! :D Megpróbálom hátha sikerül :) -
Screenracer #115 Próbáld a logitech profilerben,az "Axis pedal mode"-ot Combinedre állítani és utána próbáld a kormányt beállítani a játékban. Sajnos, ahhoz képest, hogy autósjáték ez is elsősorban gamekontrollerre van optimalizálva. :( -
#114 Hali ! Valaki tud segíteni ? Van egy Logitech Formula Force Gp kormányom, és WRC 4-ben nem akar működni . (Minden játékban amivel eddig próbáltam működik : Dirt 1,2,3 ; ETS) A force feedback beállításait a menüben ki sem jelzi (F3) . A verseny közben még a fékpedál is rosszul működik , mintha folyton be lenne nyomva . Milehet a gond ?? Már nagyon szeretnék vele játszani .! Előre is köszi :) -
#113 MESA oldalan ott a sound mod, a remixer, a magyar leiras, ha ezekkel nem megy, akkor jobb, ha megszokod azt a 10 angol szot, amit hasznal a jatek :)
Vagy mint ajanlottam kerj tole segitseget.
Mesa sound mod
-
Környei Attila #112 Hogy működik a mixfile-remixer!Nekem több próbálkozás után sem sikerült.Tud valaki segíteni!Előre is köszönöm.
Környei Attila -
#111 En mar reg lemondtam rola. Ahhoz hogy ebben rendes FFB es kormanykezeles legyen, fizikat kellene alatolni, ahhoz pedig elotte az egeszet a szemetbe kellene gyurni. Nem fogjak megcsinalni es valszeg meg sem erne. A legtobben ugy is hatulrol gamepad-del tologatjak. -
#110 Kiprobaltam, tovabbra is egy kalap kula az egesz, olyan, hogy ffb nincs. Fizika sincs, semmirol semmi visszajelzes max, ha a korlatnak mesz elkezdi veletlenszeruen rangatni a kormanyt.
Verezzen mar el ez a ceg, komolyan...
ui: Az Fps javitas az mukodik. -
#109 Akkor mar itt a teljes lista. Az egyik legfontosabb update, hogy vegre megy 60 fps-en is elvileg, fullscreen-ben.
- Online ranking classification fixed.
- Supported wheels force feedback improved.
- HOTSEAT: there was a problem with the car damage repair time. Now all players have the same time and penalties.
- Record points for all categories have been fixed
- There was a problem with the “controlled diagram” that pops-up on the Loading Pages, now has been fixed
- Rewind control: have been changed to RWD icon brake pedal, FF throttle pedal
- Car damage repair timing during career was not even. Now is fixed and works with penalties if all 60 minutes gets used.
- Settings for shorter or longer gear ratio works fine now .
- PC only : as requested by the community, it’s now possible to choose the framerate between 30fps, 60fps and no limit. -
#108 Ez barmivel jobb mint a lelkes amator altal keszitett megoldas?
Tobb mint ket honap utan jott ki, hihetetlen... -
WinStar #107 kijött az update mely javítja a force feedback hiányát! -
#106 Ez egy halott topik mar, ne csodalkozz, ha nem jon valasz.
A video alatt van egy-ket link, a mixer hasznalatarol. De szerintem a feltoltoje, biztos segit neked megoldani, ha nem megy egyedul.
wrc4 Csoko Zoltan -
Környei Attila #105 T.Fórumozók!
Csak most regisztráltam és máris segítséget kérek.A mixfile remixert egyszerüen nem tudom használni.A letöltött új fájlokat nem tudom a játékba applikálni.Pld. a Csökő Zoli hangját.Az összes variációt kipróbáltam mégsem sikerült.Van amikor a pc nem engedi.A játék maga egyébként kitűnöen fut,és az F.meghajtón van.WRC 4-ről van szó.Ja és 77 éves nyugdíjas vagyok,ez a hobbim.A rally a kedvencem.Várom a segítségeteket és előre is köszönöm.
Környei Attila -
#104 Kulonbseg akkor erezheto, ha engedem, hogy a jatek allitsa, es akkor mintha feltekerne a centering springet az egekbe...
De most nezem magyar ember csinalta, egyszerubb megkerdezni tole, mit varialt.
"Mesa's RealFeel FFB mod for WRc 4
DO NOT FORGET TO MAKE A BACKUP BEFORE OVERWRITE
How to replace FILES in WRC 4/ WRC 3 / WRC2010
http://tinyurl.com/8ony36k
Follow on Facebook
https://www.facebook.com/MesasArtworks
http:///mesa.extra.hu
8th of November, 2013.
" -
#103 egy kis tesztelgetes utan, osszessegeben ettol meg kaosz ez az egesz, es minden effekt hianyzik.
Ami fura, ha bekapcsolom most a 900 fokot az optionsben akkor annyit fordul a kormany, ha kikapcsolom akkor 90 fokot. Ha a joy setupjaban nem engedem, hogy a jatek allitsa az ffb-t, akkor meg 100% strength-nel rohadt erosen fogja, 75%-on, mintha ki lenne huzva az a tap a joybol.
Annyi szent azert valamit modosit a jatekban az biztos :) -
ratgab #102 Na várjál nem egészen értelek.
Azzal, hogy fentebb vettem a nehézséget annyit értem el, hogy a gép jobb időket "oszt ki" a többi versenyzőnek, ergók jobban kell vezetni, hogy jó helyezést érj el.
1-es szinten vakon, félig megebédelve is 20 másodperces előnnyel végzel minden szakaszon.
Kedvenc amúgy, hogy nyomom a kéziféket és néha szépen befordul ahogy kell máskor meg csúszik tovább mindenféle indok nélkül. Vezetés tényleg fapados lett, előző részé sokkal jobb volt! Számomra legalábbis. -
#101 Leszedtem, ez a kis modofikaciot, a regebbi reszekhez is jo.
Alapjaiban valtoztatja meg a kormany viselkedeset, feszes lesz mindenhol a kormany, megjon az ereje, neha visszajelez az utviszonyokrol, ha ugratsz felpuhul stb. mintha mas jatek lenne. Nem, meg veletlenul sem fogom assetto corsahoz hasonlitani, egyszeruen nekem mas szerepet tolt be az ffb a jatekokban, mint neked :) -
#100 FFB MOD v0.6. Nem tudom mit takar, nem hinnem hogy elovarazsolodnak az utrol, a kerekrol es a felfuggesztesrol az erzesek:)
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=39452 -
endy papp #99 Ja most láttam van belső nézetes is.
-
endy papp #98
Ha már videók akkor én is had....
Valahogy így néz ki 3 moncsin.
Persze belsőből jobban néz ki,de azt az opciót kivették a vissza játszásnál.
Direktbe meg eléggé belassul a felvétel közbe. -
kirpill75 #97 -
#96 "Szerintem 8 fölött már kontroller vagy inkább kormány lehet a nyerő."
Nem biztos;) Sajnos annyira gagyin mozognak az autok, es annyira erzeketlen es kicsit foss az autokezeles, hogy valszeg billel (foleg a sok viszafordito miatt), sokkal gyorsabb lehet, mint rendesen vezetni.
Kormannyal, rendesen pedalozva es valtva, eselytelen a dolog.
A nehezsegi szint inkabb forditva van. A konnyu AI-ido beallitas a korrekt kezelesre, a 10-es extra AI-ido a gagyi billes, segitseges es egyeb dlgokra.
De ez az osszes hasonlo ilyen kategorias cuccban igy van. -
#95 Hangnelkul nem rossz, de a hatter zene (zaj) erosen legagyizza a dolgokat. Ilyenkor erdemes kikapcsolni. -
ratgab #94 Amúgy sokáig húzgáltam a számat, hogy mi az, hogy 5 másodperceket verek (ez még a junior WRC osztályban volt) a gépre, holott az előző részben keményen meg kellett küzdeni minden helyezését.
Aztán átraktam a 10 osztályú AI nehézség opciónál a nehézséget 1-ről (gyárilag 1-en van, ki az a gyökér aki ezt így állította be alapból) 8-ra és így már bizony századmásodpercek is igen számítanak. Ennek ellenére a stabil 3. hely simán megvan mindig, csak már nem marad következmény nélkül a legkisebb kicsúszás sem, ahogy a valós Rally-ban is van. 10-es szinten viszont már igen genyó lehet a nehézség.
Amúgy billel tolom. Szerintem 8 fölött már kontroller vagy inkább kormány lehet a nyerő. -
ratgab #93 Jah van sebesség és végre kézifékkel is szépen lehet a 180-as kanyarokat bevenni. Valahogy az alsóbb osztályokban olyan fosul mennek a kocsik, hogy kézifékes fordulás nagyon fapados. -
#92 A lelkesedés megvan, a tudás, nameg a pályaismeret már kevésbé. :)
-
alexander1993 #91 Miért nincs benne minden szakasz a WRC 4-ben a különböző pályáknál? -
Screenracer #90 Az a baj, hogy nem tudunk máshogy gondolkodni, mint szimes megközelítéssel. Ennek és az olyan játékoknak, amik egy licenszelt versenysorozatot dolgoznak fel, nem az a céljuk, hogy a legautentikusabb élményt adják vissza a játkosnak, hanem az hogy a játékban szereplő márkák nevei más platformokon is megjelenjenek és bővítsék a célközönségét az adott témának. Pl. F1, WRC, FIFA stb.. Ezeknél sokba kerül a licensz és még hasznot is kell termelniük a gyártóknak, kiadóknak, tehát minél alacsonyabban kell tartani a kiadási oldalt. Viszont a feldolgozott téma biztosítja a nagy bevételt. Kevés befektetés magas haszon. :) A licensz gazdáját nem érdekli, hogy adott játék nekünk mennyire adja vissza a valóság élményét, csak az, hogy pénzügyileg haszon legyen. Tehát nem érnek rá hónapokig pályákat modellezni és pepecselni a fizikával, nem beszélve az extrákról, hogy eső, hó, nappal, éjszaka. Ezekkel csak a saját dolgukat nehezítenék és persze tartani kell a határídőt is. Ezért olyan a WRC is, hogy már majdnem hasonlít az igazira, de mégis hiányzik belőle valami, ami talán majd jövőre benne lesz és így megvesszük évről-évre, vagy nem. De inkább nem. :) -
ntex #89 Amúgy most néztem kicsit utána az igazi WRC-ben sok országban 14 vagy több szakasz is van, köztük 20-30 km-esek is. És a játékban még mindig 3 percesek a szakaszok, azokból is van országonként 6 db :D Miért nem tudnak végre egy olyan rally játékot csinálni ahol 20 perces szakaszok is vannak? Folyamatosan visszasírom a Network Q Rally-t és a Mobil1 Rally Championshipet... Még azokkal is beérném ha ugyanazt megcsinálnák mai kornak megfelelő körítéssel.
Meg ami még szemet szúrt hogy itt még mindig nincs random eső, emiatt gumitípust sem lehet állítgatni. -
#88 Hát igen ez a sok visszaforditó elég idegesítő, gyakorlatilag majdnem hogy csak a finn verseny nincs tele vele. De ha jól emlékszem ez már a 3 ra is jellemző volt. Pont most fejeztem be én is a JWRC és a WRC 2, azért a nagy WRC elég más :)van sebesség végre. -
#87 a carrier moddal jatszottam, eloszor 3 orszag juniorban, majd wrc2-ben het. Tenyleg nem birtam megbaratkozni ezzel a sok ismetlodo hajtukanyarral minden orszagban, tok ugyan ugy, az auto nem megy, nem huz, mintha wartburggal mennek fel a gellert hegyre.
Aztan atmentem wrc kategoriaba, vegre gyorsult az auto az emelkedon, csuszott a kanyarban, elvezet lett egybol ez a sok hajtukanyar, mindenki probalja ki, aki eddig nem tette. Sot a mitfahrer-t is elorebb kellett allitani mert sokszor keson mondta igy mar a kanyarokat. -
#86 En az elozoket kihagytam, igy ajatekmenettel nem lenne gondom, a hang es a grafikai boven jo (foleg hogy elfut a gepemen:P).
De az iranyitas/FFB sajnos sokat ront a dolgon:/ Lehet allitgatni, trukkozni, hogy "jobb" legyen, de attol meg ugyanugy nem erzni az autot, a felfuggesztest es az utat:/ -
#85 Én is 7-s AI-t használok... sztem 8-s már figyelős, és nem férnek bele a hibák, felette meg be kell tanulni a szakaszokat.
Nálam a Görög rally ami absz. bejön, pedig inkább az aszfaltos versenyeket szeretem, de ez...
Az első szakasz után párszáz méterrel berepültem (volna) a tengerbe, mert elbambultam a hegyeken.
Utána meg van két szakasz ami kegyetlen jó. ...az utolsó az ritmusban meg genyóságban is jó egyveleg, élvezetes rajta menni, és azok a kisbuckás eldobós szűk részek...állat :)
Argentin annyira nem jött be, alig láttam a pályát bizonyos szakaszokon. -
Screenracer #84 Én is csináltam egy történelmi visszatekintést, de mind a három korábbi részt elővettem. Azt kell mondjam, hogy fejlődött a cucc, de sokkal kevesebbet, mint az elvárható lenne egy negyedik résztől és még visszalépések is vannak. Ha 1-10-ig skáláznám és az első rész egy 2-es, akkor ez kb. 5-ös besorolás. Tehát a saját kategóriájában is elvárható lenne egy komolyabb fejlesztés. Grafika szerintem jobb, a hangok jobbak. Irányítás rosszabb, mint a 3.-ban volt. FFB a legrosszabb eddig, de a korábbiakban se volt valami jó. A játszhatóság, na a megjelenéstől mostanra beleuntam. :(