203
World Rally Chamionship 4 PC verzió
-
#163 WRC 6 bejelentés - még idén indul a verseny -
#162 Na, megint sikerült spórolnom egy kis pénzt. Erre se kell kiadnom egy fillért se. :DDD -
#161 Kapcsold ki a vírusírtót !!! ;)
-
endy papp #160 Akkor lehet virágbolti verzió ilyen ,az enyém eredeti,talán azért joó -
#159 A virágboltban írták hozzászólások közt. -
endy papp #158 Értem.... nem is azért írtam,elhiszem én hogy gond van némely konfiggal.
Melyik oldalon hol olvastad már ha publikus?? -
#157 Nem csak nálam van probléma. Más is panaszkodik, hogy GTX950 meg i7 és 5-10FPS. Egy másik oldalon... -
endy papp #156 Nálam full grafon röccenéstelenül fut.
Szerintem a gépeddel lehet gond,vagy nem tudom -
#155 Sziasztok!
Próbálnám én is az 5. részt, de istentelenül akadozik bármilyen beállításra is teszem legyen az low vagy high. Mi a fene baja van? -
endy papp #154 Igen de ott lehet csak 16.án tolhatják akik azt veszik,ahogy a dobozost is ,de lehet téves a kiírás amit pirossal is írtak -
endy papp #153 Én csak azt sajnálom hogy nem támogatja rendesen a 3 moncsis felbontást,vagyis széthúzza a képet így a cokpit használhatatlan nézetet produkál,nem kis csalódás,mert azért illet volna erre is odafigyelni.
A dirt rally-ban aránylag jól megcsinálták.
De nagyon érződik a konzolos beütés ebben is és a menükezelésnél is,gondolom azért is lett ilyen ratyi az eyefinity része.
Tudom kevesebbeknek van ilyen, de akkor is ,a wrc4 ben még elég használhatóra megcsinálták, ott se volt az igazi ,de legalább abból tudtam vezetni, itt teljesen kuka.
A többi amit előttem leírtak teljesen,helytállóak.
Tudom én vagyok láma de nekem még így is van néha hogy nem elég széles az út....
A tesztek során még fejre is állítottam a pályán...
Ami lényeges a ffb és a vissza jelzések a kormány felé ,soha rosszabb,érzem mikor vagyok az padkán ,mikor az úton.
Mikor csúszik túl egy-egy fékezésnél és mikor pörögnek ki a kerekek.
A váltásokkal nem vagyok teljesen kibékülve,nem érzem igazán mikor váltja a sebességet,no meg nem is nagyon hallom.
Ezen része nekem nem jött be.
Graf összességében jó.
Én nem hasonlítanám,semmihez,mert ez ilyen,vannak jó és kevésbé jó tulajdonságai,mint minden,játéknak.
Az hogy megéri é a pénzét......nos erre csak annyit ,az AC dream 2 dlc-je 8 eurót?
Amiben van 1 azaz 1 pálya no meg 8 kocsi amiből már eddig is több volt mint kellet volna.
Én inkább tettem hozzám még és ezt vettem meg,persze mindenki előtt ott a választás.
Összegezve csak előre lépés volt hogy nem az előző készítő csinálta ezt is. -
Itt egy tízessel olcsóbb.
http://www.kinguin.net/category/19004/wrc-5-fia-world-rally-championship-pre-order-steam-cd-key/
-
#151 na utolso velemeny, leginkabb kulcsinre (na jo sok egyeb masra is) elinditva utana a dirt rally-t, jaj istenem de ocsmany ez. Jo kerdes mit nezzen az ember, azt, hogy ezt tized annyian fejlesztik, nulla ilyen tapasztalattal, vagy egyszeruen az arat, mert a dirt rally-t, olcsobban vettem meg, mint amennyibe ez most kerul a steamen. Utobbi nezopontbol ez kb 10 eurot erne. Hiaba van benne sok egykaptafa uncsi lapos palya. De ha azt nezzuk, hogy vegre komolyabban vettek magukat, mint a milestone valaha tette az elozo reszekkel, amik szinten ennyibe kerultek, akkor meg boven megeri az arat, mert annal klasszisokkal jobb. (marmint annak aki fogott mar kormanyt a kezeben) -
#150 menuben lehuzva a kamuu ffb effektet. Telejesn rendben van. pl (egyesek szerint )a szimualtorok simulatoraban (íracing) sokkal gagyibb erzes, itt sokkal tobb informaciot ad vissza. teljesen jo. A kocsi esik szet, serul sok helyen, az alja fentakad az arok szelen van 2,5 es 9 kilometeres szakasz is. Egyertelmuen a tul szeles, kihivas mentes utak miatt verzik el sajna. a leghosszabb mexikoi szakaszon is olyan erzese van az embernek, mintha egy hatsavos autopalyan menne, ami kacskaringozik, de nyugodtan kiegyenesitheted a legtobb helyen. -
#149 az lemaradt, szoval minden segitseget kikapcsolva, csuszkal, jo hosszu fekutak stb.
Siman felborul a kocsi az oldalara, ha ugy jon ki a lepes, persze picit bena, hogy automatikusan visszallit. Talan nem is lehet a feje tetejere allitani, de azt meghagyom az amatoroknek :)
MEnuben lehet kormanyszoget, ffb erosseget stb-t, allitani. Elso erzesre a fele effekt kamu, de az egyiket le lehet huzni a menuben, akkor nem olyan veszes, na mindegy allitgatast igenyel, mit lehet kihozni belole
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.09. 09:14:36 -
#148 Na fel ora utan. Tudtam en, hogy nem kell temetni a fiukat, nem fognak ugyanabba a hibaba beleesni, mint a milestone.
Menukben minden a helyen, a kormanyomat egybol hasznalta, pont ugy mozog benne a menukben a g27 mint a dirt rallyban.
Nincs felesleges csicsa mindent be lehet allitani es maris barmelyik palyan, kocsival lehet menni. Persze, most van egy dirt tally amihez hasonlitja az ember, de pl az ffb mar most jobb, mint abban volt az elejen. A betonos szakaszokon sokkal elvezetesebb menni. (nincs az a hirtelen tapadas mint a dirben). Grafika nem veszes, sokkal osszeszedettebb es hangulatosabb, mint a wrc4-ben volt. Ha csak dirt 3 letezne, ahhoz kepest ez komoly szimulator. Van belso nezet a kormany mogul.
Arkados mivolta igy 3 szakasz utan leginkabb a palyak nyomvonala miatt erzodik, hatalmas terek az ut mellett ami alapbol is igen szelesek. Nem mondom rengeteg hibat is fel lehetne sorolni, de szembe megyek az arral, es igen is erdemes kiprobalni es a regi dirt sorozat vezetesi elmeny, viselkedes stb egy lofutty ehhez kepest. Ez meg picit lofutty most a dirt rallys murvas szakaszokhoz kepest, de teljesen rendben van!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.09. 09:06:03 -
#147 WRC 5 FIA World Rally Championship.
Available: 8 October
This game will unlock in approximately 10 hours.
Marmint a pc-s verzio akinek nem lenne egyertelmu.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.08. 14:27:36 -
#146 Túl van értékelve a játék. Nem ismerem a fejlesztő csapatot,hogy mennyi pénzből garázdáklkodnak.
De amíg pl a Dirt játékokat szará hugyé megveszi az ember és szerintem sokkal jobbak ,addig ezek Call of Dutysan a büdös életbe nem lesznek olcsóak.Warezra sem méltatom.2.49-ért lazán venném bármelyik részt. -
#145 kint van mar lassan egy hete, de meg senki nem probalta a regi konzolokon, mondjuk olyan aki fogott mar kormanyt a kezeben?
Bar lehet teljesen mas alapokon nyugszik. Remelem, mert ennyire visszataszitoan kinezo jatekot regen lattam :)
A havas palya mar annyira nem gaz a vegefele.
-
#144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![XBOX360] WRC 5 FIA World Rally Championship - kint van -
#143 WRC 5 - közel a megjelenés, talán nem lesz tragédia -
#142 WRC 5 - kilinccsel előre egy Citroënnel -
#141 Gyakorlatilag már kész az ötödik rész, az ADAC Rally-n már ezzel tolták.
-
#140 -
#139 WRC 5 Próbakör -
#138 WRC 5: Ilyen lesz a portugál rali -
#137 Először mozog a WRC 5 -
#136 WRC5
Utoljára szerkesztette: f2d, 2015.04.18. 07:46:01 -
#135 -
hunbalee #134 És már saját topikja is van :) -
#133 Na meg a Steam-en is fent van már.
http://store.steampowered.com/app/355060/ -
#132 Van már hivatalos weboldal is.
http://sebastienloebrallyevo.com/ -
PacsutaTibi #131 Lesz benne Rallycross és Pikes Peak is. -
PacsutaTibi #130 Mondtam! -
hunbalee #129 PC-re is jön a Sebastien Loeb Rally Evo -
PacsutaTibi #128 Itt a honlapja az aktuális, hivatalos WRC játékoknak. Mondjuk én inkább úgy fogalmaznék, hogy a BigBen Interektiv kiadó wrc játékainak.
http://www.wrcthegame.com/news/
1. Az első a sorban a Milestone által fejlesztett WRC játékok eddigi utolsó része a WRC4, ami a 2013as évadot dolgozta fel.
2. A hivatalos 2014es játék egy "WRC The Official Game" névre hallgató, mobilos játék. (Nintendo DS, Android, iOS platformokon)
A fejlesztő a Firebrand Games, akik készítettek már Grid-et, Dirt2őt, NFS-t Nintendo DS-re. De ezekben a címén kívül semmi sem hasonlít a PC-s verzióra.... (Se pálya, se modell, de még csak a kijelző stílusa sem.....)
3. A kiadó 3. játéka lesz a WRC5, és ősszel érkezik majd.
A Milestone-os srácok meg szerintem ki fogják majd adni PC-re is SLRE-t. -
#127 Nem láttam a megjelenési dátumot, mikor várható egy a "csodaság"? -
#126 Sajna ez a Kylotonn Games nem a minőségi játékjairól híres, bár ki tudja, itt a nagy lehetőség.
Kár volt a Milestone-tól elvenni, igaz gyenge kezdés után, de egész szépen fejlődött a játék, a 3. és 4 . rész szerintem teljesen rendben volt. Azért látom tovább viszik Sebastien Loeb Rally Evo néven, csak pc-re nem jön, de még ez is változhat. -
#125 WRC 5 -
#124 Bejelentették a Sebastien Loeb Rally Evo-t