WRC 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dirt rally-ban aránylag jól megcsinálták.
De nagyon érződik a konzolos beütés ebben is és a menükezelésnél is,gondolom azért is lett ilyen ratyi az eyefinity része.
Tudom kevesebbeknek van ilyen, de akkor is ,a wrc4 ben még elég használhatóra megcsinálták, ott se volt az igazi ,de legalább abból tudtam vezetni, itt teljesen kuka.
A többi amit előttem leírtak teljesen,helytállóak.
Tudom én vagyok láma de nekem még így is van néha hogy nem elég széles az út....<#wink>#wink>
A tesztek során még fejre is állítottam a pályán...<#idiota>#idiota>
Ami lényeges a ffb és a vissza jelzések a kormány felé ,soha rosszabb,érzem mikor vagyok az padkán ,mikor az úton.
Mikor csúszik túl egy-egy fékezésnél és mikor pörögnek ki a kerekek.
A váltásokkal nem vagyok teljesen kibékülve,nem érzem igazán mikor váltja a sebességet,no meg nem is nagyon hallom.
Ezen része nekem nem jött be.
Graf összességében jó.
Én nem hasonlítanám,semmihez,mert ez ilyen,vannak jó és kevésbé jó tulajdonságai,mint minden,játéknak.
Az hogy megéri é a pénzét......nos erre csak annyit ,az AC dream 2 dlc-je 8 eurót?
Amiben van 1 azaz 1 pálya no meg 8 kocsi amiből már eddig is több volt mint kellet volna.
Én inkább tettem hozzám még és ezt vettem meg,persze mindenki előtt ott a választás.
Összegezve csak előre lépés volt hogy nem az előző készítő csinálta ezt is.<#taps>#taps>
Itt egy tízessel olcsóbb.
http://www.kinguin.net/category/19004/wrc-5-fia-world-rally-championship-pre-order-steam-cd-key/
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
szerintem
szerintem
Siman felborul a kocsi az oldalara, ha ugy jon ki a lepes, persze picit bena, hogy automatikusan visszallit. Talan nem is lehet a feje tetejere allitani, de azt meghagyom az amatoroknek 😊
MEnuben lehet kormanyszoget, ffb erosseget stb-t, allitani. Elso erzesre a fele effekt kamu, de az egyiket le lehet huzni a menuben, akkor nem olyan veszes, na mindegy allitgatast igenyel, mit lehet kihozni belole
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.09. 09:14:36
szerintem
Menukben minden a helyen, a kormanyomat egybol hasznalta, pont ugy mozog benne a menukben a g27 mint a dirt rallyban.
Nincs felesleges csicsa mindent be lehet allitani es maris barmelyik palyan, kocsival lehet menni. Persze, most van egy dirt tally amihez hasonlitja az ember, de pl az ffb mar most jobb, mint abban volt az elejen. A betonos szakaszokon sokkal elvezetesebb menni. (nincs az a hirtelen tapadas mint a dirben). Grafika nem veszes, sokkal osszeszedettebb es hangulatosabb, mint a wrc4-ben volt. Ha csak dirt 3 letezne, ahhoz kepest ez komoly szimulator. Van belso nezet a kormany mogul.
Arkados mivolta igy 3 szakasz utan leginkabb a palyak nyomvonala miatt erzodik, hatalmas terek az ut mellett ami alapbol is igen szelesek. Nem mondom rengeteg hibat is fel lehetne sorolni, de szembe megyek az arral, es igen is erdemes kiprobalni es a regi dirt sorozat vezetesi elmeny, viselkedes stb egy lofutty ehhez kepest. Ez meg picit lofutty most a dirt rallys murvas szakaszokhoz kepest, de teljesen rendben van!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.09. 09:06:03
szerintem
Available: 8 October
This game will unlock in approximately 10 hours.
Marmint a pc-s verzio akinek nem lenne egyertelmu.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.08. 14:27:36
szerintem
De amíg pl a Dirt játékokat szará hugyé megveszi az ember és szerintem sokkal jobbak ,addig ezek Call of Dutysan a büdös életbe nem lesznek olcsóak.Warezra sem méltatom.2.49-ért lazán venném bármelyik részt.
Next PC upgrade: 2022
Bar lehet teljesen mas alapokon nyugszik. Remelem, mert ennyire visszataszitoan kinezo jatekot regen lattam 😊
A havas palya mar annyira nem gaz a vegefele.
szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
http://store.steampowered.com/app/355060/
http://sebastienloebrallyevo.com/
http://www.wrcthegame.com/news/
1. Az első a sorban a Milestone által fejlesztett WRC játékok eddigi utolsó része a WRC4, ami a 2013as évadot dolgozta fel.
2. A hivatalos 2014es játék egy "WRC The Official Game" névre hallgató, mobilos játék. (Nintendo DS, Android, iOS platformokon)
A fejlesztő a Firebrand Games, akik készítettek már Grid-et, Dirt2őt, NFS-t Nintendo DS-re. De ezekben a címén kívül semmi sem hasonlít a PC-s verzióra.... (Se pálya, se modell, de még csak a kijelző stílusa sem.....)
3. A kiadó 3. játéka lesz a WRC5, és ősszel érkezik majd.
A Milestone-os srácok meg szerintem ki fogják majd adni PC-re is SLRE-t.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Kár volt a Milestone-tól elvenni, igaz gyenge kezdés után, de egész szépen fejlődött a játék, a 3. és 4 . rész szerintem teljesen rendben volt. Azért látom tovább viszik Sebastien Loeb Rally Evo néven, csak pc-re nem jön, de még ez is változhat.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.17. 13:08:47
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.09.17. 11:40:29
szerintem
Rakeresve az idei reszre, majd jovore kiderul, jobb kezbe kerult-e az egesz, de ennel mar csak jobb lehet 😊
wrc 5
szerintem
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Vagy mint ajanlottam kerj tole segitseget.
Mesa sound mod
szerintem
Környei Attila
Verezzen mar el ez a ceg, komolyan...
ui: Az Fps javitas az mukodik.
szerintem
- Online ranking classification fixed.
- Supported wheels force feedback improved.
- HOTSEAT: there was a problem with the car damage repair time. Now all players have the same time and penalties.
- Record points for all categories have been fixed
- There was a problem with the “controlled diagram” that pops-up on the Loading Pages, now has been fixed
- Rewind control: have been changed to RWD icon brake pedal, FF throttle pedal
- Car damage repair timing during career was not even. Now is fixed and works with penalties if all 60 minutes gets used.
- Settings for shorter or longer gear ratio works fine now .
- PC only : as requested by the community, it’s now possible to choose the framerate between 30fps, 60fps and no limit.
szerintem
Tobb mint ket honap utan jott ki, hihetetlen...
szerintem
A video alatt van egy-ket link, a mixer hasznalatarol. De szerintem a feltoltoje, biztos segit neked megoldani, ha nem megy egyedul.
wrc4 Csoko Zoltan
szerintem
Csak most regisztráltam és máris segítséget kérek.A mixfile remixert egyszerüen nem tudom használni.A letöltött új fájlokat nem tudom a játékba applikálni.Pld. a Csökõ Zoli hangját.Az összes variációt kipróbáltam mégsem sikerült.Van amikor a pc nem engedi.A játék maga egyébként kitûnöen fut,és az F.meghajtón van.WRC 4-rõl van szó.Ja és 77 éves nyugdíjas vagyok,ez a hobbim.A rally a kedvencem.Várom a segítségeteket és elõre is köszönöm.
Környei Attila
De most nezem magyar ember csinalta, egyszerubb megkerdezni tole, mit varialt.
"Mesa's RealFeel FFB mod for WRc 4
DO NOT FORGET TO MAKE A BACKUP BEFORE OVERWRITE
How to replace FILES in WRC 4/ WRC 3 / WRC2010
http://tinyurl.com/8ony36k
Follow on Facebook
https://www.facebook.com/MesasArtworks
http:///mesa.extra.hu
8th of November, 2013.
"
szerintem