222
-
G_ArchAngel #19 nekem is tetszik, bar vannak benne dolgok, amire figyelhetnenek, mint az XIX szazadi alagut, ott maradt lopor (ami nem nedves azon a helyen?) es a modern acelkorlatos feluljaro... -
SergioAmigo #18 Énis nézem szerintem is jó!! -
#17 Ja, engem kilóra megvettek. -
#16 -
#15 huh nagyon jó sorozat nálam már most veri pl. a once upon a time-t -
Sleepy Hollow 1x02 (hdtv-lol, hdtv-4PlayHD, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#13 jó. fain, nézzük -
#12 John Noble (FRINGE) visszatérő szerepet kapott a Sleepy Hollowban. Yeeeah! :)))
Forrás:
Sorozatjunkie -
vg #11 Nekem is nagyon tetszik. Viszont, az a démon izmosabb volt mint a halál? LOL. -
#10 Hát ez valami rohadt jó volt.:D
Csak maradjon is a színvonal. -
sandor8206 #9 pilot tetszett,
ami bejött
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy végül is nem csak a fej nélküli lovasról szól, pl: a démon, eléggé unalmas is lett volna ha csak róla szól
képi világ jó, tv szinten trükkök, kosztümök, díszlet rendben volt
Crane figurája jó,
egyedül sztem a seriff csajjal nyúltak mellé, semmilyen -
#8 Kösz szépen, így holnap párosan is megnézhetjük majd. :) -
Sleepy Hollow 1x01 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#6 Korrekt volt szerintem a pilot, egyelőre marad hetiben. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!John Cho kár, hogy ennyi szerepet kapott. :) -
G_ArchAngel #5 eleg jol indult -
#4 Na ez nyitó résznek teljesen jó volt. A Rolling Stones szám pedig szép keretet adott neki. :) A történet engem megvett, kíváncsi vagyok a folytatásra. A színészek is jók voltak, nem egy under the dome szint..., és sztem sok mindent ki lehet hozni ebből a városban jók/rosszak párharcából. -
#3 Remélem a nyomik nézik majd és nem lövik le mint a sok jó sorozatot! -
#2 A trailer tetszett, biztos bepróbálom. -
#1 A FOX új sorozata. Premier (USA): Szeptember 16
Több infó róla: Sorozatjunkie
Magyar feliratos előzetes