222
-
#99 Jó kis sori ez. Rendesen tolják szvsz. Kár lenne érte, reménykedjünk, hogy életben marad! -
Sleepy Hollow 1x10 (WEB-DL) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(WEB-DL-720p, 1080p)
Köszönet J1GG4-nak a WEB-DL időzítésekért!
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
Sleepy Hollow 1x10 (hdtv-lol, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
(WEB-DL-720p, 1080p) - Hamarosan!
Cassone -
#96 A következő rész (1x10) csak jövő héten érkezik.
Cassone -
#95 ezis jó rész volt, úgylátszik mindig megtudunk valami apró morzsát. kíváncsi leszek abbie főnökének a családi szálára vajon milyen kavar lesz. -
xido #94 és még mindig ott tartok,hogy hála az Assassins creed 3-nak,kimondottan élvezem,hogy a flashbackek abba a korba és helyre visznek :)) -
#93 Simán. :D -
#92 De persze lehet, hogy van neki másik, mert Katrina berakott neki egy váltás ruhát a sírba :) -
#91 Nem, látszott a vállánál-felkarnál, ahol a szakadás volt, hogy meg van varrva. Direkt figyeltem, hogy beleesnek-e ebbe a bakiba, azt vártam, hogy egy ugyanolyan, de ép ingben lesz hősünk, de nem. Szóval Iki megvarrogatta magának :) -
#90 Vagy volt neki tartalék. :) -
#89 Amikor a végén szakadt, csupavér ingben kijön a házból, na mondom most végre átöltözik... és nem! Iki ott rumozgat a végén megvarrt ingben. Ez ám a ragaszkodás :) -
#88 Megtalálhatnák már Katrinát... -
Sleepy Hollow 1x09 (WEB-DL) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(WEB-DL-720p, 1080p)
Cassone -
Sleepy Hollow 1x09 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
#85 Hát nem tom nekem itt úgy tűnt, hogy ő lopta el. -
#84 de volt a legelső részben is hogy felöklendezett valami amuletet, lehet csak később rakta bele moloch -
#83 Arról a tálról ami az élőhalott rendőrcsávó hasában volt beszélnie kellett volna nekik. Ok, hogy irányítja őt de nekem úgy látszott, hogy nincs köztes állapot illetve emlékszik mikor irányítja őt a Lovas. Szóval ez itt érdekesen lett megoldva de amúgy jó rész volt. -
#82 köszönjük, mint mindig :) -
#81 ejj ez mekkora rész volt!!! -
#80 (WEB-DL 720p, 1080p)
Cassone -
Sleepy Hollow 1x08 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
#78 köszönjük
baaazz ez mekkora király rész volt! egyre jobb ez a show komolyan.
Jeffersont miért állították be így? röhögtem ezeken amikor Icabod a modern tech-el bénázik, több ilyen kellene a részekbe :D -
#77 Fejlampion haha -
#76 Most már tényleg kíváncsi vagyok Iki mikor öltözik át. -
#75 én a 3 hetes szünet után el is felejtettem, hogy lesz. aztán, mikorra eszembejutott, addigra már nekiálltam más sorozatokat lepörgetni. /Broadchurch, Mayday/ később megérkezett egy vaterás X360-as játék, akkor az kötött le :D
de nem baj, jövő héten szünet nélkül nézem meg az elmaradt 3-at. :D -
#74 hétvégén pótolom énis a 7-et, de már tűkön ülök (meghalt a gépemben a vinyó) -
#73 már 2-vel elvagyok maradva. :O -
Monoton #72 Jó rész volt :) -
Sleepy Hollow 1x07 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(WEB-DL-720p, 1080p)
Cassone -
#70 Szerintem következőben meg is hal,de ne legyen igazam :D -
#69 most volt benne a 6. részben, remélem hogy állandó szereplő lesz -
#68 köszi a feliratot.
ez nagyon jó rész volt, szerintem a legjobb.
akkor mostmár ez lesz a banda lesz velük? (a szabkőmívesek, a sin eater + abbiék?) -
Sleepy Hollow 1x06 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
Monoton #66 Jovore ugy is erkezik a Fox magyar csatornaja :-) -
#65 Nagyon jó rész volt a tegnapi, kár, hogy máris levágták a főcímdalt. -
#64 jó, most hogyha 1 színész miatt akarod nézni akkor ott ette meg a fene, nem gondolod?:D amúgy nagyon jó sorozat szerintem, tipikus misztikumos, de tetszik benne ez a polgárháborús flessbekk vonal -
xido #63 +1 -
#62 szerintem is hozza a szintet. kicsit misztikusos boszorkányos, /amit én csípek/ de inkább ilyeneket kéne tolni a magyar TV adókon is a sok csimijami, csíny, szíjeszáj, enszíjájesz, enszíjájeszloszánhelesz, illetve egyéb mozaikszó elnevezésű 1 kaptafára épült nyomozós-gyilkolászós sz*rok helyett.
nekem nagyon bejön. -
#61 Hát sztem nem.. Nekem a 2 résztől kezdve nagyon szenvedős lett.. -
Monoton #60 #10
Pedig a színvonal megmaradt.