147
  • Richard Donkies
    A témához esetleg valami érdemi hozzászólás...?

Az nem megy?
  • Tetsuo
    Mondjuk, ez a stílus... :S

• Katalizátor
    Maga Eric Cartmen sem annyira valóság-torzító és fárasztó mint te!
    Nem készítesz magadnak egy topikot, ahol elbeszélgethetsz és egyet érthetsz magaddal? Ott kedvedre szórakoztathatod magad a "találós kérdéseiddel", amikre tudsz olyan választ is, amit elfogadsz. Gyönyörű, békés topik lenne, ahol csak Te vagy és Te! Mire vársz még?
  • Richard Donkies
    "de hidd el hogy a legtöbben ha megtudnák a személyazonosságod, akkor komposztanyaggá alakítanának.. "

Az igazság fáj ennyire, vagy az, hogy nem tudsz válaszolni a #21 -esben feltett találós kérdésemre?

Másrészt meg, az erőszak az ostobák utolsó mentsvára.
  • Szefmester
    te utolsó szerencsétlen nyomorék... másképp fogalmazva: Tau te nagyon hülye!

ha nincs evolúció akkor kérlek magyarázd el a mutációk mibenlétét. Hogy mégis miként lehetséges hogy van egyáltalán mutáció... genetikai változás intelligens beavatkozás nélkül, csupán a környezet behatásai miatt?

Izéé.. mégse. Ne magyarázd el. Mássz vissza szépen a kis szentélyed mögé és higgy amiben csak szeretnél, de kérünk hogy ne is akard megosztani velünk, vagy bármely más értelmes, önállóan is gondolkodni tudó emberrel.

Minden ember közül talán pont rajtad nem látszik az intelligens tervezés, mert ha valami földöntúli intelligencia alkotott volna meg bennünket, akkor egy ekkora bugot tuti kiirtottak volna valami debug módszerrel. Szóval a te létezésed a cáfolat az intelligens tervezésre. Te vagy az a sétáló bizonyíték hogy igenis létezik evolúció (annak is az egyik zsákutcája), amit a mai emberi szociális összetartás egyre inkább elnyom. ha csak a rátermett ember maradna életben akkor te mint Tajgetosz pozitív, nem élted volna meg (feltételezhetően) az ivarérett kort. ;)

Ne aggódj részemről több reakciót nem fogsz kicsikarni, és ha lenne rá mód akkor már blokkolnám is le a neved hogy még csak ne is lássam. Vannak akik szeretnek nevetni a hülyeségeiden, de hidd el hogy a legtöbben ha megtudnák a személyazonosságod, akkor komposztanyaggá alakítanának.. intelligensen megtervezve a körülményeket! ;)
  • Katalizátor
    "Nem vallási alapon vitatom az evolúciós elméletet, hanem tudományos alapon."

Hol?
  • Richard Donkies
    "mi sem csapongunk keresztény topikokban"

Hogy jön ez ide?
    Én sem csapongok keresztény topikokban, ha ez számít valamit.

Nem vallási alapon vitatom az evolúciós elméletet, hanem tudományos alapon.
    Az evolúciós elmélet viszont vallássá vált. Közvetlen bizonyítékaik nincsenek, a közvetetteket meg máshogy is lehet magyarázni. Értelmezés kérdése.

Találós kérdés:
    Ki írta és melyik könyvben a következőket:

"Nem ez az első könyv, amit az evolúcióról írtam, és muszáj elmagyaráznom, hogy miben tér el a többitől. A legjobban úgy jellemezhetném, hogy ez a hiányzó láncszem. Az önző gén és a kiterjesztett fenotípus című munkáimban újszerű látásmóddal tekintettem át a természetes kiválasztás ismerős elméletét, de nem foglalkoztam annak bizonyításával, hogy maga az evolúciós folyamat ténylegesen lezajlott.
    A következő három művemben - mindegyikben
    más és más módon - a megértést akadályozó korlátokat próbáltam
    meg azonosítani és felszámolni. Ezek a könyvek - A vak órásmester,
    Folyam az Édenkertből és (a három közül számomra legkedvesebb)
    A valószínűtlenség hegyének meghódítása - olyan kérdésekre válaszoltak,
    mint „mire lenne jó egyetlen szem?", „mi értelme lenne egyetlen
    szárnynak?", „hogyan működhet a természetes kiválasztás, ha a
    legtöbb mutációnak negatív következményei vannak?".
    Még egyszer hangsúlyozom, hogy noha ez a három könyv számos nehézséget
    megoldott, nem bizonyították be az evolúció tényét.

A leghosszabb könyvem - Az Ős meséje - az élet történetének teljes folyamatát ábrázolta egyfajta őskereső chauceri zarándoklat formájában, amely az időben visszafelé zajlott; ám ez a könyv is eleve igaznak tételezte fel az evolúciót.

Felsorolt munkáimra visszatekintve rájöttem, hogy műveimben
    sehol nem történt meg az evolúció explicit bizonyítása...
    "

• Archenemy
    Azért fogaskeréknek éppen nem mondanám, mondjuk két fogazott "félkerék".
  • Katalizátor
    Ha már beálmosodtál, mehetsz aludni.

Számtalan magyarázatot kaptál már tőlünk, amin nem elgondolkodtál, hanem kitértél.
    Sztem innentől már senki sem pazarolja rád az energiát.

Én, az Evolúció Egyházának főpapja, ezúton száműzlek téged! Hagy meg békében ideológiánkat, hitemet, és Testvéreim hitét. Ne kísérts minket a Gonosz elméjével! Ámen!

(mi sem csapongunk keresztény topikokban, csak mondom)
  • Richard Donkies
  • Szefmester
    Nah mivel a szép írásom elveszett az éterben ismét leírom... meglehet hogy most sikerül kicsit másképp írnom.. hátha most te is megérted.

Szóval. Mi nem fogunk tudni meggyőzni téged arról hogy nem egy kaporszakállú öreg recskázta össze a bolygóra való atomot, és tervezte meg az életet, és arról sem fogunk tudni meggyőzni hogy nem Kovács Jocó a Marsról alkotta meg az életet itt. Ahogy arról sem fogunk tudni meggyőzni téged hogy az élet alkalmazkodik a körülményekhez, mégpedig a jó öreg try or die módszerrel. Ahogy arról sem fogunk tudni meggyőzni hogy az ember mindenféle isteni vagy földönkívüli segítség nélkül is megtanulta kitörölni a seggét!

Na most hogy ilyen szépen megelőztünk 300 hozzászólást, megengedjük hogy visszamenj a szekta gyűlésedre ahol az isten megteremti a világot, és a földönkívüliek a földet témában tart előadást egy hátul összekötött csatos fehér zubbonyos habzó szájú fickó.

"örültünk" hogy itt voltál, legközelebb nem kell beköszönnöd ;)

szia
  • Richard Donkies
    Most, hogy így kitrollkodtátok magatokat, esetleg a témában valamit fel tudtok mutatni?
  • Katalizátor
    Ne etessétek!
  • wraithLord
    Gondoltam, hogy már rájöttek páran előttem. Nem nehéz. :)
  • Richard Donkies
    "Az evolúcióban nincs semmi szentséges."

Csak kitagadják a tudomány felkent papjai azokat, akik meg merik kérdőjelezni.
    Eretnekké válnak azért, mert nem látják bizonyítottnak az evolúciós elmélet fő állításait és ennek hangot is mernek adni.

A vallás összes kritériumának megfelel az evolúciós dogma.
  • Richard Donkies
    Most mit játszod az eszed?

Ezt már biztos olvastad.

Te, sherlockholms...
  • B0nFire
    „A szentséges evolúciós bullshit mindenre a legmegfelelőbb magyarázat.”

Az evolúcióban nincs semmi szentséges. Az a másik oldalon van.
  • wraithLord
    Csak nem egy Tau Tang Wou reinkarnáció? Már majdnem biztos. :D
  • Richard Donkies
    "a mérnöki tudományok alapvető alkotóelemeinek többsége a természet világában is kifejlődtek".

Na persze...
    A szentséges evolúciós bullshit mindenre a legmegfelelőbb magyarázat.

• Fehercsoki
    Innen is látszik, hogy milyen csodálatos a mi istenünk!!4444négynégy
  • Fec papa
    Látom a videót nem sikerült megnézni, de félreérteni a mondatot azt igen.
  • resystance
    "a mérnöki tudományok alapvető alkotóelemeinek többsége a természet világában is kifejlődtek"

Milyen szerencse, hogy megmutathattuk a természetnek, hogyan működjön... :)
    Még véletlenül se mi találtunk rá a természetben már meglévő útra...
  • gombabácsi
    tök jó

az is elgondolkodtató, hogy ezek szerint ilyen felfedezéseket még manapság is lehet tenni, csak egy mikroszkóp kell hozzá
  • Szefmester
    Márpedig ez elkerülhetetlen, mert ezek a humanoidok az embert eredendően hülyébbnek tartják egy darab kavicsnál.
  • csimmasz
    ja, fene sem gondolta volna.

És kitudja milyen megoldások vannak még rejtve vagy voltak régen amik már eltüntek a fajjal együtt.

Csak nehogy elkezdődjön, hogy "naugye, hogy az öreg órásmester rakott össze mindenkit!" :)
  • dregnarr1 #1
    Én ezt nagyon érdekesnek találtam.