American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én azzal tolom.....
Oda van írva.<#nezze>
Ezt csak azért írom mert gondolom a készítők egyből ezzel jönnének mikor mutatnál egy ilyen hátra szaltós trailert.<#nyes>
Nyilván azért ilyeneknek nem kellene benne lennie de ez van.
Eddig ami "nagy" hibával találkoztam az leginkább az AI idétlenkedései voltak,de még életszerűnek is felfoghatnám olyan szitukat produkál-t a forgalomban.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.05. 18:05:47
Mámint mi béta? :D
Na igen, ha úgy vesszük még beta......<#idiota>
Vannak néha furcsaságok......no de ezért szeretjük.?<#wink>
Hát ilyet se látni minden nap. Miután pörgött kicsit a tréler függőlegesen, ott maradt a levegőben pattogva az idők végezetéig.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.05. 16:52:14
Köszi ,gondoltam hogy valami ilyesmi lehet de én még ilyen fuvarral nem találkoztam,de majd innentől jobban figyelek.
Még egyszer thx<#wave>
Phoenix Airport-hoz kell szállítani.
Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani mi kell ennek a feloldásához,azaz hogy meglegyen."Sky harbor
Deliver cargo to the Phoenix Airport"
Már 2 fuvart is vittem innen,olyat nem is találtam amit ide lehet vinni<#fejvakaras>,nem tudom mi kell még ?
Még több fuvar?
Ha valaki tudja lécci ne tartsa magába.
Előre is THX<#worship>
Szia!Távol álljon tőlem senkit sem akartam megsérteni.Én ilyen mélységekben nem gondoltam bele hogy mi is tartozik bele és mi nem.Persze hogy az a autósok is simulátorok csak engem nem érdekelnek és nem is kötnek le.Én vasút, busz, kamion szimulátorokat kedvelem csak, a repülést nem mert tök hülye vagyok hozzá.A konzolt csak azért hoztam szóba mert ha lenne nekem való játék akkor már nem költöttem volna ennyit gépre.
"Minket szimulátor rajongókat "
"ha autóversenyben gondolkoznék elég lenne egy konzol is. "

Ne haragudj de mondhat bárki bármit, se a Forza, se a Gran Turismo sorozat nem szimulator, érezne rajta, hogy olyam Simcade játék, olyan simulator is meg Arcade is, talán jobban a Sim felé húzódva, az Assettohoz konzolon nem volt még szerencsém, de ott még PC-n is érzek néha gondokat....

A szimulatorok nem konzolra valók ezt el kell fogadni, oda csak 'jáccós' játékokat fejlesztenek....

SimaSuna
Omsi 1-2, MS Flight Simulator, van azért, csak keresni kell :)
Bocsánat én nem autóversenyesre hanem fuvaros és tömegközlekedésre gondoltam,ha autóversenyben gondolkoznék elég lenne egy konzol is.
SimaSuna
Nem?

Assetto Corsa (bár még fejlesztés alatt)
Dirt Rally
rFactor 1-2
iRacing
Richard Burns Rally

Ezek nem szimulátorok?
Sziaszton én csak a játék fejlesztésével kapcsolatban annyit szeretnék megjegyezni,hogy nekem jó így ahogy van és örülök hogy viszi a gépem, nem örülnék ha a készítőkkel elszaladna a ló és egy 6000.- forintos játékhoz nehogy már ne legyen elég 4 mag, 2gb ddr5 videokártya + 8gb ram.Minket szimulátor rajongókat amúgy sem nagyon halmoznak el a softvergyártók.
gumikacsa
Hát igen, ezt a menyiséget, színvonalat egy kisebb modder csapat kb. 1 hónap alatt összehozta volna (nem hogy főállásban egy 8-10 fős stáb).

Többször olvasom, hogy az Scs miért nem hagyja már el ezt az elavult grafikus motort. Mert ez a saját fejlesztésük, amit max megpróbálnak aktualizálni, de lecserélni nyilván nem fogják.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Most is jól jött hogy voltak külső megbízások opció.<#eljen>
Mivel Kaliforniába az egyik új (kettő új van)városba "Ukiah"vittem rakományt és onnan is szerettem volna vinni .
Volt is, de csak kettő rövidebb ,a normál fuvarok között<#sir>
De a külsős fuvarokból kedvemre válogathattam,volt is egy hosszú le egészen Sierra Vistába ,22 ezer euróért,így már azért érdemes volt tolni.<#worship>
Az meg hogy a gyors mentés így van megoldva nem akkora gond ,idő közönként magam mentek,+ így még nagyobb kihívás hogy, ne hibázzak és figyeljek a rakományra.
Ha rajtatok múlna most is ott állnék....
Elektromos hiba elhárítás .
Gondja akadt az AI-nak,néhol bele lehet futni ilyen "valóságos" helyzetbe.
Szegény fel-alá sétál nap hosszat csak vegyen valaki hot dogot..
Nem volt más hotel a közelbe ,pihenni meg kellett állni.
Hiba elhárítás a vasúti átjárónál.

Ez a World of Trucks Contracts amúgy mi a fene? Egyszerűen nem látom a különbséget a sima játékbeli randomgenerált és a külső megbízások közt (leszámítva a max. 90-et és azt, hogy ütközés után hiába töltöm vissza a gyorsmentést, akkor is az ütközést tölti be). Lehet, én vagyok a béna, próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam választ.
A motor viszont kezd nagyon elavulni. Ránézésre ezt a látványvilágot egy Crysis 1 is simán hozza/hozná jóval kisebb gépigénnyel, de megkockáztatnék egy Crysis 2-es 3-as motort is. Utóbbi nálam HD textúra pakkal, minden fityfenét bekapcsolva kényelmesen fut és összehasonlíthatatlanul szebb, ez meg kb. ugyanazt az fps-t produkálja.
Most így hogy már csak 3 Arizonai városban nem jártam ,azt kell mondjam eléggé oda tették magukat a fiúk.
Persze mind ezt előbb kellett volna ,de ez van ,kár rajt rugózni,no meg azon is mikor lesz min.még egyszer ennyi állam benne.
Majd SOON <#nyes> azért bízom benne az év végére ,(jó lenne előbb is) még 1-2 államot tolnak hozzá.
Ennyire részletgazdag kidolgozásokhoz azért idő kell,főleg hogy nem a kapkodásukról híresek a készítők.
Mindig találok valami újat érdekeset,a lerakók is picit különbözőek az eddigiektől.
Tegnap 3x fogyott el a levegőm mire helyére toltam a pótot,egy szűk helyen.....<#fejvakaras>
Eléggé szűk volt a hely
Azt is díjazni tudom hogy bele kerültek ezek az külső megbízások opció,így még több fuvarból lehet csemegézni.
Ennél a lehajtónál valami láthatatlan akadályba ütköztem ,még szerencse nem mentem gyorsan így csak kicsit sérült a rakomány és a kamion .
Bugos lehajtó
Tudom,csak hát ugye Minnesota az már tényleg szép állam,ha jól emlékszem 10 ezer tó országa,bár a játékban gondolom lenne 2 tó meg egy folyó.<#bdead>
És minnesotában már hó is lehetne.Mert kedvelem a mostani államokat,de nekem annyira nem jön át hogy tényleg ott járnék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.31. 09:42:47

kekeN7
Utah még jöhetne. <#banplz>
Amúgy a hangulattal nincs gond, szerintem simán felismerhető és elkülöníthető eddig mindegyik állam. Abban viszont Neked van igazad, hogy uncsi a sivatag... az Oregon - Washington vonal viszont elég szimpatikus lenne. :) Egyébként szerintem felesleges számolgatni meg találgatni, nagyon meglepne, ha csak az államok feléig eljutnának. :( Persze ne legyen igazam.

Szerintetek hány év mire elérnek olyan államba is ahol nem csak sivatag van?
Ok birom arizónát meg nevadát és kaliforniát,de valami zöldebb államnak is örülnék már.
Gondolom még vagy 2-3 mire elérnek minnesotába.Vajon mennyire fog látszani rajta hogy az minnesota.
Ha nem lenne ott pár jellegzetes épület meg a tábla fel sem ismerném ezeket a helyeket amik most vannak bent.

Na csak nem tudtam megállni hogy ki ne próbáljam a beta verziót....<#nyes>
Eddig 1 fuvar után Arizonába, maximálisan elégedett vagyok.
Ami újításokat észre vettem.<#taps>
Némelyik veszélyes anyagot szállító AI tartályon sárga villogó.
Új rendőr kocsik jelentek meg 2 újabbat is találtam,de hogy fokozzam, rendőr mocit is láttam,még ha csak álló helyzetben is.
Az AI dömpert eddig nem láttam,nekem új.
Nagyon változatos ÚJ környezet,legalább is ,nekem bejött eddig.
Új érdekes objektumok(csopper mocik).
Új töltő állomások.
A balra kanyarodó lámpában nyíllal jelzik merre is az arra.
Én úgy vettem észre hogy a köztéri lámpák is eltérő fényerővel,picit más színben világítanak(de lehet csak képzelődöm)<#wow1>
Ami az újítást illeti,már mint a ráakasztást,nekem semmi nehézséget nem okozott,természetesen tükörből(még este sem) elsőre max 2.-ra hiba nélkül.
Azért ez is dob a játék élményen.
Igaz az első ráakasztásnál a lábakat elfelejtettem felhúzni de hamar rájöttem ,hogy valami nem kóser....<#fejvakaras>
Holnap-ma lesznek képek is már nincs kedvem velük szórakozni.<#integet2>
Szerintem meg ,te fordultál rosszul rá..... ha már ilyen hosszú szerelvényt választottál.<#wink>
De ettől függetlenül jó kép.<#eljen>
Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
Sziasztok
Elég szűkösen álltak a kolegák reggel :)
Nos igen ,de ez már a készítőkre nézve kínos inkább.<#wilting>
Oké hogy fenn akarják tartani az érdeklődést minél tovább,ezért IS húzzák a tartalmakat(ets2-nél is) no de itt már megtartani sem sikerült ,mivel ilyen kevés tartalommal ki merték adni,majd 3 hónap múlva tettek hozzá egy félig(nem tudom még nem próbáltam)sivataggal teli területet.<#fejvakaras>
Itt minimum 5 állammal kellett volna indítani,mert így 20..valamikor talán fele meglesz Amerikának<#gunyos1>
Normálisan optimalizálni(ez a minimum) még az ets2 sem sikerült igazán.....stb stb.
Na de hagyjuk is mert még felhúzom magam és nem veszem meg az ingyenes Arizona dlc.....<#idiota>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.05.28. 09:57:15
...esetleg hónapot...<#wow3><#nyes> (azt veszem észre, hogy már kínomba röhögök)
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.28. 06:50:13
Ja látom.<#eljen>
Nyilván én is ki fogom próbálni......ha már bele tették,de megvárom a végleges verziót ,a tököm se ...rakodik a bétával,ha eddig vártam kibírom ezt a pár napot...hetet<#sir>
De 100%-ban igazat adok egyébként neked!!!!!
...azért nyomtam pár kört... <#vigyor2>

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.27. 19:58:48
Ilyen ...ságokkal töltik az időt energiát,ahelyett hogy a térképet bővítenék....
Ez is kb.annyira hiányzott mint a színes kerék anya csavarok...<#rinya>
Már semmin nem csodálkozom <#fejvakaras>
Arról nem is beszélve hogy a játék optimalizációja a béka segge alatt van<#levele>
Szabi
új acsi: "Start your engine! Get on the start of the Truck Racing circuit" <#finom>

//www.youtube.com/embed/AsxNz-9fli4
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.27. 16:15:20

"Nulla tenaci invia est via"

Na megoldódott.
Újra keltet indítanom a gépet...
Még egyszer köszönet a segítségért!
<#taps>
Nagyon köszönöm a segítségedet! Ez megoldva!

Azonban ennél nagyobb a gondom. Akár normálban, akár bétában nem akar elindulni a játék. Ezt most csinálja először!!!
Csak annyit ír ki egy ablakban, hogy: "American Truck Simulator indításának előkészítése..." és ezzel kész. nem megy tovább!!!
Na most mit ütöttem el?

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.27. 15:00:31
Szia!nézet-játék részletes-american truck simulator ra jobb klikk tulajdonságok azon belül béták lehetőség, public béta 1.3 válsztás.Elkezdi letölteni és utána indítható is.de lejebb a #1108 hozzászólás mutatja is képen.
Huhhhh... Segítséget kérek! Hol tudom beállítani a Steam-on, hogy fusson a béta?
Légyszi, ha lehet részletesen írd le.
Köszi előre is. <#miaz>
Köszönöm szépen bele is került!
Szabi
engedélyezni kell steam-en a béta frissitéseket

Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogy az Arizona térkép automata bekerül a játékba, vagy valahonnan le kell külön tölteni?Valakinek benne van a játékban?Köszi.
Kenworth T800 2016

Ajánlom mindenkinek, ez tényleg gyári minőségű, mind bel-, mind külcsíny tekintetében. link
Szabi
1.3 béta

MAIN NEW FEATURES
- Arizona DLC <#finom>
- Take World of Trucks Contracts directly from the game, now with ATS support.
- Physically simulated truck and trailer coupling.

CODE
- Blinker auto off can be disabled (option).
- Speeding highlight can be disabled (option).
- Torque converter simulation greatly improved.
- Automatic transmission behavior improved.
- XInput support added.
- Added UI support for 4th and 5th controller.
- Gear shift selectors (range, split) now have UI support for position-based switches.

DATA
- New accessories added to 579 a T680 (bullbars, deflectors, sideflares, etc).
- Default air horn added to all trucks (attribute air_horn in sound accessory).
- New engine sound of W900 (air intake).
- Interior sounds of all trucks rebalanced.
- US specific engine data.

MODDING
- Damage params moved out from game_data.sii and some more added (including wear and part damage factors).
- Data driven engines (torque curve, rpm limits).
- Force feedback data for XInput added (force_feedback.sii).
- Torque converter physics data added, separated manual clutch data (physics.sii).

Ja látom.<#wow1>
Nos alapvetően vissza mehetünk akár a gyökerekhez is.
A játék (még az ETS2 is) sincs normálisan optimalizálva,ez az fps mennyiség a készítők szégyene,az ATS meg ezen a téren egy katasztrófa.
Csak halkan súgom meg, i7 proci és egy Strix GTX 980Ti is kevés neki...<#gun>.<#levele>
Ja tudom lehet médium grafon is tolni.....bekaphatják a készítők.<#idiota>
Nos igazából a FS 2015-ben van vagy 10GB modom,így annyira nem "test idegen" a mod tőlem.
De már az ETS2-nél sem és itt se fogok modokat bele tenni.
Nem elvi kérdés ,csak nincs kedvem küzdeni velük,mert azért valljuk be kevés a hibátlan.
Igazából az ATS-t azért hagytam abba már másfél hónapja nehogy megunjam,de nem a modok hiánya miatt,hanem a kevés terület miatt.
Ha kijön Arizona egy darabig megint előveszem ,mivel már lehet hosszabb fuvarokat menni és lesz pár újdonság már ami a látni valót illeti.
Ez a rátolatós-rákapcsolós akármi nekem is tetszik csak nem értem miért most,na de mind egy is.
gumikacsa
Én sem szeretem a modokat, ennek ellenére az ets2-ben is használom a Frank térképét. Illetve az Scs nem képes egy régebbi kamiont sem kiadni, így keresni fogok valami értelmesebbet (illetve már kerestem, de még nem találtam).

Az ATS kamionjaival 1-1 rövid fuvart mentem, majd leszedtem a FLB-t.
Illetve mivel a méretarányt is elrontották, és a térképpel sem haladnak, szerintem egy komolyabb térkép mód is kelleni fog majd a játékhoz.

Itt a Cascadia... és endy, nézd az üvegeket...<#crazya><#wave>

vagy egyik melósom Volvója...

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.19. 12:24:21
Úgy gondolom, hogy az a szánalmas, hogy egy ilyen látványos videót készítenek egy kis fejlesztésre...

Valószínűsítem, hogy azért csinálnak és adnak ki ilyen "kerékanyafestés" és "kurblizás" fejlesztéseket, mert 100-ával kapják a kérdező, vagy felháborodott "emileket" a felhasználóktól az igazi DLC elkészülési időpontjára vonatkozólag. Normál esetben kisebb ráncfelvarrásokat egyben illene kiadni mondjuk negyedévente, vagy félévente. E helyett darabolják ezt is. Azért tényleg kíváncsi lennék az SCS munkamoráljára...

Egyéb iránt meg a móderek már rég lepipálták a "gyári" fejlesztőket. Nézzétek a sorozatos térkép variánsokat (és azok folyamatos fejlesztését, javításait!) vagy az új kamionokat, festés variánsaikat. Nem beszélve az egyéb realisztikus képességek játékba történő beintegrálását.

endy papp! a móderek már ezt is megcsinálták!!! (már mint a színezhető üveget) lásd pl.: Freightliner Cascadia. Úgy hogy ezzel sem tudnak újat mutatni a gyáriak!! <#nyes>
Sajnos tény ami tény módolni kell. Ismerem a nézeted, de ha nem teszel be egy két módot, akkor tényleg unalmassá válik a játék!
Hidd el nem Istennek való bűn, ha elkezded nézegetni pl az "ATSmods.lt" oldalait. Hát még ha le is töltesz egy két jobb dolgot! <#kacsint>
gumikacsa
Én is meglehetősen pipa vagyok az Scs-re, immár 60+ ember bohóckodik 2db játékon.... Már eddigi négy év alatt is be kellett volna varázsolniuk az ETS2-be teljes EU-t, felújítani az eredeti részeket, egy kis Balkán, miegymás, illetve legalább negyedévente egy új kamion.... (ami kb. 16db lenne a megjelenés óta)

Arról nem is beszélve, hogy az ATS-re fordított 2 éves fejlesztési idő alatt a szánalmas kategória, amit térkép/kamion (darabszám, testre szabhatóság) ügyben produkáltak. Megjelenéskor már javában készült Arizona, és még most is készítik, akkor el lehet képzelni, meddig fog tartani a teljes USA....
Szóval pipa vagyok az Scs-re. Ők meg pont leszarják, hogy én pipa vagyok rájuk....

Viszont ez a kis apróság kellett a játékba, mert kb. óvodás szint, ahogy jelenleg fel lehet venni a pótkocsit, így meg pontosan kell ráállni. És bár tényleg apróság, azért szerintem nem lehet egy szinten említeni a kerékcsavarokkal, ami tényleg értelmetlen volt (az sem lett volna az, ha mellette van haladás más témában)

Szabi
azért szerencsére a térképet és ezt a csodát nem ugyanaz az emberke csinálja, szóval egymás munkályát nem lassítják :D

Mégis ki tekeri a krublit????
Ki nem lehet szállni ,akkor meg minek ilyen f.ságokra időt pazarolni.
Inkább csinálnák a következő államot-kat, nem ilyen idiótaságokkal töltik az idejüket.
Remélem azért még a színezhető ablaküveget is megcsinálják......<#banplz>
Jeeeee. Már megijedtem, hogy valami olyan, lényegtelen hülyeséget akarnak betenni, mint a megjelenés utáni 2. hétre ígért Arizona DLC, pár új kamion a meglévő 3 mellé, vagy esetleg a többpótkocsis rakományok. De azért még mindig tudják, mi kell a népnek, színezhető kerékcsavarok mellé immár kapunk élethű, tekerős pótkocsi-felcsatolást.

Hihetetlen, mennyire leszarják a játékosokat. Ha tartalmat akarsz, mennyé modozni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.18. 22:14:52