American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit kérdeznék, hogy mi az a vészjelző hang, amikor leérek az aszfaltról és murván megyek tovább?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A Steam-ben a béta fülnél, mire kell állítani hogy mindig a legfrissebb bétát szedje le?
Ugyan ez a kérdés az ETS2-nél is. (mármint ott is, mire kell állítani?)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.02.28. 20:46:13
És végre összejött egy kis pénz a fejlesztésre, így most itt tartunk:

Napfelkelte:
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Íme az első vontatóm, melyre hitel nélkül sikerült beruháznom. Igaz, szinte minden összegyűjtött pénzem bele is ment az utolsó centig, de azt hiszem megérte a befektetést. <#eplus2>#eplus2>

Esetleg ha valaki tud róla, hogy mást érdekel, nyugodtan vigye neki!
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2017.02.12. 15:44:22
GTA V (*.*)
Én most kezdtem el játszani vele. Kérdésem lenne hogy ha kereskedőket szeretnék gyorsan meglátogatni akkor hogyan tudok teleportálni a legelső fuvar(!) után?
A config file átírva!!!
Köszönöm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A második kérdésem az volna, hogy az ATS-ből melyik a legfrissebb verzió? Igen tudom nézzek utána, de kíváncsi vagyok, hogy megérné-e felfrissíteni.(Mentést nem akarok veszíteni, már elértem egy bizonyos szintet.) Válaszotokat és türelmeteket előre is köszönöm! További szép napot!
Ui.: Esetleg aki windows 10 alatt játszik, tudna mondani véleményt róla hogyan fut a játék?
Én már annak is örülnék ha nyugatról keletre amerika közepén el lehetne jutni,de asszm ez is csak egy álom marad.
Idén biztos tolnak hozzá 1 esetleg 2 államot ,de ez is csak vágyálom....
A segítségetekre lenne szükségem! A gond az, hogy a játék elindul de a játékon belül nem akar csatlakozni az online fiókhoz! Ha csatlakozás nélkül indítom akkor működik a játék. WorldOfTrucks oldalon be tudok lépni az accountba, a játék eredeti (steam), 64bit-es win8.1-en fut. Már letöröltem, újra telepítettem, modok nincsenek, tűzfal sem akadályozza. Van valami megoldás? <#help>#help>
Utoljára szerkesztette: ecrof, 2017.01.08. 13:59:45
Ez a legutóbbi "bővítés" nem igazán hozott lázba,de szerintem mást se nagyon.....
No ezért halott a fórum,mert maga a játék is az.<#hehe>#hehe>
Megjelentek az 50-60 ezres fuvarok.....
No meg az a 38 kamion is hoz a konyhára rendesen ami eddig van.
Így nem lesz nehéz feltölteni kamionnal a 12 garázs minden helyét... ami még üresen áll,remélem ember is lesz hozzá ,nem úgy mint az ets-nél hogy felénél elfogytak a sofőrök...<#wink>#wink>
Ez annyira hiányzott mint egy falat kenyér...<#levele>#levele>
Lenne egy kis problémám a modokkal. ATS 1.4.1-es verzióm van felraktam déluután a coast to coast map-ot fuvarozgattam is rendesen majd este gondoltam kipróbálok más modokat is de az történt, hogy elindult ugyan a játék de amikor visszalépek a menübe ahol a fuvarokat is lehet felvenni ot nincs a profilom csak alul egy hibaüzenet:The game contains unauthorized modifications. Leszedtem a modokat még a mod mappából is a coast to coastot visszaraktam de ugyanaz. Próbáltam új profillal de semmi. Valaki erre tud megoldást?

végre optimus is kinéz má' valahogy.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.14. 20:50:03
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.14. 19:04:20
"Nulla tenaci invia est via"
A pótkocsi egyéni kiválasztás is jó dolog csak már jöhetett volna a nagyobbított 3 állam a többiről nem is beszélve.
De ezek csiga tempóját elnézve évente 2 állam (talán) akkor ,ki sem számolom mire érek körbe amerikán....<#falbav>#falbav> legalább is egyik parttól a másikig
A múltkori béta után sem volt semmi gondom .
Szerintem a nagyobbítás után sem lesz,jól is néznék ki,csak már látnám hogy kész van a térkép nagyobbítás, de a készítőknél szokás szerint megállt az idő...<#gunyos1>#gunyos1>
Én már beszo...tam rendesen, mert frissítés után új karierrel minden ment, az addigi mentésbe képtelen vagyok többet belépni.
Azért azt mondom, jók a modok, de ezen az áron elgondolgotattó, hogy melyik...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ha az optimalizációt nézzük,ha annyi ideje kin lesz mint az ets2 gondolom ez is jobban fog futni(remélem,de tartok tőle hogy nem<#falbav>#falbav>)
Nyilván minden nézőpont kérdése.
Én még mikor megjelent a skandi dlc akkor toltam egy darabig az ets2 ,de nem sokáig,azután leálltam ,mert nekem uncsi lett.
Mióta megjelent az ATS csak ezzel tolom.
Ha kijön az új térkép és reményeim szerint karácsonyig talán bővül is 1-2 állammal akkor meg már maga lesz a "királyság"<#wink>#wink>
Csak egy példa az "összecsapottságra" én az ets2-ben ilyen részletes városokkal nem találkoztam ,valószínű nem is fogok.
Valahogy számomra az ATS-nak van hangulata.
Pl.ha kijön a Francia dlc az ets2-höz már tuti nem fogom megvenni,akár mit is raknak bele.....a többi dlc-t is akciósan vettem meg,de az ATS-nél tuti vétel elsőre minden dlc csak már jönnének az államok....<#nezze>#nezze>
Akkor ott van a parkolás a fuvar végén ,tudtommal az ets2-ben nincs benne,no ettől és hasonlóktól ,inkább az ets2 tűnik "összecsapottabbnak".
De ízlés dolga minden,én senkit nem akarok meggyőzni semmiről.
Nekem ez jön be jobban,ennyi.<#eljen>#eljen>
Eddig Renot valahogy mindig csak érintettem de most volt mit felfedezni ,no meg vettem egy garázst is,ha már arra jártam.
Pár kép Reno-ból.
Reno Busz pályaudvar
Reno városkép
Reno Buszmegálló