American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kekeN7
Először azt hittem, hogy egy fanmade cucc / paródia. :((

joceruza
Igen! Ez valóban nagyon kellett a jó népnek!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Szabi
végre tudom, hogy mi hiányzott a játékból. :D
//www.youtube.com/embed/WBPS1kzOOsE

"Nulla tenaci invia est via"

joceruza
Kipróbáltam a warez verzát és talán ha másfél órát nyomtam vele. Rettenetesen kevés a produktum. Egy dolog tetszett benne,a rendőrautó.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

kekeN7
Basszus, tényleg, el is felejtettem. :) Akkor azt remélem, hogy utána is "kárpótolnak" valahogy.

Nekem rà van ìrva a dobozàra hogy tartalmazza arizónàt.

kekeN7
Azért jó pár órát elvan vele az ember. :) Bízok benne, hogy így még legalább Arizona ingyen lesz. De tény, hogy nagyon nem erről volt szó...

joceruza
Nagyon örülök hogy nem vettem meg.......

SOON hónapok óta<#gunyos1>
Szerintem még a készítők sem tudják,ennél fogva be is ....hatják<#levele>
Szerintem észre fogjuk venni......
joceruza
Dlc mikor jön?

ocskoszilard
Az "egyik sem" az azt jelenti, hogy a legfrissebb nem béta update lesz telepítve (1.2 jelenleg), ha a mod 1.1-en működött, akkor az alulról a másodikat kell kiválasztani, és 1.1es verziót fogja letölteni.

nekem is ezek itt vannak, de ha az "egyik sem .." van bejelölve az nem azt jelenti, hogy nem tölti be a listán szereplőket?
gumikacsa
Ami a képen ki van jelölve, az nem az?

Renault magnum http://kamionszim.hu

nem lehet visszafelé frissíteni. a bétákban meg alapban nem veszek részt
köszi este ránézek.
ocskoszilard
jobb klikk a játékra, beállítások, béták menü

sajna nem tudom hogyan kell, néztem a steamet de sehol nem láttam ilyen lehetőséget
Tedd vissza steamen az előző verzióra és menni fog. <#wink>
AIexx
Letöltöttem, kipróbáltam, de ez a 3 kamion, meg 2 állam.. nem valami vadra való.. egyhangú nagyon California és Nevada..
Lejött valami patch és azóta egyik módolt térkép sem mükszik sem megy nálatok mi újság?
Kipróbáltam egy engines and sounds modot. Nekem annyira nem tetszik.
//www.youtube.com/embed/898NxNLClWM

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
paccar fotózgatás és hangrögzítés.. :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.06. 20:07:31

<#worship>

Én is épp játszogatom,hallgatom a rádiót,ez a 181.FM Classic Hits 181 eszméletlenül jó rádió,az idő úgy el röppen miközben be van kapcsolva hogy az ember észre sem veszi már oda is ért ahova mennie kell.
Megveszek ezekért a 70-es 80-as évekbeli zenékért.
Kár hogy nem tudom ezt a rádiót hallgatni játék nélkül.

Na tegnap megint beröffentettem a vasat.
Hoztam is egy érdekes képet,még ebben az utcában nem jártam....
Nem csodálom hogy lassan készül ha ennyire aprólékosan megcsinálják még a lámpa oszlopok díszítését is,.
Nagyon komoly az az indián fej.<#eljen>
Csak a lámpát figyeld....
Ilyen gyors segítséget nem is vártam, köszönöm mindenkinek:) Már csak egy fejmozgás érzékelő kell, hogy teljes legyen az élmény:) De lehet várok vele, hátha lejjebb megy az ára. Vagy valaki megy ki amcsiba.
SimaSuna
kamion.scs / def / truck dealer mappában van benne, hogy melyik kereskedőnél lesz megtalálható..
Egyiknél sem volt benne, direkt olyat néztem, amit már megtaláltam, Peterbilt és Kenworth. Lehet hogy későbbi kereskedésekbe lesz majd, kutatok nagyon:) Köszi a válaszokat!
Mely kamionok azok? A legtöbbnél a leírásba be szokta írni a modder, hogy melyik kereskedőnél lehet megtalálni őket. Aztán vannak trükkösek, a legújabb VNL 670-hez például meg kell találni a rejtett Volvo kereskedések egyikét (asszem Vegasban és San Franciscoban van egy-egy).
Hálás köszönet, működik!!<#worship> Egy valamit nem találok, beraktam két kamiont, aktiváltam is, de nem tudom hol lehet előcsalni, megvásárolni nem lehet őket, a tuning résznél sem találtam.
Igen, a játék indítása után a profilválasztó képen keresd a modkezelő gombot, ott tudod őket aktiválni.
Sziasztok! MOD-ban tud valaki segíteni? Letöltöm szépen a scs fájlokat, berakom a mod mappába de semmi sem változik. Kell valamit aktiválni? Köszi előre is:)
Egyébként ha megnézitek az ATSMods-ot, akkor látható, hogy a modderek is kezdenek kifulladni. Pár hónapja még egy-két naponta jelent meg egy új, moddolt kamion, most már jó, ha egy-két hetente, már inkább csak a különböző, szállítmányozási vállalatok logóit hordozó skinek jönnek dögivel, de azok engem speciel tök hidegen hagynak. Most már azért nem ártana valami villantania a fejlesztőknek is, mert szerintem a moddereknek is kezd elegük lenni abból, hogy látszólag csak ők dolgoznak.
Az ETS2-ben is imádtam a rádiót hallgatni,ott valami angol rock rádiót hallgattam,az amcsiban meg valami amerikai rádiót,ahol állandóan 80-as évek zenéit nyomják.

Biztos hogy neked is igazad van .
De én meg pont a rádiót @arom le maximálisan ahogy az ets2-ben is.
Ha rádiózni akarok nem indítom el a játékot ,de még a sz.gépet sem kapcsolom be.<#wink>
A terület nekem is kevés ez nem is vitás ,de szerintem mindenki így van ezzel,majd ha jönnek a dlc-k (lehet még 1 év vagy több) és lesz benn 5-6 állam na akkor már igen.
De sajna ez van,én már több hete leálltam ,még mielőtt teljesen megunom.....
Én mod nélkül játszottam az ETS2-vel is.De abban hatalmas térkép volt változatos helyeken,sok kamion,és a kamionokra mindenféle vackokat fel
lehetett pakolni.
Jah igaz 1 modom volt,az amiben lehetett menni görögöországba meg afrikában.

SimaSuna
ETS2-ben és ATS-ben is a modderek jelentik az élményt.
Néhány modot használva már elég élvezhető a játék.

Most itt akár a grafikai dolgokra érthetően, vagy a kamionok és egyéb kiegészítőkre gondolva.
Nélkülük elég sivár lenne a játék.

Mondjuk modok nélkül a multi próbálja kompenzálni a játékélményt, de sajnos még sok nyomorék van...hiába is vannak adminok..
Őszintén szólva nekem elég nagy csalódás a játék,az Euro truck simulator 2 után ez nagyon kevés.
Nem rossz,de kicsit terület,kevés kamion,nulla kamion testre szabhatóság.Asszem várni kellett volna a megvételével vagy egy évet.
Már bánom hogy nem szedtem le a netről valami warez változatot hogy kipróbáljam.
Az egyedüli ami nagyon jó benne az a rádió.

Nem akarok rosszmájúskodni, de ezek az AI járművek (és több tucat másik, a gyáriaknál sokkal jobb kidolgozású) nálam már hónapok óta bent van, mod formájában:P
Szabi
csütörtökön volt róla hír, hogy jönnek új útelemek, meg ai járgányok, csak lassabban haladnak mint ahogy szeretnék :D

gumikacsa
Igen, így volt. Majd megjelenés után úgy egy hónappal benyögték, hogy még pár hónap...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Megjelenéskor azt mondták, hogy egy-két héten belül (legalábbis Arizona). Azóta se hallani róla semmit...
Vajon ez a volvo és arizona állam mikor fog megérkezni?

Szabi

SimaSuna
nem is lesz... :/
Na ehhez még mod sincs

<#nevetes1> <#wow1>
TopGun
En ennel egy kicsit szamomra fullosabbra tuningolnam a verdat, de mind1 megoldom.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A #1068-as hozzászólásban látható gép teljes full kiépítése olyan 28 óra játék után megoldható volt. Most közel 62 óra tiszta játék után már 4 garázs, 20 alkalmazott, közel napi 25.000 dollár bevétellel, plusz amit Te teszel hozzá... azaz termeli magát már a játék...

(1646 LE plusz mindenből full tunnig - Végsebesség - 209km/ó (Már ez is túlzás és messze jár a valóságtól, de ki kell próbálni)) <#hawaii>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

TopGun
Igen, sajnos lemeritettem, abbol vettem a Scania -T-t kellene vagy 5M kp, hogy megvehessem es tuningolhassam a Peterbilt 389-et.
Lattam rola videot, meg kepeket, nekem nagyon durva, nagyon tetszik!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!