1572
-
endy papp #1172 Én már nem bírtam ki.....igazából nyugodtan leszedheted,mivel ez alatt a pár nap alatt mióta tolom a betat már több javítás is letöltődött hozzá így folyamatosan javítják,szerintem gond nélkül használható,játszható. 
Élvezem minden percét....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.05. 18:09:16 -
yossarianHUN #1171 Ja, nekem még az 1.2-es verzió van fent, nem szedtem le az 1.3-as bétát. Majd ha kijött véglegesben. -
endy papp #1170 Hát én azzal tolom.....
Oda van írva.
Ezt csak azért írom mert gondolom a készítők egyből ezzel jönnének mikor mutatnál egy ilyen hátra szaltós trailert.
Nyilván azért ilyeneknek nem kellene benne lennie de ez van.
Eddig ami "nagy" hibával találkoztam az leginkább az AI idétlenkedései voltak,de még életszerűnek is felfoghatnám olyan szitukat produkál-t a forgalomban.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.05. 18:05:47 -
yossarianHUN #1169 Mámint mi béta? :D -
endy papp #1168 Na igen, ha úgy vesszük még beta...... 
Vannak néha furcsaságok......no de ezért szeretjük.?
-
yossarianHUN #1167 Hát ilyet se látni minden nap. Miután pörgött kicsit a tréler függőlegesen, ott maradt a levegőben pattogva az idők végezetéig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.05. 16:52:14 -
endy papp #1166 Na ez is meg lett,teljes a paletta.
Azért L.A.-ben Legalább elviszik a szemetet....mindig találok valami "csemegét"
L.A. kukás autó.
Reptérre szállítva
Mindig találok érdekes épületeket.
Egy ,a sok szép tér közül
Leszállt a permetező repcsi
Elektromos probléma elhárítása itt is.
Mindehol csak a feketék dolgoznak?Még a végén leesik onnan... -
endy papp #1165 Köszi ,gondoltam hogy valami ilyesmi lehet de én még ilyen fuvarral nem találkoztam,de majd innentől jobban figyelek.
Még egyszer thx
-
yossarianHUN #1164 Phoenix Airport-hoz kell szállítani. -
endy papp #1163 Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani mi kell ennek a feloldásához,azaz hogy meglegyen."Sky harbor
Deliver cargo to the Phoenix Airport"
Már 2 fuvart is vittem innen,olyat nem is találtam amit ide lehet vinni
,nem tudom mi kell még ?
Még több fuvar?
Ha valaki tudja lécci ne tartsa magába.
Előre is THX
-
bbalazs78 #1162 Szia!Távol álljon tőlem senkit sem akartam megsérteni.Én ilyen mélységekben nem gondoltam bele hogy mi is tartozik bele és mi nem.Persze hogy az a autósok is simulátorok csak engem nem érdekelnek és nem is kötnek le.Én vasút, busz, kamion szimulátorokat kedvelem csak, a repülést nem mert tök hülye vagyok hozzá.A konzolt csak azért hoztam szóba mert ha lenne nekem való játék akkor már nem költöttem volna ennyit gépre. -
atiwrc #1161 "Minket szimulátor rajongókat "
"ha autóversenyben gondolkoznék elég lenne egy konzol is. "
Ne haragudj de mondhat bárki bármit, se a Forza, se a Gran Turismo sorozat nem szimulator, érezne rajta, hogy olyam Simcade játék, olyan simulator is meg Arcade is, talán jobban a Sim felé húzódva, az Assettohoz konzolon nem volt még szerencsém, de ott még PC-n is érzek néha gondokat....
A szimulatorok nem konzolra valók ezt el kell fogadni, oda csak 'jáccós' játékokat fejlesztenek.... -
Omsi 1-2, MS Flight Simulator, van azért, csak keresni kell :) -
bbalazs78 #1159 Bocsánat én nem autóversenyesre hanem fuvaros és tömegközlekedésre gondoltam,ha autóversenyben gondolkoznék elég lenne egy konzol is. -
Nem?
Assetto Corsa (bár még fejlesztés alatt)
Dirt Rally
rFactor 1-2
iRacing
Richard Burns Rally
Ezek nem szimulátorok? -
bbalazs78 #1157 Sziaszton én csak a játék fejlesztésével kapcsolatban annyit szeretnék megjegyezni,hogy nekem jó így ahogy van és örülök hogy viszi a gépem, nem örülnék ha a készítőkkel elszaladna a ló és egy 6000.- forintos játékhoz nehogy már ne legyen elég 4 mag, 2gb ddr5 videokártya + 8gb ram.Minket szimulátor rajongókat amúgy sem nagyon halmoznak el a softvergyártók. -
Hát igen, ezt a menyiséget, színvonalat egy kisebb modder csapat kb. 1 hónap alatt összehozta volna (nem hogy főállásban egy 8-10 fős stáb).
Többször olvasom, hogy az Scs miért nem hagyja már el ezt az elavult grafikus motort. Mert ez a saját fejlesztésük, amit max megpróbálnak aktualizálni, de lecserélni nyilván nem fogják. -
endy papp #1155 Most is jól jött hogy voltak külső megbízások opció. 
Mivel Kaliforniába az egyik új (kettő új van)városba "Ukiah"vittem rakományt és onnan is szerettem volna vinni .
Volt is, de csak kettő rövidebb ,a normál fuvarok között
De a külsős fuvarokból kedvemre válogathattam,volt is egy hosszú le egészen Sierra Vistába ,22 ezer euróért,így már azért érdemes volt tolni.
Az meg hogy a gyors mentés így van megoldva nem akkora gond ,idő közönként magam mentek,+ így még nagyobb kihívás hogy, ne hibázzak és figyeljek a rakományra.
Ha rajtatok múlna most is ott állnék....
Elektromos hiba elhárítás .
Gondja akadt az AI-nak,néhol bele lehet futni ilyen "valóságos" helyzetbe.
Szegény fel-alá sétál nap hosszat csak vegyen valaki hot dogot..
Nem volt más hotel a közelbe ,pihenni meg kellett állni.
Hiba elhárítás a vasúti átjárónál.
-
Llajti #1154 Ez a World of Trucks Contracts amúgy mi a fene? Egyszerűen nem látom a különbséget a sima játékbeli randomgenerált és a külső megbízások közt (leszámítva a max. 90-et és azt, hogy ütközés után hiába töltöm vissza a gyorsmentést, akkor is az ütközést tölti be). Lehet, én vagyok a béna, próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam választ.
A motor viszont kezd nagyon elavulni. Ránézésre ezt a látványvilágot egy Crysis 1 is simán hozza/hozná jóval kisebb gépigénnyel, de megkockáztatnék egy Crysis 2-es 3-as motort is. Utóbbi nálam HD textúra pakkal, minden fityfenét bekapcsolva kényelmesen fut és összehasonlíthatatlanul szebb, ez meg kb. ugyanazt az fps-t produkálja. -
endy papp #1153 Most így hogy már csak 3 Arizonai városban nem jártam ,azt kell mondjam eléggé oda tették magukat a fiúk.
Persze mind ezt előbb kellett volna ,de ez van ,kár rajt rugózni,no meg azon is mikor lesz min.még egyszer ennyi állam benne.
Majd SOON
azért bízom benne az év végére ,(jó lenne előbb is) még 1-2 államot tolnak hozzá.
Ennyire részletgazdag kidolgozásokhoz azért idő kell,főleg hogy nem a kapkodásukról híresek a készítők.
Mindig találok valami újat érdekeset,a lerakók is picit különbözőek az eddigiektől.
Tegnap 3x fogyott el a levegőm mire helyére toltam a pótot,egy szűk helyen.....
Eléggé szűk volt a hely
Azt is díjazni tudom hogy bele kerültek ezek az külső megbízások opció,így még több fuvarból lehet csemegézni.
Ennél a lehajtónál valami láthatatlan akadályba ütköztem ,még szerencse nem mentem gyorsan így csak kicsit sérült a rakomány és a kamion .
Bugos lehajtó
-
endy papp #1152 Nem tudom de nekem egyből feltűnik merre is járok,azért ennyire nem sablonosak,szerintem.
Így hoztam is pár képet ahogy ígértem.
Új kocsi a rend őreinek
Rend őrei mindenhol.
Új töltő állomás no és egy rendőr motor,de mit akar a sárga mellényes?
Ez még nem a Grand Canyon de szerintem még szebb is ,mivel valóságos....
Úton a túloldalra
A kilátó mellett
Átkelés a folyón-hídon
Még ha tankolni nem is lehet de új színfolt.....
Jó kis motorok.
Immár a túloldalon ,elhagyva a folyót
"Új szinfoltok"
Itt biztos mocikkal foglalkoznak.
A sok hirdetés között orvos is van....
Megvártuk míg elmegy a vonat.
Megérkezett a szállítmány a Grand Canyonhoz
Napfelkelte a Canyonnál
Ez gyönyörű
Helikopterből biztos még gyönyörűbb a kilátás.
Reptérről kotrógépet szállítok.
Az AI nyerges nem tudott befordulni elakadt a másikba így ki kellett lépnem hogy feloldjam a dugót....
Remélem jó irányba menyek......van itt út rendesen.
Repülőtér mellett
Itt kellett benavigálnom póttal ...
Gondolom ők is a kamion versenyre jöttek.
Ha már ide hoztam rakományt én is toltam pár kört....
Óvatosan minden bóját félre lehet tolni sérülés nélkül.
Irány a nagy város.
Ha már itt jártam vettem itt is a garázst csak hogy legyen egy Arizonában is.
-
Plata #1151 Tudom,csak hát ugye Minnesota az már tényleg szép állam,ha jól emlékszem 10 ezer tó országa,bár a játékban gondolom lenne 2 tó meg egy folyó. 
És minnesotában már hó is lehetne.Mert kedvelem a mostani államokat,de nekem annyira nem jön át hogy tényleg ott járnék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.31. 09:42:47 -
Utah még jöhetne. 
Amúgy a hangulattal nincs gond, szerintem simán felismerhető és elkülöníthető eddig mindegyik állam. Abban viszont Neked van igazad, hogy uncsi a sivatag... az Oregon - Washington vonal viszont elég szimpatikus lenne. :) Egyébként szerintem felesleges számolgatni meg találgatni, nagyon meglepne, ha csak az államok feléig eljutnának. :( Persze ne legyen igazam. -
Plata #1149 Szerintetek hány év mire elérnek olyan államba is ahol nem csak sivatag van?
Ok birom arizónát meg nevadát és kaliforniát,de valami zöldebb államnak is örülnék már.
Gondolom még vagy 2-3 mire elérnek minnesotába.Vajon mennyire fog látszani rajta hogy az minnesota.
Ha nem lenne ott pár jellegzetes épület meg a tábla fel sem ismerném ezeket a helyeket amik most vannak bent. -
endy papp #1148 Na csak nem tudtam megállni hogy ki ne próbáljam a beta verziót.... 
Eddig 1 fuvar után Arizonába, maximálisan elégedett vagyok.
Ami újításokat észre vettem.
Némelyik veszélyes anyagot szállító AI tartályon sárga villogó.
Új rendőr kocsik jelentek meg 2 újabbat is találtam,de hogy fokozzam, rendőr mocit is láttam,még ha csak álló helyzetben is.
Az AI dömpert eddig nem láttam,nekem új.
Nagyon változatos ÚJ környezet,legalább is ,nekem bejött eddig.
Új érdekes objektumok(csopper mocik).
Új töltő állomások.
A balra kanyarodó lámpában nyíllal jelzik merre is az arra.
Én úgy vettem észre hogy a köztéri lámpák is eltérő fényerővel,picit más színben világítanak(de lehet csak képzelődöm)
Ami az újítást illeti,már mint a ráakasztást,nekem semmi nehézséget nem okozott,természetesen tükörből(még este sem) elsőre max 2.-ra hiba nélkül.
Azért ez is dob a játék élményen.
Igaz az első ráakasztásnál a lábakat elfelejtettem felhúzni de hamar rájöttem ,hogy valami nem kóser....
Holnap-ma lesznek képek is már nincs kedvem velük szórakozni.
-
endy papp #1147 Szerintem meg ,te fordultál rosszul rá..... ha már ilyen hosszú szerelvényt választottál. 
De ettől függetlenül jó kép.
-
ToMy_ #1146 Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
-
Amellywood #1145 Sziasztok
Elég szűkösen álltak a kolegák reggel :)
[IMG]http://[/IMG]
-
endy papp #1144 Nos igen ,de ez már a készítőkre nézve kínos inkább. 
Oké hogy fenn akarják tartani az érdeklődést minél tovább,ezért IS húzzák a tartalmakat(ets2-nél is) no de itt már megtartani sem sikerült ,mivel ilyen kevés tartalommal ki merték adni,majd 3 hónap múlva tettek hozzá egy félig(nem tudom még nem próbáltam)sivataggal teli területet.
Itt minimum 5 állammal kellett volna indítani,mert így 20..valamikor talán fele meglesz Amerikának
Normálisan optimalizálni(ez a minimum) még az ets2 sem sikerült igazán.....stb stb.
Na de hagyjuk is mert még felhúzom magam és nem veszem meg az ingyenes Arizona dlc.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.05.28. 09:57:15 -
favi24 #1143 ...esetleg hónapot... 
(azt veszem észre, hogy már kínomba röhögök)
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.28. 06:50:13 -
endy papp #1142 Ja látom. 
Nyilván én is ki fogom próbálni......ha már bele tették,de megvárom a végleges verziót ,a tököm se ...rakodik a bétával,ha eddig vártam kibírom ezt a pár napot...hetet
-
favi24 #1141 De 100%-ban igazat adok egyébként neked!!!!! -
favi24 #1140 ...azért nyomtam pár kört... 
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.27. 19:58:48 -
endy papp #1139 Ilyen ...ságokkal töltik az időt energiát,ahelyett hogy a térképet bővítenék....
Ez is kb.annyira hiányzott mint a színes kerék anya csavarok...
Már semmin nem csodálkozom
Arról nem is beszélve hogy a játék optimalizációja a béka segge alatt van
-
új acsi: "Start your engine! Get on the start of the Truck Racing circuit" 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.27. 16:15:20 -
favi24 #1137 Na megoldódott.
Újra keltet indítanom a gépet...
Még egyszer köszönet a segítségért!
-
favi24 #1136 Nagyon köszönöm a segítségedet! Ez megoldva!
Azonban ennél nagyobb a gondom. Akár normálban, akár bétában nem akar elindulni a játék. Ezt most csinálja először!!!
Csak annyit ír ki egy ablakban, hogy: "American Truck Simulator indításának előkészítése..." és ezzel kész. nem megy tovább!!!
Na most mit ütöttem el?
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.05.27. 15:00:31 -
bbalazs78 #1135 Szia!nézet-játék részletes-american truck simulator ra jobb klikk tulajdonságok azon belül béták lehetőség, public béta 1.3 válsztás.Elkezdi letölteni és utána indítható is.de lejebb a #1108 hozzászólás mutatja is képen. -
favi24 #1134 Huhhhh... Segítséget kérek! Hol tudom beállítani a Steam-on, hogy fusson a béta?
Légyszi, ha lehet részletesen írd le.
Köszi előre is.
-
bbalazs78 #1133 Köszönöm szépen bele is került!