American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
"Nulla tenaci invia est via"
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
SOON hónapok óta<#gunyos1>#gunyos1>
Szerintem még a készítők sem tudják,ennél fogva be is ....hatják<#levele>#levele>
Szerintem észre fogjuk venni......
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.06. 20:07:31
Megveszek ezekért a 70-es 80-as évekbeli zenékért.
Kár hogy nem tudom ezt a rádiót hallgatni játék nélkül.
Hoztam is egy érdekes képet,még ebben az utcában nem jártam....
Nem csodálom hogy lassan készül ha ennyire aprólékosan megcsinálják még a lámpa oszlopok díszítését is,.
Nagyon komoly az az indián fej.<#eljen>#eljen>
Csak a lámpát figyeld....
De én meg pont a rádiót @arom le maximálisan ahogy az ets2-ben is.
Ha rádiózni akarok nem indítom el a játékot ,de még a sz.gépet sem kapcsolom be.<#wink>#wink>
A terület nekem is kevés ez nem is vitás ,de szerintem mindenki így van ezzel,majd ha jönnek a dlc-k (lehet még 1 év vagy több) és lesz benn 5-6 állam na akkor már igen.
De sajna ez van,én már több hete leálltam ,még mielőtt teljesen megunom.....
lehetett pakolni.
Jah igaz 1 modom volt,az amiben lehetett menni görögöországba meg afrikában.
Néhány modot használva már elég élvezhető a játék.
Most itt akár a grafikai dolgokra érthetően, vagy a kamionok és egyéb kiegészítőkre gondolva.
Nélkülük elég sivár lenne a játék.
Mondjuk modok nélkül a multi próbálja kompenzálni a játékélményt, de sajnos még sok nyomorék van...hiába is vannak adminok..
Nem rossz,de kicsit terület,kevés kamion,nulla kamion testre szabhatóság.Asszem várni kellett volna a megvételével vagy egy évet.
Már bánom hogy nem szedtem le a netről valami warez változatot hogy kipróbáljam.
Az egyedüli ami nagyon jó benne az a rádió.

Renault magnum http://kamionszim.hu
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
(1646 LE plusz mindenből full tunnig - Végsebesség - 209km/ó (Már ez is túlzás és messze jár a valóságtól, de ki kell próbálni)) <#hawaii>#hawaii>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Lattam rola videot, meg kepeket, nekem nagyon durva, nagyon tetszik!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!