1572
  • Szabi #1252
  • cxaxoxc
    Akkor én is bedobok pár képet a mai menetről, hogy felélesszük kicsit az itteni ATS közösséget.
    Íme az első vontatóm, melyre hitel nélkül sikerült beruháznom. Igaz, szinte minden összegyűjtött pénzem bele is ment az utolsó centig, de azt hiszem megérte a befektetést.

• Puhos
    Olyan kihaltnak tűnik a topik, gondoltam dobok egy pár képet. Nemrég vettem meg a játékot. Reno-Vancuver:

• Szabi #1249
    Köszi! :D
  • RiCSi1234
    Itt egy ATS-s Dragon festés. Akinek kell, vigye!! A karácsonyi eventről. :) Steam kulcs:JRZLK-XL0Y9-D78XM
    Esetleg ha valaki tud róla, hogy mást érdekel, nyugodtan vigye neki!
    Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2017.02.12. 15:44:22
  • Kenworth
    Sziasztok

Én most kezdtem el játszani vele. Kérdésem lenne hogy ha kereskedőket szeretnék gyorsan meglátogatni akkor hogyan tudok teleportálni a legelső fuvar(!) után?
    A config file átírva!!!
    Köszönöm
  • ocskoszilard
    Steam automata frissítéseitől nem kell félni, a windowsnál meg pár frissítés pont hogy a biztonsági réseket tömi be, erősen ajánlott azt is naprakész tartani, mint minden mást, a megfelelő helyről persze. Mellesleg nekem win7-8-8.1-10 alatt semmi gondom nem volt különösebben a játékkal soha. :)
  • Haulin
    Köszönöm a válaszodat. Akkor mielőbb áttérek a windows 10-re. Auto frissítéseket semmilyen formában nem szeretem. :) Tapasztaltam jó pár programnál, hogy egy adott frissítéstől, csak rosszabb lett, azért is érdekel a közönség véleménye. Netes rádió elég gyakran megszakad, mondjuk azt inkább az adott csomagomra fognám, vagy esetleg a kevésbé jól működő operációs rendszerre/vírusra.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vírusra gyanakvásom miértje. Adott egy program, pl a flash player. Egyik oldal azt kérte tőlem, hogy telepítsem, különben a videót nem játssza le. Tudtam azt, hogy fent van és nem olyan régi verziójú, hogy az akadályt jelentene. Frissítettem az oldalt, play gomb és megint. Elkezdtem keresni a gépen, mert gondoltam lehet sérült lett valamitől. Írom a keresőbe semmi. Programok telepítése/törlése semmi. Mondom ezt nem hiszem el, pedig addig a napig biztosan fent volt, hisz telepítésnél alap, hogy felrakom és napi rendszerességgel látogatom azt a bizonyos oldalt. Na rávettem magam, hogy felrakom ismét. Megtörtént, rendszer újraindítása pipa. Kicsit lassabban a kelleténél, de "felállt" a windows. Bekészültem a nagy sorozat nézésre, és megint a fenti hibába futok. Na akkor gondoltam, törlöm az előzményeket, addig másik böngészőt megnézem. Ott még azt sem írta ki, mint a másikon... Pislogtam egy nagyot. Vírusirtót leblokkoltam tűzfal ki, úgy sem. Azóta is fenn áll ez a probléma. Az adott oldalon senki másnak. Ezen kívül 1-2 oldalon vettem észre, de olyan mint a youtube ott futtatja a videókat, igaz azt is néha zavarosan.
  • Gabhess
    Nekem win10 tökéletesen megy, win 8.1 és win 7 mindenféle gondom volt, úgy mint neked betöltés, és a netes rádió meg a zene lejátszás egyáltalán nem működött. Mióta win 10 van semmi problémám nincs. Természetesen eredeti játékom van. Verzóban nem tudok mit mondani mert nekem engedélyezve van a béta frissítés és így mindig az épp kiadott verzióm van.
  • Haulin
    Sziasztok. Már egy ideje játszok ezzel a játékkal és sokkal jobban átjön, mint az Ets1-2. Barátom persze ezzel máshogy van. :) (Szerintetek melyik jobb/hangulatosabb?) No, de ennyit szerény véleményemről. Volna 2 kérdésem. Miért van az, hogy a windows 8.1-en jobban futott a játék, mint a windows 7-en? Az utóbbin kb 3-5 percet kell várni profil betöltésénél és alacsonyabb grafikára kellett állítanom.(Ami persze nem igazán ront az élményen, inkább a sok töltés!!!) Néha a kamionvontató opció lenyomása után is kábé a föntieknek megfelelő időt kell várni, mire bejön a betöltő képernyő. Esetleg az zavarhatja be, hogy 8.1-ről származik a mentésem? Nem tartanám kizártnak, hogy valamiért nem szereti a laptopom a windows 7-et. Kicsit macerásabban tudtam a programokat felrakni, illetve néhány játékot.

A második kérdésem az volna, hogy az ATS-ből melyik a legfrissebb verzió? Igen tudom nézzek utána, de kíváncsi vagyok, hogy megérné-e felfrissíteni.(Mentést nem akarok veszíteni, már elértem egy bizonyos szintet.) Válaszotokat és türelmeteket előre is köszönöm! További szép napot!

Ui.: Esetleg aki windows 10 alatt játszik, tudna mondani véleményt róla hogyan fut a játék?
  • endy papp
    Ha abból indulok ki hogy az ETS2 2012-ben adták ki és messze nincs benne full Európa,akkor full amerika soha nem lesz,ha a készítőkön múlik....
    Én már annak is örülnék ha nyugatról keletre amerika közepén el lehetne jutni,de asszm ez is csak egy álom marad.
    Idén biztos tolnak hozzá 1 esetleg 2 államot ,de ez is csak vágyálom....
  • Axtros
    Kíváncsi leszek, hogy mikor adnak ki egy újabb államot, aztán arra, hogy mikor lesz ebből "full America"? :)
  • ecrof
    Sziasztok!
    A segítségetekre lenne szükségem! A gond az, hogy a játék elindul de a játékon belül nem akar csatlakozni az online fiókhoz! Ha csatlakozás nélkül indítom akkor működik a játék. WorldOfTrucks oldalon be tudok lépni az accountba, a játék eredeti (steam), 64bit-es win8.1-en fut. Már letöröltem, újra telepítettem, modok nincsenek, tűzfal sem akadályozza. Van valami megoldás?
    Utoljára szerkesztette: ecrof, 2017.01.08. 13:59:45
  • kekeN7
    Én most vettem elő viszonylag hosszú idő után újra (Grand Gift Delivery event miatt), nekem például óriási pozitív csalódás volt az új méretarány, meg annak részletessége. Szerintem nagyon sokat dob rajta. Mondjuk nem én vagyok a világ legnagyobb kamion sim játékosa, az is tény. :)
  • endy papp
    Miről írjunk, hogy már rég meguntuk azt a kevés tartalmat amit volt pofájuk kiadni hozzá....
    Ez a legutóbbi "bővítés" nem igazán hozott lázba,de szerintem mást se nagyon.....
    No ezért halott a fórum,mert maga a játék is az.
  • Axtros
    Játszik az ATS-el egyáltalán valaki? Eléggé halott ez a fórum. :)
  • toocha
    Csatlakozom, és Mindenkinek kellemes ünnepeket!
  • aurél64
    Kellemes ünnepeket és boldog újévet kívánok!
  • Gabhess
    pálya4
  • Gabhess
    szépen alakul a pálya hosszabbítás pálya 1
    pálya2
    pálya3
  • endy papp
    Na most aztán lehet pénzt keresni.
    Megjelentek az 50-60 ezres fuvarok.....
    No meg az a 38 kamion is hoz a konyhára rendesen ami eddig van.
    Így nem lesz nehéz feltölteni kamionnal a 12 garázs minden helyét... ami még üresen áll,remélem ember is lesz hozzá ,nem úgy mint az ets-nél hogy felénél elfogytak a sofőrök...
  • SimaSuna #1231
    Amit Viper2 már több mint 1 éve kiadott....
    szégyen..
  • endy papp
    Inkább fizetnék pár eurót új államokért ...mert ami van azt már becsukott szemmel is végig tolom..
    Ez annyira hiányzott mint egy falat kenyér...
  • Szabi #1229
    egy kis ingyenes frissítés.. :)
  • kekeN7
    Halloween Paint Jobs Pack (ingyenes)
  • D1rt33n
    Bocsánat srácok a kérdésem tárgytalan lett :D
  • D1rt33n
    Sziasztok

Lenne egy kis problémám a modokkal. ATS 1.4.1-es verzióm van felraktam déluután a coast to coast map-ot fuvarozgattam is rendesen majd este gondoltam kipróbálok más modokat is de az történt, hogy elindult ugyan a játék de amikor visszalépek a menübe ahol a fuvarokat is lehet felvenni ot nincs a profilom csak alul egy hibaüzenet:The game contains unauthorized modifications. Leszedtem a modokat még a mod mappából is a coast to coastot visszaraktam de ugyanaz. Próbáltam új profillal de semmi. Valaki erre tud megoldást?
  • yossarianHUN
  • yossarianHUN
    Szerintem a W900.
  • Bal0924
    Ha a legjobb motort teszem bele a kamionba, akkor is olyan hangos lesz a motorzaj, a fülkében? (W900)
  • Bal0924
    Melyik a legjobban felszerelhető kamion a 3 fajta közül? (mindenféle modok nélkül, alap játék)
  • Szabi #1221
    meg is adta

végre optimus is kinéz má' valahogy.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.14. 20:50:03
  • mardal
    Működik újra,aki szeretné az most próbálkozzon
  • kekeN7
    Picit szarakodik most a Steam, mielőtt írtam, nekem ment a dolog. Szerintem próbálgasd még
  • Szabi #1218
    a steam integráció nem működik :-/
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.14. 19:04:20
  • kekeN7
    Steering Creations Pack DLC - korlátozott ideig ingyen is beszerezhető
  • Gabhess
    Valakinek van olyan problémája, hogy nem mükszik a rádió, sem az mp3 lejátszás? win10 64bit
  • endy papp
    Tetszik ez a közelítős kamera,így már el tudom olvasni mi is van a műszereken...
    A pótkocsi egyéni kiválasztás is jó dolog csak már jöhetett volna a nagyobbított 3 állam a többiről nem is beszélve.
    De ezek csiga tempóját elnézve évente 2 állam (talán) akkor ,ki sem számolom mire érek körbe amerikán.... legalább is egyik parttól a másikig
  • endy papp
    Mivel egy kanyi modom nincs nem is lesz így nem érint a dolog .
    A múltkori béta után sem volt semmi gondom .
    Szerintem a nagyobbítás után sem lesz,jól is néznék ki,csak már látnám hogy kész van a térkép nagyobbítás, de a készítőknél szokás szerint megállt az idő...
  • Trend Boy #1213
    Sajnos nem...
    Én már beszo...tam rendesen, mert frissítés után új karierrel minden ment, az addigi mentésbe képtelen vagyok többet belépni.
    Azért azt mondom, jók a modok, de ezen az áron elgondolgotattó, hogy melyik...