Egyre többet árul el magáról az inka gyermekáldozat
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint elnézem, nem a megtalálási körülmények között vizsgálják(-10C), így elég hamar felgyorsulnak a bomlási folyamatok.
Szerintem ezt elfogadni nem lehet. Úgy kell felnõni (illetve gyerekáldozatok esetén addig nõni, amíg le nem szúrnak), hogy azt hiszed, nem létezik más alternatíva, hanem ez az élet.
Attól, hogy elfogadja valaki a vallás rítusait, még fájhat maga a tett. A körülmetélésnél is üvölt a kisgyerek.
Különben meg a "papnak" is egyszerûbb dolga van egy idiótára itatott áldozattal, mint egy éber és a félelemtõl megvadult szerencsétlennel.
Különben meg a "papnak" is egyszerûbb dolga van egy idiótára itatott áldozattal, mint egy éber és a félelemtõl megvadult szerencsétlennel.
Kivéve, ha te is olyan benszülött vagy és hiszel benne, hogy ez a helyes döntés, úgy mint õk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem tudom, én részegen sem örülnék neki, ha sok félhülye bennszülött ki akarna nyírni - csak úgy...
Meg olyan technika amivel biztosan felébreszthetõek 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jó, hát gyakorlatilag berakták egy hosszútávú frigóba. Mint manapság a lefagyasztott betegeket, akik várják, hogy 1x legyen gyógymód.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért ez nagyon kemény, hogy ennyire jó állapotban megmaradt <#wow1>#wow1>. Tudomány szempontjából ezt ki kell használni.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
← ElőzőOldal 2 / 2