7647
  • Krisztiam #3635
    hallod Chronos, nekem nem megy a chat, azt írja nem csatlakoztam egy csevegő programhoz se vagy mit :D
  • Raulblanco7
    incursionbe nem enged utólag be embereket, akik elkezdték azok mehetnek csak.
  • Conqvistador
    Egyedül tolod?
    Amúgy próbáltam Kiserik hez csatlakozni de nem engedte, szerintem ha rajtnál nem vagyunk együtt akkor szívás.
  • Nutriel
    Ez így rohadt unalmas,de egyenlőre működik...
  • Conqvistador
    Nem enged így utánad lehet együtt kellett volna indulni.
  • Conqvistador
    Nem engedi. Azt írja ez a csoport barátokat fogad pedig úgy tudtam haverok vagyunk :D
    Szóval passz :D lehet a DZ szint miatt? 165ön vagyok
  • kiserik
    csatlakozz hozzám, és próbálj bejönni
  • Conqvistador
    Mehetünk ketten ha gondolod.
  • Conqvistador
    Na most értem haza boltból gondolom már késő csatlakozni :D

Amúgy Dark Zone rejtekszobából mért nem lehet kiteleportálni PVE területre? Mindig ki kell futni az ellenőrzőpontig? elég gáz.
  • macylacy
    Chronos irtam privatba
  • Krisztiam #3625
    chrisking84
  • kiserik
    Hardban letolom próbának, aztán jövök én is :D
    Bomba 200k, cover 40k-t sebez, de így is jó sok idő lesz :P
    Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.04.14. 11:21:44
  • Nagylaci
    Neked mi a neved?
  • Krisztiam #3622
    az uplay is bugos úgy látom, nekem nem jelzi, hogy játszanál :D
    de belépek és akkor ott
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.04.14. 11:17:28
  • Nagylaci
    Csatlakozz a játékomhoz én már ott vagyok, csak mindenképp használd a glitch -et különben megszívom (-juk)
  • Krisztiam #3620
    felvettelek, ha nem baj, segíthetnél elpusztítani azt a vacakot :D
  • Nagylaci
    chr0N0s.

Pontosan így a ponttal együtt! (valami perverz már használja ezt a nick -et)
  • macylacy
    Chronos ps friend nek felvennelek hogy keressek rad
  • Nutriel
    Én is benne lennék,bár előbb nem ártana megcsinálni nehéz fokozaton.
  • Nagylaci
    Hard -on kb. fél óra vagy kevesebb. Challenging -en eszméletlen armorja van annak a vacaknak.
  • Forolto
    41K skillpowerrel stickyvel mennyi idő lebontani az APC-t?
  • Nagylaci
    Én mennék egyedül elég durva a 34. szintű APC armorja. De szerintem tudnál csatlakozni hozzám a küldetésben, és én már lefárasztottam a nyomorultat.
  • Krisztiam #3613
    vicces mert utána bárhová mehetsz nem foglalkozik veled senki :D
  • Forolto
    köszi,kipróbálom eddig csak ajtón keresztül másztam fedezékkel igy fal mögé nem rejtettem.:P
  • Conqvistador
    Volna kedve valakinek 1-3 játékostárs úgy 11h40 és 14h között letolni egy ilyen menetet kihíváson?
    31000re tudom így a mostani ruhákkal felvinni az elektronikát...

Király lenne még ma meló előtt hátha dob valami jót :D
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.14. 10:54:56
  • Nagylaci
    Nekiszaladsz a falnak és az utolsó pillanatban duplán megnyomod a fedezék gombját. Régebbi glitch amúgy.
  • Forolto
    de hogyan rakod le a fal mögé a fedezéket?
  • Nagylaci
    Igen csak akkor működik ha mind a 4 csapattag tudja hogyan kell csinálni.
  • Conqvistador
    Akkor olyanokkal kell menni aki szintén utánam jönnek és nem vérpistikékkel :D
  • Nagylaci
    Igen.

https://www.twitch.tv/rushskill
  • Raulblanco7
    Nem érted a videóban látottakat. A lényeg, hogy nem mész be az ajtón, nincs a robbanás a falban, így nem tudsz lemenni, magyarul nem kezdődött el a küldetés. Azok a katonák azért nem mennek utánuk, mert csak pálya díszek egyelőre, az apc és ők is csak az ablakból a látható látvány kedvéért lőnek, nem pedig ténylegesen ellenfélre, játékosra, minden csak dísz.

Ha randommal mész, azok szépen besétálnak a küldire ahogy kell, szóval elindítják, és téged 1 pillanat alatt szétkap a küldivel bekapcsoló löveg, és nem tudsz tovább glitchelni.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.14. 10:38:08
  • Conqvistador
    Vagyis lényegében csak elég electronics skilles cuccba beöltözni ami éppen van és szórni szórni a bombát meg robbantani a mobil covert?
  • Nagylaci
    A glitch -et kihasználva nem lő rád az APC! Azt csinálsz amit akarsz, azon kívül, hogy unalmas garantáltan sikerül.

Ugyan... Nekem kb. fél óra volt Hard -on EGYEDÜL! Magas az electronics -om és megvan 3 Tactician's Authority item szóval 20% -al gyorsabban töltődik a sticky bomb -om és a robbanós mobile coverem. 4 embernek ez piskóta...

Vegyetek fel uplay -en és csatlakozzatok, én éppen bent vagyok challenging -ben. Azonosító:

chr0N0s.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.14. 10:32:18
  • Warzoz78
    Heló!

Incursion:
    Kb 40 perc alatt lemegy egy kör normálisan, mig ezzel a "trükkel" másfél-két óra 4 embernek (az időintervallum nem pontos és nyílván a skillek sebzésétől is függ). Hard módban is dob minden alkalommal set itemet lootban. Mindenki döntse el, hogy neki melyik éri meg jobban.

Üdv.: Warzoz (Uplay/PC-Warzoz78)
  • Krisztiam #3601
    na nekem is sikerült, meg lehet csinálni :DD
  • Conqvistador
    És olyankor mi van ha random emberekkel megyek? Nyilván nem jön egy se utánam azok elvéreznek én teszem azt megcsinálnám akkor Ők nyilván nem tudnak odamenni nem kapnak semmit se. Az elég durva nem? :D

Egyébként konkrét időközönként tüzel az APC? Szóval teljesen kiszámítható ?
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.14. 10:22:15
  • Raulblanco7
    ezt este én is kipróbálom.
  • Nagylaci
    Én már megcsináltam ezzel a trükkel! Most éppen challenging - en csinálja nekem egy makró, így ott sem kell legyek a gépnél közben. :) Minden alkalommal dob set itemet az APC!
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.14. 10:09:01
  • Krisztiam #3597
    én most próbáltam nem sikerül :D
  • Conqvistador
    Gyorsabb így időben, mint végigtolni?

Lenne 3 önként jelentkező aki segít nekem ezt megcsinálni eme trükkel? A hp-m magas a Dps nem túlzottan de itt tök 8 mert ha eltalál az apc úgyis megdeglenék :D 164es most a GS-em asszem. Ja és tényleg igaz csak heti 1x lehet megcsinálni? Mármint gondolom jutalomért csak úgy biztos letolható többször is zöld dobása nélkül...