7647
  • MarkBlade
    működik még a glich?
  • kiserik
    Az nekem mindegy. Az annak lesz rossz, aki a gép előtt ülve csinálja :D
  • AnuluWork #3673
    Csak nehogy server reset legyen. :D
  • kiserik
    Wohohoooo! Megoldottam! Most úgy csinálja, hogy egy self heal, ami növeli a dmg-t (szerk: ne ez itt semmit sem ér, szal csak sima sticky bomb spam lesz ebből), és aztán sticky bomb :D Kíváncsi leszek éjszaka meg tudom e ölni egyedül reggelre :D
    Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.04.14. 16:53:24
  • kiserik
    Egy olyan csúnya dolog, ami helyettem megöli azt a retkes tankot, amíg én alukálok :D (csak még arra nem tudtam rávenni, hogy pozícióba álljon a sticky bomb ellövése után)
  • AnuluWork #3670
    Dehogy. Shock a két shotgunnert stickyvel, majd survivor link, és lerohansz a létrán. A droneok nem is mennek utánad. :D

Harcolni se kell. :)
  • AnuluWork #3669
    Ez most? :D
  • Zs0lt1
    Egyébként én is mennék Incursionra 183 a gs-em, uplay az aláírásban.
  • Zs0lt1
    erre jött ki egy hotfix amiben javították:

Incursion: Falcon Lost

The APC will no longer take damage from players’ weapons
    The APC’s Mortar weapon will now fire correctly
  • Nagylaci
    Itt egy baromi jó tutorial arról, hogyan kell csinálni:

A triage talent -et kell még pluszban kihasználni úgy hogy ki be ugrálsz a zöld heal -be ezzel mindenkinek pillanatok alatt újratöltődnek a skilljei.
  • Krisztiam #3665
    oké megvagy már csak egy ember kell :)
  • Nagylaci
    Ha magas az electronics -od akkor smart cover + pulse, a két shotis így gyorsan elhullik (fejre kell lőni nincsenek messze). Kivárni amíg újratöltődik aztán a drónokat ugyanígy leszedni, végül a három katonát messziről le lehet lődözni.
  • Krisztiam #3663
    bocsánat a tudatlanságom miatt, de mi az a makró?
  • ewuk
    én mennék, racsni88 a uplay nevem
  • kiserik
    Én éjszaka akarom, makróval, de egyedül a bejutás is kész agyrém :P
  • Nagylaci
    Most már én sem érek rá talán este szintén. Egyébként ezt szerintem (megpróbálják legalábbis) gyorsan javítják mert nagyon egészségtelen a játékra nézve ez a dolog. Szóval lehet, hogy sokáig nem fog menni a móka...
  • Raulblanco7
    én este megyek, most nem érek rá.
  • Krisztiam #3658
    nem jön senki?
  • Krisztiam #3657
    nekem meg 2 fegyvertokot dobott :D
  • Krisztiam #3656
    nekünk 2 ember kb 2 óra hossza volt
  • Krisztiam #3655
    :DD
  • AnuluWork #3654
    Mennyi volt időben. Egyedül, 40k electronics mellett 10 perc alatt 1 páncélt se bontottam le, szóval el tudom képzelni. :) Mekkora szarja lehet annak a BMPnek?
  • AnuluWork #3653
    Na ezt így még nem hallottam. :D
  • Krisztiam #3652
    sziasztok
    2 embert keresek gliccselni, van kedve jönni valakinek?
  • Nagylaci
    Megcsináltuk ketten challenging -en! Nem vagyunk normálisak. XD Kaptunk spéci dzsekit amiről totál nem látszik, hogy spéci, de elég tuti tárgyakat dobott csak ne tartana olyan agyament sokáig!
  • kiserik
    Hülye sticky bomb. Az animáció miatt nem tudom rendesen makrózni, így marad a cover, ami kb fele sebzés. Na mindegy...
  • AnuluWork #3649
    Ha nem daily, csak hard, ad azért valamit?
  • Raulblanco7
    nem, amikor én csináltam meg normálisan, akkor zöld volt a küldi, sárga a bossból a jutalom.
  • AnuluWork #3647
    Random adja hardon a zöld cuccokat? Mindig kettőt?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.14. 13:54:40
  • AnuluWork #3646
    Challenginget mennyi idő lenyomni egyedül a te cuccosoddal?
  • AnuluWork #3645
    A páncél leszedése után már 1xűbb? :)
  • AnuluWork #3644
    Azt hiszem kell csinálnom egy full electronics gear setet. :D
  • Conqvistador
    Ugyanannyit sebez mindenhol.
    Viszont azt nem tudtam hogy a sticki bomb is tud krittelni. 219500akat lőttem az APC be és néha 307000re ugrott fel kb minden 10-12. robbanás.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.14. 12:50:01
  • Conqvistador
    Vazze ez mekokra hardon 2 ugyan olyan zöld hátizsákot dobott egy 191est és egy 214est. Oké ne válogassak de szinte tök azonos :D
  • AnuluWork #3641
    Mit érdemes lőni ezen a szaron a bombával? Nincs gyenge pontja? :D Melyik a feje? :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.14. 12:44:42
  • Conqvistador
    31000es az elektronics és Kiserikkel ketten majd 45 percig lőttük Hardon az APC t mire kifeküdt
  • AnuluWork #3639
    Mennyire kell közel állni a géphez, ha az utolsó skulót belelövöm? Nehogy robbanjak én is. :D
  • AnuluWork #3638
    Még lehetne csökkenteni a feltöltést, mert van olyan skill, hogy ha 1 health segmensed van, akkor minusz 20% a feltöltésre. :)
  • AnuluWork #3637
    Nekem 28690es electronicssal cirka 10 perc 2 armordarab. :)
  • Nutriel
    Én sem tudtam válaszolni,nem azért nem fogadtam el az invet,mert bunkó vagyok ! :D