7647
  • Nagylaci
    Sticky bomb is lesebzi szépen lassan! Négyfős csapatok kihíváson farmolgatják, időbe telik de eléggé megéri nekik. Ennyi farmolós glitch után az lenne a minimum, hogy a PvP - t opcionálissá teszik DZ -ben.
  • Conqvistador
    Na de nem valami robbanószerrel kell hatástalanítani? :D Az mondjuk nem semmi, hogy simán odajutnak és az NPC nem megy utánuk ami óriási hiba uborka megint elcseszte az egészet.
  • Nagylaci
    Ha van hozzá türelmed... :) Persze négyen megy ez elég gyorsan is.

• zenoka
    ?? errol valami info?:D
  • Nagylaci
    Értem, és az megvan, hogy már erre is van glitch? Szóval egyedül is lenyomható a Falcon Lost csak elég sok türelem kell hozzá...
  • hawkie22
    Engem az akaszt ki, hogy mióta elértem a 30-at, farmolom Caduceus-t, de nem akar kiesni. Pedig most már sárgát dobnak a bossok. Tegnap lement 2x Lex, 2x Hornet, Lincolnba nem tudtunk menni mert bugos volt és zárva volt a kapu, de még egy értékelhetö sárga drop sem volt, nemhogy Cadu. Pedig össze akarnék rakni egy normális medic buildet, de ahhoz meg Cadu a legjobb. Lehet, tank buildre kéne váltanom. :) Kipróbáltam Liberatort, Vectort, Midast, de mind rosszabb, mint a Black Market AK-74. :( Szóval megy tovább a hajtóvadászat. Ja, sima challengingböl eshet Set? Vagy csak Incursionböl? Mert az elején úgy volt, hogy csak Incursiönböl, erre patch utáni elsö Lex föbossából esett egy Striker térdvédö, de azóta semmi. :)

Na mindegy, ma rápróbálok Incursiönre, hátha lesz még egy Striker set darab. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.04.14. 07:01:47
  • Daermon
    Ez az Incursion kiakaszt. Kár, hogy gear scorehoz van kötve és nem egy IQ teszthez :D
  • Laza
    Hihetetlen, hogy nem képes a rendszer rendesen dps-t számolni ... már az is vicces, hogy ha pisztolyt fogok a kezembe, aminek speckója, hogy az első lövés 43%-al nagyobbat sebez, akkor minden fegyveremnek feltolja a DPS-ét ennek megfelelően. Ha fegyvert váltok, akkor mindnek lemegy ...
  • Laza
    Köszi, közben rájöttem. Már 163-on voltam, de lenyomtam 160-ra DZ-zni :)
  • Raulblanco7
    Az incursion challangingen 240-es gear score szett darabot dob, szóval a legjobb cucc dropból szerezhető.
  • Raulblanco7
    Mi bent voltunk 4-en magyarok ma pár órát, végigfarmoltuk az egész instát, aztán le kellett menni kisebb területre mert végignéztük a vendorokat, ott mondjuk szembejött 2 srác aki rövidet húzott és meghalt, az egyik mert mi négyen akartunk extractolni nem akartunk neki helyet hagyni, így járt. De sajnos azt kell mondanom elég jó xp-t és dz funds adagot ad rogue lét túléléséért, szóval bőven megérte.
    Azért kicsit sajnálom őket.

És igen, figyeli a rendszer az inventorit, szóval nem lehet nálad sem nagyobb cucc, mert bent át tudnád venni, stash-ba kell betenni mindent. A tuti, ha indítasz egy új karit és attól áthozol egy-egy szürke level 1-es másodlagost és pisztolyt, bár az 5-össel még egész szépen lehetett sebezni mikor spórolni akartál az elsődleges ammojával.
  • Raulblanco7
    Van 4 féle szett. Az a legerősebb. Nem tudod megvenni, csak 2-2 darabját, a többit dropból ki kell ejtened. Szóval nem hazudtak, a legjobb ruhákat vagy droppolod, vagy nem lesz.
  • Nagylaci
    Igen azt tudom, de a pisztolyt akkor beteszed a ládába és kész. Arra meg nem is gondoltam, hogy van 4. szintű kraftolható pisztoly! :)
  • kiserik
    A lvl4-es craftolható pisztollyal simán lement 159-re a GS-em (valószínűleg a bolti lvl30-as nem lenne elég), viszont nézi a nálad lévő cuccot, szóval a táskában sem lehet nagyobb, amit be tudsz tenni helyére.
  • Nagylaci
    Két külön szint van DZ-ben 30. szintű karaktereknek 160 -as GS alatt és felett.
    Incursion -re tényleg össze kéne állni, mert arra várni, hogy kap az ember 3 jól felszerelt épeszű társat az nem egyszerű.
    Raulblanco7 gearscore -os ötletét a DZ -vel kapcsolatban meg ki fogom próbálni, még be is jöhet! :D
    De miért kraftolnék amikor vehetek is egy jó ótvaros zöld pisztolyt? :)
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.13. 22:59:15
  • Ackronikon
    Srácok most merre van valamilyen közösség? szabadságon voltam és már totál nem bírom követni hogy ki merre hogyan hány óra. pug-gal esélytelen itt bármit csinálni, egyedül meg még annyira sem
  • Laza
    Jól látom, hogy a DZ-ben már gear szint szerint is összerak, vagy mi?

160-as vagyok és azt írta játékos szint 0-160 ... és ha zöldeket veszek fel, majd bent átöltözöm? :)
  • Nagylaci
    Ebben amúgy igazad valóban kellett a craft átalakítása a sárga tárgyak sűrűsége miatt, de nem érted a lényeget. Nem ez a fontos. A mostani rendszer ahol craft alapanyagokról szól minden, alapvetően unalmas és maguk a készítők is úgy tűnt ezt belátták, kiadtak egy "patch notes #2" -t, hogy ez után majd a craft csak másodlagos lesz és drop -ból szerzed majd meg a legjobb cuccokat. Ez után pedig totál nem változtattak semmit, sőt konkrét hazugságok voltak abban a bejelentésben. Itt szó nincs a van rajta sapka, nincs rajta sapka dologról (bár ebben is van némi igazad amúgy...) én akkor is utálom ha hülyének néznek ha csak egy játékról van szó. Elhiszem ha sokakat az ilyesmi hidegen hagy, de nekem bejön annyira a játék, hogy rossz nézni ahogy szétkúrják...
  • Raulblanco7
    Nem érted amit írtam, de nem gond :)
  • kiserik
    Ez nagyon nagy :DDD A kis kecseg rogue-ok csak pislogtak mikor megettem őket 1vs2-ben :DDDD És még egy set darabot is találtam. Ott hevert a földön DZ3-ban :DDD
  • Conqvistador
    Mért kéne gyengíteni a Geart?
    Pont hogy erősíteni, így komplettebb játékosokkal sorsol össze a gép és esetleg egy két kisebb megingást is tud ellensúlyozni a jobb csapat.
    Néha beesik fps drop vagy pillanatra beragadok egy kanyarnál és nem mindegy, hogy egy profi ki tud e húzni a szószból ha földre kerülök, vagy csak szaladgálnak körülöttem és hagynak elvérezni :D Illetve amíg pl élesztek egy erősebb Glass leszedi a ránk törő ellent.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de inkább egy 4fős csapat leggyengébbje vagyok egy erősebb csoportba, mint egy gyengében a legerősebb :D
  • Raulblanco7
    Aki a gyengébb geares DZ-be akar menni, pisztolyból craftoljon magának egy legkisebbet amit tud, ha ez kevés a gear score-t levinni, akkor csinálj másodlagos fegyverből is ilyet. Gyakorlatilag amíg csak az elsődlegest használod, ugyan olyan erős vagy mint eddig, de mégis a "gyengébbek" közé tudsz menni. Bár még nem próbáltam ki, de mondtak itt olyat hogy inventorit is néz, szóval ha nem a gyengébe rak akkor a többi cuccod azokból tedd be a stash-be.
  • AnuluWork #3573
    2. Mintha visszaadná, nem elvenné ingame. :)
    3. Fakkért rosszak az értékei? Minek vették meg akkor a jogokat? Ennek kellene a helyi menő kesztyűnek lennie. A legjobbnak. :D
  • siksamat11
    Valamit ad, de akkor van jobb arany cucc. Max csak az izomszámlálót nyomja fel
  • Raulblanco7
    Erre nem volt időm válaszolni munkából, de rosszul látod.
    Nem nerfelték a craftolást, hanem változtattak rajta, mégpedig úgy, hogy idő / alapanyag arányban ne a PVE terület legyen a jobb, hanem a DZ.

Eddig ugye kellett 8db sárga egy 31-es itemhez.
    Stash telefarmolás mondjuk legyen 29 lila és 1 sárga. Az 29 x 2 kék, 58, ami 11 sárga, plusz a sárga 2 sárgája, ami összesen 13db.
    Ezalatt több alapanyagot tudtál összeszedni ha végigmentél PVE területen.

Most, hogy minden sárgát dob a DZ-ben, egy full stash 30 sárga alapanyag. Szóval több mint a duplájára emelték a DZ-ben eső craft alapanyag számát, míg a 31-es cuccokhoz kellő alapanyag 8 helyett 10 lett, szóval plusz 25%, míg a PVE területen eső alapanyag változatlan maradt.

Pont hogy az eddigi itemeket sokkal könnyebb craftolni, mert 2x annyi alapanyagot kapsz, és csak 25%-al több kell hozzá, ha DZ-ben csinálod. Plusz egy érvet tettek a DZ mellé, ami szerintem jó.

Persze a nagyobb cuccok több alapanyagot igényelnek, de ha nem változtattak volna a craftalapanyag droprate-jén, akkor is arányaiban ugyan annyival kellene hozzá több, csak nehezebb lenne farmolni az anyagot, így szerintem egyértelműen elmondható, ha kicsit is utánagondol az ember, hogy könnyítettek a craftoláson. Persze úgyis lesz aki inkább csak hisztizik meg sír mindenért, de az a ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor az a baj fajta játékos, úgysem lehet boldoggá tenni.
  • kiserik
    1: random generátor, van mikor egész jót hoz össze, és akkor nem kell a gyártással szöszölni
    2: szerintem nincs benne semmi trükk, legalább is én nem tudok róla
    3: nekem már esett arany Mechanix kesztyű, de rosszak voltak az értékei (sajnáltam, mert irl is azt használok)
  • Conqvistador
    Nem mondod csak annyi, hogy ott bent vagy és 15 hullámot nyírsz és más semmi?
  • AnuluWork #3568
    Nem a teljes. Minden darab valamit ad. Már 2, 3 is, nem csak 4.
  • AnuluWork #3567
    Pár kérdés.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ennek mi értelme van? Fakkért kell random cuccokat betenni egy hétre a vendorba?

Itt azt kell érteni, amit ír, vagy van valami trükk a cuccnál? (Ilyenből dobott ma hármat ...)

Ebből lesz magasabb szintű változat is spec értékekkel?
  • siksamat11
    Nekem ez az új küldetés nagy csalódás. Daráló lett, én több ötletet vártam a fejlesztőktől, mondjuk valami alapsztori folytatást. Nem találok normál társakat hozzá, így nem megy...
    A Lincoln alagút meg igazi farm lett. Kihíváson akárhányszor letolható 30 PC-ért és még új zöld tárgyat is adott. Ja az meg szemétség, hogy csak teljes kollekció adja a bónuszt...
  • Krisztiam #3565
    segítsetek valamit nem értek
    most a DZ-ben dobálja a sárga cuccokat, de azok rosszabbak, mint ami nekem van
    akkor most craftolni kell, hogy nagyon jó cuccaim legyenek, vagy majd véletlenül dob nekem DZ-ben erős cuccot?
  • Betyar070
    Tipp a sólyom küldetéshez?

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.13. 18:40:45
  • Conqvistador
    Pedig marha jó de nem szabad egyedül menni. 4 fős randommal is baromi izgalmas olyan playeket nyomtunk húú. Vannak akik már kívülről fújják a pályát és loholunk utánuk, viszont valamit tuti állítottak annyi mob van mint a szemét és most már nem áttallalak 3-4 oldalról jönni úgyhogy alig lehet épp bőrrel megúszni :D Van az a tetőteres kimenekítőhely dz01 vagy 02n na ott konkrétan 10 percig fennragadtunk mert annyian jöttek hogy nem tudtunk lemenni :D De legalább dobott pár cuccot és 2x menekítettük ki a szajrét. De volt olyan is, hogy a 1,5 perc alatt egy ellenfél se mászott elő tehát ez is random lett!?
  • AnuluWork #3562
    A Tech Support talent a tech ágról minden killel 10%al növeli a skillek hosszát, vagy csak 1x?
  • ricsa008
    nálam kezdi elveszteni a varázsát a játék ... csapat nincs egyedül pedig esélytelen a dz ... legalább is alacsony szinten...
  • AnuluWork #3560
    Dailyben ma a főboss advanced performance modot adott. Sárga volt, csak szarra sem volt jó. Régebben egy klasz fegyver esett, még értelme is volt. Ma dobott 3 egyforma páncélt a DZ. Ebből az elsőnek megörültem, aztán utána sok értelmét nem láttam a többinek.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.13. 17:10:36
  • Nagylaci
    A gond a következő. Abban teljesen egyetértünk, hogy nem szabad túl gyorsan megszerezni a legjobb cuccokat mert akkor meg hamar elunják magukat az emberek mert cél nélkül maradnak. Szóval kell egy akadály jelen esetben a grind ami "mögé" elhelyezed a legjobb cuccokat, világos játszani kelljen érte. Viszont ebben a játékban most két egymástól független akadály van! Egyszer ugye ott van maga a drop rate ami elképesztő gyatra, de ha csak ez lenne akkor elmenne azért. Viszont másodsorban meg ott van az, hogy minden tárgy véletlenszerűen generált, tehát hiába kapsz valamit, az nagyon nagy eséllyel valami vacak lesz. Az egyik megoldás az lett volna ha jócskán emelnek a drop rate-en, ez a jobb és könnyebb hiszen állandóan ott az izgalom, hogy na talán most, aztán az RNG persze kiszúr veled, de kezdheted megint a "vadászatot". A másik megoldás nehezebben kivitelezhető (ebben a játékban a jelenlegi rendszerben), hogy tuti erős drop -ot kapsz, viszont nagyon kicsi az esély arra, hogy egyáltalán esik valami.

Ahogy mondani szokták rohanunk a fejünkre kötött rúdon lógó répa után. :) Viszont a jelenlegi helyzetben baromi hosszú a rúd és állati kicsi a répa... XD Emiatt lehet sokan úgy kezdik gondolni inkább rohadjon meg az a répa ahol van. :)
  • MarkBlade
    A drop szinten picit emeltek. Igazából a sárga ködre apellálnak de ez nem feltétlen rossz. A vérpistike örül hogy már full sárgába öltözik még ha nem is olyan jó de sárga.
    Craftot azért nehezítették mert így a HE dolgokat nehezebb és ezáltal értékesebb megcsinálni. A HE dropok pedig továbbra is ritkák ami jobban belegondolva szerintem nem baj mert ha minden kiesik farm nélkül akkor már nem is játszol vele. Ki van ez találva. Az emberek sárgát akartak.. megkapták.. ja hogy sárgában van több fajta? Ezt nem kérte senki hogy egyből a 200+os ba öltözzön.. de szerintem nem is baj. Viszont így már nem lesz akkora szakadék a csiter farmer és az egyszerű játékos között.
  • Tikal #3557
    Nem a Police Academy volt az egyik challeng-s? Levették?
  • Nagylaci
    Az, hogy ez is totál szembemegy azzal amit mondtak a patch előtt! Szóval a craft biztosan egy nagyon erős tárgyat eredményez amíg a játékban találhatók csak talán. Megint csak SOKKAL jobb craftolni mivel ha csak úgy játszol akkor ezek szerint nem feltétlenül a legjobb cuccot kapod. Idézet a fejlesztőtől:

"However, at the moment, loot drops are just too rare and disappointing, putting too much of an emphasis on crafting: you are looking for crafting materials and may sometimes end up dropping an interesting item in the process."
    Szóval a loot droppok még mindig too rarek és disappointingek szóval ez után is túl sok emphasis lesz a craftingon... XD