13251
-
de mért kell oda az a csöcsfogdosós csaj? xD eltereli a figyelmem a driftedről :D
Ilyen nekem is van :3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Olivia Wilde-dal drifteltem 
-
Jók lettek a fotók megint! 
-
nope :-/
bár már amúgy is megvan minden autóra az összes szín, felni, lökhárítók, szárnyak stb, ja és 1299 pontos mind.. szóval már túl sok haszna nincs is a pénznek :D -
VJP #9288 Meg is kaptad?
-

brutál volt az-az ugrató a 440 fölötti tempónál.. kár hogy végül nem lett meg a 475-ös tempóról a kép :D
én nem fotózgattam, csak ezt a csudaszép fizetséget :DD
Elfogadnék egy hasonlót játékban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elkezdtem melózni, a héten éjjeli műszak van, kora délutánig alvás, aztán itthon besegítés a házkörüli melóba, nincs nagyon időm játszani, de hétvégén már szakítok időt és leszek tsen is :P :) -
ne mindig ugyan az hivja a tobbieket hanem probalja mindenki a masikat. probaljatok egy layer -be kerulni (tobbnyire az segit) -
Skyvolker10 #9284 Miért nem tudunk 3 csatlakozni egy crew-ba? 38,34,11-es szint -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nekem frissített valamit és semmi baja a játéknak. -
gg uborka.. még az intro videó előtt hibaüzenet nélkül bezárja magát a játékom.. :D -
most megint lett volna valami uplay frissítés, de még az uplay oldala is meghalt tőle :DD -
npolos #9279 az utóbbi 1 hét alatt minden alkalommal mikor leültem játszani egyszer lefagyott
task manager uplay.exe kill segített csak
de az uplay alatti játékaimnáll sosem fordult elő ilyen, pedig az AC-val is órákat tudtam játszani
inkább az thecrew.exe-re gyanakszom -
VJP #9278 Még azt lehetne kipróbálni, hogy másik gépre felrakni az Uplayt, és a teljes mappát egy az egyben felülírni a rossz gépen. Egy próbát megér, bár én újratelepítettem az egészet, nem jutott ez eszembe tegnap. -
WhiteHawknál és tothbalunál jelentkezett a probléma, újra kell telepíteni a Uplayt és megoldódik. -
BuktaG #9276 Crep #9269 Nekem is ugyan ez volt a problémám, de leszedtem egy régebbi uplay verziót aztán utána elindult a game. De most időközönként befagy a játék amit eddig nem csinált...
-
Crep #9275 Hát köszi! S, korábban se jártatok így? Én több emberrel chateltem, akiknél ugyanaz a para, de senki nem tudja a megoldást, még a nagy és hatalmas koviUBISoft sem. :( -
-
mai vegyes...
-
TheCrew #9272
-
Na? Circuit Smart? 
WhiteLies #9270 Nálam működik rendesen minden,semmi problémát nem láttam. -
Crep #9269 Srácok! :) Más nem szopta be az utolsó uplay update-t? Amióta lejött a frissítés, azóta a uplay nem jelenik meg, de a process elindul, és ennyi. Bárki járt így? Újratelepítés és registry pucolás sem segített. A helpet előre is köszi és pacsi! :D -
Rád gondoltam, mikor megláttam ezt a képet
-
Ez ismerős!
-
Ratrak #9265
-
trükkös volt feljutni :D
Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2015.02.18. 07:54:30 -
Help.. kb 1 hónapja nem játszottam.. Lefrissíteném a játékot erre nem csinál mást 1 órája csak a frissítést keresi. -
crouch83 #9262 Köszönöm -
Van 4 perk amelyek kimaxolva növelik a szintet. -
Safe house-on belül perkeknél pakolni kell cuccosra +5%-okat. -
crouch83 #9259 Sziasztok....Ha minden alkatrész 50-s a járgányon akkor miért nem nem lvl 1299-s..csak 1267-s
-
Ez csak annyi hogy a 40-es platina +50 (nem néztem meg a videót, lehet hogy nem pontosak a számok) és +70 közötti javulást ad az adott alkatrészre.
A platina alkatérszek osztása pedig random. -
Én észre se vettem őket csak mikor nyögött a uplay, h indítsam újra...
-
nekem ma két frissitést is töltött le :D
szerk: gyorsan rákerestem, az első frissítéstől meghülyült az uplay, ezért kiadtak egy új frissítést ami visszaállította az előző verzióra az uplayt, tipikus uborka :DDD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.17. 18:38:38 -
tothbalu99 #9254 Csak nekem nem akar az Uplay megnyílni?