13251
thecrew.jpg
  • SUNNY84HUN
    szánalmas ez a crew működése leállt üzi , a frissítés után jött ez is :/
  • Seangaijin

jöhetne vmikor :(
  • Overburner
    Ha vannak bajok azokat okozhatják ezek a szarságok. Ha nincs akkor nincs miről beszélni miért is változtatnál rajta. De neki van valszeg épp ezért irta ide le a dolgot. Nekem is volt már hasonlóm W_D-ben pl csak routerrel tudtam játszani multival router nélkül valamiért nem ment és PF-olni kellett ezen felül. Aztán 1x csak megjavult. Örülj neki hogy piros ellenére nincs bajod vele.

Ryder159 #10172

Elvielg ezeket a portokat kell megnyitni.

The Crew Multiplayer ports

UDP: 3000, 3001, 3002, 3003 Incoming / Outgoing

Uplay PC

TCP: 80, 443, 13000, 14000, 14008
  • Ryder159
    Nekem is ez van. Most akkor csak meg kell nyitni a 3001-es portot, vagy mit?
  • Gabor77
    0:40nél gyönyörű mentés...:D
  • Rev Hard
    Jó menet volt ez.

• Rev Hard
    Nekem is piros de leszarom, látok mindenkit, ha valakire ráugrok egyből bead hozzá a szerver, szerintem csak szimplán bugos ez a feature. Van egy 6-7 éves routerem amin a gamer opció be van állítva, tehát elvileg a játékokhoz nem kell portot nyitnom, ezt bizonyítja is az összes online játék amivel az utóbbi években játszottam. Mellesleg a TDU2 -nek is volt egy kapcsolat tesztelője, az nálam mindig zöld volt.
  • Quqa
    Másnál is akad a játék amióta új a menü, mert én nem tudok 2-3 sec-nél többet menni akadás nélkül. Olyan mintha a Lumière-fivérek által készített filmet néznék, borzalmas!
  • kripton90
    csak anyit kellene a jatekba javitsanak hogy mindenki lasson mindenkit nem 8 embert mar csak ezert is unalmas plusz egy pvp time leadboard es menne a harc hogy ki a legjobb nem olyat ami most van hogy jo vagyok ha mindig en nyerek ha pl rosz napom van vagy egy uj autot probalok megver valaki 1x 2x viszaesek
  • Overburner
    ÉN először megpróbálnám csak simán nettel bedugva a gépbe router nélkül. Ha ott zöld akkor Portforwardolni kell a megadott portokat és jónak kell lennie.
  • COL_Bratt_Shaw
    Ja tuti volt! ;) Sajna nincs semmi video anyagom, mert kifagyott a mirillis. Van viszont egy gyorsulos kepem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Bugos civil fizika

Ez meg egy kis kruz a Ralph-al

• chase

Ebből a piros zánából hogyan lehet átvergődni az (open) zöld zónába DIGI1000-es neten, ZTE ZXHN H298N (Hardware Version V1.4, Software Version V1.1.3_RDS5T1, Boot Loader Version V1.4.0) routeren? Port Forward és App List van benne, ami a port nyitásra vonatkozhat.
    Utoljára szerkesztette: chase, 2015.04.25. 01:13:48
  • mulli1986
    De azt nem tudom a meglévő accountomhoz csatolni, ugye? Ergó legyen a 10 uplay gamma mellé még egy külön, amihez fel kell vennem a barátokat?! Inkább megveszem olcsóbban valahol leárazásnál.
  • smog15
    Tegnap leporoltam a játékot letöltöttem a frissítést, térképen ráugrottam Sly-ra és egyből bedobott mellé, Marciékhoz is egyből tudtam csatlakozni és senki sem volt a betonba :D Ha így indult volna decemberben... akkor is meguntam volna mostanra max kevesebb anyázás lett volna :D
    Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.04.24. 14:34:00
  • Quqa
    Már miért lenne marhaság eladja uPlay acc-al együtt és csókolom. Annyi a lényeg, hogy meg kell változtatni a belépési adatokat ill. az e-mail címet. Ezt vagy megteszed ott a helyszínen vagy sűrűn imádkozol hazafelé, hogy ne adja el rajtad kívül még vagy 10 embernek mire hazaérsz.
    uPlay nevet + most már lehet változtatni, tehát azzal sincs gond.
  • Rev Hard
    Szerintem egy játék sem ér annyit hogy a Bios -ban turkáljak.

Jó volt a gurulás dávid, képek most nincsenek de te majd úgyis tolsz fel videót.
  • MerlinW
    Magyarul lóf***t sem csinálnak:) Nem értem minek a körítés:)
  • Rev Hard
  • Ratrak
    Ebből az egészből engem spec egyedül a "track editor" érdekelne (én úgy mondanám, hogy "lehessen checkpointokat letenni az útvonal tervezésekor b.poz", de mindegy), arra is azt írja, hogy not planned. Remek. :(
  • mulli1986
    Én nem adnám el, csak valami kretén hirdeti a "használt" játékát. Gondoltam, hogy hülyeség, de azért rákérdeztem
  • PeeTeR
    igen csak accounttal egyutt tudsz megszabadulni tole
  • mulli1986
    Mármint csak Accountra irtad, hogy yep, ugye?
  • Meridius
    Volt stream? Repül az idő mióta kijött a GTA... Esetleg követte valaki? Szokásos "soon/very soon/not a priority/stb.", vagy közöltek érdemi infókat is?

szerk: találtam egy összefoglalót, hátha mást is érdekel
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.04.23. 20:17:38
  • [HUN]FaTaL
    Registryt kell módosítani, mielőtt átállítod és akkor elindul. Viszont én nem állítgatnám, mert csökkenti az I/O teljesítményt.

#10144: IDE = native IDE
  • Stockbauer33 #10151
  • PeeTeR
    yap
  • mulli1986
    Beaktivált kulcsot nem tudsz eladni Cd vel se, ugye? Csak uplay accounttal együtt
  • Béluska74
    Ha szépen fut a játék akkor nincs miért bántani a rendszert. Ha át szeretnéd állítani és már a windows telepítése után vagy akkor a regeditben kell piszkálódni.
  • Gabhess
    Köszi.:) Nvidia kártyám van.:)
  • marcihusi
    Ha Nvidia kártyád van, akkor használhatod a Shadow Play-t, amit a Geforce Experience-ben találsz. Ha Ati kártyád van, akkor le kell töltened Fraps-ot, vagy a Mirillis Action-t.
  • Gabhess
    Sziasztok. Új vagyok még , az érdekelne milyen progival csináljátok a felvételeket, többet is próbáltam már de ilyen vagy olyan hiba miatt nem sikerült sosem. win 8.1 et használok.
  • SUNNY84HUN
    nekem ott achi , ide , raid van ... native ide nincs w8 x64 a rendszer
  • Seangaijin
    8.1 alatt nekem nem megy... nem indul el a rendszer, muszáj vagyok ACHI-n hagyni. Viszont ez a mostani update mintha orvosolta volna a mikrolaggot...
  • COL_Bratt_Shaw
    Vettem fol tegnap este is egyet.

Elvileg a mi tegnapinkbol is van egy kicsit, ma ranezek majd. A minoseg kozel sem az igazi, babralnom kell a beallitasaimmal.
  • mulli1986
  • Béluska74
    Srácok (azt hiszem...) a saját mikrolaggolós problémámat úgy oldottam meg hogy : (akinek ssd-je van most ne figyeljen!) kikapcsoltam a bios-ban a merevlemezeknél az ACHI módot illetve átváltottam NATIVE IDE módba és lássatok csodát azóta a játék gyönyörűen fut szalad mint Pamela a Baywacth intrójában. Újra szép az élet,merek emberek közé járni,ragyog a nap és a többi teleshopos baromság. Szó mi szó az egész napos böngészde után nem is tudom már hol olvastam ezt és nekem bevált. Gondoltam megosztom veletek is.
  • Rev Hard
    Jó videó lett Dávid, ezek legalább tudnak terelve is normálisan menni, nem basszák ki egymást vagy a civileket. Elején még vicces a pingpong, de egy idő után gáz ha full béna valaki.
  • Seangaijin
    Oszt ezt hun vagy mint?
  • Rev Hard
    El van baszva a grafikus motor, persze ez túl markáns kijelentés volt, mondjuk úgy hogy még új. Ugyanebben a cipőben járt anno a GTA IV is, a GTA V meg elvileg már jól van optimalizálva. Ez így marad sajnos, de engem igazából már nem zavar, főleg városokban laggol.
  • COL_Bratt_Shaw
    Igen a csajszi volt, jol tolta nagyon, egesz este o volt a lead-be, nem volt fennakadas, majdnem vegig padlozott. Megalltam irni chat-en, azt kb 10 perc volt mire behoztam a 3.5km lemaradast Konvojba nagyon megtudnak lepni azzal a kis extra speeddel.
    Itt egy pic, volt kesobb kb egy orat full layer is.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.04.22. 20:06:09