13251
-
Stockbauer33 #10135 A csajszi vezette a krúzt? :DDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
őőő wtf ? :D
-
oh s mit sikerult leszurnod abbol, hogy ki milyen szint kedvel?
kepzeld van egy halvany rozsaszin Swarovski kristaly fulbevalom is - csak hogy melyebb betekintest nyerj -
Gab0523 #10132 Sziasztok!
Kérlek, nézzétek meg az alábbi képet és mondjátok el, ha tudjátok, mi a francot is kellene nekem csinálnom? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.imageupload.co.uk/images/2015/04/22/wtf9d8f2.jpg -
Na nézzük ezt az ápdétet. -
Azt levettem. De ha simán lefestem radiátorecsettel akkor is akadozik a játék. Vagy hagyjam amíg a "rezsda" megeszi a bömbimet? -
vedd le a krómfestést a kocsidról :D -
Nem tudom mit sz@rtak el a játéknál,de nekem ma még nem futott normálisan. Eddig ment full grafikával,de most szinte csak idegesítő mikrolaggok vannak benne. Az új fajta festés (nekem) inkább zavaró mert minden tükröződik rajta. Erre az állandó picike akadozásra nem tud valaki valami okosságot? Legújabb driverek fent vannak a grafikát akárhogy állítom nem lett jobb. Ötlete van valakinek? -
Stockbauer33 #10126 -
Gab0523 #10125 Köszi, akkor nem csak engem tisztelnek meg. :) -
Már most nekem sincs szerver... -
Én fent vagyok, semmi gondom nincs vele... -
Gab0523 #10122 Sziasztok!
Hülye kérdés 2.0, de...
A Crew 5-6 percenként kivág és a kliens nem is jelzi, hogy beléptem volna.
Ez most kifejezetten nekem, személyre szabottan elcseszett valami, vagy a holnapi pöcsölést hivatott előkészíteni valamilyen módon? -
Rev Hard #10121 Errefelé nem igazán értik a falusi szlenget. -
A circuit Raptor elég érdekes de a Ram valami beszarás :D -
blur-t eddig is kilehetett kapcsolni.... -
még csak most kezdődött, de jó lett az új menü :D -
Future updatekről semmi hír eddig? -
You are banned from talking in ubisoft for 545 more seconds.
demegbazmegelsekezdodottttttttttttt
-
7kor indul a hazudozás.. :D -
Most valahogy én is igy vagyok :D -

-
Hungarykum #10112 Jó videó xD
Mióta kijött a GTA V azóta nincs adok-veszek meg szántok-vetek
The Crew-val meg már 1-1,5 hónapja nem is játszottam pedig jó benne autókázni, de valahogy még sincs kedvem belépni. GTA V miatt most meg főleg nincs :D -
ha jobban belegondolok mik zajlottak/zajlanak le TS -en akkor van benne igazsag :DDD
-

-
Te birkózó szart ettél?
Seangaijin #10108 Igen honlap jövöget elvileg. Patch Note-ban benne van. -
Chrome festés jön a holnapi update-ben? -
Rev Hard #10107 "Más összefossa magát egyedül azért raktákle"
A vicces gyerekek kifogytak a poénokból TS-en, most meg nem tudnak mit kezdeni több ezer km úttal.
-
Rev Hard #10106 Mi az a Croc, valami női klub ? Hallott róluk egyáltalán valaki ? Piros meg rózsaszín vasakból nincs hiány ahogy látom. -
Rev Hard #10105 Szerintem van benne annyi hogy akár évekig is ellehet vele lenni. Ebben korábban kételkedtem én is de az utóbbi patchek hoztak pár pozitív újítást, vagy ha úgy tetszik lényeges változást a community terén. Igaz kellett 3-4 hónap hogy beinduljanak a komolyabb cruiseok de beindultak, persze mint minden online játék ez is akkor teljes értékű ha megvan a baráti köröd, de ha nincs van olyan jó a fizika hogy akár egyedül is elvan az ember, pl. egy TDU2 -vel ellentétben. A patchek is sűrűbben jönnek ami további bizakodásra ad okot a játék jövőjével kapcsolatban. -
Stockbauer33 #10104 Erre gondoltál Mr?
" Gurulgatások most is vannak de 1,5-2 hónap után unalmas a játék. " -
Akkor jó :) -
Csak nekem tűnik NFS sínautózásnak az egész vagy a játékban is ilyen? Még talán a TDU1 HC mod is reálisabbnak tűnt így kívülről. -
Stockbauer33 #10100 
#10086 Mondanám azt h igen érdemes megvenni de valamiért mindig is utáltam a döntésképtelen emberkéket.Eddig azthittem hogy csak az idiota hüvelygombák nem tudnak dönteni dolgokban de hogy emberfia nem tud dönteni egy autós játékba :DDDDDDDDD.Érdemes így élni? Sokan azthitték ez egy kijátsz6ó játék és lerakták.Megvan az 50. szint meg az összes autó és ennyi.Eddig tartott nekik.Ha te bátorgyerek vagy és felmersz menni gurulni egyedül és elég jó vmi zene a guruláshoz akkor vedd meg mindenképp.Más összefossa magát egyedül azért raktákle
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.20. 21:10:26 -
OFC -Országos Fogyatékosok Clubja vagy mi a szösz?? 

Ui.: Tom nem de jól jött ki.
Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.04.20. 21:07:22 -
COL_Bratt_Shaw #10098 :D :D Ki mondta, hogy ultimate kedvcsinalot raktam!? :D
Sok minden van a gameben az tuti nem csak kocsikazas az uton :D Nehez lenne lefedni mindent egy videoban. Komazom a versenyeket is, de kruzolva is lehet ugynugy tolni. A fix race-eket megunom par inditas utan, jobb a nyilt ut. -
bulllsheeeeeeeeeeet ez a kedvcsinalo
(oh SG -rol osszerittyentett csapat lathato OFC.)
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.04.20. 20:46:55 -
COL_Bratt_Shaw #10096 Itt egy kis kedvcsinalo a jatekhoz. Semmi extra, csak elvittem egy korre a full stock koenigsegg ageramat. Mar ez milyen feelenges, hat meg a kruzok, mar csak azokert megeri a jatek. Persze ez attol is fugg, hogy alapvetoen mit varsz a jatektol. Sok egyszeru addon-al lehetne meg jobba tenni, de nagyon ugy tunik, hogy a "nem tervezett" esetleges masodik reszben lesznek csak bent, mivel a fejlesztok lathatoan nem szeretnenek plusz munkat "beleolni" a gamebe. Ha pedig jon meg ehez par dolog, az csak extra lesz. Nekem bejon igy is, nem panaszkodhatok annyira ra.
Jo a vas nagyon Ati, szerintem vezetgetni fogom egy ideig. Jo tipp volt ;)
-
Koszi, igen toltam a TDU-kat, es hat ettol ezt vartam, hogy azt a vonalat viszi tovabb, csak jobban, de ezek szerint nem sikerult nekik. Kar erte. -
FS15
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!