13251
thecrew.jpg
  • Rev Hard
    Vagy a lassú auto kuplung helyett manuálisan tolja.
  • Cortinaar
    Szeretek versenyezni, de most 1-2 hónap kihagyás után toltam pár versenyt és még mindig kiakadok azon, hogy pl. egy Raptor, vagy egy Mini gyorsabb, mint egy Nissan, Mustang, stb...
    RUF-ról meg ne is beszéljünk, ultratápos lett.
    Megcsinálhatnák már végre a balanszot.
    Igaz, hogy az az érzésem, mintha az oldtimer autók jobbak lennének, mint korábban, persze sajnos így sincs esély egy szuperautó ellen...

Arra sincs magyarázat számomra, hogy versenyzem egy általam kimaxolt autóval (mondjuk P-ben Focus, Skyline, Merci, stb...) és van olyan versenyző, aki ugyanazzal az autóval megy, de a verseny végére 10-15 másodperccel előbb ér célba és már a verseny elején is gyorsabb, folyamatosan távolodik még akkor is, amikor csak nyomni kell neki, semmi kanyar, semmi trükk. Nyilván elsőre azt gondolnánk, hogy az én autómban biztosan kevesebb az Accel és Speed alkatrész. Hát szerintem 2-őn kívűl csak accel és speed van benne, sőt, inkább accel. Perkek is be vannak állítva, szóval 1299-es autóról van szó. Sőt, még néha olyat is látok, hogy pl 1100-as kocsival megy valaki és az istennek nem érem utol, elhúz. Lehet, hogy nem mindegy, hogy melyik alkatrészhez mit állítok be? Lehet, hogy akkor jó egy autó, ha minden accel? Vagy minden speed? Vagy vegyesen kell? Erről nem olvastam sehol, hogy mennyire számítanak az értékek?
  • Hungarykum
  • wollnerd #10212
    dettó. :D

Bár én már a topicot sem követem már 1,5-2 hónapja...
    Van valami jelentős hír azóta a játékról? Dinamikus időjárás pl.? :D
  • Stockbauer33 #10211
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezeknél mennyi ilyen birka lehet? :)))

• MerlinW

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.30. 18:36:37
  • COL_Bratt_Shaw
    Akkor mar inkabb ez! Ez a csaj azt hiszi, hogy eppen a crew-al tolja. Meg a rendorok is ugy viselkednek, mint a jatekban a patch ota.

1:10-tol indul az akcio! :D :D

• SUNNY84HUN
    2 perc 50 nél feladtam elmebajt kaptam
  • chase
    2D sincs meg neki, hogy boldogul ez a 3D világban?
  • Gab0523
    Jó volt a szájtechnikája. :)
  • Rev Hard
    Az ilyen hogy kaphatott jogsit ?
  • marcihusi
    Te jó ég!!!!
    Ezeket csokorba kellene kötni:
  • Seangaijin
  • chase
    Ilyen videót kellene csinálni :)
  • MerlinW
    ctrl+shift+esc :)
  • SUNNY84HUN
    nekem a kilépéssel nem volt gond sosem , lentebbi írtam ami bajom volt a kliens frissítés után , de már minden ok semmi baj ... w8 x64 van fent
    Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2015.04.28. 11:16:55
  • Seangaijin
    Miért lenne fapad??? Alt+esc utánna meg bezárom jobb klikk x és ennyi vagy feladatkezelőből. CSak kell az alt+esc
  • Rev Hard
    Jelenleg ez a hivatalos válasz / megoldás a fagyásra. Hát én köszönöm nem kérek belőle, de elvileg már dolgoznak a problémán. Részemről lesz bőven idejük a srácoknak mert a héten már a kezemben lesz a GTA V.
  • Szabi #10197
    nálam nincs semmi gond kilépésnél, nem a 8.1 hibája hogy nála szr
  • MerlinW
    Ez csak user error...:)
  • Rev Hard
    Én a feladatkezelőt hozom elő és abban zárom be, ez Windows 7 -esen tökéletesen működik. Ennyire fapados az a Windows 8.1 ?
  • Rev Hard
    Nem feltétlenül, itt az írják ki kell kapcsolni az UPNP -t és az elvileg megoldja, nagy valószínűséggel az új feature bug -os ami ellenőrzi a kapcsolatot. Persze egy játék miatt én nem fogom az internet beállításait basztatni, főleg hogy ez nyilvánvalóan bug.
  • marcihusi
    Vagy majd discuss about it verrrry sooooon!
    Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.04.27. 15:51:23
  • Gabor77
    Nekem ez már a javítás előtt is létező probléma volt...de ha its planned, akkor soon javítják...very very sooooon.
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.04.27. 14:55:21
  • marcihusi
    Jó néhány embernél előjött ez a hiba a patch után, többek között nálam is, de szerencsére én ki tudok lépni gép újraindítás nélkül. A hivatalos fórumon is említést tesznek erről, sok egyéb hiba mellett, ami ezzel a fantasztikus új "javítás"-sal érkezett
  • Gab0523
    Loading ide vagy oda, a fekete képernyős hibák mindig grafikus eredetűek. -kivéve, ha a RAM döglődik, de annak más jele is volna.
    De... Nvidiával is...
    Minden adminként van indítva? Uplay, játék, etc?
  • Seangaijin
    Akkor nem vagyok egyedül
  • Czobi
    Nekem nvidia kártyám van (legfrisebb driverrel), de pontosan ugyanaz a helyzet, mint nálad. Én kijelentkezek a windowsból és vissza, talán így jobb egy kicsivel, mintha újraindítanám, és am nálam is az update óta csinálja ezt.
  • Seangaijin
    Update előtt volt driver felrakva és nem volt vele semmi baj amíg nem jött a frissítés, plusz a gép válaszol meg minden csak a Crew nem képes bezárulni és a feketeképernyő jobb sarkába ott a loading szöveg ami akkor van amikor betölt vagy ment. Szóval a játék fos nem a driver... Olyan mintha lefagyna teljesen, nem reagál semmire. Attól én a gépen programot megnyitni tudok vagy a 8.1 Metro felületén mászkálni, e-mailt nézni stb csak az asztalra vissza menni nem mert a Crew képernyője kitakar mindent... Nem lehet róla elváltani, nem tudom alul a tálcán jobb klikkel bezárni stb.
    Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.04.27. 12:26:50
  • Gab0523
    Hát..
    Hülyén hangzik, de pecs óta az AMD-t kicsit máshogy húzza.
    NVidia-ról nem tudok nyilatkozni, mer' az nincs...
    Az 100%, hogy a pecs óta a kártyám többet fogyaszt és 5-6 fokkal melegebb, ha játszom, mint korábban.
    Ezt azért írtam le, mert, ha egy teljes képernyős játék -de elméletben más szoftverre is igaz- black screen-t produkál kilépéskor, akkor az esetek 99.999%-ában a VGA körül van valami difi. Ez nem feltétlen jelent hárdveres gondok, inkább valami szoftveres gebasz. De az sem biztos, hogy a driver hibája. Baromi sok olyan sziftver van fent egyszerre, mi befolyásolja a grafikus értékeket.
    De...
    Szerintem próbáld meg, hogy lenyúzod a gépről az AMD driver-t, regeditet kipucolod, aztán driver vissza... hátha.
  • Seangaijin
    Nálam update óta nem lehet a játékból kilépni. Kilépésnél a loading fekete képernyő és nem leeht se bezárni se tálcára tenni se semmi mert fekete ablak ott marad. Egyedül windows restart... Elég idegesító. Mind1 neki, hogy alt+f4-elem vagy rendesen menüből lépek ki...
  • Gab0523
    Sziasztok!

Nem akarok beleokoskodni, de...
    Nekem a pecs óta -meg előtte sem- egyszer sem volt olyan, hogy ne engedett volna be és hibával sem dobott ki, valamint kilépéskor sem szembesített hibával egyszer sem.
    Viszont olvastam pár blogot, ahol azt írják, hogy metrikus hibák miatt csinálja ezt. Ha az igaz, akkor nekem azért nem jelentkezett még mert be van lőve, hogy a Uplay is, meg meg a játék is (és ezeknek az egységei), mindig és állandóan adminként (rendszergarázda) legyen futtatva.
    Nem tuti, de ez megoldás lehet. Egy próbát megér, szerintem. :)
  • Stockbauer33 #10183
    jó ez a játék Szabi a hibáival együtt
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.27. 07:51:19
  • Szabi #10182
    tegnap este is órákon át szidtuk a játékot és soroltuk a hibáit... közbe meg gurultunk pár száz kilométert :DD
  • Stockbauer33 #10181
    Te mikor unodmármeg?Merjolennehateismegunnádmárbameg :)
  • COL_Bratt_Shaw
    Kruzoltam par uj arcal, raktam fel uj videokat. Ket csaj is volt ezuttal, ugy remlik mitha a coolcat-el mar gurultunk is volna.

Meg persze a Ralph-al is mentunk 1et

• Béluska74
    Már azt hittem,hogy csak nálam ilyen. Ha ki akarok lépni a játékból akkor kifagy mint a pi**a. De eddig nem volt ilyen, ez az új Uplay frissítés meg az új The Crew frissítés együtt nem valami jó. Megvallom őszintén eddig nem sok bajom volt,de most akad. De megnyugodhatunk a következő tapasszal kijavítják,de cserébe ismét nem tudunk majd egymáshoz csatlakozni.
  • Rev Hard
    Nincs azzal gond ha egy patch-el netán új bug is érkezik, de jobb helyeken az ilyet mint ez a kilépésnél való fagyás egy hotfix-ben javítják. Ezek vagy nagyon lassan reagálnak a community visszajelzéseire illetve dolgoznak, vagy szarnak bele az egészbe.
  • Overburner
    Nos azt sajnos nem tudom nekem TPlink van ott viszonylag hamar meg lehet találni. ZTE van a szülőknek a netjéhez de ahoz sosem csatlakoztam gépről.
  • chase
    Az én kérdésem igazából arról szólt, hogy konkrétan ezen a szutyok ZTE routeren, amit a DiGi adott hogyan kell port forwardolni (feltételezve, hogy van itt rajtam kívül is DiGi-s, ZTE routeres versenyző). Az nem világos, hogy melyik ip címet melyik mezőbe kell írni, kipróbáltam az összes lehetséges variációt, de a Crew mindnél piros maradt. Viszont kerítettem egy port-checker programot, ami az egyik variációnál (amivel alapból is elsőre próbálkozam, az tűnt a leglogikusabbnak) nyitottnak látta a portokat, ezért most úgy hagytam, bár a Crew szerint még mindig piros.
    Korábban volt D-Link és TP-Link routerem, azokon a PF gyerekjáték volt, szép, logikus, világos kezelefelületük volt, ellenben az a ZTE ez nagyon siralmas, kevésbé felhasználóbarát.