13251
-
De a DLC-ben nem a La Ferrari van hanem a 458. :) -
Quqa #10254 A La Ferrari megvehető IGC-ért (bucks) is 1 milla, kifullozott perk-el 700 valamennyi ami 1 hét alatt megvan úgy is, ha csak 10 embert elküldesz naponta egyszer rabszolgának a barátlistádról faction küldetésekre.
-
COL_Bratt_Shaw #10253 Na varjal csak!!
Visszarakom az Agera-t es lesz nemulass!

-
Kösz mindenkinek! :) -
Quqa #10251 Tök felesleges a Season pass, mert egy Focus-al egy Nissan R34-el ill. 370z-vel szarrá vered az összes + pénzes járgányt (a többit is), tehát ha csak nem vagy megszállott autógyűjtő ne vedd meg!
-
Jaa, hogy 3€ egy kocsi? Ingam-ben vehető meg? Hát akkor biztos nem adok ki érte 14 €-ot, bár az a ferrári nagyon csalogató. Pedig nem vagyok luxussportkocsi fan... :)
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.05. 19:04:16 -
Ft... úgy néz ki, hogy az SP-be ők csak ezt a 4 dlc csomagot gondolták.. de jelenleg még azt se tudni, hogy egyáltalán lesz-e még több dlc.. -
van vagy 2 hasznalhato (hasznalhato - ertsd nem nagyon qrva szar) az egesz SP szarsagbol ami eddig kijott.. ertelmetlen penzkibaxas meg akkor is ha sok penzed van. vegyek drogot meg ket qrvat par orara. jobban jarsz
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.05.05. 18:54:42 -
900fz? Az meg mi? Meg mi az hogy Season pass-os felhasználó nem kapja meg a dlc-ket amik jönnek? A Season pass lényege pont ez lenne.... Pofám leszakad -
900fz környéke egy kocsi, ha több kell akkor vedd meg az SP-t. Ám több mindent nem igen fogsz kapni csak amit hirdettek, future update-eket már nem igen kapják meg a season-ösök ingyen... -
Na jó, de mennyi egy autó? Valahol van egy lista, hogy milyen kocsikat lehet venni a DLC-ből és mennyibe kerülnek? Mert ha több autó is van és átlépi a 14 jurót, akkor már megéri, pláne, ha későbbiekben még adnak hozzá jó pár olyan autót, amit esetleg később megvennék, az automatikusan jönne :)
Szerk.: Megnéztem a listát, hát nem tudom mennyibe kerül egy kocsi, de 1-2 autó még beférne dlc-ből, meg pont rohadt SP kocsik tetszenek... Szóval lehet hogy befigyel majd a SP is :) De ha lesz valahol ár, akkor majd meglátom még :)
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.05. 18:31:16 -
Szvsz a season pass-t felesleges megvenned mert külön is tudsz autót venni a játékban valódi pénzért. Ha esetleg több is tetszik akkor érdemes megvenni a season-t de amúgy nem. Nekem nincs, megvagyok nélküle mert semmi értelmes autót nem raktak bele. a 22 juró nem rossz ár de nem hiszem, hogy drágább lenne itthon.
Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.05.05. 18:07:01 -
A játékot úgy érdemes megvenni, hogy alap (22€) meg a Season pass (14€)? -
Quqa #10242 Én nem értek hozzá és egyáltalán nem vagyok pro, de belső nézetből a legnehezebb vezetni, mert szart sem látsz az elülső nézetekhez képest!
-

-
Stockbauer33 #10240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dávidom nagyon gáz ahogy vezetsz.Azt nem mondom h tökszar de majdnem :D.Ha hétvégén ráérek kicsit segitek megtanulni hogy tolják a profik :) Ez a belsőkamerás dedos vezetés meg tiszta szégyen.Mint valami szálodai zsúr kocsival mennél 10-el.Üljki a lökháritóra mint a nagyok
-
Quqa #10239 Hát igen eddig BETA 2-es állapotban volt a játék most visszaesett Alfa 1.0-ba, igaz nálam már nem annyira szaggat versenyeken, de normálisan kilépni – vasárnap kivételével – most sem lehet. 
Kíváncsi lettem volna ha kijön tavaly márciusban be lehetett volna egyáltalán lépni?
-
kíváncsian várom hogy lesz-e havi frissítés meg új autók.. de hihetetlen hogy hétvégén több hónapnyit esett vissza játék, pedig már-már egész használhatóan működött mostanában -
smog15 #10237 Vicc az egész régen meg kb. csak Marcival dobott össze egyből :D -
A meló az tiszta sor
Akkor majd a TS-en.... nem tudtam, hogy megint kínlódik az összerakással...
-
kedd reggel szerintem sokan vagyunk melóban :D
hétvégén krúzolgattunk, csak megint nem voltál TS-en még hallgatózni se, így amikor szétdobott a layer eltűntél te is, engem egész hétvégén szopatott hogy random kirakott a crew-ból, de még layer-ben maradtam, vagy 1 mp-re offline-nak gondolt utána meg nem töltötte be a barátlistát :D
Marci és Gaben meg ismét nem tudott egy crew-ban lenni :DD -
Ám mindenki GTA-zik, hogy ilyen csend van???? Sehol senki.... -
Kicsit lejjebb kellett volna olvasnod, befagy elég sok mindenkinek, windows intézőbe lődd ki. -
WhiteLies #10232 Kilépésnél másnak is befagy? Mióta a legutóbbi frissités volt azóta csinálja,pedig már újratettem a rendszer a játékot de semmi, ugyanúgy befagy kilépésnél. -
Csak összejött! :)
-
most épp miért ? vagy csak úgy általánosságban ? :DD -
Sipylos #10229 Beteg Állatok... :)
-
Na közben úgy néz ki megoldódott. 80 illetve 443-as portokat még megnyitottam illetve töröltem a hosts fájlokat. Tázfalon a program átengedésénél meg betallóztam a launcher-t is. Most akárhova megyek szinte folyton tele a layer.
Szabi, bejelöllek, mostmár ugyan nem játtszok, mert már órák óta szarakszok vele, és pont elegem van már, még úgy is hogy végre talán sikerült. :D -
jelölj ismerősnek és lépj be a játékba, illetve jöhetnél TS-re is :D -
Kis változás közben, hogy fix ip-t állítottam be, amire portoltam mind a crew mind az uplay portokat. Ipconfig, crew egyaránt az új ip-t írja, mindent zölden természetesen, port checker az összes portot nyitottnak írja, de továbbra se semmi. Annyi történt hogy most bedobál embereket, köztük a haveromat is, de egyből eltűnt. Megint megpróbáltam hogy vírusírtó, tűzfal ki de így se. Nem tudom mit lehetne még... :/ Egyelőre 9000ft-ot dobtam ki az ablakon. -
Ma sikerült kicsit javítani a helyzetet ami a játékot illeti legalábbis azt hittem. Idáig pirossal jelölte a kapcsolatomat a játék, de ma beállítgattam úgy a routereket (2) hogy már zöldel mutattja, portok nyitva vannak, de még se tudunk együtt menni Entex-el (más barátomal se csak akiket random vettem fel ingame), akinek szintén zöld minden, portok nyitva vannak. Próbáltunk mér mindent, vírusírtó, tűzfal, barátlistás törlés faszság, de semmi. Ha crew-ba invitelem akkor nekem nem mutat semmit csak pörög az óra, neki meg could not join, ugyanez fordítva is. Pvp-ben nem tudom behívni, ő se engem. Nálam amúgy elvétve ad be embereket is, nála többet bead. Szerintem továbbra is nálam van a gond,gondolom az ip-vel, mert a vpn-t ha belőttem kicsit tudtunk menni de azzal meg folyton kivág a játék, hogy "connection lost", már ha be tudok lépni egyáltalán. A játék nálam ezt mutattja:
Esetleg valakinek van valami ötlete?
Amúgy ez a kifagyás kilépéskor egy vicc, meg az is hogy ennyi idő alatt még egy rohadt hotfix se érkezik a javítására.... -
amikor megjött az AI is répelni, na ott már fulladoztam a röhögéstől :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RAP3 
-
bega82 #10222 Értem, köszi a választ. Hát igazából egy i5-ös proci van benne, azzal még nem is lenne gond, viszont integrált kártyája van csak, intel hd 4600, valamint 4 giga ram. -
Ratrak #10221 Lehet single-ként is játszani (a többség úgy tolja többnyire) de kell a folyamatos netkapcsolat hozzá!
A grafika butítható, a "nem túl brutális laptop" kifejezés viszont bármit takarhat. Én minimum követelményként ezt találtam kb. fedheti is a valóságot. -
bega82 #10220 Sziasztok!
Előre is elnézést, amiért lusta vagyok visszaolvasni... :D Igazából egyáltalán nem ismerem a játékot, az utóbbi években nem is igazán játszottam túl sokat, egy-két örök kedvencet leszámítva, és most nagyon rákattantam arra, hogy valami autós játékkal nyomuljak. Az lenne a kérdésem alapvetően, hogy single player-ként is lehet ezzel játszani, vagy mindenképpen a több játékosra épít? Valamint mennyire lehet butítani a grafikán? Egy nem túl brutális laptopon játszanék, azért lenne ez fontos. :)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ez már beteg :D
-
Én is észre vettem már ezt. Az biztos, a perkeket vegyesen kell rakosgatni meg odafigyelkni mit rak meg mennyit az ember a kocsira mert + - 15-20 pont is érezhető különbség, akinek meg nem az nyomi és ennyi. Viszont PVP-ztem vagy 1,5 órát, volt egy gyerek akire vagy várnunk kellett minden startnál vagy nem tudom, de feszt connectivity issue volt a gyerekre a startnál vagy start után 2 másodperccel. Amikor connectivity cuccos volt ez a gyerek utánna kilőtt és megnyerte az összes versenyt, mind1 milyen kocsival ment meg milyen típusban. Érdekes, mikor nem bazsakodott a kapcsolattal akkor sose nyert. Én nem tudom, hogy ez cheat-e, valamit bekapcsolgathatott vagy nem tudom, de nem normális jelenség volt mert elég sokat pvp-ztem eddig de ilyen jelenséget egyszer sem láttam.
Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.05.01. 20:52:14 -
Meridius #10217 Semmi, photo modeon se dolgoznak -
Ratrak #10216 igen, ez engem is érdekelne, többször jártam én is így pvp-ben. Először azt hittem, hogy a full assist-osok húznak csak el ilyen módon, de belefutottam már HC-gyerekbe is, aki - ahogy Te is írtad - egyenes szakasz, semmi macera, és ment el azonos kocsival. Jött a kanyar, jobb íven vettem, kevesebb fékkel, hoztam rajta pár métert, és megint megy el. Fene sem érti....