13240
thecrew.jpg
  • Ratrak
    elvileg kb. fél óra múlva lesz időm hosszabban is játszani, ha van kedve valakinek jönni, tolhatnánk valamit közösen...
  • Szabi #11749
    gémpadon a d-pad-ot nyomd jobbra :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.21. 18:57:11
  • Alien69
    Ok, de azt hogy érem el?
  • Gab0523
    Én csak ezüst, de semmit nem kaptam, és, ahogy láttam másokkal is megesett, hogy semmit sem kaptak.
    Rosszak voltunk idén, ez a karácsonyi ajándék.
  • Szabi #11746
    3-4 naponta új summit van, a nevezéshez hármas stunt szintet kell elérni, utána már beenged :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.21. 17:45:25
  • Alien69
    Egy kis segítséget kérnék. Van valahol (lehetőleg Magyarul) leírás, mi a fakkot KELL csinálni az új résszel? Megvettem, rendben. Mentem a summitben egy darabig, amíg ugye engedte. Most meg már lakat az is, meg minden... Most vettem egy nagy kerekűt, drift autóm még nincsen, de minden lakat.
  • Szabi #11744
    legalább a zondát már meglehet venni játékpénzért is..
  • Szabi #11743
    tegnap még arany voltam a motoros summit-on.. ma meg már medált se kaptam
  • Stockbauer33 #11742
  • Ratrak
    vicces lett volna, ha nem...
  • orc88
    December 21-től meglehet majd venni a Zondát bucks-ért is. A közösség kiharcolta! :D
  • Stockbauer33 #11739
  • Szabi #11738
    naja, egyszer kaptam 5000 CC-t én is, a Zonda meg 230.000... :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.16. 19:51:24
  • COL_Bratt_Shaw
    Remelem elerheto lesz a decemberi nagysummitban reward-kent, es ezzel csak huzni akarnak egy "kis let" azokrol akik nem tudnak varni.
    A nep mar most lazad, ez azert eleg durva huzas volt.
    Kar, hogy csak egyszer nyertem cc-t, a summitokon is tuner kit-et kapok mindig. :/
  • Hungarykum
    Miért kéne megvenni 6000 ft-ért?
  • Szabi #11735
    ha már megvan a játék, az SP, a WR... akkor vegyem meg több mint 6000 ft-ért a Zondát.. egy darab autót.. o.0
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.16. 18:48:23
  • Stockbauer33 #11734
  • Ratrak
    No. Hát kíváncsi leszek... :)
  • Szabi #11732
    THE CREW WILD RUN – DECEMBER PATCH.

The Crew Wild Run launched less than a month ago, giving you access to a brand-new experience. And as always, we will make sure to keep improving this experience. Today, we’re giving you a first look at the new content, changes, tuning, and fixes that will be coming to the game.

NEW CONTENT

Vehicles and Specs:

- A new vehicle can be purchased by all players of The Crew and The Crew Wild Run: the Pagani Zonda in Full Stock and Perf Spec.
    - As many of you have been requesting, the Mazda RX-7 will be coming in Drift Spec for The Crew Wild Run players.

Stickers:
    - Christmas stickers are being added into the game for all players.

HANDLING IMPROVEMENT FOR THE VEHICLES:
    - The following vehicles have received a handling tuning that provide: improved aerodynamics, better steering reactivity, improved countersteering, improved grip behavior, and an increase in the differences between Driving Help/Sport/Hardcore modes.

- BMW Z4 sDrive35is 2011 FULL STOCK/STREET/PERF/CIRCUIT/RAID
    - Dodge Charger R/T Hemi FULL STOCK/STREET/PERF/ CIRCUIT /DIRT
    - 2004 Dodge Ram SRT-10 FULL STOCK/STREET/PERF/ CIRCUIT /DIRT/RAID
    - McLaren 12C FULL STOCK/PERF/ CIRCUIT
    - Lamborghini Murciélago LP640 FULL STOCK/PERF/ CIRCUIT
    - 2013 Ford Shelby GT500 FULL STOCK/PERF
    - 1967 Shelby GT500 FULL STOCK/PERF/CIRCUIT
    - Mini Cooper S 2010 FULL STOCK/STREET/PERF/CIRCUIT/DIRT
    - Saleen S7 FULL STOCK/PERF/CIRCUIT
    - Volkswagen Golf GTI FULL STOCK/STREET
    - 2012 Dodge Charger SRT8 FULL STOCK/STREET/PERF/CIRCUIT/DIRT
    - Mercedes-Benz C63 AMG FULL STOCK/PERF/CIRCUIT
    - Chevrolet Silverado FULL STOCK/STREET/PERF/CIRCUIT/DIRT/RAID
    - Hot Rod STREET/PERF/CIRCUIT/DIRT
    - Lamborghini Miura SV FULL STOCK/PERF
    - Mercedes-Benz SL63 AMG FULL STOCK/PERF/CIRCUIT
    - Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut FULL STOCK/PERF/CIRCUIT
    - Aston Martin V12 Zagato FULL STOCK/PERF
    - Bentley Continental Supersports 2010 FULL STOCK/PERF/CIRCUIT

TUNING AND CHANGES:

- Free Drive Stunts: The "No Crash" condition will now be triggered after level 10.
    - Key binding – PC players: PC players were unable to rebind all their keys the way they wanted. This has been modified and PC players will be able to rebind their keys as they wish.
    - The Summit music volume is now linked to the FX Volume instead of the Music Volume in the options.

GENERAL FIXES:

- Fix in Summit leaderboards: Removed the debug text which could be seen on the leaderboards of the Free Drive challenges, Free Drive Stunts and PvP.
    - Number of required medals to access the monthly Summit: Three medals appeared as needed to access the monthly Summit.
    Inability to start the European Qualifier with some cars: A few vehicles weren’t matched to their region of origin (European cars), preventing them from being used in the appropriate Summit Qualifier.
    - Kicked to the Main Menu during a Summit event: Players could be kicked to the Main Menu if they were in a middle of a Summit activity when the related Summit was ending.
    - Fixed the improper value of players registered in Free Drive Stunt in the smartphone.
    - Fixed a display issue where the Summit Qualifier appeared to be closed when it was actually active.
    - Fixed an issue where an improper amount of ESK points was granted to a player at the end of a Free Drive Stunt.
    - Fixed a display issue where 255 medals were needed to get access to the monthly Summit if a player never entered the Summit.
    - The “Looking For Crew” queue should now be working properly with the Free Drive Stunts.
    - Fixed a display issue where a part of the overall Summit leaderboard went outside of the screen if a player opened it after completing a Free Drive Challenge while a Summit was active.
    - Fixed a display issue where the Summit reward page displayed a Monster ESK instead of a Drift ESK.
    - Fixed an issue during the Summit cinematic when entering with a Monster Truck.
    - The bonus faction missions available at the end of the month will now be properly activated.

As always, keep sharing your feedback and thoughts, as well as sending us your creations in the game.
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.15. 18:16:01
  • WinT
    Nem voltál peches, ez ilyen... sajnos ezt se tudták rendesen összekalapálni. :(
  • Ratrak
    Ez a crew összerakós izé elég fura. Gondoltam kvalifikálom magam valami summitra, nyomtam pár freedrive stuntos izét. Kivételesen be is dobott hozzám 3 másik random embert, akik közül kettő valahogy elment közös eventre, én nem kaptam rá meghívót, meg a negyedik tag sem. De amikor akartam valami közös freedrive izét indítani, akkor az már nem ment. Meg persze semmi komolyabb közös dolgot nem tudtam indítani, mert ketten már a crew-ból toltak valamit együtt. Szóval ilyentén módon ennek így nem sok értelme van (vagy csak nekem volt pechem)
  • bandita78
    Ha nincs meg a WR, akkor csak crew tagokkal tudsz menni Faction mission-re. De ha random embereket akarsz invelni, akkor ahhoz már kell a WR ("look for the crew" opció).
  • Gab0523
    Akkor 2 variáció lehetséges:
    Vagy bennged akkor, ha van veletek egy WR-tulaj, vagy kezdetben ez "bug" volt.
    Én csak a megjelenés után 3-4-5 nappal vásároltam meg, és addig be sem engedett multira, míg nem volt a zsebemben a WR.
  • Hungarykum
    Van 2 barátom akiknek nincs meg a WR és ugyanúgy tudtunk crew-ba faction küldit csinálni. Csak a Fleeing the country-t próbáltuk, de simán elindult.
    Nem is értem miért nem megy, ha semmi köze a WR-hez.
    Csak Freeride challenge-et és a stunt-ot nem engedi.
  • Gabhess
    Köszi. Közben vettem egy nagy levegőt és megvettem a WR . Sajnos a láthatatlan falam még mindig megvan... Amit nem értek, a mapon ott vannak a skillek de ha odaugrom, bent a pályán már nincs. 1-2 darabot találtam csak. azt is menet közben.Erről tud valaki valamit mitől lehet?
  • Gab0523
    Igen, mindent egy helyen, az alapjátékban is.
    És tényleg minden 50-es platina könnyen megszerezhető. -minimum a duplájára emelték az esélyeket.

A faction-ök csak WR-ben multizhatóak.
  • [HUN]FaTaL
    "és nem gurulhatsz nem-solo faction mission-öket sem."

Ez vicc?
  • Stockbauer33 #11723
  • Quqa
    Valaki véletlenül nem telepítette újra a játékot a napokban, csak azért kérdezem, mert nem lehet, valamit elcsesztek a telepítőnél a meglévő fájlok újraellenőrzése sem működik.
    Valakinek valami ötlete?
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.12.09. 18:46:16
  • WinT
    Teljesen jó... ezek után talán majd már arra is lesz kapacitás, hogy azt is megoldják, hogy egymáshoz tudjanak csatlakozni az emberek mindenféle szenvedés meg trükközés nélkül.
  • Gabhess
    Szia. Jól értelmezem, hogy bármilyen ponton ki lehet minden autót húzni? Ez csak a wildre igaz vagy az alapjátékban is így van? Sajnos nekem a frissítés óta, van egy olyan bugom, hogy nem tölti be a térképet. Mész mész aztán randomban egyszer csak láthatatlan fal megáll egy helyben a kocsi, előtte homályos minden. Ki kell lépnem a térképre , hogy tovább tudjak menni. Emiatt nem tudok hosszabb versenyekbe belefogni mert nem lehet tudni mikor fagy be, és onnan bukta a dolog. Csak emiatt nem vettem meg a wild ot.
  • Ratrak
    ezen kívül nem vehetsz részt a summitos dolgokon, és nem gurulhatsz nem-solo faction mission-öket sem.

Fotó mód, végre! :) Már csak az kéne, hogy a checkpointok használatát ne kössék crew-hoz (freedrive challenge), mert az én idióta időbeosztásommal hiába van 100 körül ismerősöm (elvileg), gyakorlatilag szökőévente egyszer találkozom bárkivel is... :(
    Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2015.12.09. 09:43:31
  • Gab0523
    A motorokat nem veheted meg, de pl, a Subaru-t igen, csak nem csinálhatsz belőle driftes verdát. A korábbi "alapvariációk" maradnak.
  • lybrahu
    gondolom majd csak valamikor jövőre....
  • LeWyTy
    Akkor mi van ha nem vettem meg a kieget? A járműveket nem kapom meg vagy ilyenkor mivan?
  • VJP
    Tudtam, hogy ráugrasz!
  • Szabi #11714
    fotó mód
  • VJP
    Most találtam:
  • Gab0523
    Elég sza*ul magyarázok, de igyekszem épkézláb módon előadni. :)
    Az alkatrészek megszerzése -szerintem- a skill kihívásokkal a legkönnyebb.
    Raid és monster kivételével mindennel ugrálhatsz, az alkatrészeket pedig sorban kapod majd, mindig egyre erősebbeket.
    Én ott Miami felett szoktam ugrálni -most már mindent megszerezhetsz egyetlen helyen is, nem kell 11 pontot végigjárni. Tegnapelőtt kipróbáltam, egy driftes verdát "nulláról" 1299-ig 147 perc alatt hoztam össze. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy rohadt mázli is kellett hozzá, mert az 50-es platina cuccok esetében 11-ből 9-nél elsőre grip-es esett.)

Raid és monster esetében érdemesebb keresni valami jobb escape-et -fejből most meg nem mondom, de én találtam egy ritka könnyen abszolválhatót-, itt újra meg újra meg újra meg... végigcsinálod a szökést, és, mint az ugrálásnál, egyre jobb cuccokat fogsz kapni.
  • gabo91
    Tuningal kapcsolatban pontosítana valaki?
    Nyerek egy alkatrészt akkor azt csak olyan kategóriájú kocsiba lehet megvenni adott tunernél? Vagyis külön külön kell drirt street stb-re mindent megszerezni.
    Viszont tunernél csak lvl 10-ig tudok venni alkatrész, hogy lehet őt fejleszteni?
    Köszi előre is.