13251
thecrew.jpg
  • Szabi #11802
    plusz a motor rengeteg olyan helyre befér a fák közé ahova az autók nem :D
  • Hungarykum
    A S-es KTM-el mindegyik S-es kocsit elverem, de P és C kategban már nem annyira könnyű, mert a kanyarokat nem veszik könnyen.
    Kicsit kanyargósabb utakon az S-es KTM-el még a P-es mocikat is el lehet verni annyira jól veszi a kanyarokat.
    Valamelyik nap a P-es Indian mocival mentem terepen, de majdnem olyan volt, mintha aszfalton mentem volna. Kanyarokban kellett kicsit vigyázni, de amúgy elég jól lehetett nyomni neki. Egyenesebb részeken 350-et is tud menni. D-es kocsikat is elverném vele :D
    D és R kategban kb hasonlóak, de az R moci jobban kezeli a földre érkezést ugratás után és nem fordul néha keresztbe mint az R-es kocsik.
  • WinT
    Ezek a motorok ha kicsit is rátermettebb sofőrök kezébe kerülnek tönkreverik az összes autót PvP-ben mindenféle erőlködés nélkül... nem tudom jó ötlet volt-e összeengedni őket. :(
  • chase
    Végigjártam az összes kereskedést és sehon nem találtam eladó Evora-t. Hol lehet megvenni?
  • Ratrak
    úgy emlékszem simán megvehető volt az Evora, szóval a többi is az lesz valszeg.
  • Hungarykum
    Ha valaki lemarad a Summitról vagy később veszi meg a WR-t, akkor a korábban megnyerhető járműveket hogy tudja megszerezni? Sehogy?
    Vagy egyszer megvehetőek lesznek?
  • chase
    2016-01-08 10:00 The Crew services are unavailable.
  • Szabi #11795
  • COL_Bratt_Shaw
    A januari megszerezheto summit reward egy BMW R1200GS lesz. :)

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.08. 08:19:25
  • Hungarykum
    A WR-al jött újítás miatt van. Frissítés óta kacatokat dobál javarészt, de a Summit-os skilleken csak alkatrészt adott nekem az új spec-ekre.
    Meg annyi változott, hogy mindegyik skill ad mindenféle alkatrészt.
  • Gabhess
    Valaki tudja mostanában miért nem mükszik a skillek "végig ugrálása"...ma próbáltam és csak zsét ad fejlesztés helyett. Ötlet?
  • StormSim
    Tudtommal nincs ilyen link, de konzisztens a játék órája, szóval ki lehet számolni. A játékban 12szer gyorsabban telik az idő mint a valóságban, szóval 1 játékbeli nap az 2 valós óra. A játékbeli nap UTC szerint páros órakor kezdődik (plusz pár másodperc). A játékban nincsenek időzónák, se DST. Nálunk Magyarországon van DST. A DST az hogy télen és nyáron más az idő "óraátállítás" miatt. Nálunk téli időszámítás esetén (mint most) páratlan órakor kezdődik a játékbeli nap, nyári időszámítás esetén páros órakor. Szóval pl most délben a játékban is dél van.
  • chase
    Van olyan app/link/feature amivel a játék elindítása nélkül meg tudom nézni, hogy hány óra van éppen a játékban, ha online lennék? Vagy ez tök random? Vagy simán az aktuális USA időzónák egy-az-egyben? Időzavarban-e vagyok? :)
  • Stockbauer33 #11789
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.facebook.com/thecrewgame/photos/a.144526469079730.1073741832.134970233368687/466475433551497/?type=3&theater

#11788 A TDU1be is megvolt neki az 50000 és annyit bele akar tenni. Nekem meg az Enzoba 45000 de a mostani Maserati kedvencembe nemlesz annyi.Jólett volna a Pagani Circuittal :( de csak perf lesz.Remélem idén tavaszra is lesz új DLC pack

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.06. 18:37:07
  • Ratrak
    az laza! Jópár olajcsere benne van már akkor abban az Agera-ban :)
  • Stockbauer33 #11787

Dávidom.Ebből csináltunk 3-at? :) MrFord-nak 20000km van az Agera-ba

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.06. 01:37:20
  • Gab0523
    Azért, i3 és i3 között is van különbség.
    Egy i3 3250-es kevés a Crew-hoz, de egy egy i3 41** már elég neki, egy 6100 vagy 6300 pedig már tényleg elég jól bírja.
    A videokártya viszont tényleg "kevés" neki. 750 Ti-vel medium fölé nem biztos, hogy szerencsés tolni a grafikát, és a FullHD sem kifejezetten jó ötlet.
    Függően attól, hogy milyen i3-asról van szó, és, hogy melyik gyártó 750 Ti kártyája, a medium beállítás és az 1440*900, vagy 1366*768 volna az optimális beállítás.
  • chase
    Ha már így matricákat osztogat, mint az ovisoknak, akkor legalább díjazná, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbbet tudom összegyűjteni! :)

Utoljára szerkesztette: chase, 2016.01.03. 01:34:49
  • Lacika_83
    Quqa, Hungarykum:

köszöntem a tanácsokat! :)

Quqa: Procit szeretnék majd vmikor újítani persze, de még most nem sajnos. Azért nem tartom annyira gyengének az i3-ast, mert más játék medium-high beállításokkal egész tisztességesen fut. (pl. GTA5, Dirt Rally, Project Cars stb.) Azért bosszant csak, mert mind közül nekem akkor is a Crew a favorit. :)

Hungarykum: a beállításokat ki fogom próbálni. ;) Nagyon köszönöm!

Utoljára szerkesztette: Lacika_83, 2016.01.02. 22:13:02
  • Hungarykum
    A 2. summit qualifier-en, amin már észt vettem, ott volt egy hill climb, ott nekem se adott alkatrészeket csak néha.
    Utána elindult Bonneville-en a rendes Summit és ott már csak alkatrészek jöttek, meg az utána következő többi Qualifier-en is.
  • [HUN]FaTaL
    Kedvem nincs így. Viszont ha be lehetne jelölgetni az összeset és körbejárni az úgy jó móka lenne :)
  • chase
    Az érdekes. Nálam a summitos skill-ek állandóak: 1 db hillclimb, 1 db escape, 1 db scramble. Drag és Drift autóval a hillclimb és az escape teljesen esélytelen és a scramble sem túl barátságos velük. Monster truck-al az escape skill-en 3-4 color/sticker/stb part után adott 1-1 új tuning alkatrészt, de azokat is csak szép lassan sorban, először 30-as szintűt, aztán 40-eseket, végül 50-est. Végül 1297-es szintről indulva 1 óra és 12 perc folyamatos escape skill után adta ide az utolsó hiányzó 50-est (airsystem), ezt megmértem. Ezalatt is bőséggel adta a color/sticker partokat és olyan 50-es alkatrészeket, amik már megvoltak.
    Utoljára szerkesztette: chase, 2016.01.02. 19:09:35
  • gabo91
    Na igen.... rettentő idegesítő hogy minden második sarkon van landmark, ezért félpercenként mapot nyitni, bejelőlni...
  • Quqa
    Lehet többet nem is fogod tudni elindítani, mert hibás valamelyik telepítőfájl sokan szívnak e miatt újrarakás után. Ezt kipróbálhatod más rendszeren nem tudom, hogy kell megcsinálni, ha mákod van elindul.

Én is azt hittem, hogy elég a 2 mag aztán rájöttem, hogy még sem. Nézd csak meg feladatkezelőben mennyire leterheli a játék full-on fog pörögni a proci. Egyedül bohóckodni esetleg pár ismerőssel csapatni még elég lenne a gond ott következik mikor PvP-re mennél és nem tudod miért laggolsz (értsd: 10-100-200m-re dob hátrább a játék) állandóan. Persze lehet 1990-es Nintendo grafika mellett is játszani a gond ott adódik, hogy ez a játék egyáltalán nincs optimalizálva semmilyen szinten így aztán tök mindegy, hogy low-on vagy high-on játszol (az ultra az már rendesen megfogja a gépeket). 4 magon nagyobb felbontáson costom (2 magon is azon volt) graf. mellett röccenésmentes a játék. 30 FPS alá még nagy városi forgalomban sem esik, core 2-n 18-20 között volt és állandóan laggolt hiába vettem lejjebb bármit.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.01.02. 18:10:27
  • parek
    Hello mindenki egy kis HELP-re lenne szükségem . el akartam ma indítani a játékot de hiába indítom Uplay-el vagy az ikonnal nem történnik semmi . eddig jó volt minden már újra is raktam a játékot de úgy se jó valakinek valamilyen tipp ?! meg köszönném nagyon :)
  • Hungarykum
    Nem olyan kevés az i3 sem. Régebben egy intel core 2 duo-val játszottam, de azzal is simán futott a játék megfelelő grafikai beállítással.
    Még városban se nagyon lassult be.

#11775 Lacika! Nem tudom milyen felbontást használsz, de itt van én beállításom. Ha belépsz játékba, akkor átállítod a felbontást, de minden mást hagyj úgy. Ha az én gépemen simán fut, akkor neked is jónak kell lennie.
    Dokumentumokból a PCScalability.xml fájlból másolva:

DesktopResX="1280" DesktopResY="1024" Preset="4" Version="7" Appearance="1" Width="1280" Height="800" FPS="30" Geometry="3" Shadows="2" Texture="2" EnvMap="3" Grass="3" DOF="2" MotionBlur="0" AntiAliasing="1" VSync="0" Bloom="1" SSAO="3" GAMMAWR="1" FOVSCALEFACTOR="1" TemporalAA="0" />

Megnyitod a fájlt és felülírod a szükséges részt.
  • Quqa
    Az i3 kevés, mert csak 2 magos a játék meg megköveteli a 4 magot. Újíts be egy i5-öt ami fizikailag is 4 magos és nem csak 4 szálon dolgozik mint az i3!
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.01.02. 01:35:07
  • Lacika_83
    Köszönöm a választ!
    Pl. mai is mikor először beléptem, városban 20-25 körül hozta, aztán később mikor újra beléptem, már egész szépen futott. Nvidia GTX750Ti-m van ( + i3 proci, 6GB ram), DIREKT emiatt a játék miatt újítottam be rá. :) Nem várom el a gépemtől, h. full beállításokkal, 60FPS-sel hozza a játékot, de a 18-25 közötti FPS-t azért kicsit túlzásnak érzem.
    Utoljára szerkesztette: Lacika_83, 2016.01.01. 20:38:49
  • [HUN]FaTaL
    Hogy egyedül miért nem lehet ilyet azt csak a fejlesztők tudják... Jó lenne ha megcsinálnák, mert én pl. emiatt nem fedeztem fel az összes landmarkot. De csinálnék egy landmark tourt :D
  • Hungarykum
    Egyenlőre csak freedrive challenge-ben van ilyen lehetőség. De ez is csak akkor működik, ha egy másik játékosnak is megvan a WR, mert csak így fog elindulni. Na meg persze akkor, ha elfogadja az meghívást. Szóval min. 2 ember kell hozzá.
  • gabo91
    Lehet valahogy a játékban saját útvonalat tervezni? Pl. Bostonból szeretnék elmenni Los Angelesbe, úgy hogy köztes pontokat is adnák meg.... a megálló közt meg nyilván a GPS tervezi az útvonalat...
    A-ból D-be eljutni B és C érintésével...

Miért akarok ilyent?
    Gold Rush Rally
    ha már el nem jutok oda, legalább itt akarom végig járni az útvonalakat :)
  • Stockbauer33 #11771
  • Ratrak
    Köszi az infókat. Amik most vannak, ott nehéz fejlődni, legalábbis draggal sem az escape, sem a hillclimb, sem a scramble nem pálya... mosterrel mondjuk meglepően jól lehet escape-elni, meg hillclimbolni is.
    A halálom, hogy a summiton a 4 emberes crew-s küldihez sosem lehet embert találni, mindig valaki elkezd valami mást csinálni, tiszta agyrém. Hiába van innen egy rahedli ismerősöm, senki nem akkor játszik, amikor én, így esélytelen vagyok ezeket megcsinálni. :(

#11763 Nem tudok sok okosat mondani, csak annyit, hogy korábban nekem betonstabil 60 FPS volt mindig, de városban nagyobb daráláskor most nekem is szaggat néha. Valszeg a grafikai update jobban megterheli a gépet, és ennyi. Múlik azon is, hogy milyen grafkártyád van, az nvidiákat szereti a játék, a másikat meg nem. (értsd: elvileg azonos tudású kártyák közül nvidiával 20-450%-al gyorsabb...)

#11768 Előre mutató, végül is, már több, mint egy éve bele kellett volna kerülnie, a játék kb. "üvölt" érte, de jobb később, mint soha... :)
  • Szabi #11769
  • StormSim
    Úgy tűnik, a photo mode kódjának egy része már benne van a játékban (persze maga a photo mode még nem elérhetó). A Bindings.xmlben ezt találtam:

<Action Name="LaunchPhotoMode" IsAnalog="0" RateUp="1000" RateDown="1000">
    <Operator Type="OR" />
    <ActionRef Name="LaunchPhotoMode" />
    <Channel Device="KEYBOARD" Name="P" />
    </Action>

És ha megpróbálok valamit a P gombra mapelni:

• Gab0523
    Sziasztok.

Korábban írtam, hogy 147 perc alatt ugráltam ki driftesre -1299-ig-, mindezt úgy, hogy én közben kaptam egy rahedli motorháztetőt, felnit, egyebeket.
    Szóval nem barokkos túlzás, az a 1,5 óra.

BÚÉK :)
  • Hungarykum
    5-6 óra? Az érdekes. Summit-os skillen szereztem meg mindhárom új kategra az alkatrészeket. Mikor Bonneville mellett kellett menekülni a homokbuckákon keresztül, ott lemértem mennyi idő volt összeszedni a cuccokat a Monster truck-ra. 1.5 óra volt. Race line skill-en meg drift kocsira szedtem össze kb ugyan ennyi idő alatt.
    Közben nem osztogatott lim-lom festéseket meg egyéb vackokat csak alkatrészek jöttek. Így 1.5 óra volt.
  • chase
    1 járgányra kb 1.5 óra összeszedni.
    Ezt egy kicsit nagyon barokkos túlzásnak vélem, min. 5-6 óra Escape skill után 1297.
    Idén már nem menekülök többet, mindnekinek boldog új évet kívánok!

• Stockbauer33 #11764
  • Lacika_83
    Sziasztok,

a segítségetek szeretném kérni:

az utóbbi időben (kb. 1 hete) hajlamos nagyon belassulni a játék. Azért csak hajlamos, mert vannak jobb pillanatai, amikor városon kívül hozza az 50-60 fps-t, városon belül pedig a 30-35-öt. Nekem ez eddig is így volt, megszoktam, megfelelt.
    De most kültelken 35-45, ez még ok is lenne, de városban 25-20 körülre esik vissza. Esetleg a merevlemez kezdhetett el döglődni, mert mikor betölt, nagyon tekeri neki.
    Az jelentene bármi megoldást, ha áttelepíteném egy másik vinyóra? Az elmentések a felhőben vannak, azok megmaradnának? Vagy egyáltalán mi lehet az oka?

Előre is köszönöm a válaszokat!