13240
thecrew.jpg
  • StormSim
    Tudtommal nincs ilyen link, de konzisztens a játék órája, szóval ki lehet számolni. A játékban 12szer gyorsabban telik az idő mint a valóságban, szóval 1 játékbeli nap az 2 valós óra. A játékbeli nap UTC szerint páros órakor kezdődik (plusz pár másodperc). A játékban nincsenek időzónák, se DST. Nálunk Magyarországon van DST. A DST az hogy télen és nyáron más az idő "óraátállítás" miatt. Nálunk téli időszámítás esetén (mint most) páratlan órakor kezdődik a játékbeli nap, nyári időszámítás esetén páros órakor. Szóval pl most délben a játékban is dél van.
  • chase
    Van olyan app/link/feature amivel a játék elindítása nélkül meg tudom nézni, hogy hány óra van éppen a játékban, ha online lennék? Vagy ez tök random? Vagy simán az aktuális USA időzónák egy-az-egyben? Időzavarban-e vagyok? :)
  • Stockbauer33 #11789
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.facebook.com/thecrewgame/photos/a.144526469079730.1073741832.134970233368687/466475433551497/?type=3&theater

#11788 A TDU1be is megvolt neki az 50000 és annyit bele akar tenni. Nekem meg az Enzoba 45000 de a mostani Maserati kedvencembe nemlesz annyi.Jólett volna a Pagani Circuittal :( de csak perf lesz.Remélem idén tavaszra is lesz új DLC pack

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.06. 18:37:07
  • Ratrak
    az laza! Jópár olajcsere benne van már akkor abban az Agera-ban :)
  • Stockbauer33 #11787

Dávidom.Ebből csináltunk 3-at? :) MrFord-nak 20000km van az Agera-ba

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.06. 01:37:20
  • Gab0523
    Azért, i3 és i3 között is van különbség.
    Egy i3 3250-es kevés a Crew-hoz, de egy egy i3 41** már elég neki, egy 6100 vagy 6300 pedig már tényleg elég jól bírja.
    A videokártya viszont tényleg "kevés" neki. 750 Ti-vel medium fölé nem biztos, hogy szerencsés tolni a grafikát, és a FullHD sem kifejezetten jó ötlet.
    Függően attól, hogy milyen i3-asról van szó, és, hogy melyik gyártó 750 Ti kártyája, a medium beállítás és az 1440*900, vagy 1366*768 volna az optimális beállítás.
  • chase
    Ha már így matricákat osztogat, mint az ovisoknak, akkor legalább díjazná, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbbet tudom összegyűjteni! :)

Utoljára szerkesztette: chase, 2016.01.03. 01:34:49
  • Lacika_83
    Quqa, Hungarykum:

köszöntem a tanácsokat! :)

Quqa: Procit szeretnék majd vmikor újítani persze, de még most nem sajnos. Azért nem tartom annyira gyengének az i3-ast, mert más játék medium-high beállításokkal egész tisztességesen fut. (pl. GTA5, Dirt Rally, Project Cars stb.) Azért bosszant csak, mert mind közül nekem akkor is a Crew a favorit. :)

Hungarykum: a beállításokat ki fogom próbálni. ;) Nagyon köszönöm!

Utoljára szerkesztette: Lacika_83, 2016.01.02. 22:13:02
  • Hungarykum
    A 2. summit qualifier-en, amin már észt vettem, ott volt egy hill climb, ott nekem se adott alkatrészeket csak néha.
    Utána elindult Bonneville-en a rendes Summit és ott már csak alkatrészek jöttek, meg az utána következő többi Qualifier-en is.
  • [HUN]FaTaL
    Kedvem nincs így. Viszont ha be lehetne jelölgetni az összeset és körbejárni az úgy jó móka lenne :)
  • chase
    Az érdekes. Nálam a summitos skill-ek állandóak: 1 db hillclimb, 1 db escape, 1 db scramble. Drag és Drift autóval a hillclimb és az escape teljesen esélytelen és a scramble sem túl barátságos velük. Monster truck-al az escape skill-en 3-4 color/sticker/stb part után adott 1-1 új tuning alkatrészt, de azokat is csak szép lassan sorban, először 30-as szintűt, aztán 40-eseket, végül 50-est. Végül 1297-es szintről indulva 1 óra és 12 perc folyamatos escape skill után adta ide az utolsó hiányzó 50-est (airsystem), ezt megmértem. Ezalatt is bőséggel adta a color/sticker partokat és olyan 50-es alkatrészeket, amik már megvoltak.
    Utoljára szerkesztette: chase, 2016.01.02. 19:09:35
  • gabo91
    Na igen.... rettentő idegesítő hogy minden második sarkon van landmark, ezért félpercenként mapot nyitni, bejelőlni...
  • Quqa
    Lehet többet nem is fogod tudni elindítani, mert hibás valamelyik telepítőfájl sokan szívnak e miatt újrarakás után. Ezt kipróbálhatod más rendszeren nem tudom, hogy kell megcsinálni, ha mákod van elindul.

Én is azt hittem, hogy elég a 2 mag aztán rájöttem, hogy még sem. Nézd csak meg feladatkezelőben mennyire leterheli a játék full-on fog pörögni a proci. Egyedül bohóckodni esetleg pár ismerőssel csapatni még elég lenne a gond ott következik mikor PvP-re mennél és nem tudod miért laggolsz (értsd: 10-100-200m-re dob hátrább a játék) állandóan. Persze lehet 1990-es Nintendo grafika mellett is játszani a gond ott adódik, hogy ez a játék egyáltalán nincs optimalizálva semmilyen szinten így aztán tök mindegy, hogy low-on vagy high-on játszol (az ultra az már rendesen megfogja a gépeket). 4 magon nagyobb felbontáson costom (2 magon is azon volt) graf. mellett röccenésmentes a játék. 30 FPS alá még nagy városi forgalomban sem esik, core 2-n 18-20 között volt és állandóan laggolt hiába vettem lejjebb bármit.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.01.02. 18:10:27
  • parek
    Hello mindenki egy kis HELP-re lenne szükségem . el akartam ma indítani a játékot de hiába indítom Uplay-el vagy az ikonnal nem történnik semmi . eddig jó volt minden már újra is raktam a játékot de úgy se jó valakinek valamilyen tipp ?! meg köszönném nagyon :)
  • Hungarykum
    Nem olyan kevés az i3 sem. Régebben egy intel core 2 duo-val játszottam, de azzal is simán futott a játék megfelelő grafikai beállítással.
    Még városban se nagyon lassult be.

#11775 Lacika! Nem tudom milyen felbontást használsz, de itt van én beállításom. Ha belépsz játékba, akkor átállítod a felbontást, de minden mást hagyj úgy. Ha az én gépemen simán fut, akkor neked is jónak kell lennie.
    Dokumentumokból a PCScalability.xml fájlból másolva:

DesktopResX="1280" DesktopResY="1024" Preset="4" Version="7" Appearance="1" Width="1280" Height="800" FPS="30" Geometry="3" Shadows="2" Texture="2" EnvMap="3" Grass="3" DOF="2" MotionBlur="0" AntiAliasing="1" VSync="0" Bloom="1" SSAO="3" GAMMAWR="1" FOVSCALEFACTOR="1" TemporalAA="0" />

Megnyitod a fájlt és felülírod a szükséges részt.
  • Quqa
    Az i3 kevés, mert csak 2 magos a játék meg megköveteli a 4 magot. Újíts be egy i5-öt ami fizikailag is 4 magos és nem csak 4 szálon dolgozik mint az i3!
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.01.02. 01:35:07
  • Lacika_83
    Köszönöm a választ!
    Pl. mai is mikor először beléptem, városban 20-25 körül hozta, aztán később mikor újra beléptem, már egész szépen futott. Nvidia GTX750Ti-m van ( + i3 proci, 6GB ram), DIREKT emiatt a játék miatt újítottam be rá. :) Nem várom el a gépemtől, h. full beállításokkal, 60FPS-sel hozza a játékot, de a 18-25 közötti FPS-t azért kicsit túlzásnak érzem.
    Utoljára szerkesztette: Lacika_83, 2016.01.01. 20:38:49
  • [HUN]FaTaL
    Hogy egyedül miért nem lehet ilyet azt csak a fejlesztők tudják... Jó lenne ha megcsinálnák, mert én pl. emiatt nem fedeztem fel az összes landmarkot. De csinálnék egy landmark tourt :D
  • Hungarykum
    Egyenlőre csak freedrive challenge-ben van ilyen lehetőség. De ez is csak akkor működik, ha egy másik játékosnak is megvan a WR, mert csak így fog elindulni. Na meg persze akkor, ha elfogadja az meghívást. Szóval min. 2 ember kell hozzá.
  • gabo91
    Lehet valahogy a játékban saját útvonalat tervezni? Pl. Bostonból szeretnék elmenni Los Angelesbe, úgy hogy köztes pontokat is adnák meg.... a megálló közt meg nyilván a GPS tervezi az útvonalat...
    A-ból D-be eljutni B és C érintésével...

Miért akarok ilyent?
    Gold Rush Rally
    ha már el nem jutok oda, legalább itt akarom végig járni az útvonalakat :)
  • Stockbauer33 #11771
  • Ratrak
    Köszi az infókat. Amik most vannak, ott nehéz fejlődni, legalábbis draggal sem az escape, sem a hillclimb, sem a scramble nem pálya... mosterrel mondjuk meglepően jól lehet escape-elni, meg hillclimbolni is.
    A halálom, hogy a summiton a 4 emberes crew-s küldihez sosem lehet embert találni, mindig valaki elkezd valami mást csinálni, tiszta agyrém. Hiába van innen egy rahedli ismerősöm, senki nem akkor játszik, amikor én, így esélytelen vagyok ezeket megcsinálni. :(

#11763 Nem tudok sok okosat mondani, csak annyit, hogy korábban nekem betonstabil 60 FPS volt mindig, de városban nagyobb daráláskor most nekem is szaggat néha. Valszeg a grafikai update jobban megterheli a gépet, és ennyi. Múlik azon is, hogy milyen grafkártyád van, az nvidiákat szereti a játék, a másikat meg nem. (értsd: elvileg azonos tudású kártyák közül nvidiával 20-450%-al gyorsabb...)

#11768 Előre mutató, végül is, már több, mint egy éve bele kellett volna kerülnie, a játék kb. "üvölt" érte, de jobb később, mint soha... :)
  • Szabi #11769
  • StormSim
    Úgy tűnik, a photo mode kódjának egy része már benne van a játékban (persze maga a photo mode még nem elérhetó). A Bindings.xmlben ezt találtam:

<Action Name="LaunchPhotoMode" IsAnalog="0" RateUp="1000" RateDown="1000">
    <Operator Type="OR" />
    <ActionRef Name="LaunchPhotoMode" />
    <Channel Device="KEYBOARD" Name="P" />
    </Action>

És ha megpróbálok valamit a P gombra mapelni:

• Gab0523
    Sziasztok.

Korábban írtam, hogy 147 perc alatt ugráltam ki driftesre -1299-ig-, mindezt úgy, hogy én közben kaptam egy rahedli motorháztetőt, felnit, egyebeket.
    Szóval nem barokkos túlzás, az a 1,5 óra.

BÚÉK :)
  • Hungarykum
    5-6 óra? Az érdekes. Summit-os skillen szereztem meg mindhárom új kategra az alkatrészeket. Mikor Bonneville mellett kellett menekülni a homokbuckákon keresztül, ott lemértem mennyi idő volt összeszedni a cuccokat a Monster truck-ra. 1.5 óra volt. Race line skill-en meg drift kocsira szedtem össze kb ugyan ennyi idő alatt.
    Közben nem osztogatott lim-lom festéseket meg egyéb vackokat csak alkatrészek jöttek. Így 1.5 óra volt.
  • chase
    1 járgányra kb 1.5 óra összeszedni.
    Ezt egy kicsit nagyon barokkos túlzásnak vélem, min. 5-6 óra Escape skill után 1297.
    Idén már nem menekülök többet, mindnekinek boldog új évet kívánok!

• Stockbauer33 #11764
  • Lacika_83
    Sziasztok,

a segítségetek szeretném kérni:

az utóbbi időben (kb. 1 hete) hajlamos nagyon belassulni a játék. Azért csak hajlamos, mert vannak jobb pillanatai, amikor városon kívül hozza az 50-60 fps-t, városon belül pedig a 30-35-öt. Nekem ez eddig is így volt, megszoktam, megfelelt.
    De most kültelken 35-45, ez még ok is lenne, de városban 25-20 körülre esik vissza. Esetleg a merevlemez kezdhetett el döglődni, mert mikor betölt, nagyon tekeri neki.
    Az jelentene bármi megoldást, ha áttelepíteném egy másik vinyóra? Az elmentések a felhőben vannak, azok megmaradnának? Vagy egyáltalán mi lehet az oka?

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Hungarykum
    1. Summit-os skilleken. Elég ha a bronzot eléred és mindig egyre jobb cuccok jönnek vegyesen. 1 járgányra kb 1.5 óra összeszedni. Vagy megveszed a cuccokat a tuningboltban, de ehhez egy járműre mindenképp össze kell szedni az alkatrészeket.
    2. 30000 körül szoktam összeszedni. Lehet úgy kezdeni, hogy elmész az 5000-ért, de ha ugratsz közben csinálj hátraszaltókat. Ha megvan az 5000-es, akkor van a félcső ugráló hely. Itt ha felmész a tetejéig kb 130-al, akkor 2 hátraszaltót is tud csinálni, ami már 1500 pont + még ~300 amiért a levegőben vagy. Felgyorsítasz kis nitróval és újra. De ha egyből itt kezdesz, akkor is hasonló pontszám lesz. Vagy lehet azt is hogy összeszeded még az 1000 pontosokat is és aztán mész ugrálni. Nem tudom más hogy csinálja.
  • Ratrak
    Két kérdés:
    1. hogyan lehet növelni az új specek szintjét a leggyorsabban (drift, monster, drag)?
    2. hogy' lehet normális pontszámot elérni a monster arena-ban?
  • Gab0523
    Mindenkinek Kellemes, nyugalmas ünnepeket kívánok. :)
  • Stockbauer33 #11759
    Kellemes ünnepeket és krúzokban gazdag újévet kivánok

• tutyimutyi2
    ha egymással játszik egy the crew és egy wild run birtokos és a wild run birtokos elindítja a free drive stunt-ot akkor a the crew tulajdonos tud csatlakozni?
  • Gab0523
    Biztató.

Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.12.23. 18:32:04
  • Balcsix #11755
    Ennek a frakciós dolognak mi a lényege, illetve hogy tudok váltani egy másikra?
  • Stockbauer33 #11754
    The latest Patch is live and with it Drift Spec of the Mazda RX7.

• [HUN]FaTaL
    Röhej hogy egy vagyont elkérnek a játékért és lassan úgy működik mint a f2p cuccok, vicc.
  • Ratrak
    egyértelműen látszik, hogy meg akarják növelni a pénz "értékét" a játékban, ezzel terelve a népet a CC irányába nyilván. Sokkal nehezebb nagyobb lóvét leakasztani, és sokkal drágább minden.
  • Stockbauer33 #11751
    nemértem mi a fasz kerül egy perf vasba 724 ezerbe? már a summit miatt a drag meg a monster szarok is drágák voltak fél milkáért