13240

-
sebaj, elvezd az ablaktorlot -
Egy katasztrófa ennek a játéknak valamennyi közösségi funkciója. -
"never drive alone" -
Akkor csak nekem nem működik ez a szar...
Mert ugye miért működnének hibátlanul az online funkciók egy online játékban...
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.12.07. 17:59:50 -
persze, sőt néhány random külföldi sráccal szoktuk csinálni a summit küldiket is, ők általában az első 10-be vannak :D -
Van olyan élő ember a környéken aki talált már a beépített keresővel társat a Freedrive Challange-hez?
(Illetve bármihez?)
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.12.07. 17:14:26 -
ahaaa.....most már tisztul a kép! Köszi az infót! -
Stockbauer33 #11703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!neveddmeg -
BoyleSilva #11702 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy mennyi élet van a játékban jelenleg, illetve hogy a szerever/szereverek mennyire stabilak (ubi-t tekintve nincs jó tapasztalatom).
Ezek mellett mivel szeretném megvenni egyenlőre csak az alap játékot, azzal még mennyire lehet játszani csapatban? - "mennyire használható?"
-
most pl. amcsi autós event volt, de előtte meg ázsiai, azelőtt meg eu.. szerencsére több variáció már nincs :DD -
Ördögöd van, tényleg Subarum van, meg egy Skyline. Erre adja a Chevyt.... kölcsön. Mindig meg tud lepni ez a játék a logikájával!
-
Gab0523 #11699 Ahogy én most elnéztem, csak akkor használhatsz saját verdát, ha az kifejezetten "marikai" autó.
Pl, ha a driftesed Subaru, akkor nem engedi be, de a Focus mehet. -
Kvalifikációra mikor vihetem a saját autómat? Mindig "kölcsön" kocsit kapok, pedig már van autóm az adott kategóriában. El kell vele érni valamilyen szintet előtte? -
Hungarykum #11697 Verseny induláskor is azt írja a játék, hogy érjek célba minél hamarabb :D
Tegnap megnéztem milyen skill-ek vannak Summit-on. Nézzük a földutas ugratót. Hiába földút, mindenki drag kocsival ugrált :D -
valahol 40körül vagyok a listán :DD -
Nagy kár, hogy ez a Summitos time attack mission nem arról szól, hogy ki tereli ügyesebben a verdát, hanem arról, hogy ki találja meg legügyesebben a legtöbb útlevágást. :( -
Ratrak #11694 Mivel senki nem állt elő ötlettel, elkezdtem tesztelgetni a C-s autókat. Még nem néztem végig az összeset (sőt), de egyelőre úgy néz ki, hogy a Ford GT-ben és a Camaroban van/lehet fantázia, az SLS is jónak tűnik és a 458 is kb ott van időben. Az alfát nagyon lebutították, alig kanyarodik, szegény MP4 meg alig gyorsul. Motorral (S1000RR) nem voltam gyorsabb, mint autóval (tesztpálya: Bottom of the Ninth küldi) Persze, sok hiba sok helyen, nehéz összehasonlítani az időket, de eddig kb. ez a tapasztalat. P-ben meg feltűnően sokan használják a Huayrát. -
Már mindent frissítettem, újratelepítettem stb stb stb... végül win7 lett a megoldás :)
Orbancapitan: múlthéten season passt még volt 6$-ért, most meg wild runt sikerült megvennem :)
Figyelgesd gyakran, mert délelőtt még nem volt elérhető, viszont hamar elfogy
-
Orbancapitan #11692 unavailable :/ -
6,25 dolcsi a wildrun -
Ratrak #11690 videókártya driver frissítés? Win10 áthelyezése a lomtárba (ahova való)? -
Esetleg érdemben is tudtok javasolni valamit? -
kapcsold be a monitort -
Stockbauer33 #11687 -
Sziasztok.
lenne egy kis gondom a játékkal. Win10-en elindítom és fekete képernyő van... hangok vannak de kép nincs. Volt valakinek ilyen, mit javasoltok?
-
Ratrak #11685 köszi! -
Stockbauer33 #11684 A 8 miniből 3 kell a nagyhoz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2-kor(14.00) indul az új
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.03. 13:06:34 -
Ratrak #11683 Egy kérdés azokhoz, akik az "új" fizikával már többet tolták mint én a magam kb. 2, max. 3 órájával :) Mik most az egyes spec-ek legjobb autói pvp-hez? (ugye korábban a Mini vitt mindent, aztán visszavágták, "új" fizika előtt P-ben minden a ferrarikról szólt, C-ben meg az Alfa8C-ről, mi a helyzet most? Egy pvp-t mentem C-s autóval, úgy otthagyott a kollega egy Camaroval, hogy csak pislogtam... :) )
Másik: engem ugye nem engedett be erre a summitos izére, mert összesen egy drift futamot volt időm menni vele. Innentől én már kalap-kabát vagyok, vagy a következővel megint tehetek majd próbát kb. egy hónap múlva? (Még jó, hogy nem teljes áron vettem meg a WR-t, ha már nem használhatom a "fő funkcióját"...) -
nekem nem volt túl sok türelmem most hozzá, valahol arany és ezüst között vagyok :D -
Stockbauer33 #11681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Vincentcloud #11680 Én nagyon az elején vagyok, de a szint mindegy akkor benne vagyok ilyenekben. -
Gab0523 #11679 Én profi nem vagyok, de ha megfelelek, jelen leszek, amikor kellek. -
naja, ma este kéne 3 játékos akivel mennénk 1-2 crew versenyt.. random emberekkel szinte lehetetlen.. dbár néha még a barátlistámon lévőkkel se egyszerűbb... :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.02. 15:02:51 -
Gab0523 #11677 Srácok, nem tudom, mennyire pofátlanság, de szeretnék segítséget kérni. (Meg, felajánlani, ha esetleg valakinek szüksége volna rá.)
Én általában délután 5-től ráérek, és szeretném kérni, ha lehet, hogy, akinek esetleg van kedve segíteni, vagy esetleg Neki kellene segítség, azt megkérném, akár itt -ha nem vagyok játékban-, akár uplay-en, vagy ahol tud keressen fel és megbeszéljük, kinek, mikor, hogyan lenne megfelelő az időpont arra, hogy a Summit-os, csapatos kihívásokat megoldjuk.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki hajlandó besegíteni. :) -
Gab0523 #11676 Ez felbontástól is függ.
1920*1080-ban megeshet, sajnos, de ez nem feltétlen a kártya hibája. Sajnos az AMD driverei el vannak 'szve, viszont, ha kicsit állítgatod, akko megeshet, hogy megszabadulsz ettől a jelenségtől. -
Stockbauer33 #11675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig sikerült Dávid de már kiégett a szemem b+ :))))
-
Valaki tolja a játékot R9 280x vagy hasonló VGA-val? Az normális, hogy minden high-on van és városban, kidolgozottabb területeken simán beesik néha 30 frame körülire? -
Hungarykum #11673 Summit-on én is ezt találtam ki csak én Focus-al csináltam. 140000 sikerült :D -
-
omg