The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
jé ezt nem is figyeltem, jó hogy diablo elolvasta legalább 😄

RUF CTR-3

2013-as Ruf RT-35

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
igen, az Ubisoft reményei szerint még néhány millióan 😄

Van még valaki rajtam kívül aki PS4-re szerzi be?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Szabi
még nem, elméletileg majd itt lesz egyszer

akyyy
steamen nem lehet elõrendelni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LeWyTy
Kb fél éve?! 😄 ... nekem nem mûködik.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Coral Springs
Egy rövid fan-made trailer, nem rossz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

zolee145
Ez jónak ígérkezik, hátha bírja majd a gépem is. A sima forgalomban autókázás számomra a legvonzóbb dolog ebben. Nem tudom a véglegesben milyen autók lesznek, de így lista alapján kicsit a hétköznapi(bb) autók hiányoznak.

Kár, hogy rendes idõjárást nem tud, mert ha már úgyis állandó internet kell akkor akár az aktuális idõjárás is lehetne a valóságnak megfelelõen. Ahol esik amcsiban ott esne a játékban is aztán annyi.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Coral Springs
Anno a Need for Speed World -ben is szépen haladtam anélkül hogy egy fillért is beletettem volna a játékba, és egyáltalán nem éreztem grind -nek a dolgot, minden jött amikor kell. De hasonlóan vagyok jelenleg a War Thunder -el, azzal kb már egy éve játszok de már megvan a MiG-15 is ami a tápláléklánc csúcsa a játékban.

Egy ideje a mikrotranzakciós rendszer, ahogy írtad az idõspórolást szolgálja, de akar bárki is itt idõt spórolni ? Ha jó lesz a játék akkor itt 3-4 év full cruise -olás következik, innentõl kezdve meg nincs mirõl beszélni. Ráadásul már az elején hozzám vágják a Shelby GT 500 -at, engem már le is kenyereztek. Egy-két hónap és amúgy is mindenki a top vasakkal fogja tolni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
Shortcut, Timesaver, Unlock stb.. nevezhetjük akárhogy.. az új játékoknál régóta divatos a fizetõs idõspórlás.. 😞

viszont amíg csak idõt spórolnak a fizetésért cserébe, addig nincs vele sok bajom... nem új autókat vehetnek, nem új alkatrészeket vehetnek.. pontosan ugyanazt amit amúgy a karrier teljesítésével feloldasz..

egyébként a fejlécben lévõ kódok is feloldanak elméletileg autókat és tuningokat a játékhoz 😄

Fpocok
Hányás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Ezt a fejlesztõk mondták sajnos.

contraste
Igen, gondoltam.. És pl a Crew rewards-okhoz, fácsén kell 4 ismerõs, mindegyik 10 kóddal, hogy megkapd a RAM-et, ahogy leWyTy is írta.

ain't got no history

Szabi
elméletileg ez csak a promozás miatt van, mert így látják az ismerõseid, hogy jaj ha a Béla játszani fog vele, akkor nekem is kell majd a játék.. 😄

contraste
Amúgy ez a crew létrehozás csak facebookon keresztül megy? legalábbis az ubi nagyon face-n nyomja ezt az oldalán.

ain't got no history

Szabi
ez így még mindig nem igaz, inkább a fejlesztõknek hiszek.. majd ha õk is ezt mondják..

biztos én emlékszem rosszul, de a TDU2 is az elsõ héten használhatatlan volt online, folyamatosan kidobott a kezdõképernyõre.. és azóta is gyakran vannak akár egy hetes szerver leállások is amikor csak a kezdõképernyõig lehet eljutni.. (trükközés nélkül)

de jártam már így sok más MMO és MMORG játékban is..

Omlás
Az akkor volt most meg ez van tenni max annyit tudunk, hogy tetszik vagy nem tetszik én sem kifejezetten örülök neki.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fehercsoki
Ami miatt ezt MMOnak nevezik azt a TDU 1 és 2 is tudta, és volt rendes offline.

emlékeim szerint minden videóban úgy emlegetik, hogy MMOCARPG. Akkor várni kell, aztán késõbb jó lesz 😉
Omlás
A WOW sem MMO csak tudsz játszani a haverokkal...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fehercsoki
Nézd már meg mi volt az összes eddigi folyamatos netkapcsolatot igénylõ játék megjelenésénél... Elsõ pár héten folyamatos problémák, szinte játszhatatlan. Másrészt meg ez nem MMO, csak tudsz versenyezni a haverokkal... Ez szimplán csak DRM...

akkor most eljátszom én a paraszt szerepét, aztán lehet fikázni.

Ez egy MMO játék, ahogy a fejlesztõk is megmondták. Nem értem miért akkora nagy tragédia ez a net függõség, nem hiszem el, hogy csak napi fél óra nete van valakinek 2014-ben, esetleg ha épp nincs, nem képes meglenni egy ****** játék nélkül. És igen, értem én, bosszantó ha akkor ninvs net, amikor épp játszana valaki, vagy egy krúz mközbe megy el a net, nem kell bemutatni.
Fehercsoki
De nem lesz offline profil...

Coral Springs
Ebben a játékban összegyúrták a TDU -t és a Need for Speed -et, mindkét franchise érezteti hatását benne. A fizika tûrhetõnek tûnik, de errõl majd
a megjelenés után lehet végleges következtetést leszûrni. Addig viszont nem kevés idõ van még, a The Crew -ban még így alpha verziósan is több potenciál van mint a TDU2 -ben.

Coral Springs
Tetszik eddig a mûsor, talán nem lesz ebbõl pofára esés. Ami viszont nem tetszik hogy ebben is lesz törés, a TDU fejlesztõitõl nem vártam volna.

LeWyTy
Jó... elõbb visszaolvashattam volna... kis és hogy vesz fel? 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Van ez a Golden plates cucc... ott van olyan crew es cucc...
Pl ez

Ehhez kell nekem 4 ismerõs akinek megvan 10 kód?

Én beérem itt is egy Lamborghini countach-al vagy ha nincs akkor egy DeLorean DMC–12 nagggyon-naggyon le tudna kötni! 😊

Szabi
nekem egy AMC Gremlin kéne még az autólistára, vagy AMC Pacer, jó krúzautó lehetne, mint a kacsa Ibizán 😄

Személy szerint egy jó kis krúzt várok máris a keleti parttól a nyugati partig át a hegyeken, aztán (ha másnap nem dolgozok és idõbe bele fér) akkor vissza is pl. a 66-os úton!! 😊

Szabi
egy kis ismétlés 😄

A The Crew térképe, akkora méretû, hogy elfér benne a Grand Theft Auto V-ös Los Santos, a Red Dead Redemption-ös Wild West, a Forza Horizon-os Colorado, Need for Speed Rival-os Redview County, a Far Cry 3-as tropical island és a Skyrim térképe 😊

remélem kikerül majd ez a kép is amin bemutatták ezt a tesztelõknek

A The Crew féle New York akkora mint Liberty City a GTA IV-ben, hasonló méretû még Chicago, Detroit, St Louis, Miami, Dallas, Las Vegas, Seattle és San Francisco.. 😄

contraste
Köszönöm én is a kódok megosztását! Én nem vagyok ekkora fan, mint Ti (pontosobban lennék, de most sajna 0 idõm van😞 ), de követem az eseményeket és én is szívesen nyomatnám veletek, megpróbálom megvenn, amint lehet! Legyen egy jó kis magyar közösség!

ain't got no history

Szabi! Végre valaki leírta a gondolataimat!
gduck! Ezzel én is próbálkoztam, meg a vidóban lévõ rendõr rendszámával, de nem vette be!
Valamint ezen a linken találtam egy képet, de az sem mûködik: Krú

gduck
Itt van még1 a kódos oldal háttere bal oldalt, de ez valahogy nem akar mûködni...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szabi
nem értem én ezt a nagy meglepõdést... ha online profilod van online kell lenned, ha offline profilod van játszhatsz offline.. mi ebben ilyen meglepõ ?

egyébként melyik MMO vagy MMORG játékot tudod offline játszani ?

ugyanúgy a mikrotranzakció, ha fizetsz nem kapsz jobb cuccokat, csak hamarabb kapod meg.. de attól még nem lesz semmi elõnyöd, úgyis csak olyan ellenfelekkel dob össze akivel hasonló teljesítményû autód van..

megy itt a fölösleges és nem megindokolt pánikkeltés, csak tudnám mire..

Ha összejön a 10, és kell még ember a crew-ba a Dodge-hoz és a Mystery-hez, hívjatok be valahogy! Minden buliban benne vagyok! 😊

gduck
+1
9P8E9G3H

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Törölt felhasználó
Na faja, megvan a 6db bónus, még 4-et kell összeszednünk. De az milyen hogy 3db nagy felbontású kép volt az ajándék?! <#zavart2>
[HUN]FaTaL
Abban biztosan nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
De arról beszélünk. Valószínûtlen, hogy pillangóváltós kocsim lesz 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Fpocok
Valaki azt írta tegnap, hogy offline is megy. akkor mégsem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fehercsoki
1 napos hír. Hát ez így jó szar lesz...

Fehercsoki
Eh folyamatos internetkapcsolat kell majd... Nem meglepõ, nem elõször játszanák ezt el<#boxer>

Szabi
ez így megint nem igaz, a Chevrolet Camaro RS (1969), a Chevrolet Impala Sport Sedan (1967) és a Hummer H1 Alpha pl. nem tucatjárgány 😄

persze értem én amire gondolsz, szeretnék én is inkább több régi, mint új (2000 utáni) járgányt látni a játékban 😊

Fehercsoki
Hmm nagyon jól hangzik amit a fizikáról írnak. Így viszont egyáltalán nem sajnálom hogy csak októberben jelenik meg, csinálják meg minél jobbra.

allock
10évvel ezelõtti nfs-t nézegesd meg akkor <#wave>

#hhwnd

LeWyTy
Akkor én mondtam rosszul amit gondoltam.
Remélem nem a kötelezõ mainstream autókban meg pár újban fog kimerülni a játék... Amiket felsoroltál az minden autos játék alapja.
Miért nem lehet benne egy fasza régi M3 vagy egy Scirocco esetleg egy régi Porsche (nem ruf) vagy mitsubishu evo (szerintem dirtre indokolt is lenne) vagy Diablo... Stb

Szabi
a TDU készítõi csinálják, úgy tûnik az esõmágus a TDU2 csapatban maradt 😄D