The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RUF CTR-3
2013-as Ruf RT-35

"Nulla tenaci invia est via"
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Kár, hogy rendes idõjárást nem tud, mert ha már úgyis állandó internet kell akkor akár az aktuális idõjárás is lehetne a valóságnak megfelelõen. Ahol esik amcsiban ott esne a játékban is aztán annyi.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Egy ideje a mikrotranzakciós rendszer, ahogy írtad az idõspórolást szolgálja, de akar bárki is itt idõt spórolni ? Ha jó lesz a játék akkor itt 3-4 év full cruise -olás következik, innentõl kezdve meg nincs mirõl beszélni. Ráadásul már az elején hozzám vágják a Shelby GT 500 -at, engem már le is kenyereztek. Egy-két hónap és amúgy is mindenki a top vasakkal fogja tolni.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
viszont amíg csak idõt spórolnak a fizetésért cserébe, addig nincs vele sok bajom... nem új autókat vehetnek, nem új alkatrészeket vehetnek.. pontosan ugyanazt amit amúgy a karrier teljesítésével feloldasz..
egyébként a fejlécben lévõ kódok is feloldanak elméletileg autókat és tuningokat a játékhoz 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ain't got no history
ain't got no history
biztos én emlékszem rosszul, de a TDU2 is az elsõ héten használhatatlan volt online, folyamatosan kidobott a kezdõképernyõre.. és azóta is gyakran vannak akár egy hetes szerver leállások is amikor csak a kezdõképernyõig lehet eljutni.. (trükközés nélkül)
de jártam már így sok más MMO és MMORG játékban is..
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ez egy MMO játék, ahogy a fejlesztõk is megmondták. Nem értem miért akkora nagy tragédia ez a net függõség, nem hiszem el, hogy csak napi fél óra nete van valakinek 2014-ben, esetleg ha épp nincs, nem képes meglenni egy ****** játék nélkül. És igen, értem én, bosszantó ha akkor ninvs net, amikor épp játszana valaki, vagy egy krúz mközbe megy el a net, nem kell bemutatni.
a megjelenés után lehet végleges következtetést leszûrni. Addig viszont nem kevés idõ van még, a The Crew -ban még így alpha verziósan is több potenciál van mint a TDU2 -ben.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pl ez
Ehhez kell nekem 4 ismerõs akinek megvan 10 kód?
Személy szerint egy jó kis krúzt várok máris a keleti parttól a nyugati partig át a hegyeken, aztán (ha másnap nem dolgozok és idõbe bele fér) akkor vissza is pl. a 66-os úton!! 😊
A The Crew térképe, akkora méretû, hogy elfér benne a Grand Theft Auto V-ös Los Santos, a Red Dead Redemption-ös Wild West, a Forza Horizon-os Colorado, Need for Speed Rival-os Redview County, a Far Cry 3-as tropical island és a Skyrim térképe 😊
remélem kikerül majd ez a kép is amin bemutatták ezt a tesztelõknek
A The Crew féle New York akkora mint Liberty City a GTA IV-ben, hasonló méretû még Chicago, Detroit, St Louis, Miami, Dallas, Las Vegas, Seattle és San Francisco.. 😄

ain't got no history
gduck! Ezzel én is próbálkoztam, meg a vidóban lévõ rendõr rendszámával, de nem vette be!
Valamint ezen a linken találtam egy képet, de az sem mûködik: Krú

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
egyébként melyik MMO vagy MMORG játékot tudod offline játszani ?
ugyanúgy a mikrotranzakció, ha fizetsz nem kapsz jobb cuccokat, csak hamarabb kapod meg.. de attól még nem lesz semmi elõnyöd, úgyis csak olyan ellenfelekkel dob össze akivel hasonló teljesítményû autód van..
megy itt a fölösleges és nem megindokolt pánikkeltés, csak tudnám mire..
persze értem én amire gondolsz, szeretnék én is inkább több régi, mint új (2000 utáni) járgányt látni a játékban 😊
Remélem nem a kötelezõ mainstream autókban meg pár újban fog kimerülni a játék... Amiket felsoroltál az minden autos játék alapja.
Miért nem lehet benne egy fasza régi M3 vagy egy Scirocco esetleg egy régi Porsche (nem ruf) vagy mitsubishu evo (szerintem dirtre indokolt is lenne) vagy Diablo... Stb