The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár épp a stílusodra is írhattam volna.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ilyen online részhez nekem nem lesz kedvem.
Igen, legalább egy TDU-s szintû ütközés legyen benne, hogy legyen is értelme a forgalomnak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De tényleg egyébként minden autónak le van modellezve a belsõ alkatrészei is nem? akkor már miért nem törnek? Na? azért mert egyrészt idegesítõ lenne, másrészt úgy sem az a célod hogy összetörd az autót.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem vagy te véletlenül jogász/ügyvéd vagy politikus? 😄
#884: Nem, legalább TDU szintû ütközést.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Next PC upgrade: 2022
de 455-ben sincs meg ketszer a 250, ha mar ragaszkodsz a szamokhoz 😊
Hantaztak egy nagyot, legalabb ketszer akkora epeniszt mondtak mint amekkora van/lesz nekik, lesz meg itt meglepetes
szerintem
- "mennyi idõ kel egyik parttól a másik partig eljutni" ?
-- "tavaly másfél órát mondtam, de azóta csináltunk néhány extrém erõs autót, amik megjárják 45perc alatt is"
a Huayra és az Aventador is tuning nélkül ~370et megy, kíváncsi vagyok tuningolva mit tudnak 😄
"Nulla tenaci invia est via"
(az új NFS:MW-ben pl. néhány mp-es kinyomhatatlan videó van, rohadt idegesítõ 😄)
sajnos mindegyik videó gémpados árkád módos.. azt viszont nagyon remélem, hogy Greg-nek nincs jogosítványa 😄D
mindjárt csinálok egy ilyet NY-al is 😊
a D:SF szerintem még mindig remek játék és multyban is sokan voltak még amikor utoljára játszottam vele, nagyon hangulatos volt a multy is, jókat lehetett krúzolni 😊
A Driver: SF nagyon jó játék volt, ám ékes példája annak hogy egy open world autósjáték milyen gyorsan tud unalomba váltani ha nincs online.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ain't got no history
brutál egy a Circuit tuning, de remélem les majd ACR-es Street tuning is 😊
Egyébként minden elismerésem és köszönetem a folyamatos infókért 😊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Amúgy a listád szerint eddig van 15 US autó, 18 non US. Ez eddig tök jó arány.
ain't got no history
TDU2-ben volt egy rakat Zonda és Veyron, azzal az autólista negyedét le is tudták 😄D
ez a módszer jobban tetszik nekem hogy tuningolni lehet, inkább többféle típus legyen, mint 6x ugyanaz az autó más hátsó szárnyal vagy festéssel 😊
lehet elégedetlenkedni, de attól még nem lesz több kész autójuk és liszenszük se.. a lista szép változatos, van mindenféle autóból néhány, de még mindig nem láttuk a teljes listát
(pletykák szerint van MkIV Supra is a játékba, de még csak nagyon pletyka, úgyhogy még nem került fel a listára se 😊
és ezekbõl lehet tuningal a különbözõ kiadásokat megcsinálni, pl. 370z-bõl lehet 370z Nismo-t tuningolni, Murcielago-ból Murcielago SV-t, Aventadorból Mansory Aventador-t stb.. 😄
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
amit tudunk az ott van a Steam-es autólistában... amit meg nem tudunk azt miért tõlünk kérdezed ? 😄
van Miura ami gyakorlatilag az elsõ komolyabb és legszebb Lamborghini, van Murci ami az egyik legismertebb és van az Aventador ami a jelenlegi csúcsmodell... szerintem a Lamborghini részleg már így is jó 😊
ha lehet választani inkább más gyártók autói kerüljenek be megjelenésig, utána majd valószínû úgyis lesznek DLC-k, abba majd hátha lesz Countach, Diablo, Gallardo Superleggera, Huracan stb
ain't got no history
ain't got no history
Martin Bigg cikke a teamvvv.com-ról
A mérete, a terjedelme és változatossága a The Crew nyitott világának tagadhatatlanul elbûvölõ. De ami igazán meglepett a tesztelés során, az az autók hihetetlen mértékû testreszabhatósága. Julian Gerighty úgy mondta, hogy "a The Crew az autós játékok Pokémon-ja."
Ez egy találó hasonlat, a kezdetekkor három autó kategória választható: Asphalt, Off-Road és Circuit.. Késõbb ezeket lehet 5 irányba fejleszteni, amik drasztikusan megváltoztatják az autók kinézetét és tulajdonságait, hogy megfeleljen az autónk a különbözõ igényeknek.
A Street tuning pl. utcai versenyekre optimalizálja a járgányokat. Javul a sebesség, de ezáltal csökken a kezelhetõség.
Az Off-Road versenyekre, rally inspirálta Dirt csomaggal ellátott autókkal mehetünk.
Raid tuninggal az autók igazi off-road szörnyeteggé vállnak.
A Circuit tuning a technikásabb, versenypályás versenyzéshez kell.
"Úgy gondoljuk, hogy a játékosok nagy része egy autóval akarja majd játszani a játékot, tehát 40-50órát eltöltenek egy autóval, a tuningrendszerrel folyamatosan fejlõdik az autónk ahogy elõrehaladunk a játékban. Ez nagyon különbözik a többi játéktól ahol az autókat gyûjtögetni kell és minden versenyen másik autót kell használni. Persze ezt megteheted itt is, de nem ez a játék elsõdleges célja."
Minden autónak 11 teljesítmény alkatrésze van amit feljavítani és cserélni lehet. pl. kipufogó, sebességváltó, üzemanyag befecskendezõ. Amikor ezeket az alkatrészeket akarjuk kicserélni, a csupasz alvázat látjuk karosszéria nélkül. Ez lehetõvé teszi, hogy lássuk, hogy pontosan melyik alkatrészt cseréljük, és hogy az hogyan befolyásolja autó mûködését.
Ez olyan mint egy interaktív Haynes javítási kézikönyv. 😊
“Nagyon sokáig tart ezt megcsinálni, így sokba is kerül a rengeteg munkaóra. De szerintem megéri, mert igyekszünk nagyon komoly testreszabhatóságot csinálni, és amúgy is imádjuk az autókat. Ebben az MMORPG-ben az autónk a karakterünk, ez képvisel minket amikor találkozunk valakivel a játékban. Ezért elengedhetetlen, hogy nagyon részleten egyedivé varázsolhassuk az autónkat."
Nyolc kozmetikai elem van ahol az autónkon változtathatunk. Az autók belsejében pl. a kárpitok színét és a kijelzõk mennyiségét változtathatjuk. Ezeket külön-külön is lehet állítani, de teljes átalakításnál is változik. Autónkat több-száz, több-ezer képen szabhatjuk egyedivé.
“Minden egyes küldetés, készségszerzõ miniküldetés és kihívás a játékban növeli a tapasztalatunkat, amivel új szintre léphetünk. Így oldhatjuk fel a területeket, szerezhetünk pénzt az alkatrészekre és új autókhoz.
Az eseményeken nyújtott teljesítményünktõl függõen bronz, ezüst és arany serleget kapunk.
Ahogy haladunk elõre a játékban, egyre egyedibb és jobb autónk lesz.“
Egy autót 25-30óra maximális teljesítményûre feltuningolni.
(jelenleg 36 autóról tudunk és lehetséges, hogy rendõrautókat is vezethetünk majd, pl. Dodge Charger, Ford Raptor, Ford Crown Vic.. stb)
Tehát összegezve, a The Crew nem csak egy hatalmas nyílt világot ad, hanem teljes testreszabhatóságot is, ettõl lesz caRPG.
Ezeket az elemeket vegyítve a jól sikerült vezetési élménnyel, nagyon sokáig fogjuk az utakat koptatni a játékban! 😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.