13251
-
Rony94 #3403 És most nézd meg Tirexi videóját. Azt mondta rá hogy copy, mert van benne belső nézet. Ez full komoly, szó szerint így mondta. :'D -
Jóvan... mondjuk nem mindenhol volt zavaró... mert nem volt meg hozzá a szint :P -
kilehetett -
Amúgy ki lehetett kapcsolni ezeket a skill challenge cuccokat? Engem marhára idegesített mikor csak úgy mentem... minden sarkon aktiválódott egy idegesítő vacak amit én nem is vállaltam el. -
warezolni se kéne.. hátmég kamu warezolni.. ehh.. -
Quqa #3395 Ezt nem tudtam, mint még sok mindent.
Szabi fentre kitehetnéd hol mennyiért lehet megvenni, + ezt mondjuk egy részletesebb leírást is szívesen vennék (valakitől) versenytípusok, tuningok stb.
Ja és nem lehetne, hogy a linkek ott fent új oldalon nyíljanak meg?
#3393 -> #3375
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.08.30. 23:44:10 -
Gibor #3392 Pályaválasztás nem random történik, mindig a legtöbb ponttal rendelkező választja ki a következő pályát. -
Ez érdekes, mert engem fel nem fedezett területen lévő állomásra nem engedett utazni.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.30. 22:31:27 -
Quqa #3390 Nekem működött csak az adott város repterére (vagy a vonat áll.-ra) kellet menni és onnan bárhova lehetett utazni, mint Harry Potter (ez vicces volt
), ahol volt célállomás, így jutottam el Vegas-ba és Los Angeles-be pedig nem autókáztam el addig. Nekem a mobil telefonnal „ESC” ( (sokáig az se tudtam mi az) voltak gondok néha semmi sem működött, így kilépni sem tudtam csak egyéb alternatív megoldásokkal.
Más:
Amit leszűrtem a pár nap alatt egész jó az irányítás vagy könnyed tanulható, de az érdekes volt hogy a Mustang jobban tapadt (kezelhetőbb) kanyarban, mint az öszkerekes GT-R vagy hogy a stock Focus elver minden ahogy próbálgattam vásárlás előtt (mind kezelhetőségben mind gyorsulásban, ami nálam jó hír, mert nagy kedvenc a Dirt-ből nem úgy mint az előbbi, persze egy EVO vagy VRX jobban kéne) nem is beszélve felhúzva (sajnos ez nem sikerült, mert vége lett), ezt megtapasztaltam a P2P pályákon. Előbbin sikerült mennie valakinek Detroit-ban, mert nekem csak New York-ban azon a 4? pályán. Az is érdekes volt, hogy néha lehetett választani a pályák közt, máskor sorsolt, ez mitől függ?
Nézegettem az új autókat, ugye először meg kell venni a street felszerelést utána lehet azzal versenyezni, de az nem teljesen tiszta hogy a tuningokat, amit már megnyertem azt csak meg kell venni? Utóbbit ma nézegettem és ott volt a tuning műhelyben viszonylag olcsón, ezzel ellentétben a matricák (amiket észre sem vettem pedig egész jók is voltak) ára jó borsos volt, szintúgy az egyéb kiegészítőknek pl. felni, spoiler, stb. Igaz az MP jól fizet, pár kanyar alatt megvannak az olcsóbb járgányok.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.08.30. 22:01:00 -
korrekt videó
-
Elvileg ha megjelenki akkor valami korlátozás lesz a fast travellel , mintha valami ilyesmit olvastam volna valahol. -
mester1987 #3387 -
Stockbauer33 #3386 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez mehet a bannerbe Szabi
-
Hungarykum #3385 Addig nem jutottam el. A beállíthatatlan gémpados gagyi irányítás hamar felbaszott, így nem játszottam sokat vele.
Az "Esc"-el megnyitható menüben volt néhány dolog, amivel hátha meglehet gyorsba javítani.
Gyors tuning mód is lesz benne, így hátha lesz javítás is és nem kell a garázsba járkálni. -
Rev Hard #3384 Azt se bánnám ha a HUD -ot (km óra, gps) átvariálnák a chat bekerülésével, a jelenlegi hülyén néz ki. -
Gibor #3383 Városon belül nekem se működött egyszerűen, de városon kívül rá joinoltam haveromra mire leértem ott állt előttem mindig.
#3377 Gamescom-on említették hogy dolgoznak rajta. Tehát lesz chat. -
Rev Hard #3382 Nem regenerálódik. Ha a zöld alatt a szürke csík is elfogy akkor nem javul vissza, persze béna fasznak kell lenni ahhoz hogy az is elfogyjon, de nem árt tudni róla. A zöld csík feltöltődése pedig 500% -os volt a bétában, gondolhatod hogy majd mi lesz az élesben, mindenki összetört szarokkal fog járkálni. -
Hungarykum #3381 Minek bármiféle utazás típus, ha alattad van a verda? :D -
Szerintetek a vasútállomásnak és a reptérnek mi értelme van? Azt is csak akkor lehet használni, ha már felderítetted a cél terepet. De akkor meg már a sima FASTTRAVEL isműködik.
A JOIN funkció meg egyáltalán nem működött :( Én úgy vettem észre, hogy csak a mapra ugrott, tehát egy sima FASTTRAVEL a kiválasztott emberkéhez, a SESSIONBA soha nem rakott be.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.30. 19:50:31 -
Hungarykum #3379 A törés szerencsére lassan regenerálódik és újra csillogni fog a szekér. Szerencsére nem marad végleges, de én is feleslegesnek tartom. -
Rev Hard #3378 A fizikán itt-ott még lehetne javítani, de ha a jelenlegi béta állapot marad az se baj, szerintem teljesen vállalható. A fasz sérülésmodell meg nem is értem hogy miért került bele, én már kinőttem abból hogy azon vihogjak hogy de jól lezúztam a vasat, engem csak idegesít. -
Lacika1992 #3377 Chat egyáltalán nem lesz a játékba? csak mikrofonnal? -
COBRA1159 #3376 Köszi. reméltem megy még a mai nap
-
Gibor #3375 Délután 2kor leálltak a szerverek. Vége a bétának :) -
UnkNoown #3374 Szabi ha megoldható engem is felírsz a listára?
Nickem: HUN_Munyez -
Gyászoljuk bétás paripáinkat 
-
COBRA1159 #3372 be tudtok lépni? mert nekem ezt írja Failed to connect to proxy és nem megy tovább -
COBRA1159 #3371 Az uplay nickem Cobraxyx
-
persze, ha megírod ide az uplay nickneved -
COBRA1159 #3369 Szevasztok Szabi fel lehet kerülni a játékos listára? -
Közben észrevettem... hááát nagyon remélem adnak nekem is értelmet játszani vele
-
ott van fent az autólista ;) -
szerintem jó az irányítás gémpaddal és kormánnyal, a sérülés model is jól sikerült, a fizika viszontééérdekes, mert egy kidöntött pózna 50-méterre felrepül, néha a rendőratók is 10méter magasra repülnek egy nagyobb csattanástól.. de az autókezelés szerencsére jó :D -
Jól emlékszem hogy volt a fileok között valami Mitsubishi vagy Evo ? jól emlékszem?(már nem emlékszem ki volt aki írta ezeket)
Ha igen.. az esetben Ubisofty plz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.30. 18:40:04 -
Az biztos! :/
-
Jöhetne már pedig :( -
Gibor #3362 De messze van még november :(
-
Egész jó a fizika. -
Borg #3360 Ennek is olyan "csodás" irányítása, fizikája, meg sérülésmodellje van mint a watch dogsnak? -
janihunk #3359 Elérhető a vidóm:
Még feldolgozzák várni kell a HD ra.