The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A pattogsz mint egy gumilabdát a játékban szereplõ karakterre/autóra értettem. 😊

Bár épp a stílusodra is írhattam volna.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ki a faszt érdekel és hol írtam a törésrõl? A fizikáról van szó ember. Pattogsz mint egy gumilabda.

Norbi1990
*városi forgalomba
Norbi1990
Hát ha ilyen marad az "ütközés" akkor biztos nem veszem meg. Majd a sok vérpistike padlógázon fog menni a forgalomba 300+kmh-val mivel nem lesz semmi következménye.

Ilyen online részhez nekem nem lesz kedvem.

Igen, legalább egy TDU-s szintû ütközés legyen benne, hogy legyen is értelme a forgalomnak.
LeWyTy
Meg hogy krúzolgatsz és véletlen.. vagy klasszikus AI vagy lagg miatt nekikoccansz valaminek onnantól a "drágaságod" össze van b"szva.. Engem a TDUk ban is NAGYON zavart a karcolódás és a sár na meg a lógó lökhárító. (fõleg mikor nem is hibáztam hanem bug volt)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Mér neked tán az a célod hogy mindennek neki menj és azon gyönyörködsz hogy mennyire szép? Menyél burnoutozni, Next Car Gamezni vagy van még pár.

De tényleg egyébként minden autónak le van modellezve a belsõ alkatrészei is nem? akkor már miért nem törnek? Na? azért mert egyrészt idegesítõ lenne, másrészt úgy sem az a célod hogy összetörd az autót.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Azt azért gondolom érzed, hogy ez mennyire szánalmas érvelés.

Nem vagy te véletlenül jogász/ügyvéd vagy politikus? 😄

#884: Nem, legalább TDU szintû ütközést.

Huha.Megse veszem.Majd jön a sok szakértõ(ha megjelenik végre a játék)és majd meg szakérti.Erre megy majd el 2-3 oldal.Szép meg jó de szar a fû meg szar a hó.Ilyen szar havat még nem is láttam.Minek jár ide a sok szarkupac?<#fejvakaras><#heureka>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

NagyiBMX
Mit szeretnél? Frontális ütközést mint a Burnout-oknál? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Coral Springs
Bárki is versenyzett eléggé balfasz volt, alig bírtam végignézni. Nekem ez az egész játék nagyon mûanyagnak tûnik, mintha matchbox -ok lennének benne. Legalább annyi valóságérzete lehetne mint a TDU2 -nek, ez most egy kicsit lehangolt de van még néhány hónap a megjelenésig.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
ha nem mész neki, akkor úgyse pattansz le róla 😉

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Pont azért amit a lenti fordításokban is olvasni,hogy hüde élõ az egész emiatt!

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
Ez a lepattanás a második videóban hullagagyi. Mi a francnak akkor forgalom?

Szabi
balra fent egy versenypálya, kb. középen meg egy oválpálya 😄

alma2
igen, egy nyilegyenes palyan meg szamitana is valamennyit, de ugye atlagsebessegrol beszelunk.
de 455-ben sincs meg ketszer a 250, ha mar ragaszkodsz a szamokhoz 😊
Hantaztak egy nagyot, legalabb ketszer akkora epeniszt mondtak mint amekkora van/lesz nekik, lesz meg itt meglepetes

szerintem

Szabi
nem mindegy, hogy 250-el, vagy 455el mész az autópályán.. 😄

alma2
vagyis megy a kamu reszukrol ezerrel...

szerintem

Szabi
alsó videóban

- "mennyi idõ kel egyik parttól a másik partig eljutni" ?
-- "tavaly másfél órát mondtam, de azóta csináltunk néhány extrém erõs autót, amik megjárják 45perc alatt is"

a Huayra és az Aventador is tuning nélkül ~370et megy, kíváncsi vagyok tuningolva mit tudnak 😄

Szabi
naja, hülyén néz ki, de nekem tetszik, kinek van ideje megállni 😛
(az új NFS:MW-ben pl. néhány mp-es kinyomhatatlan videó van, rohadt idegesítõ 😄)

sajnos mindegyik videó gémpados árkád módos.. azt viszont nagyon remélem, hogy Greg-nek nincs jogosítványa 😄D

Norbi1990
2. videóba lepattan az autó a forgalom többi autójáról.
WTF?
Szabi
beindult a PAXEast

Szabi

Szabi
szép meg hangulatos volt a Driver SF térképe, de sok köze nem volt a valósághoz, a The Crew féle is elnagyolt, de legalább arányaiban hasonlít az igazira 😄

mindjárt csinálok egy ilyet NY-al is 😊

a D:SF szerintem még mindig remek játék és multyban is sokan voltak még amikor utoljára játszottam vele, nagyon hangulatos volt a multy is, jókat lehetett krúzolni 😊

Törölt felhasználó
Meg mondom õszintén, hogy anno a TDU 2-õt vártam, de ott nem rémlik autólista. A hivatalos autólista meg arra engedett következtetni, hogy ez már valami végleges teljes értékû lista. Tudom nagy hiba volt, hogy tévedésem hitbõl fakad, mikor nem vagyok vallásos. De mind1 is a lényeg, hogy lesz benne több autó és kész. Ennek már csak örülni tudok. Ja és más autós játékot eddig nem követtem figyelemmel, szal nincsenek tapasztalatok.
Coral Springs
Azon filozofálok hogy van-e arra esély hogy berakják a komplett San Francisco és környékét a Driver -bõl. Jó dolognak tartanám. <#eljen>

A Driver: SF nagyon jó játék volt, ám ékes példája annak hogy egy open world autósjáték milyen gyorsan tud unalomba váltani ha nincs online.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Van egy bemutató felhozatal, ebbõl te már leszûrted hány autó lesz a végleges játékban ? Minden autósjátékhoz van, nem jelent semmit.

contraste
Úúú tudjátok mi kéne még a játékba? Egy Tesla Model S 😄D Nekem nagyon bejönne. Akkor már lehetne Fisker is.

ain't got no history

Szabi
jé, ezt a képet véletlenül kihagytam amikor a többit beszúrtam ide, aztán el is feledkeztem róla <#vigyor3><#eljen>

brutál egy a Circuit tuning, de remélem les majd ACR-es Street tuning is 😊

Skypack
A listán lehet frissíteni a viper képét mondjuk erre :

Egyébként minden elismerésem és köszönetem a folyamatos infókért 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

contraste
Biztos, hogy lesznek még új autók.. Nem hiszem, hogy egyetlen egy Bmw-t tesznek be..
Amúgy a listád szerint eddig van 15 US autó, 18 non US. Ez eddig tök jó arány.

ain't got no history

Szabi
de ne csak a hivatalos listát nézd, nem azért gyûjtöm a képekrõl és videókról az autókat.. 😄

TDU2-ben volt egy rakat Zonda és Veyron, azzal az autólista negyedét le is tudták 😄D

ez a módszer jobban tetszik nekem hogy tuningolni lehet, inkább többféle típus legyen, mint 6x ugyanaz az autó más hátsó szárnyal vagy festéssel 😊

lehet elégedetlenkedni, de attól még nem lesz több kész autójuk és liszenszük se.. a lista szép változatos, van mindenféle autóból néhány, de még mindig nem láttuk a teljes listát

(pletykák szerint van MkIV Supra is a játékba, de még csak nagyon pletyka, úgyhogy még nem került fel a listára se 😊

Törölt felhasználó
Néztem a hivatalos autólistát, nekem kevesebb autó rémlett, de igazán el tudnék viselni többet is 😊 Az meg hogy tunningolni lehet, fantasztikus! De egy Lamboból nem lesz ferrari, azért mert széttuningolom. Vagy egy Fordból BMW. Szóval a tunning adta módosítások nem egyenértékûek egy másik autóval a játékban. A nismo 370Z is csak egy 370Z
Szabi
36 autóról tudunk ami már a játékba van és vezethetõ 😊

és ezekbõl lehet tuningal a különbözõ kiadásokat megcsinálni, pl. 370z-bõl lehet 370z Nismo-t tuningolni, Murcielago-ból Murcielago SV-t, Aventadorból Mansory Aventador-t stb.. 😄

Törölt felhasználó
Na ezaz, hogy Én is attól "félek" hogy ez a ~15 autó ami most a listákon van igen sovány. Legalábbis a TDU-hoz képest. Értem Én hogy fél év egy autó, de az lesz ennek a vége, hogy elkezdenek DLC-ket szórni jó sok pénzért, 1-2 autó 1dlc-ben, sõt még a tunningot is félek hogy külön dlc-be raknak.
Törölt felhasználó
Inkább szord meg jobb dub-bal a DNB és Dupstep topikot, mert igen kiszoktál onnan! 😊
Én örülnék egy Golf kettesnek is 😄 De amúgy az új Golf GTI-t belerakhatnák meg még pár hétköznapibb autót de így is jó a felhozatal 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

contraste
Ilyet és ehhez hasonló ritkaságokat fun-ból betehetnének!! 😊

ain't got no history

[HUN]FaTaL
Ha már Lambo akkor egy Diablot tegyenek már be 😄

Szabi
most ez komoly kérdés volt ? 😄

amit tudunk az ott van a Steam-es autólistában... amit meg nem tudunk azt miért tõlünk kérdezed ? 😄

van Miura ami gyakorlatilag az elsõ komolyabb és legszebb Lamborghini, van Murci ami az egyik legismertebb és van az Aventador ami a jelenlegi csúcsmodell... szerintem a Lamborghini részleg már így is jó 😊

ha lehet választani inkább más gyártók autói kerüljenek be megjelenésig, utána majd valószínû úgyis lesznek DLC-k, abba majd hátha lesz Countach, Diablo, Gallardo Superleggera, Huracan stb

contraste
Most rákerestem és úgy látom Huracan néven fut a megjelenése elõtt Cabreranak htt jármû😊

ain't got no history

contraste
Cabrera meg nincs is még tudtommal.

ain't got no history

contraste
Hát ezzel vitatkoznék😊 A Miura pl gyönyörû, a Countach különleges, de az újak közül is az Aventador és a Gallardo is szép!

ain't got no history

LeWyTy
Lamborghini Cabrera lesz? nem lenne gond... régóta az elsõ normálisan kinézõ Lamborghini 😄

LeWyTy
<#eljen>

Szabi
CaRPG: Avagy a The Crew miért az autós játékok Pokémon-ja

Martin Bigg cikke a teamvvv.com-ról

A mérete, a terjedelme és változatossága a The Crew nyitott világának tagadhatatlanul elbûvölõ. De ami igazán meglepett a tesztelés során, az az autók hihetetlen mértékû testreszabhatósága. Julian Gerighty úgy mondta, hogy "a The Crew az autós játékok Pokémon-ja."

Ez egy találó hasonlat, a kezdetekkor három autó kategória választható: Asphalt, Off-Road és Circuit.. Késõbb ezeket lehet 5 irányba fejleszteni, amik drasztikusan megváltoztatják az autók kinézetét és tulajdonságait, hogy megfeleljen az autónk a különbözõ igényeknek.

A Street tuning pl. utcai versenyekre optimalizálja a járgányokat. Javul a sebesség, de ezáltal csökken a kezelhetõség.

Az Off-Road versenyekre, rally inspirálta Dirt csomaggal ellátott autókkal mehetünk.

Raid tuninggal az autók igazi off-road szörnyeteggé vállnak.

A Circuit tuning a technikásabb, versenypályás versenyzéshez kell.

"Úgy gondoljuk, hogy a játékosok nagy része egy autóval akarja majd játszani a játékot, tehát 40-50órát eltöltenek egy autóval, a tuningrendszerrel folyamatosan fejlõdik az autónk ahogy elõrehaladunk a játékban. Ez nagyon különbözik a többi játéktól ahol az autókat gyûjtögetni kell és minden versenyen másik autót kell használni. Persze ezt megteheted itt is, de nem ez a játék elsõdleges célja."

Minden autónak 11 teljesítmény alkatrésze van amit feljavítani és cserélni lehet. pl. kipufogó, sebességváltó, üzemanyag befecskendezõ. Amikor ezeket az alkatrészeket akarjuk kicserélni, a csupasz alvázat látjuk karosszéria nélkül. Ez lehetõvé teszi, hogy lássuk, hogy pontosan melyik alkatrészt cseréljük, és hogy az hogyan befolyásolja autó mûködését.
Ez olyan mint egy interaktív Haynes javítási kézikönyv. 😊

“Nagyon sokáig tart ezt megcsinálni, így sokba is kerül a rengeteg munkaóra. De szerintem megéri, mert igyekszünk nagyon komoly testreszabhatóságot csinálni, és amúgy is imádjuk az autókat. Ebben az MMORPG-ben az autónk a karakterünk, ez képvisel minket amikor találkozunk valakivel a játékban. Ezért elengedhetetlen, hogy nagyon részleten egyedivé varázsolhassuk az autónkat."

Nyolc kozmetikai elem van ahol az autónkon változtathatunk. Az autók belsejében pl. a kárpitok színét és a kijelzõk mennyiségét változtathatjuk. Ezeket külön-külön is lehet állítani, de teljes átalakításnál is változik. Autónkat több-száz, több-ezer képen szabhatjuk egyedivé.

“Minden egyes küldetés, készségszerzõ miniküldetés és kihívás a játékban növeli a tapasztalatunkat, amivel új szintre léphetünk. Így oldhatjuk fel a területeket, szerezhetünk pénzt az alkatrészekre és új autókhoz.
Az eseményeken nyújtott teljesítményünktõl függõen bronz, ezüst és arany serleget kapunk.
Ahogy haladunk elõre a játékban, egyre egyedibb és jobb autónk lesz.“

Egy autót 25-30óra maximális teljesítményûre feltuningolni.

(jelenleg 36 autóról tudunk és lehetséges, hogy rendõrautókat is vezethetünk majd, pl. Dodge Charger, Ford Raptor, Ford Crown Vic.. stb)

Tehát összegezve, a The Crew nem csak egy hatalmas nyílt világot ad, hanem teljes testreszabhatóságot is, ettõl lesz caRPG.
Ezeket az elemeket vegyítve a jól sikerült vezetési élménnyel, nagyon sokáig fogjuk az utakat koptatni a játékban! 😊

LeWyTy
AZ a hang<#ijedt> A játékban úgy sem lesz ilyen élvezhetõ 😄

Szabi
a Gamespot összefoglalójában, azt írja a tesztelõ csaj, hogy Miami-ban vett egy Lamborghini Miura-t... <#szeret>

NagyiBMX
<#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN