The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Tommy
"- Lesz idõjárás változás a játékban, esõ, vihar?
-- Nem, nem lesz esõ, viszont lesz hó a hegyekben."

Remélem azért ez változni fog, a TDU2-ben is jó volt esõben autózni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

bboyatty
Felpörgött a topik, ez tetszik!
Remélem hamarosan lesz meg jelenési idõpont és gépigény is. 😄

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

tutituti
unreal tournament azt hiszem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szabi
van egyáltalán legalább egy játék amibe van ilyen ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

akyyy
"A platformok közt is lehet játszani?
-- Nem. Mindegyik platformnak saját szervere van."

ez kurva rég téma, kb minden játéknál megkérdezik, és egyiknél sincs lehetõség rá.
pedig igény bõven lenne rá jó nagy. poftlanság a köbön. persze errõl nem õk tehetnek, de áh. 😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Szabi
1914-ben már volt kormányváltó 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Törölt felhasználó
Fránya pénzes sérült pilóták... 😄
Szabi
az elsõ pillangóváltós Ferrari is egy sérült pilóta miatt készül, szóval elég pénzel megoldható bármi 😄D

Törölt felhasználó
Én a TDU-t is G25-el nyomtam és nagyon adta. Meg voltam lepõdve mikor a fullos autókat nem tudtam H váltóval váltani. Persze Én hülye, mert amelyikben pillangó van, azt csak ott lehetett váltani 😄
Törölt felhasználó
Értem Én hogy bal kezes vagy, de ha valódi kocsiba ülsz majd, akkor is fordítva fogsz váltani? Vagy most nem a Pillangóváltóról beszélünk? 😊
Szabi
a Team VVV-tõl valószínû jön majd még belsõnézetes kormányos videó, abból talán többet megtudunk 😊

Norbi1990
Akkor H váltóról nem is álmodozok a régebbi autóknál 😄
Szabi
én annak is nagyon örülnék, ha lehetne pillangóval és tologatós váltóval is váltani egyszerre, így nem kéne folyamatosan állítgatni ha autót cserélek 😄

[HUN]FaTaL
Nekem elengedhetetlen, mert az alapbeállítás szar, ráadásul mivel balkezes vagyok többnyire a váltót fordítva használom, mint ahogy a valóság van (értsd bal oldalival váltok fel, jobb oldalival le, így szoktam meg pc-n). Bár ez nem olyan nagy probléma, meg tudom szokni fordítva is, de a gomboknak muszáj lenne configolhatónak lenni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
nincs róla infó 😄

de kormányhoz illene állítható irányítás, az FFB-re nagyon kíváncsi vagyok, nagyon dicsérik a tesztelõk 😊

[HUN]FaTaL
Irányítás állítható lesz? 😄

Szabi
reddit-es kérdések és válaszok, itt is van néhány új infó:

- A játék támogatja az 1080-as felbontást?
-- Igen, a játék támogatja az 1080-as felbontást és mindkét konzolon tudja is a stabil 30 fps-t.

- Hány poligonból áll egy autó?
-- ~50.000.

- Mennyi idõ egy autót megcsinálni a játékhoz?
-- Hat hónap egy autó a modellezéssel, liszenszeléssel és a fizikával.

- Lehet használni az ablaktörlõt vagy a távolsági fényszórót a játékban?
-- Lehet villantani a lámpákkal amikor dudálsz, de az ablaktörlõt nem lehet kapcsolgatni.

- Lesz idõjárás változás a játékban, esõ, vihar?
-- Nem, nem lesz esõ, viszont lesz hó a hegyekben.

- A platformok közt is lehet játszani?
-- Nem. Mindegyik platformnak saját szervere van.

- Lehet saját, egyedi versenyeket is csinálni?
-- Nem, még nem. Nem ígérhetek semmit, de szeretnénk majd ilyen lehetõséget hozzáadni a játékhoz.

- Lesznek rejtett dolgok a térképen amiket össze lehet gyûjtetni?
-- Igen, lesznek rejtett csomagok.

- Hány rejtett csomag lesz?
-- Ezt még nem mondhatom el.

- Mit oldanak majd fel a rejtett csomagok?
-- Titkos egyedi építésû autót. (az egyik gondolom a VW RAID Buggy lesz majd 😄)

- Lehet változtatni a visszajelzõk (HUD) helyein a képernyõn ?
-- Jelenleg még nem.

- Hogy mûködik majd a rendõrözés a játékban?
-- Öt körözöttségi szint van.
Ahogy nõ a körözöttségû szint, egy re több autó és helikopter fog majd üldözni.
Késõbb lesz majd még bõvebb infó errõl.

- Lesznek bírságok és letartóztatás?
-- Igen, letartóztatásnál bírságot kell fizetned.

- A borító kép végleges?
-- A sima kiadás borítóképe igen, a különleges kiadás különleges borítót kap.

- Hogy készülnek az autók?
-- Sok képünk van épületekrõl és a tájról, ez segít a modellezésben és a térkép elkészítésében, de interneten is utánanézünk a dolgoknak. Az autók is hasonlóan készülnek, valódi fényképek és a gyártóktól kapott adatok alapján.

- Az autóknak valódi hangja lesz?
-- Igen, az Ubisoft Reflections rögzíti a valódi autók hangjait.

- Az Ubisoft Reflections mit csinál még a játékhoz?
-- Õk csinálják a játék PS4-es konvertjét és egyéb háttérmunkákat mint a hangok.

- Mi volt a The Crew eredeti elképzelése?
-- Eredetileg Route 66 lett volna a neve.

- Lesz teszt pálya ahol kipróbálhatjuk a módosításokat az autón, vagy valamilyen zárt környezetben tesztelhetünk?
-- Igen, lehet tesztelni a közutakon és tesztelhetsz valamelyik épített versenypályán is.

- Lehet gyorshajtással, vagy balesettel is körözöttségi csillagot szerezni?
-- Ha rendõrautónak mész neki, akkor nõ a körözöttségi szint, de a civil autóknál nem. De ha sok autót törsz össze, akkor figyelmeztetést kapsz, hogy ha folytatod akkor nõni fog a körözöttségi szinted. (Tehát ahogy a TDU 1-2-ben is van)

- Lesz osztott képernyõs mód?
-- Nem lesz, csak online versenyezhetsz a barátaiddal.

- A nappal éjszaka váltás mennyi idõnként lesz?
-- Egyelõre még mindig két óránként.

- Lesz valami útmutató a játékhoz?
-- Igen, a hivatalos oldalon lesz majd.

- Lesz árkád verzió is?
-- Terveztük és talán majd lesz is, de még nem ígérhetem meg.

- Mi lesz majd az Ivory Tower következõ játéka?
-- Az autós játékokat szeretjük!

- Az autók automatikus megjavulnak, ha belépünk a garázsba?
-- A sérülések vezetés közben is javulnak. A garázsban teljesen megjavul az autó azonnal.

- Lesz poszter térkép?
-- Errõl még nem beszélhetek.

- Megjelenési dátumot lehet tudni?
-- Ezt még nem akarjuk megosztani, de már nincs túl messze. (6év fejlesztési idõhöz képest tényleg nincs már messze 😄)

- Tankolni kell majd?
-- Nem.

- Rendõrként is lehet játszani?
-- Errõl még nem beszélhetek. (a Raptor rendõrt jó lenne majd vezetni 😄)

- Hogy mûködik majd a gyors utazás?
-- Lehet majd repülõvel és vonattal is utazni, de ezért fizetni kell majd.

- A kinect lesz valamire használva játékban?
-- Nem.

- Kormánynál lesz majd erõvisszacsatolás?
-- Igen, van FFB. (és állítólag meglepõen jól mûködik is 😊

- Hányan dolgoznak az Ivory Tower csapatában?
-- Jelenleg kilencvenen.

forrás: http://www.reddit.com/r/The_Crew/comments/22kbgd/my_personal_qa_at_ivory_tower_in_lyon_france/

Szabi
Chevrolet Camaro RS (1969)
Chevrolet Impala Sport Sedan (1967)
Dodge Charger (1969)
Shelby Mustang GT500 (1967)
Hummer H1 Alpha
Skyline GT-R R34

R34 van.. de GT-R még nincs... H1 van , de szerencsére H2, H3 nincs.. tényleg a legújabb járgányok kerülnek be.. 😄

6hónap/autó nem azt jelenti hogy csak egy autó készül egyszerre 😊

LeWyTy
Azért remélem amiért 6hónap 1 autó.. ezért a normálisakat majd megint kihagyják ès csak a legújabb undor szarokat fogják beletenni. 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
egyelõre még nincs játék felajánlás, de késõbb még bármi megtörténhet.. 😄

Törölt felhasználó
Nem, csak melóból nem tudom megnézni a steam-et. Azt hittem olyan csoport, mint a SG.hu csoport és akkor lehet ilyen extra játékokhoz hozzájutni olcsón
Szabi

Szabi

egyébként nyílt csoport, szóval szabadon lehet belépni és elméletileg tagság se kell az olvasgatáshoz 😄

Törölt felhasználó
Van steam csoportotok??? 😮 ÉN is tag akarok lenni!!! <#szeret>
Szabi
kész a befejezõ rész is, itt vannak a legfontosabb infók 😄

a teljes cikk fordítása megtalálható egybe a steam csoportban

Autó irányítás:

"10 órát játszottam a játékkal, ezalatt többféle játékvezérlõt és vezetõi segítséget kipróbáltam. Az elején 'Arcade' segítségekkel és gémpaddal próbáltam, de ez túl egyszerû volt, az autó egyáltalán nem csúszkált, így driftelni se lehetett. Ezért átváltottam a 'Hardcore' nehézségre, így minden vezetõi segítség kikapcsolásra került.. így már a kanyarodást is gyakorolni kellet, mert az autó könnyedén elkezdett kipörögni.
Ezután visszaváltottam inkább 'Sport' módba, ez szépen a kettõ között van, az autó már csúszkál a kanyarokban, de azért még lehet vele kanyarodni gémpaddal is.

A 'Hardcore' mód viszont viszont nagyon élvezetes kormánnyal, az erõvisszacsatolás (FF😎 jól ellet találva. Az autókat élvezetes vezetni és tényleg mindegyik másképp viselkedik. Jól lehet érezni, hogy egy kis sportautóban, vagy egy nagy pick-upban ülünk."

Játékmenet:

"Rengeteg mindent csinálhatunk a játékban, a versenyek között van sprint, gyorsulási verseny, idõmérõ verseny és sok más. Ezek mind élvezetesek, de nem próbáltam ki mindent, én a krúzolást szeretem a legjobban, így fõként azt csináltam. Vannak véletlenszerû versenyek is, olyasmik mint a Forza Horizon-ban. Engem kicsit idegesítettek is, de szerencsére kikapcsolhatóak. Tulajdonképpen mindent kilehet kapcsolni és lehet csak krúzolgatni, kocsikázni. A rendõri üldözések hangulatosak és egész nehéz is megszökni. Az egyetlen ami nekem nem tetszett, az a forgalom. Sok hiba volt velük, de ezen még dolgoznak, szóval megjelenésig még jobb lesz ez is."

Látvány:

"A világ nagyon élõnek tûnik, a gyalogosok sétálnak a városokban, állatok mászkálnak a vidéki utakon. A környezet szépen változik a különbözõ államoknak megfelelõen, változatos minden, nincs a tájnak másolás-beillesztés hangulata.
Sajnos esõ nincs a játékban, de van havas rész északon, az égbolt is változatos, szépen átadja a valóság érzetét.
A grafika néhol nem túl új generációs, jó.. persze ez egy hatalmas nagy terület, de látványosabbnak gondoltam. Ez valószínû az új konzolok miatt lehet, a pc-n amin játszottunk 30as fps limit volt, de a kormányos gépen már 50fps-re volt korlátozva.

Sok játékos az mondja, hogy nem a szép grafika miatt jó egy játék, és ez igaz is, de fontos a grafika, ezt az IT is tudja, de õk leginkább a vezetési élményre fókuszálnak. Persze azért a grafika így se lett csúnya, az autók szépen kidolgozottak, a sérülésük olyasmi, mint a Forzában, nem kell "Next Car Game" szintû sérülésre számítani, de ha sokat ütközünk meglátszik majd az autónkon.
Az autók a környezetnek megfelelõen koszolódnak."

Összegzés:

"Remek utazás volt és csodásan éreztem magam! Jó volt megismerni az Ivory Tower-eseket, szenvedélyesen csinálják a dolgukat, és nem tudom eléggé megköszönni nekik a meghívást.

A játékon még sokat kell dolgozniuk és sok autót kell még lemoddelezni és liszenszelni. A térkép már nagyjából kész van, persze lehet még kicsit szépíteni rajta.
Az állatok áthaladását az utakon és a forgalmat még javítani kell.
Az élsimítás még hiányzott nekem a játékból, de ezeken még dolgoznak.

Még messze van az õsz amikor megjelenik a játék, de nagyjából már késznek mondható a játék, szerintem érdemes lesz megvenni majd."

Szabi
ha a Watch_Dogs tényleg magyar felíratot kap, akor még bármi elõfordulhat... 😄

akyyy
ubisoft a kiadója, itthon ki lesz a forgalmazó? mennyi esély lehet vajon magyar feliatra? instant vétel lenne már most nekem 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Coral Springs
Mert buta önzõ gyökerek azért, ilyen a világ.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
<#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
én azt furcsálom, hogy titkolják õket.. sok rajongó írja, hogy már 5-6ot talált, de azt nem írja ki, hogy mik ezek... 😄

én az Aventador-ost se tudtam kiolvasni, majd beírni.. így elég hamar feladtam 😊

talán még 1 kód

a képen balra fent is van egy tábla de nem fogadja el 😞

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
tehát akkor a folytatás, ebbe már vannak érdekesebb infók is 😊

"Julian és Stephane azzal kezdte az ismertetõt, hogy az Ivory Tower és The Crew ötlete több mint hat éve megvolt már, azóta dolgoztak rajta, hogy ténylegesen eltudják kezdeni a projektet.

A játékot eredetileg "Route 66"-nak akarták nevezni, de végül a The Crew nevet adták a játéknak. Az átnevezés oka az volt, hogy szerintük a The Crew, azaz a banda/csapat név jobban illik a játékhoz, hisz csapatokat kell alkotni akik versengenek egymással.

Ezután a térkép méreteirõl beszéltek, összehasonlító képeket mutattak más játékokkal, Forza Horizon, GTA5, NFS Rivals és Skyrim.. ezek a térképek mind befértek a játék térképére..
Tehát tényleg hatalmas nagy a térkép.
Julian elmondta, hogy egy átlagos autóval több mint négy óra kell hogy körbejárjuk a térképet.

A játék történetét és a küldetéseket, ugyanaz találta ki, aki a Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City és Red Dead Redemption történetét is kitalálta.
A történet és a küldetések kicsit hasonlítanak a 'Fast and the Furious' filmekhez, azzal a nagy különbséggel, hogy itt az "autók a szereplõk", nem a színészek.

A tájékoztató végén egy rövid kérdések és válaszok rész is volt." -- ez is le lesz majd hamarosan fordítva.

A továbbiakban részletesebben megismerhették az egyes játékelemeket.

Térkép:

"A bemutató elején megmutatták, hogy hogyan építették fel a világot, mindig teljesen befejezték azt a térképrészt amit elkezdtek és csak ezután mentek tovább a következõt térképrészre.

A térképért felelõs vezetõ kiment Amerikába körbefotózni a fontosabb és ismertebb épületeket.
A többit pedig pl. Google Maps segítségével csinálták meg.

A híresebb épületeknek a játékban való megjelenítésere nem volt engedélyük, ezért ezek úgy kerültek be, mint pl. a Rockstar játékaiba is, kitalált nevekkel."

nem szúrum be újra a térképet, ott van a #754-es kommentbe

Autók:

"Minden autó a játékban közel hat hónapig készült, az autókat teljesen kidolgozták, minden apró részletre figyeltek. Mûködõ motor, féltengely, váltó stb..

A bemutatóban a Bentley Continental GT SS-t láthatták, ahogy mozognak a dugattyúk, forognak a sebességváltó fogaskerekei és forog a féltengely is.

Erre mind azért van szükség, mert amikor egy új tuning alkatrészt veszel, pl. a sebváltón változtatsz, látod közben a mozgó alkatrészeket

A hosszú fejlesztési idõ másik oka, maguk az autógyártók. Nehéz velük együtt dolgozni és megszerezni az engedélyeket az autók felhasználáshoz. Ezért a fejlesztõk, más stúdiókkal is együtt dolgoznak az Ubisoft-on belül. Az autók hangjait, pl. az Ubisoft Reflections (akik a PS4-es konvertet is csinálják) veszi fel a valódi autóktól. A fizikát ugyanaz a fickó csinálja, aki a Test Drive Unlimited-hez is csinálta a fizikát. A csapat sokféle autós játékot csinált már, így ezeknek a tapasztalataival dolgoznak, hogy a The Crew fizikája mindenkinek jó legyen. Többféle kormányt és pedált próbáltak a játék fejlesztése közben, pl. Fanatec, Logitech, Thrustmaster és sok mást.. fontosnak tartják a készítõk, hogy kormánnyal is élvezhetõ legyen a játék."

Játékteszt tapasztalatai:

A játékot pc-ket játszották Microsoft x360 gamepad-al. A fenti képen látható kormányos hárommonitoros gépbõl csak egy volt, így itt felváltva tesztelték a játékot.

"A játéktesztemet az elejérõl kezdtem, a játék elején egy Ford F-150 Raptor-t üldöz a rendõrség az autópályán, ez egy remek módja egy játék kezdéséhez. Miután leráztam a rendõröket, elmentem autót cserélni, egy tuningolt Chevrolet Camaro-ra váltottam. Az elsõ, versenyre, ami Detroit utcáin van pont megfelelõ autó. A verseny után megismerjük a játék történetét, ezt inkább nem részletezem, majd meglátjátok.

Végre megvehettem az elsõ autót, a lehetõségek: 2011-es Ford Mustang, 2011-es Dodge Challenger, 2010-es Chevrolet Camaro vagy egy Nissan 370Z.

Kipróbáltam mindegyik autót, végül a Nissan-t vettem meg. 15 percet vezettem kb, majd elmentem a tuning bolthoz, ez kell a történet továbbhaladáshoz is.
Néhány küldetés után elkezdtek krúzolgatni, MadManCk mellettem ült és õ is csak krúzolgatott. Csináltunk egy csapatot és elkezdtünk együtt krúzolni. Megnéztünk pár küldetést, hogy milyen amikor együtt vagyunk, majd utána krúzoltunk tovább. Elindultunk Detroit-ból Chicago-ba. Hosszú volt az út, viszont nagyon élvezetes is, mert szinte élt a világ körülöttünk.
Miután megérkeztünk Chicago-ba, megbeszéltük, hogy mi legyen a következõ hely ahova elmegyünk. Végül úgy döntöttünk, hogy átugrunk Las Vegas-ba, majd onnan visszajövünk Chicago-ba.

Nagyon hangulatos volt az utazás, a környezet változása csodálatos. Miután megérkeztünk, ideje volt abbahagyni aznapra, le telt a játékidõnk."

hamarosan folytatom a második napot is fordítani 😄

tomsolo
Az a MadManCk gyerek ritka egy kétszínû kis geci.

Emlékszem official TDU2 fórumon állandóan Pyshim haverjával nyomta az minenki csíter aki átfest egy ferrarit dumát, utána meg ott szétnyalta Community Patch topikot turboduckon.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Köszi a kódokat <#eljen>

Az az északi havas hegyes vidék 😄D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
<#eljen>

Kódok

6M9E4A4U

9G7Q4K5G

2D2H5M7W

8C8T2F7L

7M2F4E7K

7F3A7C6F

Mehetnek a bannerba Szabi

Szabi

LeWyTy
"It's so big" <#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Coral Springs
Sikerült unlock -olni a teljes térképet. <#eljen>

Fpocok
1080p 30fps lesz konzolon... so next gen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

[HUN]FaTaL
Az nem zavar, ha a versenyekhez kell, csak legyen eleg penz tobbet tartani a kocsikból, vagy krúzhoz le lehessen szedni. Az IAP jobban aggaszt.

Coral Springs
Mivel az irányítás része engem is érdekelt, kicsit besegítek a Szabi -nak.

"Autó kezelése:

A tíz órás játékidõmben kipróbáltam minden fajtáját az irányításnak gamepad -al; Arcade, Sport, Hardcore. Elkezdtem az Arcade -al, de ezt elég gyorsan nem magamnak valónak találtam, fõként mert nem tudtam egyéb csúszásokat csinálni, vagy driftet. Szóval átváltottam Hardcore -ra minden segítség kikapcsolása mellett, és ez igazán az a valami amit neked meg kell tanulnod, mert könnyedén kipördülhetsz ha túl gyorsan veszed a kanyart, vagy erõteljesen gyorsulsz ki a kanyarból. A következõ a Sport amit kipróbáltam, és ez igazán az a fajtája az irányításnak amit preferálok, ez egy kicsit az Arcade és a Hardcore között van, és simán kipördülsz ha túl hirtelen gyorsulsz. Ezt inkább a gamepad -al preferáltam, de az nem mondható hogy a Hardcore nem használható gamepad -al, ez lehetséges csak többet kell dolgoznia a játékosnak (ez számomra jól hangzik!). Játszottam a kormánnyal is 20 percig Hardcore -on, és az a véleményem hogy ez a legjobb módja játszani a játékot. Nagyon imádtam a Force-feedback -et, a kanyarokat bevenni kormánnyal csodálatos. Minden autó jól érezhetõ, teljesen kitudod venni a különbséget egy nagy pick-up és egy átlagos sportautó között."

grebber
Ez max akkor lenne értelmes ha a gép inteligensen szelektálni a pay to win tulajokat és azokat akik egy fillért se hajlandóak fizetni semmiért!
Mert így nem lesz sok esélye annak aki nem fizet 😞

Next PC upgrade: 2022

Coral Springs
Na ennek a résznek lehet nem fogsz örülni. Lényegében kötelezõvé teszik a tuningolást a játékban, ez szükséges a sztorihoz.

"I went to the tuning shop in Detroit as I needed to tune the car in order to continue the story."

Szabi
ott van az alul 😄

[HUN]FaTaL
Legalább az eredetit linkeld be plz 😊

Szabi
végre megkapták az engedélyt a beszámolókhoz akik játszottak már a játékkal az Ivory Tower-nél

Soundwave írása a turboduck fórumról:

"Március 30.án volt szerencsém meglátogatni az Ivory Tower Games Studio-t Lyon-ban (Franciaország), ahol a turboduck fórumot képviseltem (Köszi Diablo!). Csoportosan többen is érkeztünk a stúdióhoz, hogy elõször kipróbálhassuk a majd megjelenõ 'The Crew'-ot. A továbbiakban leírom a tapasztalataimat és élményeimet a játékkal kapcsolatban."

az eredeti szöveg nagyon hosszú, így az unalmasabb stúdió és város bemutató részeket kihagyom a fordításból 😄

továbbiakban az Ivory Tower-t csak IT-nek írom, a The Crew pedig TC lesz 😊

"Amszterdam-ból egy óra volt az út Lyon-ba, a reptéren 20perc várakozás után találkoztam Soufyane-el (Közösségi Fejlesztõ az IT-nél, õ segített nekünk túlélni Lyon-t). A reptéri téves infók miatt rossz terminálom várt engem, de végül csak megtaláltuk egymást. Még vártunk egy keveset a Reddit képviselõjére, aki Chicago-ból jött, majd elindultunk a hotelhez... Késõbb elmentünk kajálni Soufyane-val, a Reddit-es sráccal és két másikkal a TDU-France közösségtõl... Közben Soufyane kiment ismét a reptérre, mert megérkezett MadManCK a 'TDU Drive Time'-tól és a VK.com közösség képviselõje."

"Másnap reggeli után találkoztam a TeamVVV képviselõjével, majd elindultunk az IT-hez.
Körbevezettek minket az épületben, bemutattak minket a dolgozóknak, majd Julian Gerighty (Creative Director) and Stephane Beley (Game Director) tartottak egy rövid bemutatót a játékról. Utána ebédszünet... rövid játékteszt, majd vacsora.."

"Következõ nap ismét reggeli, játék ebédig, majd játék vacsoráig és iránya hotel.. másnap pedig már indultunk is haza."

terv szerint most jönne a lényegibb része, de nem úgy alakult.. néhány óra múlva jövök vissza és folytatom a fordítgatást 😄

angolosok itt olvashatják tovább, a többiektõl pedig elnézést kérek, hogy egyelõre csak eddig jutottam, de igyekszem folytatni a fordítást.. sok jól hangzó rész van még 😉

[HUN]FaTaL
Én amúgy a gépigényre is kiváncsi leszek, mert marha jól néz ki a cucc.

De lehet, hogy nekem 10 fps lesz a HD7770-nel 😄

LeWyTy
Ezek ilyen indulás elõtt összeszedhetõ cuccok?
Egyezzünk már meg abban hogy ezeket nagy vörös betûvel beírja aki megtalálja hogy mindenkinek meglegyenek <#vigyor2>

LeWyTy
7F3A7C6F LoL... ez jó is valamire? Elvileg egy Dodge Vipert kaptam <#banplz>

Szinkronizálja a facebookot is? <#banplz>