13251
thecrew.jpg
  • wollnerd #3315
    Kár hogy a Dél-Amerika nincs a játékban... :D Ott is nagyon izgalmas lehetne pl. Brazilia, Andok útjain a cruise.
    Sőt, haláli izgalmas lenne Yungas Road-on vezetni.... :DDD
  • Rony94
    Fatal nem mond hülyeséget. Ha Steam-ről veszed meg, azzal csak azt éred el hogy KÉT darab DRM-ről tudod csak elindítani a játékot (mintha nem lenne elég már egy is). Ha csak a sima verziót akarod, akkor vedd meg dobozosan, de ha akarod majd a DLC-ket is, akkor innen vedd meg a Gold-ot.
  • Rony94
    Igen, ez igaz. :)
  • [HUN]FaTaL
    Minek? A steames verzió is uplayes.
  • gduck
    Csak általánosságban írtam, azért is integetek a mondat végén ;) A lényeg hogy bármelyik filmben megnézed, tiszta világos van éjszaka :)
  • tototto
    nagyon tetszik a játék 8990ft CDGnél elvileg, ha steamen is ennyi lenne nem lenne min gondolkozni de ott kicsit sokallom az árát, és nekem steamre kellene :S
  • tototto
    most léptem ki még ment eddig legalábbis :)
  • ratgab
    Na megy még a béta vagy déltől lelőtték?
  • Rony94
    Pedig eléggé úgy hangzott mintha én ezt mondtam volna. :)
  • gduck
  • Szabi #3305
    ő se írta azt :D
  • Rony94
    Mondtam én azt hogy MINDEN Hollywood-i filmben használják? Nem.
  • Rev Hard
    Engem nem annyira zavar. Sőt észre sem veszem amikor lenyűgöznek a városok távoli fényei, és a tejútrendszer az égen, én pedig terelek a semmi közepén.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.29. 13:23:05
  • gduck
    A Hollywoodi filmekben az éjszakában is úgy látsz, mintha nappal lenne.
    Ha életszerű lenne a játékban az éjszaka, akkor a tájból semmit nem látnál, csak amit a fényszóród megvilágít (ráadásul annyit se, mert a szembejövő elvakítana) + a városok fényei és egyéb fényforrások.
    Szóval nem is rossz a szemcsésedés, persze nem lenne baj, ha ki lehetne kapcsolni és akkor mindenki eldönthetné, szüksége van-e rá ;)
  • Rony94
    A szemcsésség nem életszerű. Pont hogy Hollywood-i filmekben használják inkább. A Left 4 Dead-ben is azért van benne ez az effektezés, mert ezzel jobban átjön a B horror filmek hangulata. De az L4D-ben legalább ki lehet kapcsolni.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.29. 13:10:31
  • chase
    Megnéztem a screenshot-on: Las Vegas - Old Gold Mine szakaszon volt.
  • gduck
    Én sokkal délebbre futottam bele. Ezek szerint nem grafikai, hanem program hiba lesz az.
  • Smithy84
    Nem tudom, hogy van-e még értelme, de ma is kaptam egy kódot, ha valakinek még kell (és ha még lehet egyáltalán használni):
    DKNY-PHVC-A48K-YYG3
  • VJP
    Csak én kapom meg az összes roncsderbis idiótát PVP-ben? Magyarázza már el nekem valaki ennek mi értelme!
  • chase
    Sokan nem like-olják a szemcsés éjszakát, nekem épp nagyon tetszik, sokkal életszerűbb, mint egy sima "tiszta" kép.
    A színjátszós, zöldes-barnás-pirosas úthoz nekem is volt szerencsém valahol Las Vegastól ÉNY-ra. Lehajtottam az útról a prérire kb. 1 km-t mentem a semmiben, majd vissza, és az út már teljesen normális volt.
  • Smithy84
    Tegnap én a színváltós útnál mondtam azt, hogy "Jó! Az autóm megpihen itt a mexikói határon, majd Novemberben érte megyek, ha addig az amigok nem kapják szét! :) "
    Szabi! Felírnál a listára majd légyszíves! Uplay nicknevem: SmithyHUN
  • SweeneyTodd
    Én úgy tudom ,hogy délig.
  • [HUN]FaTaL
    Hány óráig tart a beta, lehet tudni?
  • SweeneyTodd
    Jajjj ne már , szegény fiúnak lelkifurkája lesz.

Tudni már esetleg , ki tolják most is a bétázási lehetőséget szombatig , vagy nem írt semmit a drága UBI ?
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.29. 09:43:42
  • gduck
  • Szabi #3290
  • goregrind #3289
    Én tudom a választ a problémádra...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A csiterek alapból bannolva vannak!
  • gduck
    Remélem. Majd a béta fórumba úgyis összeírom az észrevételeimet. Meg berakom a színjátszós útról is a képemet :D
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.29. 09:26:15
  • BoneDragon
    Ez egy béta, reméljük megjelenésre gatyába rázzák ezt a részét.
  • gduck
    Milyen oprendszered van?
  • gduck
    Hát először a kormánnyal szenvedtem, mert a játék észrevette végre a FF-t, de nem tetszett, kikapcsolni meg nem lehet a játékban, csak finomhangolni XD Azt nem tudom eldönteni, hogy a JOIN jól működik-e. Az lenne a logikus, hogy a SESSIONHOZ csatlakozna, de attól hogy a CREW amiben vagy 4/4, még a többi 4 hely egyikére csatlakozhatna. Vagy kiírná miért nem tud. Szóval ahogy Fecó is írta már, a CREW létszámot 8-ra kellene felemelni! Vagy valami CREW vs CREW miatt lenne a 4-es limit? Mert akkor még nagyobb szenvedés lesz (mint most is az) egy 8-as SESSIONBA bejutni.

A játék tuti vétel, de ezen javíthatnának!
  • Fpocok
    Rakd újra windowst, akkor biztos jó lesz.
  • smog15
    New York és Miami között 1-2 autópálya felhajtónál átmennek az autók keresztbe az autópályán és a lehajtón lemennek... egyiket sikerült is elkapnom 280-al Havas rész azt hittem jobban fog csúszni de így se rossz.
  • Lacika1992
    Messze a legjobb kocsis játék a tdu1 óta.
    Szóval ha kijavítják a szemcsés éjszakát, meg ha 100x több embert lehet majd látni, akkor tuti vétel.
  • Rev Hard
    Elrejtettem a vasam Los Angelesben, hosszú lesz ez a két hónap nélküle.

• Stockbauer33 #3280
  • XxXcsabi1987XxX
    mégis mit csináljak? valaki ad valami tanácsot? már lassan 3 napja szenvedek vele és képtelen elindulni egyszerűen nem tudom mit tegyek
    valaki igazán segíthetne már...
  • Stockbauer33 #3278
    Ahogy online lettél egyből küldve lett a meghívás 3x.Offline lettél gondoltuk h kifagytál.Téged vártunk a nagy krúzra meg a Sean Fecót.Közben csatlakozott egy ügyes kezű külföldi és végig vele toltuk.Sajnálom h nem tudtál csatlakozni.Ez a béta tesztelésre tökéletesen megfelelt.Mindenesetre a TDU1-es Pro HC-ok tuti megveszik meg pár régi magyar pro :D.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.29. 03:31:36
  • XxXcsabi1987XxX
    rá mentem a "fájlok ellenőrzésére" is és ugyan az a gond,semmi mint ha rá se nyomtam volna arra a ***ott gombra -.-"
  • XxXcsabi1987XxX
    akkor senki nem tudna nekem segíteni?...
    azért mégis jó lenne,ha valaki segítene mert én is ki szeretném végre próblálni
    már vagy 2 napja szenvedek vele és mindig ugyan az más szóval semmi változás