13251
-
Kár hogy a Dél-Amerika nincs a játékban... :D Ott is nagyon izgalmas lehetne pl. Brazilia, Andok útjain a cruise.
Sőt, haláli izgalmas lenne Yungas Road-on vezetni.... :DDD -
Rony94 #3314 Fatal nem mond hülyeséget. Ha Steam-ről veszed meg, azzal csak azt éred el hogy KÉT darab DRM-ről tudod csak elindítani a játékot (mintha nem lenne elég már egy is). Ha csak a sima verziót akarod, akkor vedd meg dobozosan, de ha akarod majd a DLC-ket is, akkor innen vedd meg a Gold-ot. -
Rony94 #3313 Igen, ez igaz. :) -
Minek? A steames verzió is uplayes. -
Csak általánosságban írtam, azért is integetek a mondat végén ;) A lényeg hogy bármelyik filmben megnézed, tiszta világos van éjszaka :) -
nagyon tetszik a játék 8990ft CDGnél elvileg, ha steamen is ennyi lenne nem lenne min gondolkozni de ott kicsit sokallom az árát, és nekem steamre kellene :S -
most léptem ki még ment eddig legalábbis :) -
ratgab #3308 Na megy még a béta vagy déltől lelőtték? -
Rony94 #3307 Pedig eléggé úgy hangzott mintha én ezt mondtam volna. :) -
-
ő se írta azt :D -
Rony94 #3304 Mondtam én azt hogy MINDEN Hollywood-i filmben használják? Nem. -
Rev Hard #3303 Engem nem annyira zavar. Sőt észre sem veszem amikor lenyűgöznek a városok távoli fényei, és a tejútrendszer az égen, én pedig terelek a semmi közepén.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.29. 13:23:05 -
A Hollywoodi filmekben az éjszakában is úgy látsz, mintha nappal lenne. 
Ha életszerű lenne a játékban az éjszaka, akkor a tájból semmit nem látnál, csak amit a fényszóród megvilágít (ráadásul annyit se, mert a szembejövő elvakítana) + a városok fényei és egyéb fényforrások.
Szóval nem is rossz a szemcsésedés, persze nem lenne baj, ha ki lehetne kapcsolni és akkor mindenki eldönthetné, szüksége van-e rá ;) -
Rony94 #3301 A szemcsésség nem életszerű. Pont hogy Hollywood-i filmekben használják inkább. A Left 4 Dead-ben is azért van benne ez az effektezés, mert ezzel jobban átjön a B horror filmek hangulata. De az L4D-ben legalább ki lehet kapcsolni.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.29. 13:10:31 -
Megnéztem a screenshot-on: Las Vegas - Old Gold Mine szakaszon volt. -
Én sokkal délebbre futottam bele. Ezek szerint nem grafikai, hanem program hiba lesz az. -
Smithy84 #3298 Nem tudom, hogy van-e még értelme, de ma is kaptam egy kódot, ha valakinek még kell (és ha még lehet egyáltalán használni):
DKNY-PHVC-A48K-YYG3 -
VJP #3297 Csak én kapom meg az összes roncsderbis idiótát PVP-ben? Magyarázza már el nekem valaki ennek mi értelme!
-
Sokan nem like-olják a szemcsés éjszakát, nekem épp nagyon tetszik, sokkal életszerűbb, mint egy sima "tiszta" kép.
A színjátszós, zöldes-barnás-pirosas úthoz nekem is volt szerencsém valahol Las Vegastól ÉNY-ra. Lehajtottam az útról a prérire kb. 1 km-t mentem a semmiben, majd vissza, és az út már teljesen normális volt. -
Smithy84 #3295 Tegnap én a színváltós útnál mondtam azt, hogy "Jó! Az autóm megpihen itt a mexikói határon, majd Novemberben érte megyek, ha addig az amigok nem kapják szét! :) "
Szabi! Felírnál a listára majd légyszíves! Uplay nicknevem: SmithyHUN -
Én úgy tudom ,hogy délig. -
Hány óráig tart a beta, lehet tudni? -
Jajjj ne már , szegény fiúnak lelkifurkája lesz.
Tudni már esetleg , ki tolják most is a bétázási lehetőséget szombatig , vagy nem írt semmit a drága UBI ?
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.29. 09:43:42 -
-
-
Én tudom a választ a problémádra...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csiterek alapból bannolva vannak! -
Remélem. Majd a béta fórumba úgyis összeírom az észrevételeimet. Meg berakom a színjátszós útról is a képemet :D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.29. 09:26:15 -
Ez egy béta, reméljük megjelenésre gatyába rázzák ezt a részét. -
Milyen oprendszered van? -
Hát először a kormánnyal szenvedtem, mert a játék észrevette végre a FF-t, de nem tetszett, kikapcsolni meg nem lehet a játékban, csak finomhangolni XD Azt nem tudom eldönteni, hogy a JOIN jól működik-e. Az lenne a logikus, hogy a SESSIONHOZ csatlakozna, de attól hogy a CREW amiben vagy 4/4, még a többi 4 hely egyikére csatlakozhatna. Vagy kiírná miért nem tud. Szóval ahogy Fecó is írta már, a CREW létszámot 8-ra kellene felemelni! Vagy valami CREW vs CREW miatt lenne a 4-es limit? Mert akkor még nagyobb szenvedés lesz (mint most is az) egy 8-as SESSIONBA bejutni.
A játék tuti vétel, de ezen javíthatnának! -
Rakd újra windowst, akkor biztos jó lesz. -
smog15 #3283 New York és Miami között 1-2 autópálya felhajtónál átmennek az autók keresztbe az autópályán és a lehajtón lemennek... egyiket sikerült is elkapnom 280-al
Havas rész azt hittem jobban fog csúszni de így se rossz.
-
Lacika1992 #3282 Messze a legjobb kocsis játék a tdu1 óta.
Szóval ha kijavítják a szemcsés éjszakát, meg ha 100x több embert lehet majd látni, akkor tuti vétel. -
Rev Hard #3281 Elrejtettem a vasam Los Angelesben, hosszú lesz ez a két hónap nélküle. 
-
Stockbauer33 #3280 -
XxXcsabi1987XxX #3279 mégis mit csináljak? valaki ad valami tanácsot? már lassan 3 napja szenvedek vele és képtelen elindulni egyszerűen nem tudom mit tegyek
valaki igazán segíthetne már... -
Stockbauer33 #3278 Ahogy online lettél egyből küldve lett a meghívás 3x.Offline lettél gondoltuk h kifagytál.Téged vártunk a nagy krúzra meg a Sean Fecót.Közben csatlakozott egy ügyes kezű külföldi és végig vele toltuk.Sajnálom h nem tudtál csatlakozni.Ez a béta tesztelésre tökéletesen megfelelt.Mindenesetre a TDU1-es Pro HC-ok tuti megveszik meg pár régi magyar pro :D.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.29. 03:31:36 -
XxXcsabi1987XxX #3277 rá mentem a "fájlok ellenőrzésére" is és ugyan az a gond,semmi mint ha rá se nyomtam volna arra a ***ott gombra -.-" -
XxXcsabi1987XxX #3276 akkor senki nem tudna nekem segíteni?...
azért mégis jó lenne,ha valaki segítene mert én is ki szeretném végre próblálni
már vagy 2 napja szenvedek vele és mindig ugyan az más szóval semmi változás