13251
thecrew.jpg
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • Overburner
    Mexican passport DLC xD Ha nincs meg a DLC jönnek a határörök azt levadásznak :D:D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.02. 19:38:07
  • [HUN]FaTaL
    Vagy úgy, mint most, vagy sima animáció, hogy nem mehetsz át a határon aztán visszafordít :D
  • Lacika1992
    És hogy fog kinézni?
    Egyszer csak aki fizetett a + pályáért az elkanyarodik a semmibe?
    Vagy ugyan úgy meglenne annak is aki nem fizetett csak lenne egy láthatatlan fal? :D
  • Overburner
    Platinumshop
  • Nekrofil
    hol érdemes most előrendelni?
  • [HUN]FaTaL
  • Hungarykum
    Tudom én azt. Anno egy Genius gémpadot vettem TDU2-höz, ami nagyon jól bevált, de itt valami gebasz volt vele.
    A controls-ba nem volt külön gémpad menü-se. Voltak a bill-ra és a kormányra állítható gombok.
    A billre nem akarta tenni, így a kormány helyére tettem a gázt és kanyarodást, de hiába állítottam az érzékenységen bill és kormány részeknél, semmire nem reagált
  • Gibor
    8ezer forint, egyszer kell megvenni és minden játékkal 100% kompatibilis... Jah ráadásul kényelmes és nem bóvli kínai.
  • Hungarykum
    Bekerül Hawaii és Ibiza
  • Hungarykum
    A normál gémpadok elején csak gombok vannak 4 db. Az Xbox controller elején 2 gomb van és 2 ravasz. A 2 ravaszt lehet folyamatosan adagolni, mint a gázpedált.
    Nekem csak sima gémpadom van, de a játékban nem tudtam állítani a gáz és a kormányzás érzékenységét.
    Egy játékostársamnak is gémpadja van, de ő azt írta, hogy neki jó volt az irányítás.
    Lehet még nem foglalkoztak ezzel a résszel eleget. Ha megjelenés után is rossz lesz, Xbox controllert kellesz venni. Az jó mindenhez úgy látom :D
  • [HUN]FaTaL
    Pedig szerintem simán elképzelhető, hogy pl. bekerül Mexikó, de fizetős DLC formájában, így, aki nem vette meg annak az a terület továbbra is lezárva marad és kész.
  • Overburner
    Pl szerintem ilyesmire gondolnak hogy Mexikó egy darabja bekerül vagy valami hasonló de amúgy tényleg fura lenne. :D
  • Lacika1992
    Pályarészek amikért fizetni kell? vicces lenne....
  • Overburner
    Azt gondoltam hogy lesznek DLC-k mert miért ne ez a divat manapság föleg hogy fizetösök. Szóval én konkrétan nem erre gondoltam hanem hogy alapabb dolgok jönnek be csak pénzért. De akkor jólvan megnyugodtam(részben) :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.02. 17:23:55
  • Szabi #3510
    lesz persze, majd lesznek új autók és remélhetőleg új pályarészek amiért fizetni kell, de ingyen is várható sok-sok új tartalom majd :)

viszont az új autókért csak akkor kell fizetni ha érdekelnek, ha nem akkor teljesen jól ellehet majd lenni az alap járműparkkal és az ingyenes autókkal is
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.02. 17:03:02
  • VJP
    Lesznek fizetős DLC-k tudtommal, de hogy mik lesznek tartalmilag nem tudom.
  • Overburner
    Király akkor ez biztató köszönöm a gyors választ. Féltem hogy lesz olyan content amit csak valós zsével érhetsz el.
  • Szabi #3507
    mindent megvehetsz igc (sima játékpénzre) és valós pénzért is, valós pénzel csak az igc pénzt váltod ki lényegében, de a járgányokat és a tuningokat is csak akkor használhatod/oldhatod fel amikor a nemfizetős játékosok is megvehetnék igc-re
  • Overburner
    Amúgy lesz valami ami csak reallife money-ért lesz a játékba? Vagy hamarabb feloldhass dolgokat vásárolásos téma lesz? Csak mert engem ez picit nyugtalanít és szerintem ezen múlik hogy meg veszem vagy nem. Nem szeretnék azon felül költekezni benne de korlátozásokat se szeretnék amiatt mert nem fizetek pluszba.
  • Seangaijin
    Uhhh, hát ez se most volt
  • Stockbauer33 #3504
    Régi szépidők :DDD
  • Rev Hard
  • Stockbauer33 #3502
    Remélem csodálhatom megint a régi HC királyok gurulását itt is
  • Stockbauer33 #3501
    Remélem a konzol béta után kiadnak vmi végleges v félhivatalos autó listát .
  • gduck
    Attól hogy amerikában autóval közlekedsz, még nem fogják neked kicserélni a közlekedési táblákat
  • Overburner
    Aha tegnap rakták ki FB lapukra és én is csak néztem. :D Mekkora király már kíváncsi vagyok hogy milyen részletes meg mik vannak rajta.

Lehet hogy egy atlaszból kitépnek egy amcsi térképet azt hozzácsomagolják.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.02. 13:50:54
  • Szabi #3498
    jé ez eddig is ott volt ? :D

"Előrendelői ajándék a PlatinumShopnál!
    • Az Amerikai Egyesült Államok térképe"
  • Overburner
    Én tölük szoktam venni mindig mindent jó kis bolt. Szerintem ha megveszem a Crew-t akkor tölük fogom :) 8.500 nemgáz.
  • smog15
    Nekem eddig az összes játékhoz jó volt az xbox joy és a vezetékes szerintem nem is drága 7500-ért mondjuk én vezeték nélkülit vettem 11.500-ért The Crew-ba se volt semmi bajom vele nagyjából 1 hónapig bírja az elem, most a chatpadon gondolkozom de nem tudom, hogy csak chaten lehet nyomkodni vagy a játékban is lehet használni pl ETS2-nél jól jönne :)
  • LeWyTy
    Amerikában vagy... miért kéne? A mérföld a menő
  • VJP
    Érdekes, az SG nem jelzi a főoldalon, hogy üzenetem jött, de megkaptam és elolvastam, köszönöm szépen a segítséget!
  • Rev Hard
    Ne zavarodj össze, nem bonyolult. Annyi a lényeg hogy egy normális minőségű gamepad -al szinte olyan precizitással lehet operálni mint ha kormányt tekergetnél, kis túlzással persze. Küldtem PM -et azt olvasd el.
  • chase
    A tájékozódásban nagyban segítene, hogy ha metric-et állítok be, akkor az útmeni zöld kresztáblákon is km-ben jelenjen meg a távolság. Szerintem ez alap.

Legközelebb ilyennel indulok

(bocs, csak ilyen tré felbontásban találtam)
    Utoljára szerkesztette: chase, 2014.09.02. 00:46:36
  • VJP
    Kezdek összezavarodni!
    Quqa, neked nem 360-as kontrollered van, ezért a ravasz nem szabályozható nálad. Jól gondolom?

A 360-as kontrollernek meg szabályozható ezek szerint.

Veszek egy kormányt pedállal!
  • Skypack
    Xbox 360 kontrollernél adagolható a gáz és fék a két ravasz segítségével és nem csak "ki-be" funkciója van
  • VJP
    Akkor a ravasz nem szakaszos, hanem "ki-be", de az analóg joy beállítható mindenre, akár úgy is, hogy a jobboldali a kanyarodó, a baloldali a sebesség (gáz/fék). Ha így akarom használni, érdemesebb szimmetrikusat venni.
    Jó erre majd még ráfekszem, Novemberig még van időm!
    Köszi a segítséget!
  • Quqa
    Abból a joy-bol ott is kettő van csak aszimmetrikus nem úgy mint amit lejjebb linkeltem. A ravasznak csak ki-be funkciója van fékez nem fékez ua. a kormányzásnál. Analógon szabályozható.
    És mint írták minden gombra bármit beállíthatsz PC-n, konzolban nem vagyok otthon.

A jobb márkák természetesen finomabb működésűek, de ki lehet fogni töredék áron is precíz iránnyitokat érdemes körbekérdezni ilyen jellegű fórumokon.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.01. 22:10:20
  • VJP
    Értem!
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • [HUN]FaTaL
    Én a lábam miatt az utolsó nap controllerrel nyomtam, kormány helyett (x360 kontroller) és semmi baja nem volt vele.

#3485: Bármit beconfigolhatsz bármilyen gombra, ez csak az alap kiosztás.