13251
thecrew.jpg
  • Szabi #3566
    ez azért így nemfeltétlenül igaz :)

#3565: az egyik videóban volt egy kis olasz melós erdős jenelenet :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.03. 19:17:46
  • SweeneyTodd
    És jelenleg mindenhol a limited verzió érhető el. . . de jó is lesz majd csapatni a kis minivel :D
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.03. 19:15:13
  • [HUN]FaTaL
    Mindenhol ugyanazt árulják, ugyanis lesz sima verzió, meg limited (a multipack dlc-vel és a street editionnel) és ennyi. Nem tdu2.
  • SweeneyTodd
    Azt tudom mivel mi jár, eleget bújtam én is ,de egy kutya az összes előrendelős akció, ugyan azt adják mindenhol. Mind egy megrendeltem 576konzolnál.
  • gduck
    Itt KATT IDE! szépen le van írva minden. Úgy látom akkor ebből Limited Edition lesz előrendelve ;)
  • SweeneyTodd
    Nem hiszem ,hogy várok vele, legalább lesz egy szép usa térképem is. Olcsobban nem hiszem be lehet majd szerezni, díszdobozos meg nem lesz :(
  • wollnerd #3560
    Azt hittem h azt a vöröset, amivel megnyerte a "festésversenyét" a Mini...
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.09.03. 18:18:32
  • Szabi #3559
    a 8ezres dvdgalaxisnál is jár, de szerintem továbbra is érdemes még várni az elővételel :D

egyébként elméletileg ez a festést kapjuk hozzá

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.03. 18:15:32
  • SweeneyTodd
    Az 576nál is ugyan úgy jár a mini ?

Na mostmár össze zavartatok , mert akkor marad az 576 ott is egész jó áron van.
  • wollnerd #3557
    Én a mini cooper miatt rendeltem elő az 576-nál. :) De ezt írják:
    "Az előrendelők a készlet erejéig US Map Pack DLC-t és Multipack DLC-t kapnak.
    E mellett az előrendelők a játék Street Edition változatát kapják, egy feltuningolt Mini Cooper S kocsival és a hozzá járó alkatrészekkel."
    A Multipack dlc állítólag egy kód, amivel a BMW, Dodge, Ford is jár! Tehát állítólag 4 kocsit kapnak az előrendelők.

Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.09.03. 18:09:13
  • SweeneyTodd
    Akkor kapják be, mert steamen fogom megvenni

Kell az a mini !
  • Szabi #3555
    igen és régiófüggő hogy melyik matricát kapod hozzá, nálunk elméletileg a német lesz
  • SweeneyTodd
    Jól értelmezem akkor ,hogy a coopert csak az fogja megkapni aki digitális formában az ubiról vagy a steamről megveszi a játékot ?
  • Quqa
    Igen és így majd játszani sem kell majd, mert megvan minden egyből , igaz lehet pl. olyan DLC-k lesznek a Gold verzióhoz (ill. külön) hogy egy alagútnál ki lesz írva a LED falra: Kérem vásárolja meg az XY DLC-t, vagy menjen kerülőúton. Köszönjük.
  • Szabi #3552
    persze, ezek csak annyi hogy játékkezdésnél megkapod alapból ezeket az autókat :D
  • gduck
    Ezen igazodjon el valaki :) Az szerintem tuti, hogy az 576 a Limited Editiont adja, ahogy ez a kép is mutatja. Na de a többi?

Szerk: Megvan! A másik 3 a GOLD Editionhoz jár! De fontos, hogy ez van mindháromhoz írva: "EARLY ACCESS". Tehát lehet, hogy simán is el lehet majd érni, annak is aki nem azt rendeli? A képen is csak annyi van, hogy EARLY UNLOCK.

Ezek szerint csak annak éri meg előrendelni, akinek a Cooper mindenképp kell...

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.03. 17:48:01
  • Quqa
    2 oldallal visszább volt róla szó!
    Magyar dobozos: #3435
    Letöltős: #3438, #3450, #3453
  • Szabi #3549
    az alapjátékot érdemes megvenni, minden más már csak extra, de nem hinném, hogy a dlc tartalom erősebb vagy gyorsabb lenne mint ami alapból megvehető játékpénzért :)
  • Ozzyehh
    Egy kérdés, ha én nem akarok DLC-re költeni abból származik hátrányom? vagy ha nem akarok semmilyen formában pénzt költeni a játékra?
  • Rony94
    Szerintem meg így is túl sok amcsi autó van benne. Inkább raknának európai meg japán kocsikat. Én azokat szeretem!
  • Ozzyehh
    Ezekkel a ford musztángokkal és a Shelby Cobrával megvettek kilóra :/n
  • Szabi #3545
    már csak néhány hetük van és csinálják az arany lemezt, utána meg jönnek a megjelenés napi frissitések.. :D
  • Rev Hard
    Ha csak pár ezer forinttal lesz drágább a Limited Edition -nál, tehát 11-12 ezer forint körül akkor mindenképp a Gold -ot veszem, de egyelőre az utóbbiból még nem is láttam dobozos verziót. Az Ubisoft oldalán meg olyan árak vannak hogy annyiért nem éri meg a Gold Edition, nem gondolom hogy olyan tartalmasak és drágák lesznek majd a fizetős DLC -k a következő egy évben hogy megérje a plusz kiadást. Az ígérgetésre én nem alapozok, a TDU2 -höz is fűt-fát megígértek azt nem kaptunk semmit. Ha majd lesz új fizetős DLC ami tetszik akkor megveszem, ha meg nem tetszik akkor nem veszem meg. Minden esetre van még két hónap a megjelenésig, addig még sok minden változhat úgyhogy én az utolsó hetekben fogom eldönteni a frankót.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.03. 17:15:47
  • VJP
    Nem a Gold-hoz adják az 1 éves DLC "kupont"? Azt a magyar boltokban sehol nem látom.
  • Seangaijin
    Én az 576-nál vásárolok, igaz évcente egy címet de vásárolok :D Előrendeltem náluk, egyik előrendelés se fog annyi pluszt adni egymáshoz képest h nagy dilemma legyen a választás.
  • Skypack
    A megjelenésig ez még változik, hogy végül pontosan mit is fog tartalmazni és mit kapunk az úgyis csak a megjelenés előtt 1-2 héttel fog kiderülni.
  • mulli1986
    Hát akkor amazonról kell rendelni mr fordselbynek :)
  • Szabi #3539
    a dvdgalaxisnál a Várható érkezés házhozszállítással: 2014. Szeptember 08. :DDDD
  • Skypack
    Én úgy tudom, hogy az amerikaiknak jár a Mini Cooper helyett
  • Rev Hard
    És a GT500 -at melyik verzióhoz adják ? Én azt szeretném előrendelni amihez ott van a kis kedvencem, a többi nem érdekel.

• Stockbauer33 #3536
    Valószínűleg elírták.Mindenesetre szeptemberbe lemegy a konzol béta oktober közepétől elkezdik lemezre vinni november elejétől meg szállítani ;) Itt van az már pikkpakk :D

Csak 1 qva autó listát kiszivárogtat6nának már
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.03. 10:57:52
  • gduck
    "E mellett az előrendelők a játék Street Edition változatát kapják, egy feltuningolt Mini Cooper S kocsival és a hozzá járó alkatrészekkel."
    Szerintem elírták, "Limited Editon" akar az lenni, mert ahhoz adnak Mini Cooper S kocsit ;)
  • Szabi #3534
    "Az előrendelők a készlet erejéig US Map Pack DLC-t és Multipack DLC-t kapnak. "
  • Stockbauer33 #3533
    HBD
  • Stockbauer33 #3532
    http://cdgalaxis.hu/PC/21489/crew.html

http://www.576.hu/Kiemelt.aspx?ProductID=abc03550-6219-46df-8ded-986647452b40

http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.306905900/The_Crew_-_Gold_Edition.html
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.03. 01:01:06
  • Stockbauer33 #3531
  • gduck
    Jajj de régen volt, mikor a repterekre való bejutásos 3 képem bekerült a Gamestarba :D :D
  • Overburner
    Jogos de észre nem vettem volna ha nem irja. Nem zavar a hiánya :D
  • Stockbauer33 #3528
  • tototto
    alaszka + hawaii dlc végülis azok is USA