13251
thecrew.jpg
  • VJP
    Semmilyen nincs azért nem tudok róluk semmit. Lehet ehhez a játékhoz majd beszerzek egyet!

Quqa:
    A joystickot nem csak kanyarodáshoz lehet használni, és az "RT" gombbal gyorsítani, "LT" gombbal fékezni?
  • SweeneyTodd
    Igen, csak a ps2 joyhoz, nagyon gányul volt beállítva , vagy inkább nem beállítva, felismerni felismerte, de finomítani nem lehettt rajta, volt a kanyarodásnál a teljesen elfordul a kerék akár mennyire finoman értél hozzá a karhoz, meg volt az egyenesben áll a kerék , irányíthatatlan volt a kocsi, xbox kontrollerel állítólag nem volt baj.
  • Quqa
    Ha van rajta analóg joy gomb (mini joystick) az a kiálló biz-basz, azon szabályozható, mint a kormányon, ahogy nyomod annál jobban fordul, fékez, stb.
  • Fpocok
    Ha olyan a gamepad, akkor igen. Xbox 360 biztos ilyen, nem tudom neked milyen van.
  • VJP
    Technikai kérdés egy olyan embertől aki csak reklámokban látott eddig gamepadot:
    Gázt ha jól tudom a jobboldalon lévő gombbal adsz. Ez a gomb szakaszos, tehát lehet kis gázt adni neki? Ezek szerint a fék is szakaszos?
  • TakácsBálint
    Nagyon jó kedvcsináló:)
  • Rev Hard
    Csak a gyári szoftver van telepítve a gamepadhoz hogy a gép felismerje, ezen kívül én semmit nem csináltam.
  • Gibor
    0.5mbps feltöltésem van, a ts szaggatott ha rám csatlakoztak illetve az autóm is szarul mozgott és a forgalom is repült... Megoldottam könnyen, haverom hívott be a crew-ba és mindig én csatlakoztam ő rá.
  • SweeneyTodd
    Igen ,csak annyira szarul volt optimalizálva a mostani bétában , hogy a létező összes feltöltést megzabálta a crew és a ts is lehalt mellette, nem egy embernél volt ez, és akiknél pedig előfordult mind kisméretű internet csomaggal rendelkeztek.

Reméljük ezt a bibit is megoldják.
  • LeWyTy
    Nem tudom miről beszélsz... amennyire én tapasztaltam a TS még egy kenyérpirítóban is talál elég netet.
  • SweeneyTodd
    Nagyon jó lett !
  • akyyy
    házigazda valahogy visszahozhatná a topikba a keresés funkciót :D
  • Szabi #3473
    másik gépen.. ugyanmá'.. még a teamspeak is gyakran meghülyült gyenge nettel :D
  • Lacika1992
    Nekem annyi lag sincs mint a videón.
    Ugyan olyan szépen megy mint a tdu1 anno.
  • LeWyTy
    Csak engem zavart hogy megzabálja a netet?.... másik gépen meg semmit sem lehet csinálni... így számomra játszhatatlan ha nem javítják ki.
  • Skypack
    Nagyon jó videó lett
  • [HUN]FaTaL
  • Seangaijin
    Az lesz az
  • VJP
    Amikor a városban mész álladó sebességgel lassan, az hardveresen (pedál) vagy szoftveresen csináltad?
  • Stockbauer33 #3466
    Én is remélem h ez is 400+-os lesz :D
  • Rev Hard
    Az utolsó TDU2 -es videóm nem jött össze, helyette itt van ez. Ha az alap vasakkal is már ilyen műsort lehet rendezni, mi lesz itt később ?

• [HUN]FaTaL
    Én maximum egy pár napos open bétát tudok elképzelni nem sokkal a megjelenés előtt.
  • gduck
    Szeptember hónap a konzolos bétáé lesz, októberben szerintem meg már nem lesz PC béta :(
  • Szabi #3461
  • gduck
    Hopsz. Ahogy a képeidet nézem, nem látszódik a többi játékos az autóban. Pedig nekem úgy rémlik, hogy beláttam a másik autóba. Lehet rosszul emlékszem?
  • Rev Hard
    Remélem hogy lesz valami tuning az ablak színezésére, sötétítésére. Amúgy is kéne ha már optikailag lehet variálni, de így meg végképp.
  • gduck
    Mivel mindenki ugyanúgy néz ki (ami már így üvegen keresztül is rettentően zavaró), isten ments hogy le lehessen húzni az ablakokat

Nekem a visszapillantó és a tankolás hiányzik ;)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.31. 17:10:46
  • Meridius
    És? Maguk a fejlesztők erősítették meg, hogy a tükör biztosan nem kerül be a játékba (megjelenésig legalábbis), a lehúzható ablakot/irányjelzőt meg feleslegesnek tartják. Én már kisírtam magam a fórumon, de az ubifost ismerve szerintem hiába. :D
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.31. 16:52:30
  • SweeneyTodd
    Igen láttam , kutyaszart se ér (már bocsánat a kifejezésért) csak meglepett ,hogy a dlc nincs oda írva , de a credit szerepel...
  • gduck
    A GOLD verzióvan az 1 éves DLC a lényeg szerintem. Mint már írtam régebben a 10.000 CC egy azaz 1 db MATRICA ára volt a bétában :( Szóval igazából semmit se ér :(
  • Skypack
    Azért ezeket a megbízhatatlan többnyire kamu oldalakat mellőzzük :D
    Egyenlőre itt a legolcsóbb a gold, brazil oldal már több mindent vettem itt mindent azonnal megkaptam :) (~14K)
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.08.31. 15:42:45
  • Quqa
    Azért ez se semmi, ennyiért lehetne a gold verzió …
  • SweeneyTodd
    Bakker erre érdemes rámenni , hiszen ez a gold verzió és "csak" 28 ejuró

Upsz , nem, csak limited, de nem értem hiszen azt írja adnak 10.000crew creditet, ami pediga gold mellé jár ?!?!?!
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.31. 15:31:59
  • Quqa
    Csak egy hetet késtél, de azért kösz.

#3438 Lassan már ingyen is lesz! Leárazások mindenki egymásra licitál, de ez nekünk csak jó!
  • SweeneyTodd
    Jólvan ,akkor nem csak én kezdek szenvedni, ki mivel üti el az időt novemberig, én beszereztem ETS2 , jó móka főleg a multi része, de nem találom a helyem...
  • Rev Hard
    Itt van képekben is az elmúlt egy hetem, remélem lesz még egy-két béta novemberig mert kezdenek kijönni az elvonási tünetek.

Minden esetre az utak alaposan le lettek tesztelve, muszáj volt mielőtt jönnek a nagyobb vasak.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.31. 15:23:29
  • Rony94
    Hát jó lenne, de akkor se hiszem hogy lesz. :)
  • Tatyla
    D6G7-VDYM-UMAW-HM38

aki kapja marja...
  • Quqa
    Nekem a lagg mentes játék fontosabb hátranézni bármikor tudok, de minek is előre kell haladni, de nagyon.

#3438 Nem ismerem ezt az oldalt, de az árai elég jók.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.08.31. 15:02:28
  • Lacika1992
    Most néztem csak hogy mit írt hozzá.