The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek tetszik, az majd megveszi és élvezi, akinek meg enm, mint én az meg nem veszi meg. ennyi. nem kell ezt felfújni.
iracing the 'real' race.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az a baj nem fogod fel, hogy tudjuk, hogy nincs szó reális fizikáról és irányításról és mégis ugyan azt fújod. Már már szánalmas vagy.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A véleményem meg nem hiszem hogy feszültségkeltés lenne, egyszerûen elmondtam hogy csalódtam mert semmi fizika nicns a játékban, ennyi.
Azt meg nem tudom hogy lehet egy videóból megállapítani, hogy ez jobb vagy sem mint a NFS, vagy bármelyik másik árkád.
Nagy arcod pedig neked van coral springs barátom, de szivesen kiállok veled bármilyen normális szimulátorban bármilyen versenyre. (iracing, AC...) Ott megmutathatod, ki a köcsög, és ki a pro!😄
iracing the 'real' race.
Az már a videókon is jól látszik hogy nem lesz ez a játék annyira vérárkád mint a TDU2, vagy akár egy Need for Speed, nekem bõven megfelel ha kirakhatom majd a TDU1 mellé a polcra ezt is, mert minõségben hozza majd azt a szintet, vagy még többet. De szerintem ezzel így van rajtam kívül még sok autóbuzi is, az a néhány mûmájer vérszimes köcsög meg kit érdekel. Sok csak teszi az agyát hogy mekkora pro, közbe sehol semmi.
Szóval ha nem tetszik a játék akkor nem nézed, nem írsz róla és kész ennyi. Ha valósághû vezetési élményt akarsz akkor menj szimulátorozni vagy ülj be egy valódi autóba és autókázz. Nem kell kelteni itt a feszültséget.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
iracing the 'real' race.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"Nulla tenaci invia est via"
A Next Cart nem tudom fejlesztik e még.Vagy marad alfa kipróbálható verzióban.Azért nem adnék pénzit,csak ha van remény és egyszer elkészül a játék.
Videókba nem nagyon láttam töréseket.Fõleg egyenesen kell menni nagy sebességgel.Kiábrándító.
Vagy simán húzzak vissza Next Car game videókat nézni? <#buck>#buck>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
jövõhéten E3 és lesz megint élõ közvetítés is, szóval kép és videóáradat várható ismét, de hogy nekünk lesz-e egyáltalán béta és mikor.. azt nem tudni.. remélhetõleg lesz.. 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kezdenek a kételyeim eloszlani, nagyon úgy néz ki hogy a régi Eden -es srácok hasonló mérföldkövet raknak most le, mint anno a TDU -val.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#1209 Ezek így jöhetnek is 😄 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
viszont Miuraaaa 😄
itt meg Grand Canyon, Pikes Peak és a játék legmagasabb pontja.. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Amúgy tényleg a stream torzított sokat az elõzõ videóknál, jó a Camaro hangja nagyon.