The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, teljesen megértem. De nem is én támadtalak benneteket, hanem ti engem. Egy fórum azért van, hogy mindenki leírhassa a véelményét, amíg kultúráltan teszi. Azt hiszem én senkit nem sértegettem, pusztán a véleményem leírtam, és a vihart a biliben ti generáltátok.😊

Akinek tetszik, az majd megveszi és élvezi, akinek meg enm, mint én az meg nem veszi meg. ennyi. nem kell ezt felfújni.

iracing the 'real' race.

LeWyTy
Imádom az SG-t minden napra jut valami szórakozás:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Coral Springs
Húha ! Várj hozok zsepit, mindjárt megkönnyezem a tudásod. Nagyon pro vagy ! <#vigyor3>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

<#eljen>

bboyatty
De nem érted, épp errõl van szó, van akinek nem az nyújt élményt, hogy beül a géphez majd pattanásig feszülve tolja le a gyors köröket, zárt pályán, körrõl körre próbálkozni, javítani az idõdön, meg hasonlók, hanem munka után egy sör társaságában egy király autóval, gurulni egy szép tájon, vagy hasonló, nem vért izzadva, hogy az úton tartsd az autót.
Az a baj nem fogod fel, hogy tudjuk, hogy nincs szó reális fizikáról és irányításról és mégis ugyan azt fújod. Már már szánalmas vagy.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Coral Springs
Eddig még nem láttam olyan topikot, ahova ne jött volna be egy-egy pro gyerek pampogni. Legtöbbjük Arcade és Arcade játék között sem tud különbséget tenni és összemossák õket, az meg extra a halálom amikor valaki a pályaversenyt hasonlítja egy nyitott világhoz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

hahhaha... ezt nem kéne kommentálnom, de sajnos nem állom meg, maximum bannol az admin. Szóval köcsögözni nem kéne, inkább tanulj meg vezetni. Itt köcsögözöl, meg pro-zol, és azt hiszed hogy tudsz vezetni mert egy árkád játékban 220-al befordulsz egy utca sarkon😄

A véleményem meg nem hiszem hogy feszültségkeltés lenne, egyszerûen elmondtam hogy csalódtam mert semmi fizika nicns a játékban, ennyi.

Azt meg nem tudom hogy lehet egy videóból megállapítani, hogy ez jobb vagy sem mint a NFS, vagy bármelyik másik árkád.

Nagy arcod pedig neked van coral springs barátom, de szivesen kiállok veled bármilyen normális szimulátorban bármilyen versenyre. (iracing, AC...) Ott megmutathatod, ki a köcsög, és ki a pro!😄

iracing the 'real' race.

Coral Springs
Az hagyján hogy informálatlan vagy, de még fogalomzavarban is szenvedsz. A valós fizika elég szûk fogalom, leginkább irl értendõ, szerintem maradjunk a szimulátornál. Ezt már valamivel tágabban is lehet értelmezni, ám sehol nem volt arról szó hogy ez a játék szimulátor lesz, csak annyi lett megemlítve hogy lesz három nehézségi fokozat, és hogy minden segítség kikapcsolása mellett elég korrekt lesz az autók irányítása. Továbbá hogy jó lesz az FFB. Amúgy meg nincs olyan gép ami ilyen grafika mellett, szimulátor szintû fizikával normálisan (fps) tudna futtatni egy open world autósjátékot, vagy ha van is mélyen bele kéne nyúlni a pénztárcába. Leoptimalizálni meg egyszerûen nem érné meg.

Az már a videókon is jól látszik hogy nem lesz ez a játék annyira vérárkád mint a TDU2, vagy akár egy Need for Speed, nekem bõven megfelel ha kirakhatom majd a TDU1 mellé a polcra ezt is, mert minõségben hozza majd azt a szintet, vagy még többet. De szerintem ezzel így van rajtam kívül még sok autóbuzi is, az a néhány mûmájer vérszimes köcsög meg kit érdekel. Sok csak teszi az agyát hogy mekkora pro, közbe sehol semmi.

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bboyatty
Én Need For Speedezek is, nekem semmi bajom az arcade-al, mert soha nem voltam nagy szimulátoros, pedig tetszik de nem megy nekem és kész.
Szóval ha nem tetszik a játék akkor nem nézed, nem írsz róla és kész ennyi. Ha valósághû vezetési élményt akarsz akkor menj szimulátorozni vagy ülj be egy valódi autóba és autókázz. Nem kell kelteni itt a feszültséget.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
soha nem volt szó rFactor2 fizikáról

"Nulla tenaci invia est via"

Te pedig menjél need for speedezni.. mert ez a játék az a szint. Valós fizikáról volt szó, ezekben a videókban nyoma sincs fizikának. Ha te ezt szereted, akkor így jártál... lol.

iracing the 'real' race.

Coral Springs
Te komolyan egy roncsderbit akarsz ehhez a játékhoz hasonlítani ? De maradjunk abban hogy a Next Car Game egy pályaverseny lesz, a The Crew pedig egy open world autósjáték. Semmi köze a kettõnek egymáshoz, azonkívül hogy mindkettõben autók vannak. Ha a mostanában itt megosztott videók téged nem gyõztek meg, akkor így jártál, menjél derbizni. lol

Dj Tommy
Új mini játékmód: Kicsi a rakás.<#idiota>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Szabi
úgy tûnik valamit frissítettek az ütközésmodellen, az élõ adásba lehetett látni néhány fura ütközést, de most sikerült még furcsábbakat összehozni 😄DD

Szabi

bboyatty

Ez a Driveclub se tûnik különbnek.Valaki megcáfolhatna igazán.Már szeretnék valami autós játékot venni.De ezek valahogy nem gyõztek meg.
A Next Cart nem tudom fejlesztik e még.Vagy marad alfa kipróbálható verzióban.Azért nem adnék pénzit,csak ha van remény és egyszer elkészül a játék.
Egy egyszerû kérdés.Az autók törnek?Vagy csak egy szó jellemzõ erre is NFS.
Videókba nem nagyon láttam töréseket.Fõleg egyenesen kell menni nagy sebességgel.Kiábrándító.
Vagy simán húzzak vissza Next Car game videókat nézni? <#buck>
gduck
Ha ez most egy jól mûködõ build, nem hiszem hogy variálnának vele ilyen rövid idõ alatt. Szerintem ugyanez lesz, de majd a bal alsó sarokból kiderül 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Skypack
Vajon az a verzió amit az E3 visznek az újabb lesz vagy ugyanez amit most bétába játszanak ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
a játékközpontoknak vannak csapataik, gondolom a helyi gépen menthettek képeket, csak ki nem hozhatták onnan, viszont a hivatalos oldalra kirakták ezeket a képeket 😄

Snexi
de akkor ezek a képek meg videók honnan vannak?😄

Szabi
vannak játékközpontok ahol lehet jétszani a játékkal elõzetes egyeztetés után és komoly szabályok betartása mellett, pl. nem lehet képet/videót csinálni :S

jövõhéten E3 és lesz megint élõ közvetítés is, szóval kép és videóáradat várható ismét, de hogy nekünk lesz-e egyáltalán béta és mikor.. azt nem tudni.. remélhetõleg lesz.. 😊

Snexi
most milyen formában zajlik a béta?

Szabi

úgy tûnik nem lesz hiány látványos helyszínekbõl 😄

Fehercsoki
Hát én driftet nem láttam ezen a videón, a megcsúszások meg inkább scripteltnek tûnnek(mint a TDU2ben), nagyon tapadnak az autók. De a fõ probléma még mindig a DRM....(ha 8 ember játszhat együtt akkor nagyon nem MMO, csak sima multiplayer)

Pontosan! Ez alapján már talán mernék/merek majd elõrendelni is 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Coral Springs
Ezeken a videókon egyértelmûen látszik hogy jó lesz az irányítás, a fizika a játékban. <#eljen> A második videóban van is egy olyan rész ahol kanyar elõtt visszavált a csávó, és driftelve veszi be. Na ez az ami nekem nagyon hiányzott a TDU2 -bõl, érezni egy több száz lóerõs autónak az erejét, azonkívül hogy felváltok kettõt-hármat azt gyorsabban mennek a fák és ennyi.

Kezdenek a kételyeim eloszlani, nagyon úgy néz ki hogy a régi Eden -es srácok hasonló mérföldkövet raknak most le, mint anno a TDU -val.

LeWyTy
EZ így elég jól lesz 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi

Szabi
Szabi

Angela147GTA
hûha!

TDU2 > Angela147GTA

#1209 Ezek így jöhetnek is 😄 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
najó, esetleg egy Mansory Carbonado GT még jöhet versenypályás tuningnak, de a tetõlégbeömlõ levehetõ legyen 😄

Szabi
a Mansory Avantador tuning nekem tökéletes, nem kell gallytörõrácsos verzió belõle! 😄

Hibátlan combo(Aventador + hó) 😄 . Kiváncsi leszek milyen tuningok lesznek a Lambora mert magába is gyönyörû és brutális vas.Bentley-bõl mutat6nának már többet.Meg a Porsche-kból.Meg a Huayra-ból <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
A Los Angeles-i játékteremben már kormány is van.. ne ezzel kéne egy videó kikapcsolt segítségekkel 😄

Szabi

Seangaijin
NAgyon állat lesz, csak jönne már ki... Az tuti hogy felejtõs lesz a világ vagy 3 hétig amíg be nem járok mindent 😄

Nagyon állat lesz 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
meglepõ lenne, ha nem lenne legalább egy Mercedes a játékban megjelenéskor 😄

viszont Miuraaaa 😄

itt meg Grand Canyon, Pikes Peak és a játék legmagasabb pontja.. 😊

Norby646
Jól hallottam, hogy 2:14-nél mercedes-t említ az ember? <#szeret> Továbbá egy t500rs-el terelgetik a camarot. 😛 Jó lesz ez... 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szabi
a videóban látható végre egy olyan autó amirõl még nem láthattunk képeket.. 😊

Szabi
kár hogy nem nagyobb a kép :S

Szabi

Szabi
a "bétatesztelõk" folyamatosan dolgoznak 😄

LeWyTy
<#circling>

Coral Springs
Amikor a videó elején átmegy a Vincent Thomas hídon az odaver, a végérõl nem is beszélve amikor az autópálya kanyarodik fel a hegyre, nagyon komolyan néz ki LA a háttérben. <#eljen> Teljesen visszahozzák az Underground 2 feeling -et ezek a képek / videók.

Amúgy tényleg a stream torzított sokat az elõzõ videóknál, jó a Camaro hangja nagyon.