13251
-
Hungarykum #3689 TDU2-be akármilyen kocsival mehetsz, de úgy driftelni biztos nem fogsz, mint az NFS-be.
Max valami hekkelt fizikával tudsz valami drift szerűt csinálni, de normális driftet elég nehezen. -
Még ha nem is úgy mint az lfs-ben de lehetett driftelni. :) -
lehet normálisan driftelni ha jól vezetsz és jó autód van.. remélem nem írtad komolyan hogy sinautózni akarsz :D -
Hungarykum #3686 
Kár hogy nem lehet driftelve bevenni a kanyarokat úgy, mint az NFS HP-ban. Hegyi utakon lehetne csapatni rendesen, de így kicsit gagyi.
TDU2-ből is hiányoltam a kanyargós utakon. Kézifék aztán csúszkált vagy kifordult, de ha sikerült elég gagyi volt.
Egy ilyen játéknál már illene, hogy normálisan lehessen driftelni is nem csak kanyarodni. -
HUN BECSEHELY #3685 Megrendeltem
-
-
Köszönöm!
-
Stockbauer33 #3680 HBD Fecókám -
rudii #3679
-
Hungarykum #3678 TDU2-nél jobb és szebb is, így biztos vétel. Már csak a bejárható területért és a látványért is érdemes megvenni.
Már egy Xbox controllert is beszereztem hozzá, ha a gamepad mégsem lenne jó :D -
vajo #3677 3 éves a gépem, (alul olvasható) lag nélkül fut ultrán, de inkább közepesen toltam. A grafika pedig szerintem nagyon szép. 576-nál előrendelve. ;)
Csak egy autólistát jó lenne már közzétenni...
Utoljára szerkesztette: vajo, 2014.09.09. 22:05:47 -
-
Thaddeus #3675 Remélem be is válogatnak a bétába :D -
Na majd kiváncsian várom a beszámolód ,mit tudtak össze hozni konzolokra. -
Thaddeus #3673 Én ilyen vagyok, és valszeg PS4-re is veszem majd meg. -
Itt fórumozó társaink között lesz olyan aki ki tudja próbálni boxon meg psen majd a bétát, kiváncsi vagyok mennyire tudták optimalizálni.
Lázadhatnak majd konzolos testvéreink is. -
Stockbauer33 #3671
-
-
-
-
Nem fogok senkivel vitázni mert fölösleges meg mindenki elmondhatja a véleményét. Azonban néhányan itt úgy sírnak mintha már megvették volna a játékot és utána szembesülnének a bugokkal vagy hiányosságokkal. Volt 2 nyílt béta, itt a topicban szerintem mindenki kapott/szerzett/csórt kulcsot aki kiszerette volna próbálni, szóval tudja az itt "lakók" 99,99%-a, hogy miylen lesz a játék és mit lehet tőle elvárni.
Hiányosságok persze vannak, én is írtam sokat a bétás fórumra ezzel azzal kapcsolatban. Ennek ellenére én előrendeltem a játékot mert kategóriájában nincs jelenleg párja. Én úgy gondolom, hogy ez a játék messze nincs kész. Megjelenés után tutira kerülnek bele úgy dolgok, jobban lesz idejük a nép nyűgjével foglalkozni és akkor ebből lehet egy tuti kis játék. Persze apró hibák meg a visszapillantó hiánya kicsit zavaró lehet, de van egy tucat más feature a játékban ami kárpótolja ezeket. Jelenleg ennyivel be kell érnünk. A grafika miatt meg kár rinyálni, mert ha alávágtak volna vmi über grafikát akkor azért sírna a fél fórum mert fos a gépe és nem bírja a vas.
Szóval akinek tetszik a béta alapján az rendel/veszi, akinek nem az meg nem. Ilyen egyszerű. De itt egymásnak esni hülyeségeken totál értelmetlen. Olyan játék meg sose lesz ami mindenkinek megfelel és az igényét kielégíti. Nekem elég az, hogy a barátaimmal gurulhatok a mini Amerikában gyönyörű tájakon. Nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek vagy hiányolok, de mégsem sírom tele a fórumot. Aki pedig továbbra is rinyál, a nem tetszését a hivatalos Ubi forumon közzéteheti, ahol talán az illetékesek el is olvassák.
-
Vannak jó észrevételeid, de az tagadhatatlan hogy iszonyú feelinges a játék. Már a bétában is nagyon jókat gurultunk, ha a csapatba verődés nem lesz gond, akkor számomra az eddigi legjobb autós játék lesz 
UI: ezt a nextgen mizériát végképp nem értem ami a neten is megy. Minden ki azt várta, hogy hű de űberbrutál gépek fognak kijönni :D Nincs a nextgennel semmi baj, ismét eljött az a kor (mint a hőskorban), hogy nem lehet az erőforrásokat pazarolni, OPTIMALIZÁLNI kel a kódot, kemény programozói munkával
-
Lacika1992 #3665 Szidod a grafikát, de nem vagy grafika huszár... OK.
Nekem ez tényleg magas. :D
-
Skyline #3664 Örülök neki hogy sikerült (nem) felfogni amiket leírtam és a miértjét... Szerencsétlen... -
Lacika1992 #3663 SG fórum, én így szeretlek. :D -
Rony94 #3662 Ezt azért most tényleg nem kellett volna. :( -
Mos térdelj a sarokba és gondolkodj el azon hogy ki az okosabb?
-Aki a grafika hiányosságai miatt rinyál?
vagy
-Akit ez annyira zavar hogy ilyen fa**ágokkal kelti a vitát?
-
Meridius #3660 Beleszartak a müzlidbe? -
Lacika1992 #3659 Hát besírok ezektől a fikázós hozzászólásoktól, menjetek azt játszatok a crysis 3-al grafika huszárok.
Vagy várjátok meg a Project CARS-t azt verjétek rá a répát.
Nagyon tudom sajnálni azt, akinek annyi kell a boldogsághoz, hogy milyen a visszapillantót tükör, vagy van e tábla az autópályán. -
Mivel kb minden tábla kidönthető, biztos nehéz lett volna leprogramozni a fizikát x1-re, nem bírta volna... -
Meridius #3657 "-indicators, myeh I get your point, but I wouldn't call that a priority feature though"
A TDU2 béta alatt sikerült kisírni, majd kiderül.
Civil AI tényleg siralmas (autópálya közepén megfordul), de azt biztosan javítják.
Ha már szőrszálhasogatás, az feltűnt valakinek hogy a játékban egyáltalán nincsenek táblák az autópályák fölött?:D
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.08. 14:04:10 -
Ratrak #3656 Szerintem a hangulat a fontos, meg a fizika. Ha az jó (úgy értem: élvezetes, nem úgy, hogy minden rohadt göröngyöt külön számol a gép a kerekek alatt), akkor a többi majd alakul magától. Nyilván fogják fejleszteni, meg javítgatni (patchelni), ahogy manapság szokás. De ha a hangulat nem okés, ill. a játékélmény nem megfelelő, akkor tök mindegy, hogy van-e tükör, vagy mennyire szépen csillog a napfény a kocsikon.
Azt mondjuk én is kicsit szánalmasnak tartom, amikor egy csapat megcsinált valamit korábban már jóra, és az újabb címnél nekiállnak rontani rajta/nem tudják ugyanazt a színvonalat legalább hozni. (Sajnos rengeteg ilyen példa van, a legadekvátabb a TDU1-2 összehasonlítás, de ha már szóba került, a GTA 4-5 között is masszív "butulás" zajlott le fizika terén - így pedig hiába a nagyobb, szebb terep, egyszerűen nem "esik jól" autókázni rajta) Visszapillantó nélkül "lehet élni", de ettől még gáz, ha nincs 2014-ben egy magára valamit is adó autós játékban, remélem azért megoldják majd valahogy. Ennél fontosabb a "látható spawnolás", na az sokat dob az élményen negatívban... Kár lenne ilyen dolgokkal elszúrni a játékot, mert amúgy nagyon sok olyan feature van benne, amik vagy egyediek, vagy hangulatosak, vagy mindkettő.... Hát, majd meglátjuk! :)
Tényleg, arról van hír, hogy lehet-e használni az irányjelzőket? Ez is egy olyan dolog, amit egy zártpályás szimnél sosem várnék el, de egy open-worldnél alap lenne sztem. Másik kérdésem, hogy szerintetek változott-e a civil forgalom AI-je a két béta között? TDU-ban is az idegesített, amikor megyek tök normálisan, a hülye civil meg kiszámíthatatlanul kolbászol összevissza... -
nagyon fogsz hiányozni
-
Rev Hard #3654 Ha a TDU2 nem bukott be, legalábbis amíg el nem kezdődtek a kiadó körüli problémák, akkor majd pont ez fog. Végül is minden évben megjelenik egy vagy kettő open world autósjáték, telítve van a piac és van miből válogatni. El vagy te tévedve nem kicsit.
-
Skyline #3653 Bírom amikor egyesek nem képesek felfogni a lényeget és egyből grafikahuszárnak bélyegeznek egyeseket meg jön a vicceskedő "kevés a fű" beszólás...
Na mind1 részemről ez -fav---remélem bebuknak vele, a pc eladás úgyis lófax lesz a nextgenen meg a Horizon 2 és a DC fog dominálni...:) -
-
Ennyi új hozzászólást, bazz a szívbaj jött rám, azt hittem megint megy a béta ;)
Én ezt a grafika dolgot pont fordítva látom :D Jó hogy az XBOX360 szívében célhardver munkálkodik, de azért mégis csak egy 9 !!! éves Ati kártya produkál valami elképesztő grafikát a legújabb játékokban. PC frontom meg az a trendi, hogy egy 2-3 éves VGA kártyát a kukába kell dobni (enyhe túlzással). Szóval már régen itt volt az ideje annak, hogy végre valahára PC fronton (XO és PS4 már ugyanide tartozik) is véget érjen az erőforrás pazarlás!!! Lassan jön a DX12 (na ez viszont tuti az XO miatt jön) ami az ígéretek szerint nagy sebességnövekedést igér, a ma használatos hardverekkel. VÉGRE az M$ programozóknak is izzad egy picit a homlokuk :D
Visszapillantó meg ahogy Szabi is linkelte, valószínűleg lesz. Ezt a blamat nem fogják megengedni maguknak. Max kerekek nem lesznek helyette
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.08. 00:03:26 -
Rev Hard #3650 Teljesen igazad van, ha nagyon sok ember panaszkodik akkor biztosan nagy jelentősége lehet. Meg "ez a játék egy szar mert nem elég zöld a fű és most mi lesz én inkább meg se veszem meg amúgy is köcsög az Ubisoft" kommenteknek is.
-
Meridius #3649 "Ez maximum az egyedül kóválygó emberkék problémája, akik unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal azt belekötnek mindenbe. "
Igen, ezért lett az egyik legtöbbet emlegetett hiányosság az ubi fórumon. Egyébként ez egy béta volt, tudod, ilyenkor az a dolgunk hogy belekössünk dolgokba.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.07. 23:33:13 -
Stockbauer33 #3648