13251
-
vajo #3729 BMW M5 F10 :D :D -
Quqa #3728 „Persze ne feledkezzünk el egy majdnem szimulátornak szánt játékról sem ...”
A hangsúly a majd nemen van mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!„Szimulátort szimuláló szimulátor
Nem tudom észrevettétek-e, de már egy kisregény méretű szöveget írtam a játékról, de még igazából egy szó sem esett a lényegről, a vezetési élményről és mindarról, ami a pályán zajlik. Az új Need for Speed egy nagyon furcsa eset, mondhatnánk azt is, hogy mestermunka, legalábbis mestere az illúziókeltésnek. Mert bár közel sem árkád játékkal van dolgunk, azt sem mondhatjuk rá, hogy szimulátor, de valamiért ha a kettő közül választani kéne, mégis inkább az utóbbi felé hajlanánk. Pedig nem lenne igazunk, a Shift nem rendelkezik azzal a precíz fizikai modellezéssel, hogy az autó minden egyes kilója számítson vezetés közben, minden egyes apró különbség teljesen megjelenjen, és úgy egyáltalán, a játék vezetési rendszere nem igyekszik a valóság minél pontosabb visszaadására. Ebből a szempontból tehát nem szimulátor, legalábbis nem olyan mértékben, mint a Gran Turismo, ahol a valóság legpontosabb visszaadása volt a cél. Persze a járgányok különbségei itt is előjönnek azért, és a fejlesztések is markánsan éreztetik hatásukat, kezdve egy-egy motorcserétől a légterelők felszereléséig. Igazából minden ugyanúgy megvan a vezetési modellben, mint a konkurenseknél, csak pont annyira, hogy egy fokkal könnyedebb, élvezetesebb, de mégis komoly, szimulátor-szerű versenyélményt nyújtson.”
„Boncasztalon a Need for Speed sorozat legújabb része, amely az illegális versenyek világából ezúttal a szimulátorok felé megy el.”
„De mégis azt mondom, hogy a NFS-beli tapasztalataimból és a Shift játékmenetéből ítélve sokkal inkább a szimuláció felé próbál utat nyitni.”
„Following the racing line is essential to get round those corners quickly and smoothly so this is definitely one aspect of the game that's very simulator-like.”
Megj.: a játék a Slighty Mad Studios nevéhez fűződik, ez az a csapat, amelynek több tagja is közreműködött a SimBin-féle GTR 2 és GT Legends játékok fejlesztésénél.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.14. 10:25:07 -
Geciiii milen kormányszöge van annak az e30-nak? XD Hát már nem is 90 fok, ahnem 100 legalább :_DAASD:FASD_:D
De látom benne van ebisu. Azt hiszem jövő hónapban steamen be lesz vásárolva! :) -
NFS mint szimulátornak szánt játék?! Na ne hülyéskedjünk... :) -
párosan izgalmasabb.. de a legjobb csoportosan :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.13. 21:33:56 -
Ratrak #3724 (Kör)kérdés: az eddigi információk alapján kinek mi lesz a kedvenc autója, spec-e, és melyik terület lesz a kedvence, ha csak úgy vezetésről van szó? Nekem sorrendben Camaro RS '69 street v. performance spec, Shelby GT500 stock, a terület pedig kb. mindegy, de valami kanyargós szerpentin legyen, lehetőleg aszfalt (a dirt és a raid egyelőre nem fogott meg annyira) -
Hungarykum #3723 Az utolsó mehet a The Crew-ba :D -
Quqa #3722 Van ilyen és mivel uborkaszezon van elsőként a kedvencem, kitűnő fizikával.
+1 +2 +3 +azt a qva
Aki nagyon drift fan az utolsó kettő több részes. A végén ill. jobb oldalon keresgélni!
De egész jó ez is.
Persze ne feledkezzünk el egy majdnem szimulátornak szánt játékról sem, de azért nitro került bele.
Igaz lehet kezdeni a gyökerektől nagyon árkádban.
És ha az őskorról van szó ezt sem szabad kihagyni.
De lépjünk a jelenbe, nagyon komoly.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.13. 21:08:32 -
remélem valaki majd holnap is linkeli :D -
HUN BECSEHELY #3720 https://www.g2a.com/weeklysale?adid=315_weekly_1_20140912&id=2
-
A Season Pass hozzáférést biztosít egy évig az összes DLC-hez. Más termékből kiindulva kb 30 euro lesz az ára. Én eddig a legolcsóbb GOLD verziót Brazil oldalon láttam 14.000-ért. -
mivel még semmi infó nemvolt az új konzolokról amikor elkezdték fejleszteni a játékot, így kénytelenek voltak pc-re csinálni, aztán azt portolják át konzolra, egyébként pl. E3-on az Xbox One standon pécéken ment a játék.. :DD -
Ratrak #3717 ez a fekete dög megvett kilóra! 
én lfsben sosem tudtam driftelni (max a falig :) mert mindig túlpördültem), a pályaverseny viszont volt, hogy nem ment olyan nagyon rosszul, de pl. nfs ug2-ben meg driversf-ben meg tök jól ment, és élvezetes is volt a drift számomra. Életben még nem próbáltam, nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre amit láttam a beta-s videókból, jó lesz az a drift itt is... :)
Thaddeus: ha a ps4-es játékosok egy szerveren lesznek (oké, mondom máshogy: együtt játszhatnak) a pc-sekkel, akkor lehet, hogy megérheti a konzolra megvenni, ha épp az tetszik, de ha nem, akkor (főleg olyan gép birtokában, mint ami neked van) nemigen hiszem, hogy bármi érv szólna a konzolos verzió mellett - kivéve, ha minden haverodnak van ps4-e, és mindenki arra veszi meg. Ha jól sejtem, itt a többség pc-n tolja majd, és a crew egyik legnagyobb erénye pont az együtt gurulásban rejlik, így ez szerintem fontos szempont. Az a tény pedig, hogy pc-re már két open betat is csináltak, szerintem elég jól jelzi, hogy itt nem egy konzolról pc-re butított fostalicskáról lesz szó, hanem azért foglalkoznak a pc-s játékosokkal rendesen. (persze, ettől még lehet, hogy pc-n gagyivackot kapunk majd ultra-n is, ps-en meg nem, de van egy olyan sejtésem, hogy még ha úgy is lesz, ezen az áldatlan állapoton változtatni fognak.) A játék fejlesztése régebben indult, mint ahogy a nextgen konzolok megjelentek, nem hiszem, hogy maguk alatt vágnák a fát egy olyan blamával, hogy rosszabb lesz a játék pc-n, mint ps-en. Akkor meg megintcsak: mi szólna a ps mellett? (Nekem spec. csak az exkluzív címek: GT-sorozat, GOW sorozat, Uncharted-ek, de persze ízlések és pofonok....) -
Rev Hard #3716 Felmentem most gurulni a TDU2 -be bár nem sok kedvem van hozzá a második The Crew béta óta, és kegyetlenül érződik hogy a TDU2 mennyire arcade a The Crew -hoz képest. Nem véletlenül fájt a kezem 1-2 óra gurulás után a bétában, kellett azért tartani Hardcore módban a Mustangot. -
Hungarykum #3715 Ha mindegyik Limited edition-os kocsit fel lehet majd oldani, akkor elég lesz megvenni az alapjátékot is.
Hivatalos oldalon mind a 4 kocsira Early unlock van írva, akkor a Mini is meglesz mindenkinek és nem DLC-lesz. -
nem rossz, de régóta van 25eurós ajánlat is :D -
Ah ah ah kezdődik. -
Hungarykum #3712 Visszanézve igen. Lehet mégsem reménytelen.
Jó videó!
Újra végignézve már csorgott a nyálam 
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.12. 21:02:15 -
Hungarykum #3711 Ilyet akarok
-
Gibor #3710 "de az sose lesz."
Havas hegyekbe 200-300 dolcsis kombókat drifteltem össze állandóan, sima hegyi utakon úgyszintén... sport mode-ba tökéletesen lehet driftelni minimális hozzáértéssel persze, attól nem fog megcsúszni hogy agresszívan kezdesz kanyarodni :D Kicsit megbillented az autót és repül is fara... -
Rev Hard #3709 A videómban van az a rész amikor a rendőrökkel szórakozok, ott is gyakorlatilag driftelek körülöttük, beraktam kettesbe és szépen csúszott az autó. -
Hungarykum #3708 Erre kíváncsi vagyok.
Arra emlékszem, hogy az utcai kocsi jól forgolódott / csúszkált földes részen, de az irányítás miatt semmit nem tudtam tesztelni a játékban. -
Hát nem tudom, de én a bétában a rallys változatú autóval földúton csak driftelve tudtam a kanyarokat bevenni. Ráadásul jó kereseti lehetőség is, csak úgy dől a lé :D -
Hungarykum #3706 Tudom csak egy példa volt, mert az új NFS részekkel nem játszok. Ezt is csak azért próbáltam ki, mert van szabad kóborlás benne és tetszett, hogy jól lehetett driftelni. Ebből jött hogy a The Crew-ban sem lenne rossz így bevenni a kanyarokat, de az sose lesz.
#3691 Ha úgy van, ahogy írod, akkor tesztelni kellesz nekem is. -
Meh... -
Thaddeus #3704 Yep :) Remélhetőleg bekerülök a PS4-es bétába és kiderül, hogy mi a jobb. -
Mármint mire vedd meg a játékot ?
-
jókérdés -
Thaddeus #3701 Na fejlesztettem a gépen, így most kérdéses, hogy PS4 vagy PC :/ First world problems -
Ez a három autó Early Unlock vagy DLC ? -
Aston Martin V12 Zagato - McLaren MP4-12C - Alfa Romeo 4C -
Sajnos a hörcsög ilyen pénzeket nem ad ki. Ráadásul mindig megnézem előtte warezba, hogy fut-e egyáltalán a gépen, mert így max zsákbamacska... -
dehogynem, csak még Korai hozzáférésű játék, de már november óta játszható -
Na mostmár eskü beszerzem azt a gammát, mutass egy gépigényt! :D
Pfejj, talán menni fog....
Ez még nem is játszható
Gyanús voltál te nekem!
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.12. 09:05:01 -
Assetto Corsa.. :) -
Véleményem szerint ez nem a játék hibája. Még senki nem csinált olyan szimulátor vagy arcade játékot, ahol a driftre lenne kiélezve a hangsúly. Ennek mi a jelentősége? Az hogy egy driftautónak a felfüggesztés beállításai teljesen mások mint egy pálya vagy rally autónak. Ezzel még alapvetően nem is lenének problémák, de szerintem a fizika leprogramozásában igen is nagy nehézségeket okoz, nem véletlenül nincs ennek még szimulátoros verziója. Igen tudom LFS-ben és sok szimulátorban megcsinálták már a beállítást, de ha én g25-el nem tudok normálisan driftelni, úgy hogy a való életben meg igen, akkor valszeg nem bennem van a hiba... -
Rev Hard #3693 A 2010 -es Need for Speed: Hot Pursuit -ban gyakorlatilag nem lehetett másképpen bevenni egy kanyart csak driftelve, jó játék volt de nagyon arcade. -
Azért lassan adhatnának egy hivatalos autólistát. -
Quqa #3691 Tökéletesen lehetett driftelni csak olyan autóval kellett menni ami tudja, tehát nem egy Focus RS-el (Rally Sport) ami egy utcai fenevad a maga 300 LE-ével, máskülönben meg elsőkerekes. Emiatt sinautóként fordul, de a nagyfaterral amcsiból egy jó helyen különösen élvezetes a forgolódás. 
Megj.: az ilyesfajta járgányok betonon is driftelnek! Kipróbálva, már amit a kereskedésben ki lehetett.
-
Hungarykum #3690 Valamennyire lehet, de azon csak sírni lehet