The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
írták jelentkezés után az oldalon, hogy csak akkor jön levél ha írnak hogy te kellesz nekik 😊

#1295: naja, és még kitudja miket rejtegetnek <#finom>

pl. megnéznék már végre a Miuráról is egy képet amin nem csupasz 😊

"Nulla tenaci invia est via"

bboyatty
LaFerrari??? <#szeret>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Törölt felhasználó
A béta jelentkezés után ti mikor kaptatok megerõsítõ emilt?
Terawatt
Szerintem egy csõ akció kocsikázás volt szép tájakon. Aminek készült annak 10/10 😊

Stream chatnél többen is írták hogy 1 óra múlva kezdõdik. Valamit elszámoltatok ezek szerint. Szólok mielõtt lekésitek 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szabi
remélhetõleg ez jobb lesz mint a The Run 😄

de addig is ideje leváltanom a TDU2 fõcímzenés ébresztõhangot a telefonomban 😄

Terawatt
*sikongat mint egy tinilány khm magában* Nfs Runra emlékeztet és ott is volt ffb. Imádtam azt a gamet.

Szabi
akkor bizony egy sorba fogunk állni, mert pc-re nemcsak hogy kormánytámogatás lesz, de állítólag jól sikerült ffb is 😊

Terawatt
Gyorsan editeljem steamre az írásom? ;PP Köszi 😊 Kíváncsi leszek a játékra, fõleg, hogy ha lesz hozzá kormány támogatás akkor éjfélkor sorbaállós kategória lesz 😄

Szabi
streamhez, nem a steamhez 😄

www.twitch.tv/thecrewgame

Törölt felhasználó
Bocs, elolvastam, azt hittem Steam-et írtál, gondoltam gonoszkodok kicsit 😊
Törölt felhasználó
Terawatt
Streamhez majd dobtok egy linket pls? 😊 ami elvileg este fél 11kor kezdõdik.

Szabi
úgy négy éve ígérgetik, hogy hamarosan.. 😄

ha a pontot tartalmazó nevet nem szereti a játék és ezért nem lesz szinkronban az uplay-em a játékkal akkor indulok is az ubisofthoz egy tankkkal..

Norbi1990
Kicsit OFF:
Uplayen mikor óhajtják majd megoldani, hogy változtatni lehessen a felhasználónevet? Nem tudja valaki?
akyyy
UH, sivatagba elkapott kicsit az NFS3 hangulat 😄 igaz ott nem földön hanem aszfaton kellet anno versenyezni, de ugyanilyen kanyonok közt....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Norby646
Bér em vagyok se aston se ferrari fan, de azért csorog a nyálam a képek láttán. Várakozás szempontjából kemény lesz a következõ pár hónap a játék kiadásáig. 😄

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Coral Springs
Szerintem a zsaruk szeretni fogják a GT 500 -am már látom elõre. Miket fogok én majd menekülni elõlük te jó isten, már amennyiben nem úgy lesz majd megoldva mint a TDU2 -ben. Ha azonos a szisztéma akkor felejtõs, lássa csak mindenki hogy ott kergetik a MrFordShelby -t. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Majd küldök neked oda fel képeslapot a Miami Beach -rõl ha gondolod. <#nevetes1> <#hawaii>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
majd meglátjuk, szinte mindegy is.. ha nem a mostani bétához adják a kulcsot, TDU és TDU2 béta után bízok benne hogy sikerül ide is bejutni majd 😄

Fehercsoki
Azt írták hogy majd a streamen elmondják hogy lehet kulcsot szerezni, szóval gondolom nem csak simán megmutatják a kódokat.

gduck
Majd építünk hóembert is <#nyes>

Szabi
igen

gduck
Mikor kezdõdik? 22:30-kor?

Szabi
pedig valószínû így lesz, szóval érdemes az uplay klienst elõkészíteni 😄

ha pedig már elõ van készítve, akkor Szabi.HUN a nickem, kéne majd Driver:SF-ezni egy kicsit felvezetésként 😊

Fehercsoki
Remélem nem csak úgy kirakják a képernyõre és a leggyorsabb viszi.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
itt meg a többi új kép

(a jobboldalon a piros Camaro mögött egy szürke Gallardo LP560-4 😊

Szabi
igen 😊

Ha neked Májámi akkor nekem ott a sok hav.Északon a sok-sok hav 😄

#1252 A videó elején a Huayra elõtt az a fehér az egy Agera? 😄D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
A mai közvetítés alatt 60db béta kulcsot mutatnak majd.. 😊

Coral Springs
Nagyon komoly lesz a játék nem gyõzöm eléggé hangsúlyozni, bár így hogy bejelentettek a GTA V -öt PC -re is elég húzós lesz majd a mûsor. <#nevetes1>

Szabi
azt már láthattuk, hogy a fejlesztõk lelkesek és autóbzik 😄

a játék jónak tûnik.. most már csak az a fontos, hogy kijavítsák azt a néhány hibát ami maradt és minél több jármû legyen alapból, majd utána rendszeresen jöjjön dlc is mint pl. Forzánál és nem gyözöm majd tömni a zsebüket, csak ne hagyják magára úgy a játékot mint ahogy a TDU2-vel tette az Eden és az Atari 😊

Szabi
gyanús volt eddig is a Ferrari-s kormány mutogatás.. írtam is hogy hátha ez jelent is valamit.. 😄

nekem inkább 288GTO/308 GTS/355 GTS vagy hasonló kéne 😊

<#eljen>

#1252 Ne tartsd magadba a sok infót 😄 Ha jön még a Lö mellé az F12 akkor egész jó a paletta <#papakacsint>

Töröld légyszives az elõzõt Szabi

gduck
Köszi a linket <#eljen> Bár így, hogy semmit se kérdeznek, lutri lesz ki jut be...

gduck
Jól mutat, csak látni nem lehet semmit <#falbav>

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi

Skypack
Új kód 4T4R6X6X

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

[HUN]FaTaL
Odabasz 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Ez így timelapseben valami kib@szott jól mutat<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
ja és persze a béta jelentkezés linkje.. 😊

thecrewgame.com/beta, Július 23.án indul a béta és November 11.én jelenik majd meg a játék

Szabi

Koenigsegg és LaFerrari <#worship>

gduck
Kedves twinr! Egy játék nem a vezetéstudásról, hanem a játékról szól! Csukjad be a szemed, gondolj vissza 10 éves korodra, érezed át újra az érzést: JÁTÉK! Na ha ez megvan, akkor jókat fogsz játszani. <#integet2>

Szabi
a kérdés jó 😄

a vitázgatásnak meg nincs sok értelme, véleménye mindenkinek van csak senkit nem érdekel 😊

ha valakinek nem tetszik hát így járt, de ha valaki roncsderbis törést hiányolja, meg a valódi ultralealisztikus fizikát az, nagyon rossz topikba jár és ne lepõdjön meg ha a topiklátógatok nem értik meg õt 😄

lehetne brutálrészletes törés, csak hamar vége lenne a játéknak, ha az elsõ küldetésben meghalnánk, krúzolásnál meg fõleg idegesitõ még a karcolás is, hát még egy totálkár 😄D

LeWyTy
Ez a crew skin hogy mûködhet? Egy valaki megcsinálja a másik 2 meg leavel mert nem tetszik nekik? 😄 Vagy minden tag szerkesztheti?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bboyatty
Így van.
De szerintem nem úgy törünk be egy topikba, hogy "Egy egyszerû kérdés.Az autók törnek?Vagy csak egy szó jellemzõ erre is NFS." ezzel a hangnemmel kihúztad a gyufát, mert míg neked nem tetszik, sokan tûkön ülve várják, hogy játszhassanak vele. Ez az a topik ahol arról megy a duma, hogy milyen király játék lesz ez, persze, hogy mindenki egybõl szembe fordult veled ahogy egy rossz szót szóltál a játékról. Szerinted mi lenne ha bemennék az iRacing topikba és azt mondanám, hogy okok fasza a fizika, meg az irányítás is jól le van modellezve de a grafika elég gyatra, nincsenek szépen kidolgozva a részletek?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

LeWyTy
Egy fórumon mindenki hülye!! ezt tudhatnád. Az is aki egy pici negatívumot ír és az is aki ezért egybõl magyaráz. Az az okosabb aki leszarja a másikat.
Ha beírsz egy akármilyen negatív véleményt úgy is lesz egy témában túl jártas okostojás aki letámad. Egybõl azzal hogy nem is értesz hozzá, bár azért nem tilos magadtól utánajárni.

Viszont ha olyant írsz hogy ez annyiraszar hogy nagyonszar és meg sem venném meg ilyenek akkor azt minek kell? az már nyilvános öngyilkosság vagy trollkodás szvsz..

Szabi