The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Ahhoz képest hogy a Buick Grand National egy legendás autó, még a TDU1 -ben sem volt benne. Talán majd itt. <#wink>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
ahhoz képest hogy Amerikában játszódik a játék, meglepõen sok legendás autó hiányzik még a listáról.. pl. Cobra és Daytona Cobra Coupe nélkül ki ne merjék adni a játékot.. a régi Chargerre meg Daytona bodykit-et akarok, de lehetne pl. gallytörõrács is elõre! 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Áááá S7 már olyan Mainstream 😊
Törölt felhasználó
Bazz, tényleg. Megint a felületesség. Csak az elejét olvastam, hogy ha jelentkeztem majd kapok e-mailt 😊
Coral Springs
Az egyik kedvencem Koenigsegg Agera néven már megvan, de Saleen S7 lesz-e ? Remélem hogy nem felejtik ki.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
írták jelentkezés után az oldalon, hogy csak akkor jön levél ha írnak hogy te kellesz nekik 😊

#1295: naja, és még kitudja miket rejtegetnek <#finom>

pl. megnéznék már végre a Miuráról is egy képet amin nem csupasz 😊

bboyatty
LaFerrari??? <#szeret>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Törölt felhasználó
A béta jelentkezés után ti mikor kaptatok megerõsítõ emilt?
Terawatt
Szerintem egy csõ akció kocsikázás volt szép tájakon. Aminek készült annak 10/10 😊

Stream chatnél többen is írták hogy 1 óra múlva kezdõdik. Valamit elszámoltatok ezek szerint. Szólok mielõtt lekésitek 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szabi
remélhetõleg ez jobb lesz mint a The Run 😄

de addig is ideje leváltanom a TDU2 fõcímzenés ébresztõhangot a telefonomban 😄

Terawatt
*sikongat mint egy tinilány khm magában* Nfs Runra emlékeztet és ott is volt ffb. Imádtam azt a gamet.

Szabi
akkor bizony egy sorba fogunk állni, mert pc-re nemcsak hogy kormánytámogatás lesz, de állítólag jól sikerült ffb is 😊

Terawatt
Gyorsan editeljem steamre az írásom? ;PP Köszi 😊 Kíváncsi leszek a játékra, fõleg, hogy ha lesz hozzá kormány támogatás akkor éjfélkor sorbaállós kategória lesz 😄

Szabi
streamhez, nem a steamhez 😄

www.twitch.tv/thecrewgame

Törölt felhasználó
Bocs, elolvastam, azt hittem Steam-et írtál, gondoltam gonoszkodok kicsit 😊
Törölt felhasználó
Terawatt
Streamhez majd dobtok egy linket pls? 😊 ami elvileg este fél 11kor kezdõdik.

Szabi
úgy négy éve ígérgetik, hogy hamarosan.. 😄

ha a pontot tartalmazó nevet nem szereti a játék és ezért nem lesz szinkronban az uplay-em a játékkal akkor indulok is az ubisofthoz egy tankkkal..

Norbi1990
Kicsit OFF:
Uplayen mikor óhajtják majd megoldani, hogy változtatni lehessen a felhasználónevet? Nem tudja valaki?
akyyy
UH, sivatagba elkapott kicsit az NFS3 hangulat 😄 igaz ott nem földön hanem aszfaton kellet anno versenyezni, de ugyanilyen kanyonok közt....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Norby646
Bér em vagyok se aston se ferrari fan, de azért csorog a nyálam a képek láttán. Várakozás szempontjából kemény lesz a következõ pár hónap a játék kiadásáig. 😄

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Coral Springs
Szerintem a zsaruk szeretni fogják a GT 500 -am már látom elõre. Miket fogok én majd menekülni elõlük te jó isten, már amennyiben nem úgy lesz majd megoldva mint a TDU2 -ben. Ha azonos a szisztéma akkor felejtõs, lássa csak mindenki hogy ott kergetik a MrFordShelby -t. <#eljen>

Coral Springs
Majd küldök neked oda fel képeslapot a Miami Beach -rõl ha gondolod. <#nevetes1> <#hawaii>

Szabi
majd meglátjuk, szinte mindegy is.. ha nem a mostani bétához adják a kulcsot, TDU és TDU2 béta után bízok benne hogy sikerül ide is bejutni majd 😄

Fehercsoki
Azt írták hogy majd a streamen elmondják hogy lehet kulcsot szerezni, szóval gondolom nem csak simán megmutatják a kódokat.

gduck
Majd építünk hóembert is <#nyes>

Szabi
igen

gduck
Mikor kezdõdik? 22:30-kor?

Szabi
pedig valószínû így lesz, szóval érdemes az uplay klienst elõkészíteni 😄

ha pedig már elõ van készítve, akkor Szabi.HUN a nickem, kéne majd Driver:SF-ezni egy kicsit felvezetésként 😊

Fehercsoki
Remélem nem csak úgy kirakják a képernyõre és a leggyorsabb viszi.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
itt meg a többi új kép

(a jobboldalon a piros Camaro mögött egy szürke Gallardo LP560-4 😊

Szabi
igen 😊

Ha neked Májámi akkor nekem ott a sok hav.Északon a sok-sok hav 😄

#1252 A videó elején a Huayra elõtt az a fehér az egy Agera? 😄D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
A mai közvetítés alatt 60db béta kulcsot mutatnak majd.. 😊

Coral Springs
Nagyon komoly lesz a játék nem gyõzöm eléggé hangsúlyozni, bár így hogy bejelentettek a GTA V -öt PC -re is elég húzós lesz majd a mûsor. <#nevetes1>

Szabi
azt már láthattuk, hogy a fejlesztõk lelkesek és autóbzik 😄

a játék jónak tûnik.. most már csak az a fontos, hogy kijavítsák azt a néhány hibát ami maradt és minél több jármû legyen alapból, majd utána rendszeresen jöjjön dlc is mint pl. Forzánál és nem gyözöm majd tömni a zsebüket, csak ne hagyják magára úgy a játékot mint ahogy a TDU2-vel tette az Eden és az Atari 😊

Szabi
gyanús volt eddig is a Ferrari-s kormány mutogatás.. írtam is hogy hátha ez jelent is valamit.. 😄

nekem inkább 288GTO/308 GTS/355 GTS vagy hasonló kéne 😊

<#eljen>

#1252 Ne tartsd magadba a sok infót 😄 Ha jön még a Lö mellé az F12 akkor egész jó a paletta <#papakacsint>

Töröld légyszives az elõzõt Szabi

gduck
Köszi a linket <#eljen> Bár így, hogy semmit se kérdeznek, lutri lesz ki jut be...

gduck
Jól mutat, csak látni nem lehet semmit <#falbav>

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi

Skypack
Új kód 4T4R6X6X

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

[HUN]FaTaL
Odabasz 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Ez így timelapseben valami kib@szott jól mutat<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
ja és persze a béta jelentkezés linkje.. 😊

thecrewgame.com/beta, Július 23.án indul a béta és November 11.én jelenik majd meg a játék

Szabi

Koenigsegg és LaFerrari <#worship>

gduck
Kedves twinr! Egy játék nem a vezetéstudásról, hanem a játékról szól! Csukjad be a szemed, gondolj vissza 10 éves korodra, érezed át újra az érzést: JÁTÉK! Na ha ez megvan, akkor jókat fogsz játszani. <#integet2>