The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
akkor itt van egy szembõl kép is 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
ezt eredetileg kommentálás nélkül adták.. kár hogy a belepofáztak a videóba feltöltés elött 😄D

bboyatty
Mint TDU-ban volt. Felfedezni az utakat, legalábbis én erre gondoltam amikor olvastam a kérdését.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
mármint ezt most hogy érted ? 😄

bboyatty
Ha jól emlékszem volt ilyenrõl szó.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

LeWyTy
Lesz benne olyan járj be minden utat felfedezõsdi?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bboyatty
Nagyon ott van a szeren, videók alapján én is nagyon ráizgultam...csak a gépigényét árulnák már el, attól félek nem tudom majd játszani mert nem lesz min. 😛

Norby646
Kellett nekem megnézni ezeket a videókat... 😄 Nagyon várós ez a játék, a pálya az valami elképesztõ. Tettszik, hogy mindenféle környezetben lehet majd autózgatni, a sivatagtól a havas hegyekig. <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szabi

Szabi
tulajdonképpen igen, de itt az elsõdleges a krúzolás, minden más csak másodlagos, viszont hasznos ha akarsz új alkatrészeket és autókat 😄

ezért vannak ezek a miniküldik is, mert ezzel is feloldhatsz elméletileg mindent, szóval még csak versenyezni se muszáj ha nem akarsz, bár lehet hogy néhány autót versenyekkel lehet feloldani, errõl még nem tudni semmi biztosat

Coral Springs
Ez amúgy egy hasonló MMO lesz mint a Need for Speed: World, tehát a fejlõdésen lesz a hangsúly ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
a videóban látható hogy feloldott egy alkatrészt ami nagyobb szintû mint az õ szintje ezért nem használhatja még.. na ez ugyanígy lesz a valódi pénzért megvehetõ alkatrészekkel is, hiába veszi meg valaki, attól még nem használhatja hamarabb, max annyi az "elõnye" hogy nem kell teljesítse érte ezeket a mini küldetéseket 😊

Szabi

Coral Springs
Ebben igazad van, valóban sok a torzító tényezõ.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ztech
pláne😄
Szabi
és még volt egy stream-re kódolás, majd egy stream és egy stream felvétel, amit valószinûleg újrakodolt, hogy ne 4-5 gigás videót kelljen feltölteni, majd ez ment fel yr-ra 😄

Ztech
hmm....valósághû.....rögzítõ mikrofon minõsége->kódolás->jelen esetben youtube kódolás->hangkártya minõsége->driver->EQ->hangszóró minõsége.... maradjunk szerintem a tetszik/nem tetszik opciónál a valóságot ne keverjük bele
Szabi
volt Camaro-s jelenet ahol nem pofáztak.. na ott brutál volt a V8-as hangja, remélem valaki felvette azt is 😊

de majd úgyis csak szeptember végén derül ki hogy milyen is lett, amikor saját gépen fut 5.1-en

Coral Springs
Itt több autó hangja is hallható volt. Nos hiába mondják azt hogy igazi autók hangjait vették fel, én nem érzem azt az átütõ erõteljes hangzást mint például amikor megnézek youtube -on egy autós videót. Nem rosszak a hangok, de egy-egy Need for Speed -ben én hallottam már szebbeket is. Valószínûleg a stúdiós utómunkák során dõl el hogy mennyire lesz valósághû a hangzás.

Coral Springs
Olvasd el a Soundwave élménybeszámolóját, a Steam Csoportban megtalálod. Õ kormánnyal is kipróbálta a játékot, és azt mondja úgy az igazi az irányítás. Ilyen szempontból agyon lett hypeolva a játék, miért is követnék el azt a baklövést hogy a kormányhoz nem optimalizálják.

Coral Springs
A motorháztetõ nézet nem jön be, pl a TDU -ban a kamera rendesen ráfekszik a kocsi elejére, itt meg épphogy csak látszik valami belõle. Cserébe viszont a belsõ nézet az nagyon jól meg lett csinálva.

Coral Springs
Amikor a Time Square -en lelassul kicsit jobban hallatszik a háttér zaj, az egy az egyben az Underground 2 -bõl van. <#smile>

lehet, de ennél azért többet vártam. A folyó közepén nitro, padló gázzal ki a partra minden megcsúszás nélkül, a füvön nem pörög ki a kerék és nyíl egyenesen száguld... fejlesztõk jártak már füvön autóval???
Értem hogy nem iracing, de azért....

iracing the 'real' race.

Szabi

Szabi
akkor nem láttál te még sz*r árkád játékot 😄

hááát.. arról volt szó, lesz fizika. Ez a leggagyibb árkádnál is rosszabb.😞

iracing the 'real' race.

Szabi
valakinek hiányzott a múltkor a loccsanás... 😄D

Szabi

gduck
Játéktermekben voltak a helyszínek, ahol leginkább lõdözõs játékokkal játszanak 😉 Szóval ezért nem voltak kormányok.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Norby646
Ja és ha nem lesz benne semmilyen merci, akkor morcos leszek... 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Tegnap nem volt lehetõségem végignézni a közvetítést. Amennyit láttam ott mindenki joystick-al tesztelte, egyetlen kormánnyal vezérelt részt sem láttam, holott szerintem egy autós játékban ez alap. Amúgy jónak tûnik, a fizika aránylag jó, bár pl.: a kézifékes megfordulás nagyon nfs szerû, az ugratásról meg nem is beszéltem... 😄 A hangokból nekem kicsit több mély hang hiányzik, egyébként jók. Ami a legjobban zavar, az a szörnyen idétlen nitró hang meg láng effekt, hát az nagyon gáz, örültem volna ha kihagyják ezt az egész idióta nitrós dolgot a játékból, mert marha unalmas. Csinálnak egy ilyen komoly autós játékot, és képesek egy ennyire komolytalan dolgot beletenni... Na mind1... A tükröket remélem, hogy kijavítják. Látszik, hogy van még munka a játékkal. Ami viszont nagyon tetszett az a grafika, a pálya kidolgozottsága, az egész játék hangulata, na meg a garázs rendszer. A küldetések is ötletesek. Összességében tetszett amit láttam, remélem kormánnyal is jó lesz az irányítás, a h-shifter+clutch kombót remélem nem hagyják ki, bár van egy érzésem, hogy erre nincs sok esély. Remélem lesz rá mód, hogy vásárlás elõtt kipróbálhassuk, nem akarok még1x befürödni úgy mint a bf4-el.

Szeretem az egyszerû tuningot Golfomon van egy szép felni, ~6 cm ültetés(állítható), GTI kiegészítõk meg egy kis motor/fék tuning és kész 😊 Aztán majd vagy beállhatok mellétek vagy nem <#nevetes1>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi

Szabi

Coral Springs
A környéken ahol lakok szoktam látni egy padlóig ültetett Golf V -öst, fauvés szokás szerint tuningolva, de baromi jól néz ki. Ha itt is faszán ellehet majd merülni a tuningolás mûvészetében, akkor az átlag autók is beállhatnak majd a sorba egy luxusautó találkozón. <#smile> <#eljen>

Mondjuk én maradok a Mustang mellett, oda leginkább belsõ tuning kell majd, amennyi turbó belefér. <#nevetes1>

Reméltem, hogy benne lesz tuti ezzel fogok menni <#nevetes1>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

gduck
Nagyon meggyõzõ volt a tegnapi közvetítés. Vannak benne apróbb hibák/hiányosságok, de már így is simán játszható lenne 😉

#1127 <#eljen>

#1146 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Coral Springs
Belenéztem ebbe a közvetítésbe, nagyon tetszik a játék. <#eljen> És végre valaki aki tud vezetni, azt a sok béna faszt akiket idáig mutogattak...

gduck
Amikor megjelenik a szinte egész képernyõ közepet betöltõ infó ablak, nem lehet tõle látni semmit.

Szabi
jé ez a legújabb Golf 😄

Szabi

Szabi
remélhetõleg ~4 hónap elég lesz egy kis tükrözõdés hozzáadásához 😄

gduck
Ez még csak béta 😉

Szabi
viszont sokat javított volna a hangulaton, ha legalább sima tükrözõdés lenne a visszapillantónál és nem csak egy szürke izé lenne :/

Szabi
áhh végre egy kis kommentálás nélküli V8as motorhang <#finom>

nagyon jól eltalálták a Camaro öblös, morgó hangját, ez már nem porszívóval generált 😊)

Szabi
attól még valószínû kell majd uplay is hozzá :/

akyyy
áh nekem steamre kell 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szabi
sztornó, ez inkább tényleg "csak" V8 😄

Szabi
majd megjelenés elõtt néhány nappal.. elötte fölösleges, addig kiderül hogy hol mennyi lesz és milyen kiadás 😄