13251
-
Skyline #3647 Nem azt írtam hogy zavaróan közel, azt írtam hogy amikor például megálltam egy autópálán akkor látni a pontot ahol "eltünnek" és "feltünnek" az autók...
Ezt a 60 hibát produkál dumát pedig terjessze csak az ubifost, de 30-as cappal ugyanúgy jelen voltak ezek, az első BETA-t így toltam....
-
Rev Hard #3646 Van a játéknak hibája ez egyértelmű, de nekem sem szúrtak olyan szinten szemet hogy kiborítsam a bilit, főleg így a TDU2 után. Olyan cruiseok -ban voltam benne egy hétig hogy még azóta is hatásuk alatt vagyok, nem igazán tudtam olyan dolgokkal foglalkozni mint a visszapillantó és hasonlók. Ez maximum az egyedül kóválygó emberkék problémája, akik unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal azt belekötnek mindenbe. -
Rev Hard #3645 Azt azért tegyük hozzá ahhoz a 60 fps -hez, és ezt írom mindenkinek aki az fps feloldásával bűvészkedett. A 30 fps limit azért van / volt mert a grafikai motor erre van megírva és optimalizálva. Te a limit feloldásával a grafikai motort valamilyen szinten gyakorlatilag szétbasztad, ez pedig hibákat produkál a működésében. Ezt csak azért írom mert Ultra beállítások mellett játszottam, de én sem emlékszem hogy zavaróan közel töltődöttek volna be a táj textúrái. -
Quqa #3644 Nekem nem hiányzik a tükör (pláne ilyen marhaságok, hogy lehúzható üveg, stb.) mivel hátranézni bármikor lehet az általam beállítható gombbal. Különben nagyon nem érdekel a mögöttes forgalom, mert előre haladok, ha lehet. Aki el tud menni mellettem az menjen nem fogom ráhúzni a gépet szándékosan. Az hogy nem lehet mindent megvenni az meg valószínű azért van hogy legyen értelme miért játszani (újabb alkatrész, stb.) és ne az legyen hogy valaki beáll 1-2 pályára ott tolja napestig és farmolja a lóvét, MP-ben meg nem talál ellenfelet. Így is nevetségesen gyorsan lehetett P2P pályán összeharácsolni egy viszonylag drága járgányt (15-20 verseny 100E cash). Amin javítani kell az a szinkron, mert nálam az borzalmas volt, már ami működött ugye. A másik a pályalevágást kéne valamilyen módon büntetni Az irányítás jó, kidolgozottság jó (minden full-on volt és nem akadt, miután rájöttem a gombkombómat nem szerette) a bejárható terület hatalmas, ami kevés játékban van így. -
Rev Hard #3643 Ezen agyaltam tegnap egy haverommal, hogy az Xbox One már most lassú szemétnek számít még a PS4 -hez képest is, nem hogy egy top PC -hez képest. Piacra dobott a Microsoft egy konzolt aminek legalább 4-5 évig kéne normális minőségben futtatnia a játékokat, de gyakorlatilag már most elavult. Mindenki a Next Gen -t várta mielőtt bármi PC fejlesztésbe kezdett volna, ám pont az ellenkezője történik mint amire mindenki számított, a konzol visszafogja az egész ipart. Ez olyan szempontból jó hogy nem kell minden hónapban valamit kicserélni a gépben, ám az a trend hogy a játékokat konzolokra optimalizálják, tehát aki PC -n akar játszani mindenféleképpen szop a konzolok miatt. Ez nem feltétlenül az Ubisoft hibája, ő csak követi a trendet amit gyakorlatilag minden szoftvergyártó követ, a konzolokban sokkal több pénz van mint a PC -ben és ez szerintem sokáig nem fog még változni.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.07. 21:56:23 -
Meridius #3642 " Létezik ám egy hátranézés gomb is. Aki lusta azt lenyomni, az az ő baja, akkor nem tudja hogy mi van mögötte. "
:DDDD no comment -
Rony94 #3641 Létezik ám egy hátranézés gomb is. Aki lusta azt lenyomni, az az ő baja, akkor nem tudja hogy mi van mögötte.
Btw. Szerintetek lesz(nek) majd a teljes játékban olyan verseny(ek) mint a TDU-ban hogy körbe kell menni egész Amerikán vagy el kell menni az ország egyik végétől a másikig? Tök jó lenne, a TDU-ban is élveztem. Vagy 40-50 percen át versenyeztem. :) -
Gibor #3640 Igen, hatalmas baromság.... Informálódj kérlek :) -
Skyline #3639 A civilforgalom szürkeüveges autói sem semmik.... -
Skyline #3638 Már ne is haragudj de ez egy ordító baromság....
-
Meridius #3637 Engem az zavar, hogy ez a végtelenül átlagos látvány (az atmoszféra tényleg szép, de a LOD, a textúra felbontás, a használhatatlan anti-aliasing... hát izé) nem indokolná hogy lebutítsák a játékot. Szarul van optimalizálva, ennyi.
"ez csak egy tükör. " - Azon kívül hogy rusnya és igénytelen az a szürke paca, baromi zavaró hogy verseny közben nem tudom mi van mögöttem, honnan előznek, stb.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.07. 20:34:18 -
eddig azt kérdeztétek hogy mitől MMO.. hát ezért (is) :D -
Skyline #3635 Ez az összehasonlítás ugye csak valami rossz vicc akar lenni?!
-
biztos én tudom rosszul, de az MMO-kban nem "random" dobálgatja a felvehető ruhákat, pajzsokat, fegyvereket stb ?
itt legalább tudod hogy melyik verseny milyen cuccot ad.. :D -
Skyline #3633 Félreértés ne essék lényegében nem a grafikán vagyok fennakadva hanem azon hogy az Ubisoft folytatja amit elkezdett a nextgenek óta- a pc szándékos butítását. És ezért még pénzt is várnának és van pofájuk kijelenteni hogy ők foglalkoznak a pc-sekkel...
Továbbá a BETA csak megerősített abban amitől féltem, nincs se rendes server, se beállítási lehetőség se pingszűrés...Még rendesen körülménymentesen csapatbaverődni sem lehet haverokkal. Hulldaék P2P rendszer az egész, a térkép a "lobby", aztán ha vannak a viszonylagos közeledben játékosok akkor valaki "serverré" válik.. Ami ha szerencséd van te leszel / vagy alacsony pingű játékos. Más esetben jön az akadozás, holott a "szerver játékos" lehet tőled kilóméterekre is és még csak nem is kontaktoltok.... És ezt nem fogják tudni kiküszöbölni mindenféle szűrő és egyéb nélkül...Ami bizony nem lesz.
+ mint kiderült bárgyú unlockolgatós rendszer van, ergo a tuningműhelyekben hiába van "bolt", teljesítménynvelő cuccot venni-ergo tuninglni nem tudsz..Csináld az ostoba challange-eket és unlockolgass random, nehogy véletlenül is TE dönthesd el hogy az autódon mit hogyan szeretnél tuningolni milyen sorrendben.....
Kókány gány az egész koncepció amire az Ubifosték még rá is tesznek egy nagylapáttal....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.07. 20:22:09 -
részemről a játék élmény fontosabb mint az állelejtős grafika, egyébként béta alatt is voltak bőven állkeresgélős pillanatok nálam, főleg este, akinek meg ez nem elég az mennyek crysisozni.. :DD
igen, a projekt cars szebb, sőt a gta 5is, viszont az egyik zárt pályás, a másikban meg elég gagyi az irányítás, itt legalább billentyűzettel, gémpaddal és kormánnyal is sikerült élvezhető vezetési élményt összehozni -
-
Rony94 #3630 Így van, aki áll leejtős grafikát akar, az nyergeljen át a Project Cars-hoz. Annak a megvételén is gondolkozom, de az még odébb van és nem is biztos hogy megveszem. Majd elválik.. :-\
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.07. 20:02:18 -
A szívemből szóltál, aki meg fenn van akadva a grafikán annak kívánok egy adag beöntést :O) -
-
Rony94 #3627 Panaszkodhattok, de én elő fogom rendelni és rohadtul jól fogok vele szórakozni. Nem értem, én a béta alatt alig figyeltem a grafikát, sőt én alapból úgy tudtam hogy ez még prev-gen játék, akkor most miért kell rámondani hogy csúnya meg ilyenek? A grafika hozza az elvárhatót, nem ez lesz a legszebb játék a piacon, de nem is ez volt a cél. Az USA kicsinyített másán élvezet vezetni már csak úgy magában is. Fényes nappal mikor megérkezünk Miami-ba vagy mikor éjszaka meglátjuk Las Vegas-t, az leírhatatlan érzés. A játékból hangulat árad. És ez még csak a solo része. Ha ismerősökkel vagyunk, ezt az érzést megduplázza. A tükör pedig a legkisebb bajom a játéknál, de most komolyan, ez csak egy tükör.
A The Crew lesz az, amit már régóta várok az NFS szériától. Csak míg az EA egymás után adja ki a szarabbnál szarabb NFS részeket, addig a Ubisoft maga alá vette a TDU-s srácokat és megcsináltatta velük ezt. És mennyire jól tették. Jó játék lesz ez, nem kell kiakadni a rohadt visszapillantóért. :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.07. 19:51:56 -
Hungarykum #3626 Ha ennyire bele vannak buzilva az Xbox-ba, akkor írják meg a játékukat a szar Xboxon a controller-rel.
Ez az UBI-is ugyanolyan tróger mint Eden Games volt. Nem csodálkoznék, ha ugyanúgy végezné ez is mint a TDU2.
Jó ez a taktika is. Ha Tréboxon szar, akkor legyen PC-n is.
"A játékosokat könnyedén fekete listára rakhatjuk"
Mi meg az UBI-sokat máglyára.
-
Meridius #3625 Én maxon toltam, elég látványos volt a rövid LOD.
Minden hülyesége ellenére megveszem a játékot, mégiscsak hiánypótló cucc. Arra viszont nem számítok hogy sokat javítanának rajta, nyilvánvalóvá vált hogy a PC-s platform harmadlagos.
"Idővel lesz majd eső is a játékban" Istenem:D Ezek a kijelentések kezdik elhitetni velem hogy egy early access (alpha) játékot árulnak teljes áron.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.07. 19:25:09 -
Skyline #3624 Kimaxolt graf mellett stabil 60 frémmel......
Látótáv--> Nem a táj a gond hanem a civilforgalom és egyéb autók amik bizony kb 100 méterrel elöttünk spawnolnak max látótávon...De legyen 200 méter ha úgy jobban tetszik..A lényeg hogy simán látható ahogy spawnolódnak...De ez lenne a legkevesebb, a gond az hogy egyszerűen a gépigényhez képest és a bejárható terephez képest is ez a látvány 2014-ben alsókategória...Itt ott középkategória (pl saját kocsi)....
Kicsit nevetséges hogy az előző generáció 7-8 éves konzoljai kitoltak a maguk kis nevetséges specifkációival egy GTA 5-öt ami rendre fosba gyalázza ennek a játéknak a maximális látványát....És erre nextgenen meg pc-n nem képesek komolyabbat bemutatni...
És nem az a baj hogy továbbvihető-e az unlocklt cucc..Hanem az hogy gagyi ez az unlock rendszer, azt hittem csak a BETA baromsága hogy csináljak versenyeket meg challange-eket és majd a fullban a tuningműhelyekben lehet venni tuningalkatrészt de akkor ezekszerint nem....
-
#3621: milyen grafikai beállításokon játszottál ?
low modelekkel tényleg gagyi volt a betöltési távolság, de mediumal már teljesen rendbe volt, a látótávval főleg nem lehet gondod, sok-sok kilométerre ellátni még low-on is
#3622: amit egyszer feloldottál az egyik autódhoz, azt utána felrakhatod a többire is, ez igaz a megvásárolt festésekre és felnikre is -
Skyline #3622 "- Teljesítmény alkatrészeket nem lehet venni, csak a versenyeken feloldani őket. "
Na akkor végképp -fav.....ekkora ordítóü baromságot..Unlockolgassak amikor ottvannak a boltok...Zseniális....
Meg szerverek..Ja...P2P alapon csatlakoznak egymásra a gamerek...:)
Feldughatják az egészet...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.07. 19:09:41 -
Skyline #3621 A Horizon 2 nem csőjáték.
A bazinagy térképből pedig nem látszódik minden állandóan, ráadásul már az előző konzolgenerációban szebb sandbox címek mentek....
Gyakorlatilag ennek a játéknak a látványa és fizikája sehol sincs az ELŐZŐ gen GTA 5-öséhez képest...A látótáv is vicc, gyakorlatilag kb 100 méter-re spawnol minden....
-
Múlthéten volt a franciáknak élő kérdez-felelek, néhány ott elhangzott érdekesebb infó
- Az új játékmódok és játékelemek ingyenesek lesznek, ilyen pl. a fotó és a videó mód. :)
- Teljesítmény alkatrészeket nem lehet venni, csak a versenyeken feloldani őket.
- Megjelenés után is szépen sorba jönnek majd új autók, de továbbra is sok-sok időbe telik egy-egy autót elkészíteni a rengeteg féle tuning opcióval.
- Saját matricákat nem lehet csinálni, erre ha sok visszajelzés lesz hogy mégis legyen, akkor valószínű megcsinálják majd. Megjelenés után majd folyamatosan jönnek egyébként új matricák is.
- A bétában az elkészült tartalom kevesebb mint 5%-a szerepel csak és még lesz bőven új tartalom.. :)
- A béta alatt egyértelműen kiderült hogy a szerverek stabilitásán sokat kell még javítani. A bétáknak egyébként a legfontosabb célja a szerverek tesztelése volt.
- Saját versenyeket csinálhatunk már megjelenéskor is. Tesztelés alatt van és megjelenésig tökéletesítik is.
- A játékosokat könnyedén fekete listára rakhatjuk.
- Ahogy már néhányan észrevehették, a játékban van bálna, unikornis és nagyláb is, fontosnak tartják hogy ilyen vicces elemek is legyenek a játékban.
- Stephane Beley 8 évig WoW-ozott, igyekszik a játék minél több elemét átültetni a játékba ami autókkal is kivitelezhető :D
- Idővel lesz majd eső is a játékban, de egyelőre még komolyabb dolgokat is meg kell oldani megjelenésig.. :)
- A térkép részletességben is tovább javul majd megjelenés után.
- X360-ra még megoldható a lebutítás, de PS3-ra nagyon idő és pénzigényes lenne, így arra nem jelenik meg.
- A visszapillantók hiánya videokártya kímélő megoldás, a játék így képes XBox One-on 1080p-s felbontáson a 30fps-re.. Ezért lettek kivéve a visszapillantók... DE... dolgoznak rajta hogy valami megoldást találjanak rá.. már van egy részmegoldásuk, de ez még nem tökéletes, ezért tovább dolgoznak rajta. -
ha már idézel ;)
Rear-view mirrors: It's all about graphical power. The team "enormously optimized" the game so it could run stable on XBox One in 1080p at 30fps. They couldn't get a solid 30fps with mirrors in, so Fergus said decided against getting this feature in. BUT... it will appear once the team manages to optimize the game enough for a stable experience at 30Fps with mirrors on XOne and PS4. In the meantime, they found a compromise: we will see things on the mirrors, there's already stuff showing up, but it's not enough for Fergus so for now they're still working on it. As soon as he's happy with the result, they're in. -
Skyline #3618 ""It's all about graphical power. The team "enormously optimized" the game so it could run stable on XBox One in 1080p at 30fps. They couldn't get a solid 30fps with mirrors in, so Fergus said decided against getting this feature in." "
Magyarul a hulladék Microfost konzol teljesítménye miatt degradálják a Pc változatot, ahogyan azt Ubisoftéktól manapság megszokhattuk....
Részemről akármennyire bejön ezt nem támogatom, ahogy ezentúl más Ubifost címet sem, mert a nextgenek óta direkt szarnak a pc-re és még van pofájuk olyat behazudni hogy most már jobban odafigyelnek a pc társadalomra...Ja...
Lehet nagyon nagy nyitott világ, de 2014-ben számomra kicsit elfogadhatatlan egy autós játék amiben a visszapillantótükrök üresek, és a civilforgalom autóinak üvegei pedig szürkék, ergo se rendes tükröződés se "üveg" effekt.... És mindezt pusztán azért mert azon a szaron csak így képesek az 1080p / 30 fps-re...Akkor rakták volna le 720p-re már kezd úgyis mindennapossá válni One-on... Gyakorlatilag hatalmas térkép ide vagy oda, vicc kategória hogy olyan sandbox címek mint a GTA 5 prevgenen SZEBB mint a Crew... Nem hiszem hogy nehéz lett volna a grafikai beállításokat kicsit jobban testreszabhatóvá tenni és beletenni a játékba LÁTÓTÁVOT, TÜKRÖZŐDÉST, és RENDES TEXTÚRÁKAT....
Nagy kár jó játéknak ígérkezett a 2 beta (a grafot és a hulladék P2P rendszert leszámítva) alapján de az amit Ubiék leművelnek na azt abszolút nem vagyok hajlandó támogatni..Hazudozás orrba szájba a nextgenpowerről, közben a pc játékok szándékos butítása nehogy elüssön a nextgenektől túlságosan..Lásd Watchdogs, EZ vagy a közeljövőben érkező Far Cry 4....
Előrendelés lemondva....
///Tükröket se várjon senki, valamelyik fejlesztői fórumon rákérdeztek, határozott NEM volt a válasz pc-n konzolon egyaránt...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.07. 19:02:04 -
Vagy elég lenne ki-be kapcsolhatósra tenni, így pc-seknek van, akit meg zavar konzolon az fps drop kikapcsolja... -
Hungarykum #3616 Az is csoda, hogy a kocsi ablakai átlátszóak
-
elég lenn lefújni szürke festékkel :DD -
Hungarykum #3614 Legalább egy gagyi tükröt gányolnának oda, mint a TDU2-be. Nem jó semmire, de legalább van ott valami és nem csak egy szürke sz@r és a teljesítményt sem rontotta.
El kéne menni az UBI-hoz és az összes fejlesztő kocsijának tükreit le kéne zúzni. -
Ja az is vicces, hogy azok kb csőjátékok voltak itt meg kapsz egy bazi nagy térképet. -
Vicc bazmeg. Autós játék hátrapillantó nélkül. -
Meridius #3611 Ha valakinek kétségei voltak hogy miért nincsenek a játékban visszapillantó tükrök, tessék:
"It's all about graphical power. The team "enormously optimized" the game so it could run stable on XBox One in 1080p at 30fps. They couldn't get a solid 30fps with mirrors in, so Fergus said decided against getting this feature in."
Vicces, tekintve hogy a játék grafikája a legnagyobb jóindulattal is "elmegy" kategória, főleg más X1 vagy PS4 címekkel összehasonlítva. (Forza Horizon2, Driveclub)
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.07. 18:12:11 -
Nem véletlen,, hogy a Sony összes kontrollere szimmetrikus.... a Dualsock4 működik teljes kompatibilitással Windowson, sőtt akár xbox kontrolerként is felismertethető. Probléma megoldva. -
Én kétkezes vagyok, és egy tükrözött változat jobban kézre állna. :) -
Szerintem ez lenne igazából a jobbkezes :D Legalábbis én balkezes vagyok és az xbox controller tökéletesen kézreáll.