13251
-
Már nem emlékszem, de tekintve, hogy egy ubifos játék, szerintem csak egy lesz... -
Eftörsokk #3850 Olyantól kérdem aki próbálta a bétát, hogy megy a szintlépés a játékban? Az accountnak van szintje, vagy lehet létrehozni több "profilt" és az fejlődik?
Csak azért kérdem, hogy ha a tesóm is játszana vele meg kéne-e venni 2x a játékot.. :) -
Lacika1992 #3849 Úgy néz ki mint a játék este, szemcsés mint a rák, csodálatos... -
Rony94 #3848 Ezt talán még ki is raknám a falamra. Valahogy a FEAR 3-as és a Borderlands 1-es poster nem jön be. :-\ -
valószínűleg ilyen poszter lesz majd az előrendelős ajándék, 72x89 cm-es
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
természetesen az aláírások nélkül :D
-
-
Lesz ebben belső, műszerfalas nézet, vagy csak külső nézet lesz? Egy trailert láttam, abból nem igazán jött le. -
Én hivatalos autólistára gondoltam, ez nem az :) -
Na ez megint egy másik dolog. Jó lenne ha végre megoldanák a játékokban a csalók kiszűrését. Mondjuk kezdhetnék azzal, hogy az "érzékeny" adatokat kódoltan olvasnák és írnák a memóriába... -
sose értettem, aki sok-sok autót akar.....50 bőven jó, ha minőségi! Vagyis értem amúgy kik preferálják a 500-1000+ autókat...de azok agyi kapacitásuk erősen korlátozott, ha azzal lehet eladni valamit. -
Stockbauer33 #3841 De azért látod te is h külön emliti a GT-R-t és a Skyline GT-R-t ? Na most a régi r34-re irják h skyline GT-R és az újabbra a sima GT-R.De legyen benne mind2 és akkor a Nissan letudva.Esetleg késöbb egy ZX300 meg az SX 200 :)
Régen majdnem vettem is egy SX-et aztán Corrado G60 lett belőle
-
Ratrak #3840 Egyetértek, a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél. Ha kevés, de jól kidolgozott, érezhetően különbözően reagáló, eltérő hangulatú járgány szerepel, az sokkal többet ér, mintha van 1000 autó, de az mind egyformán viselkedik (lásd GT sorozat újabb inkarnációi). A fejlesztők mondták is, hogy iszonyat meló megcsinálni minden kocsi minden spec-ét, nem csodálom, hogy nem tömik annyira tele a játékot mindenféle járgánnyal alapból. Oszt majd lesz mit DLC-zni, ez is vastagon benne van a dologban úgy vélem. Én spec F430at szeretnék nagyon (a 458 nem annyira jön be), meg Yellow Bird-öt, esetleg egy E36 széttuningolhatóan mindenfélére, és köszönöm, megvagyok... :) A szuperautók nem vonzanak annyira - valahogy úgy tapasztaltam eddig, hogy az adott kor szuperautóit előszeretettel teszik be a játékokba, és mindig csalódást keltenek, valahogy sosem mozognak hihetően számomra. Persze, nem vezettem még szuperautót, de értitek... Így is lesz benne Laferrari, meg Pagani, meg überLambo, oszt' lehet kitolni a szemüket is... Én többre értékelek egy "buta, de őszinte" oldschool vasat, amivel küzdeni kell, de ha kiadja, akkor jutalmaz is. Ízlések és pofonok, persze. Remélem a játék fizikája támogatni fogja a terveimet... ;)
-
egy biztos, az elején említett több mint 50, majd később több mint 40nek mondott autólistánál már több lesz megjelenéskor..
ígéretek szerint, megjelenés után legalább duplázzák az autók számát és nem lesz mindegyik fizetős :) -
Hungarykum #3838 A TDU2-vel ellentétben gondolom ez tovább fog élni és foglalkozni is fognak vele, így elég sok DLC kocsit kiadhatnak, ha akarnak. (reméljük akarnak) -
eredetileg azon a hsz számon nem a te kommented volt, csak időközben törölte aki írt.. :D
szegényes ja, de legalább változatos, sokszor leírták már hogy rohadt sok idő amíg megcsinálnak egy-egy autót, cserébe viszont szépen kidolgozottak, sokféle tuning kiegészítő és szint van, gondolom majd a lecsupaszítós részben is egyszer valódi alkatrészek lesznek és nem mindegyiknek ugyanaz :D
ha 2x ennyi autó lenne, akkor is még bőven 2x ennyit fellehetne sorolni.. :) -
Hungarykum #3836 Nem írtam hogy van R35 :D
Ha megnézzük, elég szegényes az autólista. Kb. 10x ennyi autónak kéne bekerülni.
Beletesznek néhány új modellt meg a "megszokott" kocsik közül párat, de hol marad a többi újabb/régebbi járgány?
Na meg hol vannak a Bugattik? És a többi Ferrari meg Lambo? A kismillió BMW, Merci és Audi közül is bekerül 2-3 és ennyi. És még sorolhatnám.
2014-ben ennél kicsit több kéne már. Kíváncsi leszek hány DLC kocsi lesz és hogy mik.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.20. 22:26:01 -
nincs olyan hogy R35, R-34 után a G-35 jött.. :D
szerk: ejj basszus.. mire válaszolok, már más kommentje van ott... :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.20. 22:02:30 -
Hungarykum #3834 DLC-re is hagyni kell valamit :D -
az új GT-R-ről még semmi infó nincs, utalás van max, viszont az R34 is GT-R, tehát utalhattak arra is :-/
jó persze nehéz elképzelni autós játékot GT-R nélkül, de attól azt még nem mondhatjuk ki hogy jön.. :D -
Stockbauer33 #3832 Nem sok minden jött az eddigiekhez pluszba. Az új GT-R jön amire qvára kiváncsi leszek mert a TDU2be Lqrták meg az SLS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A P1 meg a 918 még jöhetne -
elméletileg jól hangzik, de gyakorlatilag törölnéd is a játékot ha a kedvenc autódat elvinnék.. :DD -
Hungarykum #3830 Elég egy minigunt szerelni a kocsira.
-
És ha bele futnál egy csalóba és elvinni a nehezen össze kuporgatott paripádat, fejszével tüzelőt gyártanál az ajtóból.
-
Nem látom sok értelmét, bár kezdő karival, sok pénzhez lehetne jutni, ha valaki segíteni akar.
Street roddal kb15 évvel ezelőtt játszottam 13 évesen :-) -
Kár hogy nincs benne párbaj, mint a Street Rodban. Mondjunk kúzolnék.... szembe jönne Szabi.... versenyeznénk és elnyerném az autóját 
Vagy ő az enyémet
-
Hivatalos autólistát vajon mikor tervezik kiadni? -

Pont addig görgettem csak, hogy a második vidi nem látszódott
-
Kelle egy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Spyker B6 Spyder krúzoláshoz
, egySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
RUF Rturbo versenyzéshez
,egySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Trophy Baja csapatáshoz itt a kép
és egySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
'67-es Chevy Impala jampizáshoz.
Utoljára szerkesztette: chase, 2014.09.19. 16:16:17 -
Egy kis való életet bele csempészek a topikba autós sztori és a játék kezdetéig úgysincs nagyon miről beszélgetni , akit érdekel a történet, lent megolvashatja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az én napom a mai, indultam dolgozni, ki kanyarudtam az utcánkból a főútra, elég szűk főút elég nagy kamion forgalommal kanyargós emelkedős/lejtős, tehát borzalmas.
Észre vettem, egy ismerőst a buszmegállóban kicsit feljebb áltam meg egy kanyarban jobbra lehúzódva, majd amikor indulni készültem láttam jön egy kamion gondoltam utána majd usgyi, kicsit kijebb toltam a pariba elejét, amint elhaladt a melletem a kamion, de a pótot nem figyeltem, megálltam még időben csak ,hogy a kamion kb. 70-80al ment felfele és a pótal kicsit elhagyta az utat, és elkapta az elejét, k...va nagy szerencsém volt mert nem begyűrt maga alá, hanem ellökött , így csak a sárvédőn van egy kis horpadás, az index búra széttört, viszont a futóműnél valami elment kirándulni , majd vasárnap szedjük szét megnézni mi lehet vele a gond. Valaki nagyon vigyázott rám fent, így utólag bele gondoltam nagyobb baj is lehetett volna, "olcsón megúsztam".
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.19. 16:01:08 -
Nekem pont egy ilyen autós jönne legjobban, openworld, crew-féle. Valamelyik DiRT-ben is volt ilyen Baja gép, az volt a legfílingesebb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg most a Crew bétában is a legélményautósabb az a küldi volt amelyikben a fekete ügyvéd arcnak megnyertük a versenyt. -
na most nézd meg jobban az én kommentem amire válaszoltál.... :D -
smog15 #3820 Hát igen 1 játékért nem fogok venni xbox-ot, mondjuk 360-s használtan már van olcsón de annak meg milyen a grafikája... Driveclub nem lesz csak ps4-n. Project CARS-on még gondolkodom Crew meg tuti vétel :) -
Ha az első tetszett ezt imádni fogod :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2014.09.19. 11:25:58 -
Ratrak #3818 A forzák mindig is vonzottak, de csak amiatt nem tudok xboxot venni, és komoly hátrány még, hogy a jó kis Logitech DFP-t sem kezeli az a szutyok konzol. Így - bármennyire is nyálcsorgató - nálam kiesnek és ki is fognak (amíg nem támogatja a kormányt. Ha esetleg megoldják, akkor majd kölcsönkérek egy 'boxot és csekkolom, mert amúgy tetszik a koncepciója, főleg a horizonnak)
A project cars jóóóó lesz, de a gépemen épp hogy el fog futni (i3, 5750, 4gb ram) és az ugye totál pályaversenyes (ami mondjuk nálam nem negatívum, tekintve, hogy LFS-en és GT-n nőttem fel...)
A driveclub eddig nem került be a célkeresztbe nálam, lesz az PC-re egyáltalán? Ha igen, érdekesnek tűnik!
De a legvárósabb a crew... még ha az ütközésmodellje a és a hardcore-sága nem is az igazi.... :) -
smog15 #3817 Forza, Project CARS, Driveclub, Crew Itt is azt írják, hogy várnunk kell november 14-ig :( Viszont ami tetszik a Forzában, hogy lesz benne T1
De azért most nem fogok venni xbox-ot...
-
Na ez rendesen hozta a csavarodik fel a bliss a gerincvelőn feelinget! A második videóban, ahogy keresztbe lemegy a lépcsőzetesen eldolgozott területen… -
Rony94 #3815 Igen, ez kb olyan mintha meg se történt volna szitu. -
Gibor #3814 Itt is leszakad a fél autó ha kell, csak ugye azt videó formájában látod és visszatesz az útra hibátlan verdával. -
Rony94 #3813 Ahogy észrevettem a bétában, a kocsi teljesítményére hatással van ha nagyon összetöröd. Nekem nagyon fura hangokat is kiadott már a motor ilyenkor, tehát a törésnek úgy tűnik van értelme. Olyanra meg, hogy a bal első kerék leesik, ne számíts szerintem. Ezt meghagyják a GRID félékben. :) -
TakácsBálint #3812 69' Charger gyönyörű,és az a kávédaráló hang a V8-ból:)