13251
-
Hungarykum #3811 A béta elején kapunk egy Camarot kicsit feltuningolva. Elég jól ment az is, igaz nem olyan gyorsan, de jól lehetett irányítani.
Majd megjelenés és kocsi beszerzés után megtudjuk. Lényeg hogy gyorsabbak lesznek mint a TDU2-ben :D -
Hungarykum #3810 Jól megcsinálták a Lincolt, de én nem ültetném le ennyire.
Discoveryn sokat néztem az Egyszer egy ilyet vezetni (Rides) és az Újjáépítők (Overhaulin') részeket pont az ilyen kocsik miatt.
#3806 Én is szeretem az európai és japán kocsikat, de főleg a sport kocsikat.
De azért több régi vasat is tehetnének bele. Perszer amcsi gépeket a 60-70-es évekből
-
Quqa #3809 Ha eleve nem gondoltak erre, utólag nehezen fogják már beletenni (vagy ki tudja). 
A GRID Autosport-ban pl. ha levágod a kanyart vagy úgy előzöl valakit, hogy kimész a pályáról az autó teljes terjedelmével elveszi a gép a gázt ill. visszaengedi a megelőzöttet.
#3804 Annak is csak akkor lenne értelme, ha hatna az autó viselkedésére elhúzna a futómű, belassulna, totál kárrá menne, stb. -
Stockbauer33 #3808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rev Hard #3807 Itt jól megtuningolva majd durvák lesznek a régi vasak is, simán tartják majd a tempót a sportautókkal. Ám kérdés a stabilitásuk, meg más az aerodinamika is, már ha figyelembe veszi ezeket a fizika. -
Rony94 #3806 Én pont nem az izomautókért veszem majd meg. Nagyon nem szeretem ezeket a kocsikat. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Európa-Ázsia import FTW -
Hungarykum #3805 Már csak ezekért a klasszikus izomautókért is érdemes megvenni a játékot.
TDU2-vel ellentétben itt lehet kis életet tenni a motorháztető alá és a tuning alkatrészek is jók. -
a bétában brutálisan felvolt gyorsítva az autó javulási idő, majd megjelenés után mindenki törött autókkal fog közlekedni :D -
Na mivel folyamatosan okosítom magam a témában ez a megoldás arra jó, hogy ha már teljesen berugózott a nagy rúgó, akkor a tetején lévő kis rúgó is aktiválódik, ezzel a megoldással elérhető, hogy az alapból lineáris rugózású futómű az utolsó pár centikre felvegye a majdnem progresszív rúgókarakterisztikát. Magyarul az am nem kemény és kellemesen csillapító rúgók a végén mégis csak olyat lassítanak és felkeményednek, mint egy pálya autóban. Csak ugye ott alapból progresszív a rúgó és végig tök kemény, mert kis szintemelkedéseket kell gyorsan kiegyenlítenie. -
Ratrak #3802 tud arról vki vmit, hogy változtatnak-e a "nem megfelelő vezetés" büntetésén? Úgy értem, jelenleg, ha elhagyod az aszfaltot, nem igazán bünteti a játék. (stock és street specben sem, ahogy elnézem) Ha kanyarban mandínert veszel egy korlátról/betonfalról, az sem gond, ahogy az sem, ha beletrafálsz egy előtted "tötymörgő" civilbe. Így viszont a jobb/odafigyelőbb/taktikázósabb játékosokat bünteti a játék, az agyatlan "nyomjuk neki, úgyis mindenki lepattan rólunk" bandát meg jutalmazza, ami nekem pont nem túl szimpatikus...
Értem én, hogy ők hozzák a nagy lóvét, de legalább lehessen beállítani egy olyat, hogy milyen "módban" mész (arcade vagy hardcore) és akkor csak az azonos módot használó userekkel rak össze online, és mindenki boldog lehet. Gondolom ez csak álom, de hátha nem.... -
Az a gyönyörűűűűű Charger! Am kár hogy cabriót nem lehet csinálni az Impalából azlenne a királyság.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.18. 10:31:59 -
-
Lesznek itt majd olyan terep krúzok is hogy hajaj. Át mindenen bő gázzal
-
egynél több is lesz, mert pl. ilyesmi silveradot is lehet építeni :) -
És ezen a képen még azt is látni, hogy két különböző erősségű lineáris rúgó van egy kerékhez :) -
Hungarykum #3794 Valahogy éreztem :D -
VJP #3793 http://www.kika.com/hu/kereses/?fts[searchtext]=trophy+truck
Nincs találat!
-
Hungarykum #3792 Lapraszerelten nem lehet venni?
-
VJP #3791 Igen, úgy gondoltam én is, hogy azon a fél méteres magasságon van minden súly, de ezen a képen egész jól lehet látni is, hogy az utascella bukócsövein kívül minden egy szinten van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem jelenne meg: Kép
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.09.17. 21:26:29 -
Alacsony nem lehet a súlypontja mivel vagy fél méter magason van az alváz, de valóban az egész autó súlypontja azon a szinten is marad, mivel szénszálas kasztnija van és a motor és a hajtás is azon a szinten helyezkedik el, így tulajdon képen egy nagy lap súly szempontjából az autó. A lengéscsillapítók g**i kemények, míg a rúgók sima lineáris rúgók, ezért van, az hogy mikor leérkezik, akkor szépen összemegy tökig, viszont visszafelé már nem lövi ki műholdnak. Ennek a keményítésnek az előnye az is, hogy viszonylag stabil az autó és nem rugózik annyira külön oldalra.
(Ha valaki még ért a témához és szerinte hülyeséget mondtam, szóljon nyugodtan, én se vagyok mindent [jól]tudó :) ) -
VJP #3789 Engem igen!
Tipp:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alacsony súlypont, papír kaszni, jó felfüggesztés -
Komolyan érdekel? :) -
TakácsBálint #3787
-
Hungarykum #3786 A The Crew-ban is lesz egy terepgép, amit láthattunk is képen korábban.
Ezt is roncs autók megtalálásából lehet majd megszerezni, mint a TDU2-ben és kinézetre is hasonló
Azt lehet tudni hány fajta roncs van? A hot rod és a terepgép eddig 2. Minden területre jut egy mint a TDU2-ben? -
TakácsBálint #3785 Félelmetes. Hogy nem borul fel?:) -
Azta betyár úúúr istenit , nagyon finoman fogalmaztam, azért az első videóból az ázsiai lány is adja , nem csak az autó
-
Rev Hard #3783 -
Yepppp addig meg waiting, -
Rony94 #3781 Őszintén szólva én már nem is bánom. Persze nagyon játszanék már vele, de majd novemberben megjelenik és a korlátoknak végre búcsút mondhatunk és lehet csinálni a versenyeket a végletekig. :) -
Sztem pc-s béta nem igen lesz már. Lehet h konzolon is lesz 2 aztán csókolom. -
Mindjárt október és utána itt is november. :) Meg hátha lesz még1 béta, bár én nem reménykedek, mert még az XO/PS4 béta se indult el... -
A Terep3 jobb mint a Crew mert..... CSAK! :D Am jöhetne már november viccet félre téve.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.17. 16:12:23 -
Shift 3.. a látvány rendbe van, a tartalom is igéretesnek tűnik.. aztán ennyi.. :D -
FLAME ON: Akkor beszéljünk a Project Cars-ról mert az meg idén jön
igaz nem open world
FLAME OFF:
-
Biztos jó a Forza de who cares nem lesz PC-re számomra nem is létezik ponty. Crew az én igényeimet teljesen kifogja elégíteni. -
Azért szerintem ez durva megfogalmazás. Már-már felesleges feszültségkeltés
Este elég sokat néztem a streamet, a 2. rész is olyan játékstílusban, mint az első. Grafika viszont iszonyú szép, az esős rész is nagyon a szeren van. Ja és igen... működik a visszapillantó.
CREW: lehet hogy nem olyan csilivili mint a Horizon2, de messze-messze jobb lesz vele krúzolgatni a haverokal, mint a Horizon2-ben. Ráadásul nekem a látvány is jobban tetszik, pl. iszonyat jó volt, amikor este Las Vegas felé mentem, először csak fénypont a távolban, majd ahogy egyre közelebb értem jött az egyre nagyon "fényözön". És ez csak 1 a sok közül :D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.17. 13:27:04 -
egyre jobban kezdek beleszeretni ezekbe a Baja Truck-okba :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
IGN-n szerint "The Crew hits North America on November 11, Australia/NZ on November 13, and Europe on November 14."
még azzal a három nappal is megszívatnak minket... :D -
eléggé idegesítő és elfogult hozzászólást láthattunk ami enyhén provokatív jellegű... :D a nyomorult egy kicsit erős volt elismerem -
na a személyeskedést most kéne abbahagyni...
igen a forza horizon 2 sokmindenben jobbnak tűnik, de azért a the crew-nak is vannak bőven erősségei.. és emlékeim szerint ez pc-s fórumrészleg, forza pedig nem lesz pc-re..