13251
-
Áhh csak pelenka meg élelem kell, plusz egy kis Xanax ha felkúr az AI.
-
Persze, így is kiba nagy a map, és jaja a városok valszeg 1:7 arányúak, de szerintem (is) tökéletes a méretarány ahogy a bétából láttam. :) Nagyon várós! -
Na annak betojunk majd.... és mire a végére érnénk connection lost :O -
Az interjúban, amit vki belinkelt nem túl rég, mondja a faszi h van egy olyan verseny ami majdnem egy szigetkor, igaz nem teljesen megy ki a szélekig vagy csak bizonyos helyeken mész ki rendesen a map széléig. Nah a lényeg, h az kb 4 óra hossza. Úgyhogy a tdu-s 1,5-2 órásához képest ez dupla idő. -
Nem arányos a térkép! Írták a fejlesztők, hogy városok és nevezetes részek kivannak dolgozva, meg a jellegzetes útvonalak is, de természetesen nem méretarányosan ;)
Ami tuti, itt jóval hosszabb lesz a szigetkör, mint TDU-ban
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.23. 08:33:59 -
TakácsBálint #3886 Én úgy emlékszem több volt mint 50 perc,bár nem mértem. -
Hááttt:) amikor max 50 perc alatt el lehet jutni egyik végéből a másikba, akkor 1:7 aránynál a valóságban szűk 6 óra alatt meglehetne ezt tenni? :) (mégha 160-al is tépünk átlagba végig, ahogy a játékba)
Pontosan is meg lehetne állapítani mekkora az arány könnyen: 1 kilométer egyenes szakasz lemérése után a játék térképre vetítve, és ezt vissza az igazi USA térképre, csak ugye vége a bétának.
jó lesz az 1:30-nak is kb. De pontosan lemérem majd ha meglesz a játék:)
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.09.23. 02:20:34 -
elméletileg 1:7 körül
remélem át lehet menni a Bahamákra (jobb alsó sarok :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.23. 00:45:19 -
Kb. milyen léptékű (kicsinyítéssel) a map a valósághoz képest? -
Quqa #3882 Nesztek egy kis sötétség
igaz a fickó váltani nem tud
nem úgy mint ő a hangok mindenesetre bejövősek. 
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.22. 21:38:03 -
Ez igaz amit leírtál, én is játszottam a TDU1 el de nekem az eléggé kimaradt inkább a 2-vel játszottam sokat még most is fent van a gépen és van hogy feldobom a Logitech MOMO-m hogy kocsikázzak picit mert jól esik. Persze nagyon sok hibája van meg stb de én szeretem :) De úgy tűnik lefogja váltani a kicsikét egy Crew nevezetű játék nem tudom hallottatok e már róla.
-
-
Rev Hard #3879 Ez volt anno a TDU1 -ben is, elindultunk ketten a Stockbauer -el, és mire letoltunk egy fél szigetkört már 8 -an voltunk. Igaz nekünk tágas volt a barátlistánk és sokan ismertek minket, de volt hogy csak random emberekkel volt tele a layer. Ugyan ez már nem igazán volt meg a TDU2 -ben, az a játék valahogy már nem a gurulásról szólt, teljesen elkúrták az egészet. Most viszont itt van a The Crew és sok tekintetben a TDU1 -et eleveníti fel bennem, említettem is a haverjaimnak mikor volt a béta hogy ez a játék a gurulásra van kihegyezve, és nincsen semmi felesleges körítés az autóvezetés minőségének a rovására.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.09.22. 18:57:00 -
Thaddeus #3878 Egyáltalán mekkora különbség DTS meg DD között játékoknál (filmeknél tudom hogy nagy). -
elméletileg igen, gyakorlatilag meg kipróbálod és kiderül :D -
Thaddeus #3876 A tévémet összekötöttem a PC-vel HDMI kábellel, viszont mint kiderült, a tévé hdmi-n csak Dolby Digitalt támogat, DTS-t nem, az erősítőmön pedig nincs hdmi bemenet csak optika.
Ha összekötöm a PC-m optikai kimenetét az erősítő optikai bemenetével, akkor vajon a játékok DTS módban fognak menni, vagy sima DD-ben? -
Na ja a másik meg hogy TDU2-vel is még mindig elvagyok pedig az se egy hiperszuperül sikerült játék. Pont mondtam egy csomószor hogy miért van ilyen kevés játék mint a TDU és aztán nemsokkal jelentették be a Crew-t. <3
@Szabi Na király csak jól emlékeztem hogy volt ilyen beállitás. :D -
Nagyon szép az animáció, nem tudom milyen autónak a motorja akar lenni ez a V8, de a hangja is V8-as. Szóval ez biztos nem sor 6 :) Arról nem is beszélve, hogy az első keréknél, nem tudom mitől forognak a kerekek, mikor csak egy kormányösszekötő megy bele a csonkállványba, ami nem is kormányműből, hanem a motor olajtartályából jön ki. :D -
a motorokat meg se néztem a bétában hogy mik vannak, de ez nem sorhatnak tűnik :D
-
volt hogy úgy spawnolt le engem hogy nem járt a motor, majd gázadásra beindult, de hogy mi letudjuk-e állítani azt passz, én nem próbáltam :D
szerk: úgy tűnik hogy a véglegesben majd igen :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.22. 12:21:15 -
Stockbauer33 #3871 Nem az enyém a videó de a feeling :D 1x sikerült 7 playeres kis mini krúz a havas hegyekbe.4-en gurultunk és beadott még 3 playert na azt a zúzást amit ott levágtunk.Kegyetlen jó volt.Na azért már érdemes volt a béta.Jó lesz ez.Lesz még hozzá 1 tonna javítás de elleszünk majd vele pár évig :) 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak halkan megjegyzem a fikázó köcsögöknek. NEM MUSZÁLY MEGVENNI ÁM
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.22. 11:42:59 -
Alig várom hogy majd én is részt vehessek ilyenekben egyébként :D Bétában egy random gyerekkel vágtunk neki átszelni az USA-t úgy hogy csak elkezdtem utána menni aztán vicc hogy egyre többen lettünk. :) Pedig 1 szó nem hagyta el egyikőnk száját se végére kb 5-6 játékos ment. Össze hozza az embereket de rendesen :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.22. 11:20:48 -
Az a gáz hogy én se próbáltam ki de úgy emlékszem hogy volt egy ilyen a controlsba és mondtam is hogy király de ha megerősítene valaki akkor biztos lenne a dolog. :D Így csak 60-70%-ot mondok mert nem vagyok teljesen biztos. Indexnek örülnék de ha nincs nincs nem halok bele. :D
@LeWyTy De szerintem király volt abban a dologban hogy legalább este tényleg este volt és ha nem kapcsoltál fényeket semmit se láttál. -
Stockbauer33 #3868 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Semmi... "Late september", ami szerintem inkább október lesz ;) Gondolom keményen dolgoznak a programozók az optimalizálással :)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.22. 09:01:27 -
De ott legalább a fények szarok :D -
A Konzolos BETA-val mizu? -
Rev Hard #3864 Imádtam az XLR -t a TDU -ban, nagyon jó érzés vezetni. Remélem ha a Driver: San Francisco -ba bekerült akkor a The Crew -ba is be fog kerülni. 
-
VJP #3863 Igen? Én nem jöttem rá hogyan kell, igaz csak 3 napom volt kipróbálni, nem ez volt az elsődleges akkor.
A lámpa sima programozás, és nagy hiba lenne kihagyni belőle. -
Euro Truck-ba jól oldották meg ha este van lóf*aszt se látsz azt kész :D -
Engem sem zavar annyira hogy pl ne játszak vele... de szerintem semmit nem ad hozzá a játékélményhez hogy este szarabb a kép egy felesleges effekt miatt. -
Motort lehet ki be kapcsolni volt is a controlsba rá cumó ha jól emlékszem. Lámpákat sajnos nem. Asszem volt is rész ahol a kocsi motorja alapbol nem járt és ahogy megnyomtam a felfele nyilacskát akkor indult be szóval az szerintem benne van.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.21. 23:47:37 -
VJP #3859 Én ki-be kapcsolható lámpákat, és motorleállítást szeretnék.
A lámpát csak programozni kell, a motor indítását/leállításánál meg ha nincs hozzá hanganyag akkor esélytelen.
Az éjszakai szemcse meg engem is zavar, de az jó elképzelés, hogy rontani akarják az éjszakai látási viszonyokat! Bár ez inkább fényviszonyokkal kéne megoldani, de valószínűleg magasabb lenne a gépigénye a dolognak. -
Engem konkrétan semmibe sem zavart de tényleg sőt még tetszett is. De ha ennyien utáljátok biztos lesz valami rá...... -
Mert zavaró azért... meg minek? Nem jó a valóságérzet? Legyen olyan mint egy elb#szott éjszakai zajos videófelvétel.... remélem ki lehet majd kapcsolni vagy lesz hozzá mod már az első héten. Milyen hülye ötlet volt ez? honnan szedték egyáltalán? -
Az is szép példány :D Amúgy nem értem miért f*kázzák sokan a szemcsés cuccot éjszaka nekem bejön. -
MC12 is legyen
-
Ez király tuti kikerül a falra! :)
Egyébként ha már autólista Maserati McSstradale-nak nagyon örülnék egyik kedvenc gépjárműm és álomjárgányom :) -
Eftörsokk #3853 köcsög uplay :( -
nem lehet profilt létrehozni, amikor elindítod a játékot automatikusan az uplay neved lesz a játékosneved is.. :-/