The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Additionally, you will be able to dive into the story through subtitles and also access the menus in the following languages: Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Polish, and Portuguese (Brazilian)."
nem mintha túl nagy szükség lett volna a Magyar nyelvre is a játékban, de azért na.. drukkoltam :-/
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
de én se emlékszem olyan videóra amibe elhangzott volna hogy na ez most hc és tényleg kormánnyal ájtszott volna értelmes lény, állítólag amikor a közvetítés alatt az utcán mászkáltak, akkor HC-ba voltak, de én nem láttam egyszer se hogy tényleg átváltottak volna hc-ra, szóval fenetutdja 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bétába majd végre megtapasztalhatjuk mi is, egyre közelebb van a dátum.. 😄
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"Hardcore in The Crew is completely different from TDU1 HC mode. It is more the real drivers setup for The Crew. With a refined handling model that will be a lot better than TDU1. Including advanced tire models and various working differentials, based on specs. "
úgy legyen <#finom>#finom>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
azt még nem árulták el, hogy hány autó lesz megjelenéskor azt meg fõleg nem hogy ezek mik lesznek, de várható még több Ferrari is 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
olyan jó lenne mazda <#gonosz1>#gonosz1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Persze én még azért fogom fokozni egy enyhe ültetéssel, és a motorháztetõn egy légbeömlõvel.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a GTAV meg egy erõteljes húzócím x1-re meg ps4re.. biztos rengeteget eladnak arra is, plusz sokan vesznek új konzolt hogy szebben játszhassák mint az elözõ generáción, de pc-hez új videókártyát is sokan fognak venni, pl. én is 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#1499 <#eljen>#eljen>