The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skypack
Készítettek a DSRack csapat vezetõjével egy interjút, igazából semmi különös infó nincs benne, de hátha valakit érdekel. itt

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
a tvr.co.uk szerint, lesz a The Crew-ban TVR is 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
remélem lehet majd zöld Ferrari-m a játékban 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Norbi1990
Majd lefordítjuk mint a TDU1-et (ha bele lehet nyúlni a fájlokba) 😛
Szabi
"When you get your hands on The Crew, you will be able to play the full game in the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, and Russian.

Additionally, you will be able to dive into the story through subtitles and also access the menus in the following languages: Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Polish, and Portuguese (Brazilian)."

nem mintha túl nagy szükség lett volna a Magyar nyelvre is a játékban, de azért na.. drukkoltam :-/

Coral Springs
A közvetítés alatt egyszer megemlítették hogy az ipse akit épp mutatnak az HC -ban tolja, a Stockbauer ki is írta ide. De sajnos nem sokat mutattak belõle, ahhoz kevés hogy véleményt írjak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
azért mindent én se találok meg <#idiota>

de én se emlékszem olyan videóra amibe elhangzott volna hogy na ez most hc és tényleg kormánnyal ájtszott volna értelmes lény, állítólag amikor a közvetítés alatt az utcán mászkáltak, akkor HC-ba voltak, de én nem láttam egyszer se hogy tényleg átváltottak volna hc-ra, szóval fenetutdja 😄

Norbi1990
Szabi biztos linkelte volna ha lenne.
bertino
hat ezaz, nem is tudom egyaltalan volt-e eddig olyan video, amin HC-ban veretnek, mert szerintem biztosan nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fehercsoki
Remélem valamilyen módon(pl crack😄) mindenki ki tudja próbálni.

Szabi
elméletileg a videókon mind sport mód és gémpad volt, a néhány mozgós kormányos videón is sport módba játszott elméletileg mindenki

bétába majd végre megtapasztalhatjuk mi is, egyre közelebb van a dátum.. 😄

Fehercsoki
A videókon valahogy ez nem látszott.

Skypack
<#eljen>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szabi
a közvetítésekbõl a szemüveges srác írta ma:

"Hardcore in The Crew is completely different from TDU1 HC mode. It is more the real drivers setup for The Crew. With a refined handling model that will be a lot better than TDU1. Including advanced tire models and various working differentials, based on specs. "

úgy legyen <#finom>

<#taps><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norby646
<#wow1><#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

allock
<#miaz>

#hhwnd

LeWyTy
Bazz.. ezen nem ajtó van hanem kapu<#guluszem1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi

Skypack
Az meg a másik, hogy felét szimplán átemelték a Grid 2bõl 😄

Szabi
persze, hisz ott is van részletes belsõnézet, meg utolsó elemig is mozgó alkatrészek 😄

Az új grid-be lesz 80 kocsi, akkor ebbe csak többnek kellene lenni megjelenéskor 😄
Szabi
vannak pletykák mazdáról, de bõvebbet még nem tudni

azt még nem árulták el, hogy hány autó lesz megjelenéskor azt meg fõleg nem hogy ezek mik lesznek, de várható még több Ferrari is 😊

LeWyTy
evox<#guluszem1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Panzeradler
Rx-7/8-ra és evo-ra várok én is<#finom>
akyyy
csak ennyi autó lesz benne ami az autólistába van, vagy várható azért több is?
olyan jó lenne mazda <#gonosz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Coral Springs
Na majd egy ilyet összedobok a játékban, nagyon komoly ez az átalakítás. <#eljen>

Persze én még azért fogom fokozni egy enyhe ültetéssel, és a motorháztetõn egy légbeömlõvel.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Seangaijin
Nagyon baba <#wow1><#szeret><#eljen>

1 arasznyi szélesítés? <#wow2>

ilyet nekem bele

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Skypack
Ja bocsi, nem figyeltem 😄

[HUN]FaTaL
vótmá 1 hete, én is azért nem raktam be 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Skypack

Coral Springs
Ezen a videón az értékelés korábban tiltva volt, most feloldottam, akinek tetszik nyomjon rá egy like -ot a youtube -on. <#eljen>

<#ijedt><#eljen><#taps><#wave>
Seangaijin
Minap ki jött egy összehasonlító videó a felújított GTA-ról. Ha igaz és tényleg úgy fog kinézni akkor a régi konzolos is megfogja venni az újra mert ég és föld. Úgyh lesz eladás új konzolokon si bõven szvsz. Pláne h a Watch Dogs besült, nem hiszem hogy ezt a ziccert kinézetbe kihagyná a GTA.

Ztech
hát nem tudom jó 1 éve konzolon elérhetõ a gta5 szerintem akkora húzócím azért már nem lesz, pc-n biztos jól fogy majd meg azok közt akik most vesznek új konzolt, akinek eddig is volt az már unalomig nyúzhatta, részemrõl én is leteszem a voksom egy x1+forza meg még pár konzol exkluzív cuccra, a crew-t azt még nem sikerült eldöntenem hogy pc re vagy x1 re veszem
Szabi
az egyik x1-re jön míg a másik ps4-re

a GTAV meg egy erõteljes húzócím x1-re meg ps4re.. biztos rengeteget eladnak arra is, plusz sokan vesznek új konzolt hogy szebben játszhassák mint az elözõ generáción, de pc-hez új videókártyát is sokan fognak venni, pl. én is 😄

Ztech
nem az a lényeg hogy melyik lesz ebbõl pc re hanem az hogy addig csúsztatták amíg konzolokon ahol a legtöbbet eladják/eladhatják belõle 2 erõs címmel kell megküzdenie saját stílusán belül, a gta5 csak pc-n számít újdonságnak és még csak nem is egy kategória a kettõ, természetesen most csak összesített sikeresség, megtérülés, esetleges folytatás szempontjából elemezve azt hagyjuk hogy pc-n nincs konkurenciája
Szabi
és melyik is lesz ezekbõl pc-re ? 😄

Seangaijin
Hát ha idén megkapjuk a GTA-t akkor lesz fejvakarás 😄

Ztech
a forza rol meg a driveclub rol nem is beszélve
Szabi
csak az nem volt tervbe hogy kb. egyszerre jön majd így ki a GTA5-el 😄

Azért a Crew is elég nagy húzó név lesz a Ubisoftnál, és pont az AC miatt csúszott a WD is. Nem akarnak kiadni 2 nagy játékot egyszerre. Idén pedig a WD miatt nem jön ki egyenlõre, meg valszeg nem is végeztek a játékkal és inkább még fejlesztik, finomítják és télen meg kiadják. 😉 Ez az én tippem.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
fõként a forgalom jobb szinkronizálálsa és az ütközésmodell szinkronizáció, jelenleg ez a két furcsaság van amit még kikéne javítani megjelenés elött 😄

Seangaijin
Én azt nem értem, hogy már egy csomó gameplay van és ugye a megjelenés novemebrben esedékes. Errõl volt vmi info hogy mi az istenért csúsztatják majd 1 évet a játékot? Mert ugye mér tavaly ki kellett volna jönnie ha jól emlékszem. Szvsz 1 hónap elég lenne béta tesztre is és akkor is szeptember közepén megjelenhetne legkésõbb...

#1495 <#eljen>
#1499 <#eljen>

Szabi
nem valószínû, de ha szépen fogynak majd a dlc-k és sokáig lesz támogatása a játéknak akkor még bármi elõfordulhat 😊

Coral Springs
A motorokat remélem hogy majd idõvel beteszik, azért a The Crew -ban végképp ott lenne a helyük. <#eljen>