13251
thecrew.jpg
  • VJP
    Jól értettem a videó alapján, hogy van benne a 4 és fél órás verseny?
    Én úgy érzem kétszer meg fogjuk kerülni Amerikát!
  • Rev Hard
    Látom megcsinálták a villamost San Franciscoban, a második bétában még a nyomvonalak sem voltak meg. Fejlesztgetik még a map -ot faszán.
  • Rony94
    Nyomassad tesvírem!
  • SweeneyTodd
    Úhhh valami jó zsámózsé bmw, órdíthat belőle a cigány zene, mi leszünk a legrajabbak
  • Skypack
    Huh az a bömös meg a názáréti meg az sls
  • Overburner
    Ott a Maseratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii áááááááááááááááááááááá Az én pici szerelmem
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.26. 11:46:16
  • Seangaijin
    De baba képek
  • Szabi #3924

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.26. 10:05:33
  • Szabi #3923

úgy tűnik lesz 370Z-ből is GT500-as verzió

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.26. 09:19:48
  • smog15
    Akkor tegnap valamit rosszul kerestem mert ezeknél megnéztem és csak konzolra találtam most meg 576-nál nézem, hogy 2500 ft pc-re valamit benéztem sorry.
  • Rony94
    CD Galaxison és Konzolvilágon nem találtam, de igazad van, a többi boltnál kapható még.
  • Hungarykum
    CD Galaxis, 576Kbyte, PlatinumShop, DVDGalaxis, Konzolvilág. Nem értem hogy nem találtál PC-re dobozosat, ha ezeken vannak.
  • gduck
    A konzolos béta jövő héten lesz keddtől szombatig! KATT IDE!
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.25. 20:05:26
  • Overburner
    Hangulatos anyag bárcsak egyszer én is róhatnám ezeket az utakat. :)
  • Rev Hard
    Nagyon komoly ez az út, és a bétában mindenhol jártam csak itt nem. Ahogy nézem leginkább turisták használják.

• smog15
    Jobban szerettem volna dobozosban de marad ez úgy néz ki :)
  • tototto
    steamen
  • smog15
    Én most megvenném amikor megjelent valamiért nem tetszett most viszont kipróbálnám de nem találok sehol PC-re mindenhol csak konzolra árulják.
  • Overburner
    Nekem 1 van azt csá de annyira idegesítő hogy nem lehet nevet változtatni pedig ez azért elég alap dolog.....lenne.
  • Rony94
    Nálam is hasonló a helyzet. Egyszer réges régen megvettem Uplay-ről a Driver-t mert nagyon ócó vót, de elfelejtettem a profilom nevét és annak a jelszavát amelyikre már beaktiváltam az Assassin's Creed 2-t és inkább csináltam egy másikat. Azóta ez a profilom szintén elfelejtődött és azóta ezt az AC-s profilomat használom, ezen toltam a Crew bétát is.
  • Hungarykum
    Nekem 3 profilom is van. 1-et csináltam most a Crew bétához. Utána felfedeztem, hogy már 2 évvel korábban csináltam a Driver SF-hez, de nem sokat játszottam vele, így el is felejtettem.
    A Crew-hoz csinált profilnál nem tetszett a név és nem lehetett megváltoztatni, így csináltam még egyet (+ 3. e-mail címet is)
  • Rony94
    Meg. De az egy másik profilomon van. (fogalmam sincs hogy hoztam ezt össze :D)
  • Szabi #3909
    megjelenésik lehetne Driver SF-ezni, gondolom sokaknak megvan :D
  • Thaddeus
    Várom már mint a messiást. Mindenkinek küldtem friend invet, meg össze is lövöm gyorsan a teamspeak-emet.
  • Skypack
    Akkor találkozunk az utakon novemberben :)
  • Thaddeus
    Na kihasználatlanság miatt megszabadulok a PS4-től, még a bétát (ha bekerülök) megnézem, de marad a PC (összekötve a TV-vel, erősítővel). Még veszek egy xbox kontrollert, aztán mehet.
  • vajo
    Miamiba lent a hajónál volt valami placc, amit elzártak. Lehet ott lesz majd a komp. :D
  • Norby646
  • Hungarykum
    TDU2-ben a szigetkör 40-45 perc volt csak, ha padlógázzal mentél.
    Smithy írta, hogy kb 4 óra egyik parttól a másikig. Autópályán kb 3, de ránk vár a harci feladat kideríteni :D
  • Hungarykum
    Könnyű megjegyezni, mert a második szám a valós méret. 50:1 jobb lenne
  • chase
    Nem kötözködésből, de az 1:50 az nem több, hanem kevesebb, mint az 1:7!
  • Overburner
    Ez nagy lenne de félek én lennék az aki összetöri mindenki kocsiját
  • gduck
    ilyet majd csináljunk mi is. Lécci, lécci, lécci

Tandem drift :D
  • gduck
    Az hagyján, nekem TDU2 pókerben játék közben. FullHouse ment a szemétbe :(
  • Skypack
  • Herold
    Szerintem is több az, mint 1:7. A korábban belinkelt videóban Chicagoból indultak Seattle-be, és kb. 35 perc alatt tették meg az utat. A Google map szerint ez a valóságban 28-30 óra, szóval kb. 1:50 lehet a map léptéke.
  • Overburner
    Ezt küld el az Uborkának még a végén tényleg lesz ilyen.
  • VJP
    The Crew Senior Edition - ajándék felnőtt pelenkával
  • Overburner
    Előre felkell hívni a UPC-t hogy fiúk légyszike ne menjen már el a net a kövi 6 órában.

@VJP Na az még fincsi lehetett de itt meg felesleges is lenne úgyse fogod tudni le pause-zni a cuccot mondjuk ez gáz ha valakire rájön a cifra közben. Nekem egerem merült le annó mindig a legrosszabb szitukban azóta csakis vezetékest veszek tanultam a hibáimból.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.09.23. 16:40:31
  • VJP
    Neked TDU1-ben a teljes szigetverseny 2/3-nál merült le a billentyűzetem... nem tudtam ESC-t sem nyomni!