The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És most végre fotózgatni is szabad.
"Nulla tenaci invia est via"
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Úgy kaptál kulcsot hogy nem is jelentkeztél rá sehol???
Na a többiek virtuális lincselést fognak kezdeni 😄
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
én is megköszönnék egy lehetőséget ha van még valakinek fölös kulcsa😊
!Forza Ferrari!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Vannak apróbb hibái amik remélhetőleg megjelenésig javítva lesznek, illetve szerintem logikai hiba is van, de a közösségi visszajelzések alapján hátha változtatnak még ezeken.
Szabi te mint rajongó, te is írhatnál ilyen kis szösszenetet, hogy mit gondolsz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha kapok a másik címre is megosztom azzal aki először lecsap rá 😊
Egy bajom van csak. Minimum graffon fogom tolni...
Egyébként válaszoltam neked PH Neo forumon. Gondolom ott is akyyy vagy 😊
BTW, hányan kaptunk kulcsot?
😞
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
A 370z persze hogy gyengébb egyenesben mint egy nagy Chevy.. Viszont kanyarokban belsőiven elmész mellette 😄
Egyébként én azt nem értem, hogy tényleg nemtaláltak körbevágott Chevy logót? 😄D
Én rengeteget TDU2-őztem, persze nem voltam olyan hardcore mint itt némely személy (tisztelet nekik), nagyon szerettem, így ahhoz próbálom viszonyítani a The Crew-t.
Fontos tudni, hogy nekem egy 6 éves konfigom van (LGA 775 Q9550 proci, 6 giga DDR2 ram, HD6950 vga), így én mindenképp a PS4-re fogom megvenni.
A játék fHD-ban (ehhez mindig ragaszkodom), low grafikán teljesen jól futott, grafikai hibát csak a késői tárgy popup (mikor hirtelen megjelenik előtted egy útakadály) találtam. Nem mértem az fps-t, imádkoztam, hogy a 30-at elérje.
Szóval a grafika jó, egy manapság közepes gép is elég lesz, hogy elvigye a hátán a cuccot.
Hangok: A PS4 nekem egy Harman/Kardon erősítőre és egy JBL hangrendszerre van kötve, míg a PC egy sima 2.1-es hangszóróra. Így nem volt gáz, a muscle car-ok hangja gyönyörű, viszont az én Nissan 370Z-m hangja mint a porszívóé. Majd ma megnézem a Roccat Kave fülesemmel is, hogy milyen.
Persze nem várható el, hogy egy Mustang ugyanúgy szóljon mint egy Lamborghini, ez van.
Irányítás: Ugye három mód van, - Full Driving Assist, - Sport és - Hardcore
Mindhármat kipróbáltam, én nagyon kevés különbséget vettem észre az Assist és a Sport között, talán a tapadás az, ami feltűnt, meg hogy jobban kipörög az autó kereke.
Kíváncsi lennék, hogy ugyanolyan autók közötti versenynél mennyit számít a három mód.
Hozzá kell tegyem, hogy PS4 kontrollerrel toltam, ami szerintem egy nagyon jó kontroller, először persze nem ismerte fel, de volt rá megoldás.
Autók: Ugye Nissan 370Z-vel nyomtam, de nagyon érdekes, mert az ugyanolyan szintű autók simán letoltak, a Chevyk úgy mentek el mellettem kezdéskor, hogy öröm volt nézni, rám is tört a kisebbségi érzés.
Az is fura volt, hogy a Car Dealershipnél nem volt kiírva a Nissan gyorsulása és végsebessége...
Mindegy, nem akartam én is izommal menni, ezért választottam ezt.
Testreszabásról: Na itt nagyon erős a játék, rengeteg szín, matrica, kiegészítő érhető el, dísztárcsából van vagy 150 darab, úgyhogy mindenki a saját ízlésére szabhatja.
Ami nem tetszett itt, hogy előnézetben nem rakja rá az autóra pl az első spoilert, hanem ki kell menni külső nézetbe, hogy megnézd tetszik-e.
Ezt leszámítva teljesen jó, vannak olcsó cuccok is, így nem kell kiköltekezni gyorsan.
Vezetés: Hát ez bizony teljesen TDU 2 szerintem, talán még egy picit jobb is, jól érezni a sebességet, jó a lassulás, ez nagyon tetszett.
Este behívtak egy 3 fős csapatba, úgy nyomtuk a küldetéseket, meg krúzoltunk is, nagyon gyorsan lehet csapatot találni, ha behívnak coop missionbe, akkor azokkal az emberekkel egy crew-ba is rak, és lehet tovább versenyezni együtt, ez így nagyon jó.
Skill challengek: Jók, érdekesek ezek is, de ami halálosan felbasz, hogy mikor vége van, és megkapod az alkatrész, utána bejön, hogy mennyi pontot kaptál meg ilyesmi, akkor konkrétan elveszted az autó felett az irányítást! És ez mindig így van, ha nem akarok skill challengezni, akkor a mobilból abortozni kell a dolgot, ami meg szintén belassít...
TLDR:
Aki szerette a TDU2-őt, az ezt is szeretni fogja. Én tegnap előrendeltem a Day 1 Limited Editiont, úgyhogy számolom a napokat Nov 14-ig.
Most értem haza egy 4000km-es "szigetkörről" 😄 Valaki megosztaná mi történt az elmúlt 10 napban? Kulcsért érdemes valahol kolbászolni vagy ha már regeltem, akkor várjam a csodát?
Leveles ládám üres<#rinya>#rinya>
UI: mi a csuda ez az új fórummotor/kinézet???
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Valaki nem tudja meg mondani hogyan és hol lehet el adni meglévő autónkat vagy beszámítani?
Mert jó lenne ha lenne ilyen a játékban.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
There is actually is an option to mute everyone around you:
Go to your crew roster (Start button) or (Escape) from the keyboard.
Enter your character sheet and select "Disable voices"
6. Proxy issue
Go to "Uplay Settings", "Network" and "Allow Uplay to use a proxy connection to access the internet".
- a látványosságokat is törli nálam.. 😞
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Parasite Eve 2, best game EVER!